Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

τι έγινε 4 χρόνια πριν?εγώ για τα 4 ονόματα μαζί με τους μετάλλικα μίλησα…κι αυτό ήτανε πέρσυ…ένα γεγονός με 4-5-6 ονόματα μαζί το ονομάζω απλά συναυλία…ξέρεις πόσα πακέτα με 4-5 ονόματα περιοδεύουνε?α και για να μην ξεχάσω,δεν έρχονται ποτέ στην ελλάδα όλα μαζι…τα φέρνει ξεχωριστά η didi για να βγάλει κανα φράγκο παραπάνω.κοίτα το λίγο και για τώρα αλλα και στο παρελθόν(βλέπε περιοδεία dream theater/fates warning/queensryche και άλλες πολλες) και θα δεις οτι έτσι είναι τα πράγματα…

συγγνώμη αλλα δεν ξέρω κανένα φεστιβάλ με 30 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ονόματα.όλα έχουνε 2-3-4 πολύ μεγάλα ονόματα και απο κάτω συγκροτήματα μεσαίου βεληνεκούς και μικρού…και πολλά άγνωστα που τους δίνουνε την ευκαιρία να παίξουνε σε ένα φεστιβάλ!και το 4 με το 30 έχει διαφορά…ούτε μίλησα για 10 euro εισητήριο…άσχετα αν φεστιβάλ έξω με 60(!!!) συγκροτήματα έχουνε το εισητήριο 3ημέρου 140euro με παρκινγκ/καμπινγκ και άλλες ανέσεις που εμείς στην ελλάδα δεν θα έχουμε ποτε.α!και στο hellfest με 87 συγκροτήματα το εισητήριο 3ημέρου κάνει 109 euros!!!και αν θές πήγαινε στην ιστοσελίδα του και τσέκαρε να μου πεις ποιο είναι το γιγαντιαίο όνομα που δεν μπορει να έρθει Ελλάδα…σχεδόν όλα έχουν έρθει και αυτά που δεν έχουν έρθει δεν είναι και μεγάλα ονόματα αρα και δυσκολο να έρθουνε…και επειδή ξέρω πού πατάω και για να προλάβω τις απαντήσεις σας,δεν περιμένω να γίνει φεστιβάλ με 87 συγκροτηματα…για αρχή με 15-20 θα ήμουνα υπέρευχαριστημένος.δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το δύσκολο…βάλε απο αυτά τα 5-6 να είναι ελληνικά.τα 2 γνωστά μας και 3-4 πιό μικρά,10 μεσαίου βεληνεκούς συγκροτήματα και 3-4 μεγάλα για headliners.πόσο δύσκολο είναι αυτο?τα περισσότερα μεσαίου βεληνεκούς συγκροτήματα “παρακαλάνε” να έρθουνε στην Ελλάδα.αλλά πρέπει να τα φέρει όλα ξεχωριστά για τα παραπάνω φράγκα που λέγαμε…αλλιώς δεν γίνετε…

Ε αφού παρακαλάνε φέρτα εσύ.Φέτος έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο rw ? Έχει περισσότερα ονόματα από πέρυσι,άσχετα αν δεν σ αρέσουν προσωπικά.Κι εδώ το εισιτήριο 3ημέρου κάνει 90 ευρώ…χαίρω πολύ!

μάλλον αλουνού τα μηνύματα διαβάζεις,γιατί δεν έθεσα θέμα αν είναι ωραία τα συγκροτήματα ή όχι…το αντίθετο μάλιστα πιστεύω.και για morbid angel/carcass/cavalera conspiracy τα σπάω,και opeth γουστάρω,και οι priest είναι μια χαρά headline συγκρότημα…το που διάβασες οτι δεν μου αρέσουν δεν μπορώ να καταλάβω…προσπαθώ να σας πω να μην αρκούσαστε σε αυτά που σας δίνει η didi…γιατί μπορεί να γίνει το κάτι παραπάνω…δλδ σκέψου τα συγροτήματα που είναι τώρα + για παράδειγμα αυτά του mmd…άντε βάλε κι άλλο 1 μεγάλο για headline στην άλλη σκηνη.δεν θα γάμαγε αυτό σαν φεστιβάλ?και για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για την μέταλ μέρα…οι άλλες 2 δεν είναι αρμοδιότητα μου…και ούτε είμαι απο αυτούς που το θέλουν αμιγώς μέταλ το rockwave…και εκεί ας έβαζε το εισητήριο και 70euro που λέει ο λόγος…μην αρκούσαστε στα ψίχουλα!!!

