λοιπον. απο οτι καταλαβα ειναι πολυ δυσκολο να βρει κανεις πληροφοριες για το line up ολων των Rockwave που εγιναν στη χωρα μας.
ασ με διαφωτησει καποιος αν ειναι ευκολο για καθε χρονο και καθε μερα ξεχωριστα σας παρακαλω.
λοιπον. απο οτι καταλαβα ειναι πολυ δυσκολο να βρει κανεις πληροφοριες για το line up ολων των Rockwave που εγιναν στη χωρα μας.
ασ με διαφωτησει καποιος αν ειναι ευκολο για καθε χρονο και καθε μερα ξεχωριστα σας παρακαλω.
Don’t worry! Ο freedom δεν παρεξηγείται εύκολα! mcavalera4 διατύπωσες την άποψη σου, όπως κι εγώ, αλλά διαφωνούμε. Σιγά το πράγμα. Αν ήταν οι Seps φυσικά και να παίζαν πάνω από Opeth, αλλά τώρα είναι οι Cavaleras μόνο, άσχετα με το τι υλικό θα παίξουν. Δε το θεωρώ δίκαιο για τους Opeth δλδ… Anyway…
Iced Earth και In Flames είναι καλοδεχούμενοι, και περισσότερο οι πρώτοι!
Αναμένουμε…
εγω λεω τωρα…οι in flames πανε μαζι με megadeth kai cob…στο gigatour Που κανουν…αλλα αν ειναι ετσι,που διαολο να τουσ βαλουν???:-k :-k :-k
καλα αμα ερθουν οι ICED EARTH…
Επισης:
2002 + 2003 δεν εγινε.
2001:
[ul]
[li]Judas Priest
[/li][li]Megadeth
[/li][li]Cradle Of Filth
[/li][li]Savatage
[/li][li]Rotting Christ
[/li][li]Less Than Human
[/li][/ul]
2000:
[ul]
[li]Iron Maiden (τελικα δεν επαιξαν λογω τραυματισμου του Gers)
[/li][li]Dream Theater
[/li][li]In Flames
[/li][li]Septic Flesh
[/li][li]On Thorns I Lay
[/li][/ul]
2001 το καλύτερο Rockwave ever…
μεγα παθος ,μεγα πλήθος και πολύ μπουκάλι…
Ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια!!!
1996 (ως rock of gods):
SLAYER
SAXON(στην θέση των motorhead,τελευταία στιγμη…)
BLIND GUARDIAN
RAGE
NIGHTFALL
FATAL MORGANA
1997
MEGADETH
BRUCE DICKINSON
GRIP INC
ROTTING CHRIST
DARK NOVA
1999
MANOWAR
MERCYFUL FATE
SODOM
IMMORTAL
NIGHTFALL
EXHUMATION
HORRIFIED
κατά την άποψη μου,η πιόι εκρηκτική και δυναμική παρουσία απόλα τα ROCKWAVE ήταν αυτή των GRIP INC.μιλάμε οι άνθρωποι μας ξεβιδώσανε τα κεφάλια κυριολεκτικα…δεν είχαμε κουράγιο για μετα…και μιλάω και από άποψη του οτι δεν ξέραμε τι να περιμένουμε…γιατι απο metallica πχ ξέρεις τι να περιμένεις…να γαμήσουνε…αλλα αυτό το πράγμα με τους grip inc ήταν καταπληκτικο…όποιος είχε πάει εκείνη την χρονιά πιστεύω θα συμφωνήσει μαζί μου…
Υ.Γ.ΕΛΕΟΣ πια με τους ICED EARTH…εμετό θα κάνουμε…καλό γκρουπ αλλα τέτοια θεοποίηση ΜΟΝΟ στην Ελλάδα…σε λίγο θα παίζουνε σε καμμιά πίστα στυλ πλουταρχου και θα κλείνεις τραπέζι με μπουκάλι για να τους δεις…χαχαχα!!άσε που έχουν αποκηρύξει και το καλύτερο τους άλμπουμ…το burnt offerings…
και λίγο χιουμορ δεν βλάπτει…
E ναι,αφου δεν τους θες να μην τους φερουν.
