πρώτον μια ερώτηση έκανα και
δεύτερον ρε θηρίο αντέχεις να δεις judas στο όρθιο???
Τελευταία παράκληση ως χρήστης. Σταματήστε να είστε σπασαρχίδες. Εκφράσατε τη δυσαρέσκεια σας μία φορά και είναι οκ. Μερικοί έχετε φτάσει όμως να την επαναλαμβάνετε λες και πρέπει να την αποστηθίσουμε κι όλας. Στις 1000 επαναλήψεις καίγεστε…
Επίσης κόψτε το spam οι υπόλοιποι…
Λογοκρισία ονομάζουμε τον έλεγχο του λόγου και άλλων μορφών ανθρώπινης έκφρασης.
λες να μην ξερω τη σημαινει…???και φιλε μου μου ειμαι σιγουρος οτι εχω παει σε δεκαδες συναυλιες παραπανω απο σενα και ειμαι αρκετα ανοιχτομυαλος για να σου φαινεται γκρινια…εχω παραδεχτει μαλακιες που εχω πει εδω μεσα…
αλλα εχω και το δικαιωμα να μην γουσταρω το συγκεκριμενο rw οτι και να λες…[-X
Μπορεί να ξέρεις αλλά το σχόλιο περί λογοκρισίας ήταν άκυρο.Ναι ωραία έχεις πάει σε εκατομμύρια περισσότερες από μένα,μετάλλιο θες ? Εγώ δεν είμαι ανοιχτόμυαλος ξέρεις,δεν βρίζω τον μανού.Κι εγώ έχω το δικαίωμα να σου πω αν δεν το γουστάρεις να μην πας,αν δε το γουστάρεις να το πεις μια και όχι ένα εκατομμύριο και να σταματήσεις και τη κλάψα.
ασχολιαστο…οχι μονο γιατι ουτε καν προκειται για τα μισα αλλα ακομα και αν θελησει καποιος να δει τα γκρουπ που θα εμφανιστουν τοσο στο graspop oso k στο rockwave θα πρεπει να θυσιασει πολλα!αλλοι τα εχουν τα λεφτα αλλοι οχι…αλλοι παλι εχουν αλλα δεν θελουν να τα δωσουν!
μέχρι εδώ ήταν το πανηγύρι. από εδώ κ πέρα σβήνουμε τα οφτόπικ και τα σπαμ
πλεον δεν ειναι καν αστειο να μ λες οτι ειμαι κλαψιαρης…δεν βριζω τον μανου…λεω οτι δεν ειναι για rw!!!
καλος,χρυσος,ωραιος καλλιτεχνης αλλα για αλλου…οχι να μλες να μην παω δν ειναι δικαιωμα σου…αν μπορεις να χρησιμοποιησεις καλα την γλωσσα…και θα το πω κ 100000000 φορες…δεν γουσταρω…
οταν κατι το αγαπας το πονας…
Ξερετε αν οι Καβαλερα θα παιξουν και κομματια σεπουλτουρα εποχης?Η μονο απο τον καινουργιο δισκο?
Αν υπαρχει κανα σετλιστ απο κανα live τους…
Μην αρχίσουμε τώρα το παίχνιδι μεγέθους…ποός έχει πάει σε παραπάνω συναυλίες και ποιός όχι…
Και βέβαια έχεις δικαίωμα να μη σου αρέσει.Και όλοι οι άλλοι έχουν δικάιωμα να τους αρέσει.Λέγοντας ότι λες,ότι και να πείς, δεν πρόκειται να αλλάξεις κανένος γνώμη.Όπως και κανένας δεν θα σου αλλάξει εσένα γνώμη.
Πλέον όμως γίνεσαι κουραστικός,όπως και όλοι μας μάλλον και μας σπας και τα νεύρα.Καταλάβαμε δε ΄σ’αρέσει.εντάξει.Τέλος πια.
Rockwave Fsetival 2008 (αυτό ήταν για να μη θεωρηθεί σπαμ το ποστ μου):lol:
λογικά θα έχουν σετλιστ αλά soulfly, με όλο το νέο album και 4-5 classics
Ελεος και συ, χανεις οποιο δικιο εχεις. Ποσταρεις ενα festival απτα δεκαδες της ευρωπης για να δειξεις τι? Πολλα απ αυτα τα ονοματα θα ερθουν το καλοκαιρι ελλαδα…Δεν μπηκα στο λινκ, θα μπω σε λιγο, αλλα απ’ο,τι εχω ξαναδει εχει def leppard, judas priest, kiss, maiden, cc, opeth και ενδεχομενως κι αλλα ονοματα που εχουν ηδη κλεισει για ελλαδα. Σιγουρα για να πας σε οοολες αυτες τις συναυλιες στην ελλαδα πρεπει να τα ακουμπησεις χοντρα, αλλα μη ξεχναμε οτι εκει θα παει πολυυ περισσοτερος κοσμος, ενδεχομενως να υπαρχει και καποια επιχορηγηση απτο κρατος (δεν ξερω τιποτα πανω σε αυτο, υποθεσεις κανω) και γενικα ειναι ενα απτα φεστιβαλ που προσελκυει κοσμο απ’ολη την ευρωπη. Το rockwave με τα στανταρντς που εχει απευθυνεται παντελως σε ελληνικο κοινο.
