Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Δεν παίζει να μην παίζουν πιο παλιά ρε.
Κάτσε να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί πρώτα, μιας και το άρθρο ανέβηκε στις

Posted by Kostas Kyriakakis at 01/01/1970, 2:00 am

Επειδή παρεξηγηθήκαμε, τους σέβομαι απεριόριστα, αναγνωρίζω την προσφορά τους στον χώρο και μ’αρέσουν πολύ οι Sepultura… και πού μίλησα για ταμπέλες; Απλά απάντησα στην ειρωνία του mcavalera4 προς τον freedom που είχε μια λογικότατη, για μένα τουλάχιστον, απορία…

Προσωπικά με νοιάζει και με κόφτει η θέση των Opeth στο billing γιατί απ’αυτήν θα εξαρτηθεί το πόσα κομμάτια θα παίξουν, λόγω διάρκειας. Θα’ναι η πρώτη φορά που τους βλέπω.

Ε όχι και μένος. Δεν εκφράστηκα με καναν extreme τρόπο.:stuck_out_tongue:

«Ταμπέλα» εννοώ το όνομα του σχήματος. Δηλαδή αν έλεγε «Sepultura» αντί για «Cavalera Conspiracy» και μας έρχονταν η ίδια σύνθεση; Αυτό εννοώ. Αφού προφανώς θα παίξουν και κομμάτια από Sepultura.

Αν το θέμα είναι το πόσο θα παίξει ο καθένας, προσωπικά προτιμώ να έχουν περισσότερο χρόνο οι Καβαλέρες, μπας και παίξουν κανένα ?Arise?. Αλλά ούτως ή άλλως συνεχίζω να πιστεύω πως δεν έχει σημασία η σειρά, εφόσον τον υποθετικό χρόνο των Opeth δεν θα τον «φάει» κανένας ξεκάρφωτος.

Τέλος πάντων, αφού θα περάσουμε τέλεια, τί ψαχουλεύουμε τώρα;

Opeth και λιοπύρι…ένα καλό στοίχημα για Akerfeldt και οπαδούς

Opeth, Cavalera Conspiracy, και κυρίως Judas Priest με καινούριους δίσκους να σπέρνουν, ελπίζω.

Carvass, Morbid Angel και καλό κοπάνημα, μέχρι τελικής πτώσης.

Within Temtation και καλή ξεκούραση πριν τους Θεούς.

Εγώ ψήθηκα…

συμπερασμα των οσων λεχθηκαν…

ηλικια των user σε αυτο το thread… 15-17

“Priest πανω απο ολα”??? μονο αυτο αποδυκνυει…
CC “θα παιξουν arise…” μονο αυτο αποδυκνυει…
Priest ακομη μια φορα???πλακα κανουμε??? και αλλη φορα??? να μην εχουμε την ευκαιρια να δουμε αλλη μπαντα Headline???/

απλα για να φερει κοσμο στο φεστιβαλ.(παραδεχτειτε οτι ο κοσμος ειναι μονο για priest)

καλη η συνταγη…φερνεις οτι πουλαει κ τα απο κατω στα παπαρια σου…ο κοσμος θα ερθει.

εγω πρεπει να ειμαι τρελος…χαζεμενος απο τη ζεστα κ τον ηλιο για να κατεβω για Opeth που θα παιξουν 40 λεπτα μαξ.

φτου ρε στο κοινο της ελλαδος…φου ρε και στους διοργαωτες…παντα πισω θα ειμαστε. ΖΗΤΩ ρε η ελληνικη νοοτροπια!

αν δεν σαρεσει πηγαινε στο εξωτερικο…το ξερω εχουμε χαλια,αλλα τι να κανουμε?..εγω βρικα ενα καλο φεστ στο βελγιο…

Και ποιο ειναι αυτο…??

δεν το πιστεύω αυτό που θα κάνω αλλα πρέπει να είσαι περήφανος γιατί μ’αυτά που λες με έκανες να υπερασπιστώ εν μέρη την didi για πρώτη φορά στη ζωή μου(διαβάστε και ανάμεσα στισ προτάσεις πάνω)!το οι κάτι δεν σ’ άρέσει δεν σημαίνει οτι είναι για τον π****ο!!!κι εγώ δεν γουστάρω wt και in flames(κατα τα φαινόμενα)με τίποτα…τι σημαίνει οτι πρέπει να κράξω??
Σε πληροφορώ οτι η δική σου συμεριφορά είναι πολύ πιο ηλίθια από αυτούς που κατηγορείς!!!δηλαδή εσύ ξεκίνησες απο τα 30 να ακούς μέταλ???δεν υπήρξες 15-17??και το οτι οι opeth έρχονται για 10η φορά δεν σε πειράζει ε?γιατί επειδή σου αρέσουν?αν σε κρίνει κάποιος απο τις μ*****ες που λες μάλλον θα σε κάνει για πολύ πιο μικρό από αυτούς που κατηγορείς!!!αν δεν σου αρέσει κάποιο συγκρότημα είναι δικό σου πρόβλημα,μην μας τα κάνεις κουνουπίδια!!!κράτα το για την πάρτη σου!αντε βρες 1 φεστιβαλ με τόσα λίγα ονόματα και να σου αρέσουν όλα…αν το περιμένεις δε νομίζω να πας ποτέ σε φεστιβάλ…αν θες να δείς την ηλικία μου(μπορεί να φοβάσαι οτι στην λέει κανένα 15χρονο,ξέρω γω?) μπορεις να την δεις στο προφιλ μου!
Υ.Γ ακομα δεν πιστεύω οτι υπρασπίστηκα την didi…θα το σώσω κάπου αυτό το κείμενο…
Υ.Γ2 το ι έχω πει για την didi μπορείς να το τσεκάρεις σε παλαιοερα ποστ μου σε αυτό το τόπικ…