συγγνώμη,κάθομαι και διαβάζω συνέχεια γκρίνιες του τύπου,πάλι αυτούς?αφού ήρθανε τότε,και έχουν έρθει 500 φορές…και καθόμαστε και συζητάμε για ένα γκρούπ το οποίο είχε έρθει μόλις πέρσυ,πάλι στο rockwave?αυτό που κατάλαβα είναι οτι λειτουργούνε όλοι με 2 μέτρα και 2 σταθμά…αν μας αρέσει το γκρούπ που έρχεται συνέχεια,τότε οκ,κανένα πρόβλημα…αν όχι αρχίζουμε και βρίζουμε,και λέμε, άντε πάλι τα ίδια κλπ!!!ε όταν αποφασίσετε τι θέλετε,πείτε και τι να κάνουμε…
Κοιτα,το γκρουπ με τον Ριππερ ηταν αλλο γκρουπ σε σχεση με αυτο με Μπαρλοου.Για μενα πολυ χειροτερο.
Φετος με την επιστροφη του Ματ,το βρισκω απολυτα λογικο να τους φερουν.Υπαρχουμε τοσοι που ακουμε το Alive in Athens και ανατριχιαζουμε ακομα.Και δεν τους εχουμε δει λαηβ με εκεινον τον τραγουδιστη.Ε,εμεις ναι,θελουμε επιτελους να δουμε αυτη την μπαντα,και ας ηρθε και περισυ,οπως ηρθε.
Αν αυτοί που φέρνουν κάθε χρόνο παίζουν γαμάτα, τότε γιατί να έχει κάποιος πρόβλημα?
ΦΕΡΤΕ ΑΙΣΝΤ ΕΡΘ ΜΕ ΜΑΘΙΟΥ ΡΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕΕΕΕΕΕ
…και πολλη μαλακια στον εγκεφαλο αυτων που τα πετουσαν.
Κατα τ’ αλλα ηταν οντως πολυ καλο RW.
Θα ταν τελειο αν ο ηχος βοηθουσε τους Megadeth.
καταλαβαίνω τους λόγους που ακούτε το alive in athens αλλα ξέχωρα με τα συναισθηματικά παίζει να είναι και το χειρότερο λαιβ άλμπουμ που έχει βγεί…τα περισσότερα φωνητικά έχουν επανηχογραφηθεί(το είχε πει ακι ο σάφερ αυτο),και τον κόσμο τον έχουνε θάψει τελείως…ανεβοκατεβάζουν την ένταση μόλις τελειώνουν τα τραγούδια για να μην θάβει τον barlow…χάσανε τελείως το feeling του live…ξέρω οτι θα πέσετε να με φάτε όλοι,αλλα αυτή είναι η αλήθεια…το live είναι live…ότι μικροατέλειες και να έχει…το alive in athens είναι στούντιο άλμπουμ δυστυχώς…και δεν είπα οτι έχω πρόβλημα να τους φέρουνε γενικα…ας τους φέρουνε στο gagarin να τους φχαρστηθείτε και περισσότερη ώρα!αλλα γιατί να μην δούμε ένα συγκρότημα που δεν έχει ξαναέρθει(όπως γίνετε φέτος με ma,carcass,cc)και να δούμε πάλι τον cowboy σάφερ και την παρέα του?σας συμφέρει όσους δεν τους έχετε δει να τους δείτε ένα γεμάτο 2ωρο σε ένα κλαμπ…ή όχι?
στην τελική ό΄τι και να λέμε,όποιον γουστάρουν αυτοί θα φέρουνε…
γιατί αν ήταν έτσι να φέρνανε κάθε χρόνο 5 συγκεκριμένα συγκροτήματα να μην σπάγαμε και το κεφάλι μας για το ποιός θα έρθει…ανούσιο τελείως…άν δούνε οτι γουστάρει ο κόσμος ας τους φέρουνε μόνους τους…δεν θα είναι φεστιβάλ αυτό…σχήμα σε σκυλάδικο θα είναι, που κλείνουνε με τις σεζόν!!!έλεος ρε παιδιά σκεφτείτε λίγο λογικά!!!κι εγώ τα σπάω με twisted sister/nevermore,αλλα δεν θα ήθελα να τους βλέπω και συνέχεια στο φεστιβάλ…ασ τους φέρνανε μόνους τους.θα παίζανε και πιό πολύ ώρα!!..ήμαρτον!
Καλά, συμφωνώ. Καλύτερα σε κανά Gagarin… Αλλά από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα:p
κατι ασχετο, το γκαγκαριν ποσους χωραει ?