παιδες ερχονται επιτελους στην χωρα μας οι in flames . Στο rockwave . http://metalzone.gr/lives.php?action=details&id=123&lang=en
παιδια στο παρακατω site εχει και τους in flames στο rockwave . λετε ??? http://metalzone.gr/lives.php?action=details&id=123&lang=en
τσιμπισα κ εγω το εισητηριακι μου…237
στην τελικη ρε παιδια να υπηρχαν και αλλοι karja ωραια θα ητανε. να εβρισκα λιγο υποστηρηξη.
οι Cavalera Conspiracy εχουν ενα αλμπουμ…δε μπορει να μπουν πανω απο τους Opeth…
με τι σκεπτικο δηλαδη? θα γεμισουν σετ λιστ με sepultura??
οσο για Within Temptation ας μη μιλησω. και παλι οι Opeth πρεπει να ειναι απο πανω.
Σε αυτο συμφωνω.Οι Opeth αντικειμενικα ειναι καλυτεροι των within :roll:
οι cc είναι πάνω απο τους opeth λόγω sepultura και μόνο.όπως και να το κάνουμε έχουν τεράστιο βάρος οι καβαλέρες.και αν το πάμε απο άποψη ιστορίας(δισκογραφικής) και μόνο τότε η σειρά θα έπρεπε να είναι JP-MA-CARCASS-OPETH-WT-CC… προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου…είναι ντροπη οι MA να παίζουν στη θέση που παίζουνε…όπως και το να μην υπήρχανε οι WT δεν θα με χάλαγε,αλλα σέβομαι αυτούς που θέλουν να τους δουν οπότε δεν λέω τπτ…απλά έπρεπε στην μία σκηνή να βάλουνε MA-CARCASS-CC…πιστεύω θα ήτανε ότι καλύτερο γιατί πάνω κάτω ο ίδιος κόσμος θέλει να τους δεί αυτούς…κανα νέο για άλλο όνομα πότε θα έχουμε?λέτε να έρθει και ο dane τώρα που βγάζει και δίσκο?θα περιοδεύσει λέει πάντως…
Η σειρά ειναι μια χάρα…οχι απο αποψη Ιστορίας αλλα πρακτικά…εκει που θα είμαστε νεκροί απο τα βαλτώδη riff των Morbid, το headbanging των Carcass και θα νιώθουμε τις γαμπες και τουσ σβερκους πρησμένους απο τους Cavaleres…θα ερθουν οι WT να χαλαρωσουν την φάση,να πιουμε καμια μπυριτσά και να υποδεχτούμε τους Μεγιστους Priest με αλλη ψυχολογία…οχι οπως παλια που τους ειχαμε δει μετα απο Megadeth και ειμασταν νεκροι…
ετσι ρε το εχω υπολογισει:p αλλα αν ηταν οι megadeth δεν 8α με χαλαγε καθολου…
[SIZE=“6”]PRIEEEEEEEEEEEST[/SIZE]
θα ειναι κ οι inflames?? εδω ετσι λεει… http://www.metalzone.gr/lives.php?action=details&id=123&lang=en
Το ειδα και εγω για ΙN FLAMES ισχυει ομως κατι τετοιο επισημα…γιατι αν ισχυει…θα γινει της $^&*^^&$%^
ρε πλακα κανουν…ποπο φιλε!θα τρελαθω αν ερθουν με μεγκαντεθ…πωωωωωωωωωω αυτοι μαζι πανε…!!!
ρε παιδια τελικα καταργηθηκαν τα pl η ακομα ισχυουν ? ποσο κανει το εισιτιριο ?
InFlames TBC λεει.To be confirmed.
Αλλα για να το βαζουν στανταρ θα παιζει.Αντε μακαρι,βαλτε και Iced Earth (παλι :P) και ερχομαι στανταρ.
Μακάρι να έρθουν,να έχω κι ένα λόγο παραπάνω να πάω στη 2η μέρα
Ναι εχεις δικιο…ειναι πρωτοεμφανιζομενη μπαντα…να δεις πως λενε τον τραγουδιστη ? α ακουσα εχουν και καλο ντραμερ…
οι Megadeth που κολλανε??
+1
Παντως στο metalzone εχουν καλες πηγες.Ειχαν βαλει Priest και Within πριν ανακοινωθουν.
Oι In Flames παιζουν τιποτα απο τα παλια (απο Reroute και πριν ) ?
Τα καινουργια δεν τρελαινομαι να τακουσω.
Ε και; Επειδή δηλαδή έχουν 2 πρώην μέλη των Sepultura γίνονται αυτομάτως καλύτεροι από μία μπάντα μεγέθους και μουσικής αξίας όπως οι Opeth…; Οι μεν ως CC έχουν βγάλει έναν δίσκο σχετικά καλό (για μένα πάντα) και οι 9 (μαζί με το καινούργιο) με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών να είναι διαμάντια. Οπότε βγαίνει εύκολα το ποιος παίζει πιο πάνω μάλλον.
Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο σημαντικό το ποιός παίζει πρώτος και, προσωπικά, είτε οι μεν είτε οι δε παίζουν πρώτοι το ίδιο μου κάνει. Παρά ταύτα δεν καταλαβαίνω το μένος σου και ειδικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις δυο γίγαντες του metal (τους Cavalera εννοώ). Ήταν η ψυχή ενός (για να μην πως δυο) από τα μεγαλύτερα γκρουπ, έβγαλαν δίσκους ορόσημα και επέστρεψαν πολύ δυνατά. Μετράει για σένα μόνο η ταμπέλα του καταστήματος; Ας παίξουν πρώτοι, ας παίξουν δεύτεροι, δεν με νοιάζει. Αλλά μην τους «κατεβάζεις κι απ? το σκαμνί» δηλαδή!