Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Προσωπικα μια μερα ηλπιζα να ειναι μεταλ, οπως και εγινε. Απλα περιμενα και κατι πιο rock (οπως το εννοω εγω) για την μια απτις αλλες δυο μερες. Ανετα πιστευω εμπαιναν μανου και πατυ στη μερα των οφσπρινγκ, για να φερουν και τιποτα διαφορετικο για την τριτη. πχ θα θελα radiohead, porcupine tree, ή αν ειναι τοσο δυσκολο τουλαχιστον κατι αναλογο! Τωρα αν θεωρειται γκρινια και μιζερια το να ζηταμε κατι που θελουμε (ο καθενας κατι διαφορετικο ενδεχομενως) τοτε οκ. Με αυτη τη λογικη, αφου ανακοινωθηκαν τα ονοματα, απλα κλειδωστε το τοπικ.

Ετσι οπως το βλεπω η didi αυτο που κανει ειναι να παει να χτυπησει το fly beeyond :-s

me 2 :smiley:

περα απο τη μεταλ μερα πολυ απλα δεν μ’αρεσουν τα ονοματα των υπολοιπων ημερων.ουτε θελω να γκρινιαξω ουτε τπτ τετοιο.δεν εχω πολυακουσει κιολας ουτε manu chao ουτε offspring.μου φαινεται πως περυσι ηρθαν καλυτερα ονοματα αλλα φετος το rockwave ειναι περισσοτερο “φεστιβαλ”.εννοω οτι θα ειναι περισσοτερα ονοματα,λογικες τιμες,υπαρχει μεγαλη ποικιλια μουσικης στα συγκροτηματα,2 σκηνες και επιτελους καταργηθηκαν τα pl.δεν βλεπω λοιπον καποιο λογο να γκρινιαξω και να κραξω τη didi.απο εκει και περα οποιος θελει πηγαινει.ετσι κι αλλιως εχουν κλεισει κι αλλες πολυ καλες συναυλιες στην ελλαδα.

Exactly!

Οπότε, τι σκάτε?

έτσι!rock’n’roll8)

τι κουλό και αυτό ότι ο manu δεν έχει σχέση με ροκ??? για μένα έχει πολύ περισσότερη απότι π.χ. οι morbid angel…

όπως και ναχει η 2η μέρα χαλαρά θαχει τον λιγότερο κόσμο… μένει να δούμε αν οι offspring ή η 3η μέρα θα μαζέψει περισσότερο… πάντως μ’ένα ακόμα καλό support η 1η μέρα θα γαμάει… μην υποτιμάτε τον μάρκυ… όσοι ήταν στο γκαγκάριν ξέρουν…

Η ζωή είναι ωραία, χαλαρώστε8)

Dexter, τα λέμε τότε!

To VIP το θες για τους Priest??? 8O 8O

Αυτό είναι το θέμα. ΔΕΝ έχει νόημα να ζητάει ο καθένας αυτό που θέλει γιατί και 5 χρόνια να είμαστε όλοι κλεισμένοι σ’ ένα δωμάτιο δε θα καταλήξουμε κάπου. Και πάντα, μα πάντα, θα υπάρχουν ονόματα που κάποιος θα θέλει να δει περισσότερο από κάποιον άλλον.

Έτσι και έρθουν οι Zeppelin ποτέ είμαι σίγουρος ποια θα είναι η αντίδραση πολύ κόοσμου εδώ μέσα: “Γαμάτα ,έρχοντα οι Zeppelin,πολύ καλή κίνηση ,μπράβο στη διοργανώτρια αλλά έγω δε θα πάω γιατί δεν είναι με τον αυθεντικό ντράμερ αλλά με το γιό του,Και έιναι και το εισιτήριο 3 ευρώ πιο ακριβό από ότι ήθελα.Είδα και το σετλιστ και δε παίζουν ένα τραγούδι που μου αρέσει πολύ.Ξενέρωσα και δεν θα πάω”

Έτσι ακριβώς γαμώ τη μιζέρια μου και τη γκρίνια μου γαμώ.Του κόσμου οι συναυλίες γίνονται φέτος και έχουμε ποαράπονα συνέχεια…Γιατί να ασχοληθούν εταιρίες και συγκροτήματα με την Ελλάδα σοβαρά ,έτσι που αντιδράμε;

Όσο για τους μεταλάδες,για ένα φεστιβάλ που δεν είναι μέταλ, η μεγαλύτερη του μέρα είναι αυτή για το μέταλ.Ναι βέβαια δεν ήρθαν οι άπαντες αλλά τι να κάνουμε.Και οι άλλες μέρες να είναι μέταλ;Έγινε το march metal day,δεν έγινε; (δεν έχω κανένα πρόβλημα με τά μέταλα,απλώς επειδή αναφέρονται πολύ συχνά σε σχέση με το φεστιβάλ)

Όσον αφορά το ροκ.Το ροκ δεν είναι είδος μουσικής απλώς.Το ροκ είναι ιδεολογία και τρόπος σκέψης.Και ο Manu Chao είναι πολύ πιο ροκ από πολλούς άλλους…

Από τη στιγμή που δε το βλέπουμε οι έλληνες το θέμα συναυλία σοβαρά και σαν έξοδο και σαν γεγονός αλλά προτιμάμε να σκάμε τα 3πλά και τα 4πλά στα μπουζούκια και να νομίζουμε ότι κάτι κάναμε ,τότε και αυτά που βλέπουμε πάρα πολλά μας είναι.Άμα δεν αλλάξουμε νοοτροπί στο όλο θέμα πως να ασχοληθούνε σοβαρά με τη χώρα μας όσοι είναι στο παγκόσμιο χώρο των συναυλιών.

