Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Κάνεις λάθος. Οι Machine Men ανακοινώθηκαν. Κοροϊδία της Didi για να νομίζουν οι άσχετοι ότι είναι οι Machine Head και να πάνε

Kαλα ρε ουτε πρωτο πριλιατικο αστειο δε δεχεστε?Πως καταντησαμε ετσι ρε?Ακομη και στο πρωταπριλιατικο αστειο γκρινια :lol:

ο axl rose βγαζει επιτελους το καταραμενο chinese democracy μεσα στον απριλιο και γινεται το αναμενομενο reunion με axl,slash,duff,izzy,adler να κανουν μια και μοναδικη συναυλια στο τερα βαιμπ με support τους velvet revolver(weiland,kushner,bublefoot,backethead,bach:lol: )…το εισητηριο κανει 3 ευρω και με πουλμαν 4,60…
στο τελος της συναυλιας ο axl θα μοιραζει αγκαλιες στους αγαπημενους του ελληνες και στη συνεχεια θα πανε ολοι μαζι στον καρβελα για ξαφαντωμα…:lol:

καλο μηνα μαγκες!!!

Θα σε χαλαγε δηλαδη…

Και σιγουρα δεν θα εκλειναν με ενα υποτονικο κομματι, οποτε ακυρο αυτο που λες :stuck_out_tongue:

edit: τωρα ειδα οτι κανεις πλακα

οι αλλαγες που εγιναν ειναι πολυ θετικες και μακαρι να καταλαβαν στην ντι ντι τι μαλακιες εχουν κανει και να συνεχισουν να τις διορθωνουν.

Τωρα σχετικα με το ροκγουειβ και τον μανου, ε ενταξει καμια εκπληξη η γκρινια αφου υπαρχουν ατομα που νομιζουν οτι ροκ=hard rock & heavy metal. ακομα και αν δεν ανηκει στο ευρυτερο φασμα της ροκ ΣΟ ΦΑΚΙΝΓΚ ΓΟΥΑΤ. Αντι να λετε οκ που υπαρχει μια μερα που ειναι μονο μεταλ και δεν ειναι απλα 1-2 ονοματα. Εδω ο αλλος λεει μπαντες που θα πρεπε να χουν οι ροκ μερες και βαζει μεσα μασιν χεντ μεταλλικα και μοτορχεντ, αντε πανε βγαλε ακρη.

Επειδη ψηνομαι για τριημερο αλλα δεν εχω που να μεινω λεει να παω camping ή εχετε να προτεινετε καμια εναλλακτικη?

Δε νομίζω να μπορώ να έρθω, θα έχω πρακτική τότε…

:cold:

νομιζω πηγαινε σε μενα αυτο…:roll:

μασιν χεντ μεταλλικα κολλανε και μοτορχεντ κολλανε…δεν σ ειπα ιδια μερα…αν και στο εξωτερικο γινεται…
που ειναι το κακο δεν καταλαβα…:-k

Επισης μην ξεχναμε οτι τα περισσοτερα μεγαλα ονοματα κοιτανε πρωτα να κλεισουν φεστιβαλ και ημερομηνιες γενικοτερα στην Κεντρικη Ευρωπη και μετα αν τους βολευουν τα κενα και αν ικανοποιηθουν οικονομικα ερχονται κι απο δω…

εγω ακομα να καταλαβω γιατι η μεταλ κοινοτητα γκρινιαζει?μια χαρα συγκροτηματα φερνουν και φετος,ασε που παντα τα πρωτα ονοματα που ανακοινωνονται ειναι της μεταλ μερας,και γενικως η ντιντι την ενδιαφερει (μαλλον) το μεταλ κοινο περισσοτερο(δεν το λεω απολυτα μην πυροβολαται,απλα την αποψη μου λεω)
και οποιος δεν γουσταρει μανου δεν παει ρε παιδια ελεος πια
το δικο μου προβλημα(και πολλων αλλων θελω να πιστευω ειναι οι μερες που εχουν ανακοινωθει,το ειπα και σε αλλο ποστ και το ξαναλεω οτι αυτοι που ειναι επαρχια και δουλευουν κιολας εμειναν με το @@@ στο χερι)

