Ναι όμως, μη με πεις εσύ μετά γκρινιάρη επειδή θα ασκήσω κριτική.
Εντάξει συλα,να μαζευτούμε να πάτε…
Θα σε πω. Το τριήμερο είναι 90 ευρώ. Να διαβάζατε σωστά και τις ανακοινώσεις:wink:
Τα παρακάτω τα λέω ως χρήστης και μόνο…
Λοιπόν, ο Manu θα έχει κόσμο, πολύ κόσμο (ίσως και παραπάνω από Heaven&Hell για παράδειγμα). Θα παίξει 2,5 ώρες, ΟΛΟΙ θα φύγουν κατενθουσιασμένοι και θα στάζουν στον ιδρώτα από το χορό, θα έχουν δει μαζί την Patti Smith, που μόνη της αξίζει τα 25€ της ημέρας, δε θα υπάρχουν διαχωριστικά στην αρένα και αναρωτιέμαι γιατί θεωρείτε κακή επιλογή τον Manu Chao. Επειδή δε σας αρέσει? Αν ήταν έτσι πολύ κακή επιλογή είναι και τα σκυλάδικα για το ΡΕΞ, γιατί εμένα δε μου αρέσουν τα σχήματα που ανεβάζουν. Και ας βγάζουν εκατοντάδες χιλιάδες την ημέρα και ο κόσμος περνάει καλά…
Καλό και πετυχημένο φεστιβάλ είναι αυτό που πάει πολύς κόσμος και περνάει καλά, όπως θα είναι και η μέρα με τον Manu Chao (πιθανότατα). Συγγνώμη αν δε σας αρέσει καθόλου το φετινό φεστιβάλ, αλλά μας τα έχετε κάνει λίγο τούμπανο και τσουρέκια. Εμείς θα πάμε και θα περάσουμε καλά (και δεν ήμαστε λίγοι). Σταματήστε παρακαλώ να μας τη σπάτε και αν δε μπορείτε να χαρείτε μαζί μας, μη μας τα πρήζετε. Προσωπικά χέστηκα που δε σας αρέσει το billing. Αν ήταν να μπαίνω και εγώ στο τόπικ κάθε συναυλίας που δε μου αρέσει για να πρήζω όσους θα πάνε, τότε ζήσε μου Μάη να φας τριφύλι.
φίλε εμάς δεν μας αρέσει ο μανού τσάο. δεν μας αρέσει και να περνάνε οι άλλοι καλά. και θέλουμε κατι το billing να το φτιάξουμε εμείς και το εισιτήριο να έχει 10 ευρώ και να παίξουν κ όλοι στην κοντινότερη πλατεία.
άντε πάενε. μας την σπας. αν δεν ήσουν moderator θα έλεγα καμιά βαριά κουβέντα, αλλά δεν θέλω να μπλέξω
φοβάμαι τα αεροπλάνα
εν μερει ειναι σωστο αυτο που λες…αλλα και εσυ αν σ φερνανε σε ενα φεστιβαλ που πας απο το 2004 ονοματα που δν σε ελκυουν τα ιδια μ μενα θα ελεγες…απλα εχω ξενερωσει λιγο…
τουλαχιστον ερχονται και maiden,bon jovi(90%) και δν θα την βγαλω στο χωριο μου…
Που είναι,βέλγιο ? Υπάρχουν και άλλοι τρόποι !
Το graspop έχει 130 ευρώ:wink:
Ε και τι λέει ότι πας απ το 2004 ? Επειδή πας 3 χρόνια σερί πάει να πει πως πρέπει να πας και φέτος και επειδή δεν σ αρέσουν τα ονόματα φταίει η didi ? Πολύ απλά δεν πας ! (1000 φορές το χουμε πει).Κρατάς τα λεφτά σου για αλλού,τόσες συναυλίες θα έχουμε και μπορεί να ανακοινωθεί και καμιά άλλη.Το rw εδώ είναι,δεν φεύγει,ειδικά φέτος που βλέπουμε αισθητή βελτίωση.
με πιάνει ναυτία και παράλληλα σπαμμάρουμε αδιακρίτως
Ελα αλεκο…ποιος ειπες οτι θα ειναι φετος στο Rockwave???
O Manu Chao???
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXXAXΑΧΑΧ
Και η Σιουξι σκετη απο γιουβετσι???
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ρε Λωρη φερε και τους Τζεθρο ρε συ…εχουμε χρονια να τους δουμε…
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Αντε παιδες καλα να περασετε, εγω ετοιμαζω απο τωρα βαλιτσες για Ιταλια…
Και από την Ιταλία θα μας στέλνεις τους χαιρετισμούς σου σ’ αυτό το thread γελώντας ακατάπαυστα;
καλα εχω αρχισει με την λογοκρισια να φοβαμαι…γι’αυτο αλλαζω υφος…
καλα μαγκες φετος θα τα σπασουμε ολοι στο rw…τριημερο εννοειται…που βγενουν ολοι οι ακυροι κ λενε τισ μαλαγανιες τους…μανου τσαο σας φερνουν και στεναχωριεστε…οτι να νε…στην τελικη ρε μαγκες να μην σας αρεσει η ροκ(-ρεγκε-)!!!να πατε στα μπουζουκια…δηλαδη στο τελος θα μας ζητησετε και ac/dc,led zeppelin,metallica,motorhead,machine head,scorpions,bon jovi,R.A.T.M κ peppers…
βλακες ελληνες γκρινιαρηδες…
καλυτερα τωρα???:?
:lol: :lol:
Ποια λογοκρισία ? Εσύ κάθεσαι και κλαίγεσαι για το rw και λες ότι πας από το 2004 και ξενέρωσες με τα ονόματα…
Η λογοκρισία που κολλάει;
Αφήστε τα φεστιβάλ και πιάστε τη “Γλώσσα μου”…
χαχαχα
η λογοκρισία κολλάει παντού. ειδικά όταν δεν ξέρεις τι σημαίνει.