ειναι δυνατον να θεωρηθουν τα ονοματα που φερνει η DIDI καλα???
ειναι δυνατον οι Within Temptation να βγαινουν προτελευταιοι???
ειναι δυνατον οι Opeth να ειναι πριν απο τους παραπανω, πριν απο τους Cavalera Conspiracy???
ειναι ροκ οι Manu Chao???
ειναι ροκ οι Locomondo???
ειναι δυνατον να φερνουν τους Locomondo επειδη εγιναν “ονομα” απο μια ελληνικη ταινια…επειδη τους προωθησαν τα ΜΜΕ και ειδηκα το σταρ και το Mega…αυτα ειναι τοσο γελοια πραγματα…
Νταξει, το να αφομοιωσουμε μια αλλογλωσση μουσικη σαν χωρα δεν θα ταν και ο,τι καλυτερο. Δεν υποστηριζω οτι πρεπει να συνεχισει ολη αυτη η παρακμη με τα σκυλαδικα, αλλα λιγο ποιοτικοτερη λαικη μουσικη μονο καλο θα μας εκανε. Αλλο το οτι προσωπικα θα συνεχιζα να μην την ακουω
Γενικα ισως να φταιει η ελλειψη μουσικης παιδειας απο αυτους ή τους γυρω τους (δηλ να παιζουν καποιο οργανο), ή απλα το οτι δεν εχουν εξοικειωθει με την επιπλεον “βαβουρα” μεσα στα κομματια. Θελουν απλα να ακουνε τα λογια και να τα τραγουδανε. Η διαδικασια εξοικειωσης γι αυτους ειναι απειρως βασανιστικη…
ειναι δυνατον να θεωρηθουν τα ονοματα που φερνει η DIDI καλα??? NAI
ειναι δυνατον οι Within Temptation να βγαινουν προτελευταιοι??? ΝΑΙ.Πωλησεις γαρ.
ειναι δυνατον οι Opeth να ειναι πριν απο τους παραπανω, πριν απο τους Cavalera Conspiracy??? ΝΑΙ
ειναι ροκ οι Manu Chao??? Που πιο ροκ απο αλλους.
ειναι ροκ οι Locomondo??? Ρεγκε και γουσταρουμε
ειναι δυνατον να φερνουν τους Locomondo επειδη εγιναν “ονομα” απο μια ελληνικη ταινια…επειδη τους προωθησαν τα ΜΜΕ και ειδηκα το σταρ και το Mega…αυτα ειναι τοσο γελοια πραγματα…
Καιρος δεν ειναι να προωθηθει και καμια μπαντα που αξιζει περαν των σκυλαδικων???
Patti Smith??? στο Rockwave??? ΓΙατι οχι??
μηπως μιλαμε για ΠΑΠΑRockwave?? ΜΗΠΩΣ??? Οχι.Μια χαρα ειναι το rockwave.
Προσωπικη μου γνωμη παντα. Στο κατω κατω μην πατε αμα δεν σας αρεσει.Εγω θα λιωσω Cavalera Conspiracy και τα μυαλα στο μπλεντερ. Α και εμενα οι Opeth δε μου λενε μια αλλα δεν γκρινιαζω.Αρεσουν σε αλλους και πολλους απ’οσο ξερω.
είναι κρίμα να χαθούν σε κλειδωμένο τόπικ και μιας και η Μέταλ μέρα ανακοινώθηκε πολύ νωρίτερα, τα περισσότερα ποστς εδώ μέσα αφορούν τη μέταλ μέρα, οπότε της δίνουμε καβάντζα αυτά τα 850+ ποστς.