Το θέμα δεν είναι ότι αρκούμαστε.Αν αρκούμασταν θα πηγαίναμε παντού κι ας είχε χάλια τιμές κλπ Αυτό το ineup που ανέφερες ναι θα ήταν πολύ καλό άλλα για να γίνει κάτι τέτοιο πιστεύω πρέπει να αλλάξουν πολλά,όχι μόνο από πλευράς διοργανωτών.

απο κόσμο εννοείς?μα αφου το rockwave οτι και να γινει έχει εγγγυημένα γύρω στα 10000 άτομα.αν έφερνε αυτά που είπα και το έκανε και σ/κ και όχι καθημερινή τότε πιστεύω οτι θα είχε μία αύξηση τουλάχιστον 50%!!!για να μην πω 100%…

http://www.msn.com/

Τωρα ειδα τα μηνυματα και θελω να απαντησω.φιλε μου που δηλωνεις ανηλικος κοιτα το οτι γυριζω στο 2005 και οτι πλεον εχουμε 2008 οκ το γνωριζω.Αλλα αυτο δε σημαινει κατι.Η ταλαιπωρια που τοτε περασαμε δεν ξεχνιεται και ας εχουν περασει 3 χρονια.Η μιζερια που λες εσυ δεν ειναι επιθυμητη μα στην βγαζουν.Ειδικα αν τα σκας για τα καλα και δεν παιρνεις αυτο που αξιζεις…και οπως αναφερθηκε αν το φεστιβαλ εχει 14 χρονια ζωης αν δεν εχουν μαθει τα βασικα σε 11 χρονια ποιος μου λεει οτι τα εμαθαν στα 3 τελευταια…ειδικα στο θεμα οργανωσης εδω ακυρωθηκε φεστιβαλ το 2002 (ακομα ποιο πισω ε?? γουσταρω) λογω ενος μικρου αεροπλανου παρατωντας μας με το… εισητηριο στο χερι…σορρυ που σε παω τοσο πισω αλλα αυτα ειναι τα βιωματα μου και οτι ανηκουν αυτες οι καταστασεις στο παρελθον δεν με ενδιαφερει…το να εχεις μονοπωλιο δε σε βοηθαει να βελτιωθεις οσο θα επρεπε ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, αλλα σου δινει το περιθωριο να εκμεταλευτεις (λιγο ως πολυ παντα)…ως προς τα ονοματα που ερχονται να σου θυμισω πως για 2 συνεχομενα χρονια υπηρχαν για headliners οι TWISTED SISTER, 2005-2006 (φτανουμε πιο κοντα στο σημερα…)δηλαδη ελεος χαθηκανε τα συγκροτηματα??Τωρα για τις ζωνεις που λες πως δεν υπαρχουν για πες μου για maiden γιατι υπαρχουν 3 τιμες στα εισητηρια της διαφορας των 20 ευρω?αντε ασε με εμενα τους εχω δει και τους βλεπω απο το 1999.αλλα ενα παιδι 15-16 χρονων που θα βρει 70 ευρω???Ημαρτον ρε μαγκα και αυτο μιζερια το βλεπεις?και μην μου πεις αν δεν μπορει μην παει γιατι αν ειναι ετσι φαντασου τη ζωη σου να εισαι παντα στην απεξω και να σου λενε αν δεν μπορεις, μην το ενα και μην το αλλο.ειναι ακρως φασιστικο.70 ευρω ειναι 3 μερες δουλεια…δεν καταλαβα…και τα εισητηρια των 50 θα μου πεις υπαρχουν. ναι και αυτα αρκετα ειναι ειδικα αν σε υποχρεωνουν να πας στους πισω…οι ζωνες που λεγαμε πως δεν υπαρχουν.

Εγώ όταν είπα για τις ζώνες αναφέρθηκα στο rw μόνο.Αν έχεις τέτοια άποψη είναι προφανώς επειδή έχεις κάποιες άσχημες εμπειρίες.Δεκτό,δεν θα σου αλλάξω με το ζόρι την άποψη.Οι maiden παίζουνε σε κάποιες κοντινές χώρες με φτηνότερο εισιτήριο.Αν πάει κάποιος και τους maiden θα δει και τις διακοπές του θα κάνει.Σκεφτείτε το !

