Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Κατι παραπανω απο 1000 πρεπει να χωραει…

1200 πρεπει να ναι… αλλα αρκετα στριμωγμενα.

Ασχετο μεν, σχετικο με το κλαμπ δε. Στους Μachine Head πρεπει να χαν χωσει γυρω στους 1500… αρα καταλαβατε… Αυτο δοξα το θεο μονο 2 φορες εχει συμβει.

Edit: Οσοι εχουν δει Iced Earth με Barlow, ξερουν οτι η φωνη του κρατα ακομα σουπερ. Δηλαδη την τελευταια φορα που τους ειδαμε ηταν επι 02, και μετα δεν εκανε κι ιδιαιτερα πολλα πραματα για να πεις οτι εχει πεσει…

Δηλαδη το Alive In Athens ειναι οντως πειραγμενο, αλλα δεν ειναι δα και αφωνος.

δεν με κατάλαβες.δεν είπα οτι είναι άφωνος…ίσα ίσα μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή του.είπα οτι την έχουν επαναηχογραφήσει γιατι δεν ακουγότανε καλά λόγω κόσμου…πολλές φορές οι φωνές του κόσμου ακουγόντουσαν πιο δυνατά,και γι’αυτό ξενέρωσε ο σάφερ και την ξαναγράψανε…απαράδεκτο κατα την γνώμη μου…αυτό είπα κι όχι κάτι για τις ικανότητές του…
Υ.Γ:το οτι δεν έκανε κάτι απο τότε,δεν είναι καλό αλλά κακό για την φωνή του οποιουδήποτε…για να κρατήσεις την φωνή σου σε κάποια επίπεδα θέλει προπόνηση και ασκήσεις…εδώ ο dane κανει μαθήματα φωνητικής ακόμα και τώρα!!!

Aυτη και αν είναι Μπαντα για Fest…οσο δεν ανακοινωνει επισημα ονοματα η DIDI εγω θα ελπίζω…:slight_smile:

Συμφωνω με ChrisP για τα μπουκάλια…αλλα και συνχαίρω την μπάντα για τον επαγγελματισμό που εδειξε και δεν αποχωρησε…

Ατακα της Βραδιας απο Dani…πετατε που πετατε μπουκάλια φροντιστε τουλαχιστον να εχουν αλκοολ…#-o

Δικε μου ! Αυτα ειναι.Το εχω συζητησει και με ενα παληκαρι.Σαρεσουν δε σαρεσουν
ειναι οτι πρεπει για φεστιβαλ.

Edit : Τωρα ειδα τι γινεται στο βιντεο.Γκαβλα!
This one goes to Hatebreed! χεχε !

Παρεξηγησης τοτε. Κι εχεις δικιο οσον αφορα τα μαθηματα φωνητικης. Παρολα αυτα, ο Matt ειχε ηδη επιστρεψει (στα χαρτια τουλαχιστον) στην ενεργο δράση εδω και αρκετο καιρο, και παει κανα 6μηνο απ’ οταν επεστρεψε στους Iced Earth… ασε που δεν θα ναι κι η πρωτη φορα που δουλευει τη φωνη του (edit: αναφερομαι στα σκηνικα επι εποχης Burnt Offerings).

Παντως κιε γω θα τους ηθελα μονους τους. Και θα συμφωνησω στο οτι τα λαιβ δε πρεπει να ‘‘πειραζονται’’.

να ρωτησω παιδια,
δεν εχω καταλαβει,
υπαρχει ανακοινωση που να λεει οτι δεν θα παιζουν την ιδια ωρα carcass και morbid angel ή
opeth ?

ανακοινωση δεν νομιζω να υπαρχει αλλα δεν το βρισκεις λιγο παραδοξο να παιζουν 2 μπαντες ταυτοχρονα?

Μα δεν θα παιξουν ταυτοχρονα.Θα γινει οτι εγινε στο MMD.Θα υπαρχουν 2 σκηνες για να
μην υπαρχει μεγαλο κενο αναμεσα στις εμφανισεις των μπαντων.Κανα νεο ονομα/φημη ?

Ε κι αλλα ονοματα θελεις!?

ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…προσωπικα ελπίζω σε άλλα 3 ονόματα τουλάχιστον…άσχετα με το ποιοι θα είναι.το 1 μάλλον in flames…λογικά θα βάλουν και κανα ελληνκό ακόμα(septic flesh???)…και ελπίζω και σε dane που θα βγει περιοδεία…

εγω θελω Amon Amarth , Iced Earth + Rotting Christ αλλα ζηταω παααααρα πολλα

Αφου τα μισα εχουν ανακοινωθει!Πως να μην θελω και αλλα ?
Απληστος mode on
Φερτε κανα θρας ρε !
Απληστος mode off

οι Cavalera Con. θρασιζουν αν θυμαμαι καλα.
δε τρελαθηκα αλλα δεν θυμαμαι να ειναι κακο το αλμπουμ.

εγω πιστευω πως οι Opeth θα πρεπε να εχουν τη μικρη σκινη και να παιξουν ολοκληρο σετ. εκει θα βλεπαμε τι γουσταρει ο κοσμος!

+500000000 thrash να ειναι και ας έιναι οτι θέλει…:slight_smile:

Παιδιά στέκει καθόλου η φήμη πως θα’ρθουν και In Flames, πιθανώς στο rockwave? Το ακούω από πολλούς αλλά στα tour dates τους δεν υπάρχει, και μάλιστα φαίνεται πολύ στριμωγμένο για 10 Ιουλίου…ένιγουέι αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ας δώσει τα φώτα του.

με carcass παρόντες στην μικρή σκηνή,χλωμό εως ακατόρθωτο να ήταν headliners εκεί οι opeth…μόνο και μόνο λόγω ιστορίας!

http://www.metalzone.gr/lives.php?action=details&id=123&lang=en
παιδιά ορίστε!!!
In Flames!!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

InFlames TBC λεει οχι in flames σκετο!

λέει In Flames TBC=To Be Confirmed
έτσι ήταν και στους Judas οπότε δεν βλέπω λόγο να το ανακήνωσαν έτσι…
ξέρεις τη βρίσιμο θα πέσει έτσι και το κάνουν για πλάκα…