Και επειδη βαριεμαι να κανω quote σε ενα ποστ που ειδα το οποιο αφορουσε δικο μου, δεν λεω οτι ο καθενας ζηταει εδω περα ο,τι θελει για να βρεθει μια ακρη, αλλα ανθρωποι ειμαστε, πρεπει να ξεδωσουμε και καπου! Και για εκατομμυριοστη φορα δεν ημουν ενημερος για το οτι επεται ανακοινωση επιπλεον ονοματων για την τριτη μερα κυριως…
Καλησπέρα!!! Τα μέχρι τώρα ονόματα με αφήνουν πσγερά αδιάφορο, οπότε οικονομία για άλλες συναυλίες !!! Μια απλή ερώτηση : δεν κάνουν για το billing οι Gotthard στο ROCKwave ??? Α ,και κάτι ακόμη…Αφού μιλάμε για ποικιλία στο φετινό φεστιβάλ περιμένω να ανακοινώσουν ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ + 667 …Rock είναι και αυτός άλλωστε…Α, πότε θα φέρουν τους Gov’t Mule ??? Kαλά να περάσετε όσοι πάτε rockwave ( όντως) !! Keep rocking !!!:band:
Τι πιο ωραιο καλοκαιριατικα απο το να λιωνει κανεις με τις υποτονικες μελωδιες των Radiohead?#-o
Παιδια, τα φεστιβαλ θελουν παρτυ και up-tempo διαθεση.
Κανουν αλλα τους γινεται υπογειος πολεμος…
Έθεσες το καίριο ερώτημα!
Άντε να δεί και το Ελληνικό κοινό μία από τις καλύτερες live μπάντες στον κόσμο! 8)
Δυομισάωρα live με απρόβλεπτα set lists και απίστευτα jams.
Τώρα που παίζουν μέχρι και ρέγκε, μήπως κύριε Λώρη να τους χωρούσμε κάπου μεταξύ Locomondo και Patti σε εκείνη τη μέρα; :lol: :lol:
Συναυλιακα οι Radiohead είναι πολύ up tempo και καθόλου υποτονοκοί…
σίγουρα είμαι μέσα για την πρώτη μέρα για τους offspring και μόνο για τις άλλες μέρες ΄΄αγνωστο λόγω δουλειάς…αλλά φέτος πιστεύω θα περάσουμε πολύ καλά…
Δηλαδη το Exit Music For A Film παιζεται σε flamenco ρυθμους?
Πλακα κανω, απλα ο καθενας λεει τον πονο του εδω “Το φεστιβαλ ειναι χαλια επειδη ΕΓΩ θα θελα τους ταδε η τους δεινα…”. Ε, ρε παιδια δεν ηρθαν οι Radiohead, δεν ηρθαν οι RATM, δεν ηρθαν οι Metallica, τι να κανουμε. Κι εγω ηθελα Ministry αλλα δεν ερχονται, πωπω χαλια το Rockwave…
Σε ενα καλοκαιρι που εχουμε τοσο πολλες επιλογες για συναυλιες ειναι λιγο ακυρο να υπαρχουν γκρινιες γιατι δεν ηρθe η ταδε μπαντα. Εκει που θα αντιδρασω σιγουρα εγω ειναι αν η διοργανωσεις δεν σταθουν στο υψος των περιστασεων…
το θεμα parking βελτιωνεται καθολου η @@?περυσι εκανα 1,5 ωρα να βγω απο μαλακασα!!!
και αυτη τη στιγμη ζηταω συυγνωμη αν ειπα διαφορες μαλακιες και μερικοι βαρεθηκαν με την κλαψα μου…
η αληθεια ειναι οτι φετος η ντιντι εκανε καλη δουλεια στο θεμα σκηνες,διαρκεια,τιμες,θεσεις,ποικιλια…
ισως γκρινιαξα παραπανω απο οσο επρεπε μαλλον:D
μικρος ειμαι ακομα(20) κ ελπιζω να δω live ac/dc καποια στιγμη!!!
Παιδια ανακοινωθηκε Metallica με Machine head στο rockwave μαζι με carcass και innerwissh.
To βραδυ να σκεπαζεσαι γιατι εχει κρυο