δεν πιστευω να θελεις να κανω διακοπες στη βουλγαρια ή στη πολωνια?ετσι?για να πληρωσω λιγοτερο το εισητηριο.δεν ειναι επιχειρημα αυτο.φαντασου ενα παιδι που παει ακομα σχολειο να πει πατερα παω διακοπες στη Σόφια…για να δω τους γερολυκους…αλλωστε παντα οταν ερχεται η αγια ωρα του παντα πρεπει να βγει το προγραμμα της εξεταστικης για να δω αν μπορω να παω γιατι μπορει να γραφω και την ιδια ή την επομενη μερα…συμφωνω με τον twisted για τις αποψεις του αλλα και με σενα οτι δεν αλλαζουν ολα απο τη μια στιγμη στην αλλη αλλα εχουν περασει 14 χρονια ρε γαμωτο…και πρακτικες στυλ rockwave και λιγες μερες πριν ενα μεγαλο συγκροτημα δε λενε…θα μπορουσε να το χωρεσει στο rw σε δευτερη μερα με αλλα 3-4 συγκροτηματα παρα να πρεπει να σκασεις 70 για μια μπαντα και αλλα 65 για το φεστιβαλ…αυτο ειχε γινει με τους black sabbath
και τους maiden,αυτο γινεται και φετος…δεν ειναι ευλογη η σκεψη περι αρπαχτης?

περι ζωνων ο λογος…
ανακοινωση για τα εισητηρια…
Οι τιμές τους θα είναι:
Pl1(Α): 70 euro Oρθίων, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά της σκηνής.
Pl2: 65 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A).
Pl3: 50 euro για τις πρώτες μέρες της προπώλησης εως τις 30 Απριλίου, 55 euro στη συνέχεια έως και τις 4 Ιουλίου και 60 euro από τις 5 Ιουλίου έως και την ημέρα του Festival, Ορθίων γενική είσοδος.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΩΝΕΣ ΤΟ ROCKWAVE! ! ! ! !
50 Euro ειναι το εισιτηριο μεχρι 30/4.Για ολο το πακετο της 9/7.
Η ανακοινωση που διαβαζεις ειναι παλια.

epilas mate οκ εγω απο το mad το ειδα δεν την εχουν ανανεωσει τη ανακοινωση ακομα…για να αλλαξουν ομως τη πολιτικη τους περι ζωνων μαλλον ακουσαν πολλα σχολιανα…και ειδαν οτι δεν υπηρχε κινηση στα εισητητρια…ευτυχως κατι αλλαξε προς το καλυτερο.αν δεν διαμαρτυρηθεις δεν γινεται τιποτα

No problem φιλε μου.
Δεν θα εχει ζωνες επειδη εχει 2 σκηνες.Οι αλλες συναυλιες (KISS, Iron Maiden) εχουν ζωνες κανονικα.
Αρα δεν ειναι θεμα διαμαρτυριας ειναι θεμα πρακτικο.

Όταν είπα ότι θα πληρώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου (και είναι πολλά και θέλουν συνέχεια χτένισμα!:lol: )
εννοούσα ότι θα πληρώσω μετφορικό για Αθήνα και πίσω, + κάπου να μείνω + μάσα + έξτρα έξοδα. Μπορεί να είναι το κέντρο του κόσμου αλλά δεν ζούμε μαλακάσα όλοι ρε παιδιά!:lol:

Ναι το ξερώ για maiden και KISS ότι θα έχει ζώνες θα πάω οπότε τα έμαθα τα μαντάτα (για αυτό μου φάνηκε παράξενο περί φεστιβάλ). Καλυτέρα για όσους πάνε στο φεστιβάλ. άλλο να είσαι μπροστά και άλλο πιιιιιιιιιιιιισω βέβαια καθένας όπως μπορεί και όπως του αρέσει. Πάντως πιστεύω ακόμα ότι την είδαν λίγο διαφορετικά τη δουλειά αφού με maiden και kiss συναυλίες το να βάζανε και ζώνες στο φεστιβάλ με κλιμακούμενες τιμές τότε θα τους έπαιρναν με τις τομάτες…λιγα τα μαρουλια πλεον και και ο καθενας σκεφτεται πολύ περισσοτερο που να τα σπαταλησει .

32 εισιτήρια πωλήθηκαν σήμερα μέσα σε 3 ώρες για την 1η μέρα του Rockwave. No.32 is mine! :dance:

Κανας άλλος πήρε εισιτήριο ?

στην Φινλανδια εγινε sold out μεσα σε 2 ωρες νομιζω για το καλοκαιρι , Iron Maiden , με το που βγηκαν τα εισητηρια…60000 περιπου

(ενταξει μην συγκρινουμε)

Αν δεν θέλουμε (ή δεν μπορούμε) να συγκριθούμε με μια χώρα με πληθυσμο 5 εκατ. τότε ούτε για αστείο δεν μπορόυμε να απαιτούμε αντιστοιχα Festival του εξωτερικού να έχουμε και εδώ.Έχουμε αυτά που μας αξίζουν.

Κάτσε ρε φίλε,στην Φινλανδία μέχρι και οι κουφοί,metal ακούνε.Συγκρίνεις την χώρα των heavy metalάδων με την χώρα των σκυλάδων ?