Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

οι Priest σαφως και ηταν το μεγαλυτερο ονομα και το 2005 και φετος και παντα.

οντως…
δυστυχως απο τα 2 πρωτα τους,εχουν πολλα χρονια να παιξουν κομματι(μονο στην βανς τουρ που ειχαν παει ειχα παιξει το session πριν 2-3 χρονια)…

ειχαν ερθει οι priest το 2005; αν δεν κανω λαθος το 2004 ειχαν ερθει…

Εχεις δικιο mc sharuman,

επισης οπως καποιος εχει δικαιωμα στο να του αρεσουν τα αλλα σκατα,
δηλαδη δικαιωμα στην ελευθερη γνωμη, ετσι εχει δικαιωμα καποιος να πει οτι ολοι
εκτος απο morbid angel ειναι σκατα,χωρις να αιτιολογησει τη γνωμη του και να την επιβαλει με το ζορι

Παντως το οτι οι Offspring δεν εχουν ξαναρθει Ελλαδα ισως παιξει ρολο στο σετλιστ. Βεβαια αμα κανουν περιοδεια κι εχουν προβαρει συγκεκριμενα κομματια δυσκολο να ακουσουμε κατι διαφορετικο.

Όντως το 2004 ήταν, και μάλιστα την ημέρα που παίζαμε με τη Ρωσία στο Euro…

2004 ηταν το θυμαμαι κι εγω πολυ καλα. Η πρωτη μου συναυλια :vibrate:

Παιδιά, επειδή μέσα σε 101 σελίδες χάθηκα και δεν βρίσκω το πρόγραμμα και ψάχνω να μάθω και αν υπάρχει η δυνατότητα για εισητήριο 2 ημερών και πόσο κοστίζει, απλά αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος με κάποιο λινκ ή να τα ξαναποστάρει θα το εκτιμούσα πολύ.

Α ρε πυραμίδα δεν κοιτάς την κεντρική.

http://www.rocking.gr/article4433.php

Κρίμα να μην κλeίσουν κ οι At the Gates. Πάντως για φέτος κ εγώ μέσα είμαι…

Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το φεστιβάλ αυτό αλλά τσέκαρα την αφίσα και είδα στις 9 του Ιούλη τους carcass!!! Τι είναι αυτό?:-k

Κάποιο άρπαξαν το όνομα ή έγινε επανένωση ενώ κοιμόμουνα??? Ρίξτε πληροφορίες γιατί για πρώτη φορά ίσως να ενδιαφέρομαι να πληρώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου για συναυλία…8)

Κατι κακοι ανθρωποι το εκαναν.

έγινε επανένωση ενώ κοιμόσουνα.προσπάθησα να στο πω αλλά άλλαξες πλευρό!:lol: :lol:

Ποια λεφτά της κεφαλής σου ? Εδώ έρχεται ένα όνομα και σκας 30 ευρώ.Με τόσα συγκροτήματα πόσο θες να κάνει το εισιτήριο ?

Δε ξερω λογικα δε θα παω ουτε και φετος.οχι απο καμμια εμμονη η εμπαθεια μεταλ και ροκ ακουω κατα 90%.απλα συνηθως πεφτει μια ζωη τα τελευταια χρονια σε εξεταστικη περιοδο και ως παλια καραβανα στο τει δε με παιρνει να παω priest και την επομενη στις 8,30 να δινω μαθημα…αλλωστε τους εχω δει.Αλλα καπου διαβαζα παραπονα γιατι μια μεταλ μερα και οχι 2?ρε παιδια τι 2?εδω μια πας και το εισητηριο παει στα 40-50 αν δεν κανω λαθος και αν αναλογιστεις πως σε ενα 2μηνο(ειδικα το καλοκαιρι) μπορει να γινουν 3-4 συναυλιες που πραγματικα γουσταρεις, τοτε που ναι τα ευρω οεο??το εχει παρακανει η didi και big star promotion…ελλειψει ανταγωνισμου παντα συμβαινουν αυτα…ασε που απο οργανωση σκιζουν θυμαμαι ενα γραμμα-παραπονο το 2004 ή το 2005 που ειχαν ερθει οι μεηντεν κανανε εργασιες μεσα στο κοσμο λιγο πριν το live!!!αν ειναι δυνατον…ή να ξεχασω τοτε στην ιδια συναυλια που ειχαμε ξεμεινει γιατι το τρενο δεν μας πηρε (στη μαλακασα μειναμε) και μετα απο καμμια ωρα δυο ηρθαν οι σωτηρες της didi με πουλμαν να μας παρουν 4 ευρω κατα κεφαλη!!!αν υπολογισεις καμμια 500αρια ισως και παραπανω ατομα.καντε το λογαριασμο.και μη μου πειτε φταιει ο οσε γιατι οταν κανεις μια διοργανωση τοσο σημαντικη φροντιζεις για ολα και κανονιζεις για ολα…που το πατε και αυτο με τις ζωνες ο εχων πιο πολλα παει και πιο μπροστα…σε μια μουσικη με αναρχικες-αντιεξουσιαστικες βασεις δεν κολλανε αυτα…ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

Πλέον οι ζώνες δεν υπάρχουν.Επιστολή του 2005-2006 ? 2008 έχουμε…Καλό είναι να ανοίξουμε τα μάτια μας λίγο και να δούμε πως γίνονται κάποια πράματα για την βελτίωση του rw.