Σόρρυ, αλλά δε μπορούσα να μην απαντήσω: Πες μου χρονολογία δημιουργίας, και πόσους δίσκους αριθμούν:wink:

Σορρυ, αλλά, οι περσινοί headliners Heaven and Hell, πότε φτιάχτηκαν και πόσους δίσκους αριθμούν; :wink:

Στους Black Sabbath αναφέρεσαι? :-k

Και ποιός σου είπε οτι τους ήθελα headliners?

Ας μην γελιομαστε…οι Cavallera επρεπε να παιζουν πανω απο τους Oλλανδους Evanescence…αλλά τεσπα…

ε φυσικα οποιος παιζει πιο αγρια μουσικη ειναι πιο καλος και πιο μαγκας…

Aπο θεμα ιστοριας μιλαω και μονο φιλε μου…
:wink:

γουσταρω που τα παιρνεις ετσι… μαλακιες δεν λεω φιλε μου.
οι priest ηρθαν και περισυ η προπερσυ κ πριν 5-6 χρονια παλι Headliners στο rockwave.και ημουν εκει.
σε ενα μεταλ φεστιβαλ καθε χρονο πρεπει να ερχεται διαφορετικο Headline. ΤΕΛΟΣ!!

οι Opeth εχουν ερθει 3 και αυτη ειναι η 4η…αλλα ηρθαν μονοι τους.οχι στο rockwave.

μιλαω για ιδιες μπαντες στο ενα και μοναδικο μεγαλο μεταλ φεστιβαλ. επισης μιλαω για τη σειρα κ σαν μπαντα κ ιστορια οι Cavalera Con. εχουν ενα δισκο.δεν εχει σημασια το ποιος παιζει κ αν θα παιξει και sepultura.πρεπει να ειναι κατω απο τους opeth.

επισης δεν με ενδιαφερει η αποψη σου για την didi.

μαλακιες λεω οταν λεω τα αυτονοητα??? αυτο ειναι για σενα μαλακια? επειδη αμφισβητω καποια πραγματα?

Οσο για το αλλο ποστ για Heaven & Hell ειχαν αυτο το line up παλαιοτερα.ουσιαστικα ειναι οι Sabbath.

για τους priest αν διαβασες τι έγραψα θα είδες οτι συμφώνησα μαζί σου…αν και την 1 είχανε έρθει με ripper και την άλλη με halford…αλλα για πες μου…πόσες φορές έχουνε έρθει οι priest σε 30 χρονια ιστορίας και πόσες οι opeth σε 10 και κάτι??και πέρσι ήτανε οι metallica,πρόπερσι και παραπρόπερσι οι twisted sister/slayer,οπότε είσαι λάθος…πριν 4 χρόνια είχανε έρθει…και αν δεις τα μεγάλα φεστιβάλ έξω.χεντλάινερς σε 3ήμερο είναι iron maiden,judas priest kai slayer…άρα πιά η διαφορά(για χεντλαινερς και μόνο μιλάω…).και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,δεν τρελαίνομαι για priest…θα τους δω χαλαρά με μια μπύρα στο χέρι.και ποιά είναι τα αυτονόητα?και για μένα αυτονόητο είναι οτι στην θέση των wt θα έπρεπε να παίξουν οι ma!!λόγω ιστορίας και μόνο!άρα τι μου λες??άρα τα αυτονόητα είναι σχετικα…

Για Sonata Arctica έχει ακουστεί τίποτα;

Θα παίξουν Ιταλία στης 11/7 , λέτε να τους δούμε Ελλάδα; :bounce:

Ο καθένας ό,τι θυμάται χαίρεται…
[SIZE=“6”]
Εμμμμμ…για Megadeth έχει ακουστεί τίποτα???
[/SIZE]
:stuck_out_tongue:

Λάθος μεγέθη…

Πραγατικά όμως :stuck_out_tongue:

Επειδη παρεξηγηθηκαμε κι εμεις,το υφος μου απεναντι στον freedom δεν ηταν ειρωνικο…Τουλαχιστον οχι με την κακη την εννοια…Δεν ηθελα να προσβαλλω κανεναν ουτε να επιβαλλω την αποψη μου μειωνοντας την αποψη του freedom…Απλα εξηγησα για ποιους λογους θεωρω προσωπικα πως οι CC πρεπει να ειναι πανω απο τουσ opeth…

Και ειλικρινα δεν εχω κατι εναντιων των τελευταιων…Ισα ισα μαρεσουν και τους εχω δει live φευγοντας με τις καλυτερεσ των εντυπωσεων…

Παιδια δεν εχει νοημα να μαλωνουμε για το ποιος θα επρεπε να παιξει πιο πανω απο τον αλλο…Απλα δεν χρειαζεται να μειωνουμε καμια μπαντα σε στυλ “ειναι δυνατον οι ταδε να ειναι πριν απο τους ταδε,ακομη και τους ταδε ?”