σωστος…+1

πρωτα προσπαθουν για ντονικτον,rock am ring,g.o.m κ ισπανιες,πορτογαλιες κλπ

υστερουμε ακομα ως προορισμος:(

γκρινια ειναι κι’αυτο ομως…αν δεν σε βολευουν οι μερες μην πας…με την λογικη σου…:stuck_out_tongue:

υπαρχει μεγαλη διαφορα φιλε μου στο να φωναζουν καποιοι φερε τον εναν οχι φερε τον αλλο,γιατι εφερε αυτον και αλλο να δουλευεις καθε μερα απο 8-2(πρωι) και 5-9(βραδυ) και να βρισκεσαι επαρχια και σου λεει ο αλλος το φεστιβαλ θα το κανουμε καθημερινες απλα σκεφτεσαι το ποσο ατυχος εισαι…διαβαζω ολα τα ποστ και καποιοι χωνουν παντου την λεξη γκρινια…φιλικα παντα…

αλλοι θα δουλευουν καθημερινες κ αλλοι σαββατοκυριακο…δεν μπορεις να τους βολεψεις ομως ολους…:frowning:
η αληθεια ειναι οτι καθημερινες δουλευουν οι περισσοτεροι…αλλα και οι περισσοτεροι θελουν ονοματαρες και
ακουω για γκρινιες γι’αυτο το λεω…εννοειται φιλικά!!

το 2005 ηταν Sabbath…2006 GUNS…2007 Metallica…

φετος ποιο νομιζετε οτι ειναι το μεγαλυτερο ονομα/κραχτης…

Priest…Manu…Offspring…η καποιο αλλο?

επισης RATM μας τελιωσανε…ειχε καποιες κρυφες ελπιδες για την μερα των Offspring…

επειδη ειχαν κενη ημερομηνια στις 8 ιουλιου…εως τις 10

αλλα χτες ανακοινωντας την εμφανιση τους στο reading/leeds

ανακοινωσαν πως αυτες θα ειναι και οι τελευταιες ευρωπαικες τος συναυλιες για φετος…

παντως η πρωτη μερα θελει οπωσδηποτε αλλο ενα δυνατο ξενο ονομα…

ποιο ομως???

Ξαναριχνωντας μια ματια αναρωτιεμαι… τα περιμενετε ολα απο την didi; Γιατι αν εφερνε εκεινη ολα τα ονοματα της φαντασιας του καθενως θα λεγαν καποιοι οτι ειναι ελεος γιατι δεν μας αρεσει το μερος και οτι ειναι μακρια. Δεν γινεται να κοβουμε και να ραβουμε το φεστιβαλ στα μετρα μας. Απο κει που δεν ειχαμε τιποτα εξελισεται πολυ ομορφα το φεστιβαλ. Μην περιμενετε απο την μια μερα στην αλλη 20 ονοματα κυρους led zeppelin σε μια μερα με εισητηριο 40ευρω γιατι δεν γινεται, δεν θα πετυχει, πως το λενε; Κι εμενα θα μ’ αρεσε το “Ευγενια’s festival” αλλα δεν υπαρχω μονο εγω. Το θεωρω πολυ καλο να υπαρχει μεγαλη γκαμα. Και δεν νομιζω οτι ξεφυγε το φεστιβαλ, ισα ισα. Απορω ομως. Υπαρχει μια μεταλ μερα οπως ολες τις χρονιες, το mmd ειχε ωραια ονοματα, γιατι να γκρινιαζει ο κοσμος για Μανου και locomondo;

λογω ιστοριας priest…αλλα λογο πρωτοτυπιας offspring!!
σκεφτειται ομως οτι το 2005 οι priest δεν ηταν το μεγαλυτερο ονομα και τωρα θεωρειται κραχτης…
χωρις γκρινια το λεω και σας προλαβαινω!!

Πωπω, μεγάλα ονόματα έρχονται, αυτό δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς! Απο τις λίγες φορές που ψήνομαι να πάω και στις 3 μέρες του rockwave!!! (δε το βλέπω να την παλεύω οικονομικά βέβαια για κάτι τέτοιο, αλλά μέχρι τότε…)

Το μεγαλο ονομα του Φετινού Rockwave ειναι οι Morbid Angel…:stuck_out_tongue:

Έτσι ρεεεεεεε …

θα αφησουν πτωματα μεσ’την αρενα

Επισης σεβασμο σε Carcass,Οpeth και Priest

Όλους τους υπολοιπους μια λεξη τους περιγραφει : σκατά