Όταν μιλάμε για φεστιβάλ μιλάμε για μιά συλλογή μουσικών και ειδών μουσικής.Δε πά να λέγετ όπως θέλει, άμα δεν είναι δηλωμένα αφψσιομένο σε κάποιο συγκεκριμένο έίδος,τότε όσο πιο πολλά και πιο διαφορετικά τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες τότε τόσο το καλύτερο είναι.

Πάντα φιλικά.(σόρρυ για το μεγάλο ποστ αλλά ήθελα να τα πω μιας και κάνουμε κουβέντα.)

Υ.Γ. Και μείς που ήμασταν στο Gagarin στον Ramone ξέρουμε…Αν γίνει ότι έγινε τότε στα μεγέθη κοινού του Terravibe…πολύ απλά…θα αφήσουμε νεκρούς…

πωπω μου τη σπάει ο αριθμός των μελών που απαντάνε,αλλά και η ταχύτητα .:stuck_out_tongue: .μιλάμε για τρομερή συσπείρωση το φόρουμ!

τέσπα,εγώ δεν γκρίνιαξα…Αλλά δεν ξέρω…απλά δείτε αυτό http://www.graspop.be/

παιδιά ΠΟΤΕ δεν θα έχουμε τέτοια φεστιβάλ. η θέση της χώρας και η αναλογία ροκάδων/μη ροκάδων δεν το επιτρέπει. πότε θα το καταλάβουμε?

ναι… Τι? Τα μισά από αυτά που έχει εκεί θα έρθουν φέτος το καλοκαίρι από τη Didi… Δε το πιάνω το point…

Σούπερ η metal μέρα. Γουστάρω τρελά Carcass, Opeth, και φυσικά Judas Priest.
Καλές οι τιμές. Πολύ λιοπύρι από το πρωί,ελπίζω όχι σε μεγάλες χρονοκαθυστερήσεις σαν M.M.D.
θa δούμε και Cavallera bross και Innerwish.Η μόνη στραβή είναι καθημερινή αλλά θα το παλέψουμε…

Ρε συ Σύλα…Είναι στο Βέλγιο.Στο κέντρο τηε Ευρώπης.Μπορούν να πάνε από όλες τις γειτονικές χώρες και θα πάνε.Γιατί όλοι αυτοί οι ευρωπαίοι είναι μαθημένοι να πηγαίνουν σε φεστιβάλ ότι μουσικοί και να ακούνε.Δε στηρίζονται τα φεστιβάλ μόνο από τους φαν των εκάστοτε συμετεχόντων…
Θα κάνουν τις οικονομίες τους (όσοι χρείαζονται) ,θα κάνουν τα κομπλότα τους με δουλειές,σχολεί,πανεπιστήμια και θα πάνε.Και χωρίς μιζέριες και γκρίνιες γιατί ξέρουν ότι τα φεστιβάλ είναι εμπειρία και περνάς καλά

αυτο ειναι ενα καθαρα μεταλ φεστιβαλ.επισης η μεταλ μερα του rockwave με 1-2 προσθηκες νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει ικανοποιητικη εως αρκετα καλη

[/QUOTE]πρέπει να βρει επιτέλους μια ταυτότητα,πρέπει να ταυτιστεί με κάτι.Ακόμα πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα.Δε γίνεται τη μία χρόνια να φέρνει Plant,Black Sabbath,Metallica,Dream Theater( :bow2: ) και την άλλη Manu Chao[/QUOTE]

οταν τα λεω εγω με κραζουν…ρε παιδια η γκρινια τουλαχιστον ειναι πιο δημοκρατικη απο το κραξιμο…
δηλαδη θα το κανουμε τουμπεκι πουυ δεν γουσταρουμε manu chao#-o και οτι αλλο σκεφτεται η didi…??
guns n roses(εστω κ με axl μονο),metallica,black sabbath και τετοιου βελινικους ονοματα δεν κοντραρονται με αυτα του φετινου(εξαιρουνται πριστ,οφσπρινγκ)…

και κατα την γνωμη μου πιο μεγαλη γκρινια ειναι η μαλα…ια που ακουω μερικες φορες περι πεθαμενων…

εγώ πάντως που είμαι παλιός ξέρω κ ότι πέρυσι γκρίνιαζαν πολλοί. και πρόπερσι. και παραπρόπερσι. και πέρσι ολιβάρες…

απλά τώρα όλοι βγαίνουν και λένε πως τότε ήταν ευχαριστημένοι και πως φέτος χαλάστηκαν…

Εσύ δε γουστάρεις, υπάρχουν όμως άλλοι τόσοι που ίσως γουστάρουν. Ξεκολλήστε λίγο γμτ. Φτιάχτε τη δική σας εταιρεία και φέρτε τα ονόματα που εσείς γουστάρετε. Δεν γουστάρεις τον Chao, πολύ απλά ΜΗ ΠΑΣ. Δε σε ανάγκασε κανείς να πληρώσεις για κάτι που δε θες.

λοιπόν κοστίζει το τριήμερο 130 ευρώ…
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
μπήκα στο forum του graspop τις προάλλες κι έλεγαν κάτι τύποι ότι σύνολο όλο αυτό θα τους κοστίσει 200-250(1,5 μπουκάλι στον Πανούση) με διανυκτέρευση με φαϊ με άριστη όργανωση με τέλειο ήχο,
Εδώ θέλουμε το οικομικότερο (για όλα αυτά τα ονόματα) 400-500 ευρώ…
Και προς θεού τα ονόματα δεν είναι ούτε κατά διάνοια ισοδύναμα…
Ας συγκρίνουμε τα κατά κεφαλήν εισοδήματα…
τέσπα…μετά το κυπριακο και το μακεδονικο βαλτε και το συναυλιακο παιδια