χελλοου

εμμ εψαχνα βραδιατικα youtube και επεσα σε ενα βιντεακι που ισως ενδιαφερει ορισμενους offspring fans. Αν δεν απατωμαι ειναι το πιο προσφατο Live μεχρι τωρα, και αυτο ειναι ενα καινουργιο τραγουδακι. Half-truism λεγεται και δν ειναι διολου ασχημο, μονο που δν ειναι κλασικο Offspring…μετραει ομως

ακουστε και κρινετε

και noodles με μαλλι :stuck_out_tongue:

ρε συ raistlin, δεν μας παρατας λες εγώ?ο πρώτος που υπερασπίζεσαι την didi είσαι κάθε φορά!!!αν δουλεύεις εκεί πες το μας να μην μας σπας τα νεύρα τσάμπα!!!ασε μας ήσυχους επιτέλους!!!και επειδή έχουμε 2008 αν θυμάμαι καλά είναι η 13 χρονιά που διοργανώνετε το φεστιβάλ κι ακόμα φεστιβάλ δεν είναι!!γιατί φεστιβάλ δεν βαφτίζετε αλλα γίνετε!και όχι με6-7 ονόματα κάθε φορά!!!ασε που πέρσυ με τους μετάλικα ήτανε 4 τα ονόματα!αν βολεύεσαι εσύ στην Ελλήνική πραγματικότητα τότε πρόβλημά σου!!επειδή υπάρχουν τα απόσκατα θα αρκεστούμε στα σκατά?και δεν αναφέρομαι στα ονόματα αλλα στην εταιρεία!!αντε γειά λοιπόν και μην μας τα ξαναζαλίσεις με την εταιρία σου!αν θες άντε άναψέ τους καμμιά λαμπάδα και άσε μας εμάς να λέμε αυτά που πιστεύουμε!

Κι αυτός αυτά που πιστεύει λεει, ρε αρχηγέ, όμως! Άσε που το να κρίνεις ένα φεστιβάλ από κάτι που έγινε 4 χρόνια πριν είναι λίγο άτοπο. :dunno:

Επιπλέον το ελληνικό κοινό δεν είναι ακόμα για φεστιβάλ με την ευρωπαϊκή/αμερικανική διευρυμένη έννοια. (Αλήθεια, εσύ πώς ονομάζεις ένα γεγονός με 4, 5, 6, 8 γνωστά συγκροτήματα;) Δεν έχει αρκετά πολλά ακούσματα και θέληση ώστε να πάει σε ένα χώρο από το μεσημέρι να περάσει καλά μια ολόκληρη μέρα με μουσική (βλ. τελευταίο March Metal Day). Από την άλλη αν γίνονταν πολλά τέτοια, ίσως κάποια στιγμή συνηθίζαμε κι εμείς σε ανάλογους ρυθμούς…:-k

Υ.Γ. Αυτονόητο, αλλα προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δε δουλεύω στην Didi, στο λόγο της προσκοπικής μου τιμής! :stuck_out_tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ανήλικος είμαι,οπότε λίγο δύσκολο το κόβω να δουλεύω στην ντίντι.Αν έχεις δει τα πρώτα μου posts,εγώ δεν έβλεπα την ντίντι με καλό μάτι.Αλλά δεν μπορώ ρε γαμώτο αυτή την γκρίνια,την μιζέρια.Τι με νοιάζει εμένα αν θυμάσαι ποια συνεχόμενη χρονιά είναι ? Πέρυσι ήτανε 4 τα ονόματα…φέτος πόσα είναι ? Δεν έχουν γίνει βήματα για την βελτίωση του φεστιβάλ ? Μα πόσο κολλημένοι και στενόμυαλοι είστε ? Δεν απαγορεύω να λες αυτά που πιστεύεις,οπότε μην το κάνεις κι εσύ σε μένα.Όσο γι αυτό που είπες,ότι φεστιβάλ δεν βαφτίζετε αλλά γίνεται,αν πιστεύεις εσύ ότι έτσι ξαφνικά θα έρθουν 30 τεράστια ονόματα εδώ,σ’ ένα φεστιβάλ με καλή τιμή εισιτηρίου και το rw θα γίνει μέσα σε μια νύχτα wacken(ή οποιοδήποτε ξένο φεστιβάλ) τότε κούνα λιγάκι το κεφαλάκι σου και δες τα πράματα όπως είναι.Δεν σου είπε κανείς να αρκεστείς στο rw ή σε άλλες διοργανώσεις.Απλά μάζευε λεφτάκια κάθε χρόνο,περίμενε τις ανακοινώσεις των συγκροτημάτων του εκάστοτε rw,αν έρθει κάποιο συγκρότημα που σ αρέσει και η μέρα έχει 10 ευρώ πες τα καλύτερα για την ντίντι αλλιώς μάζεψε τα μπογαλάκια σου και τράβα σε κάνα φεστιβάλ στο εξωτερικό,μην τα σκας στο rw αν δεν γουστάρεις,μην γίνεσαι μαζόχα.

On topic : Τίποτα νεότερο για τα ονόματα που μένει να ανακοινωθούν υπάρχει ?