χαχαχαχαχαχαχαχα…θα φανε το βρισιδι της ζωης τους…θα χαλασουν την ελπιδα να δουμε 3 γαματες μπαντες μαζεμενες σε μια βραδια!!!
παιδιά ψυχραιμία…
δεν ξέρω τι πηγές έχουν τα παιδιά, αλλά αν η didi κλείσει κάτι, θα μας το πει κ εμείς σε εσάς. μέχρι τότε όλα τα υπόλοιπα είναι απλά φήμες ή/και ευχολόγια
Ένα όνομα περιμένω και έχω φύγει από τώρα Terravibe!
οταν μιλαμε για μεταλ φεστιβαλ μιλαμε για κατι τετοιο παιδια.
http://www.hellfest.fr/web08/main.php?langue=english
οχι για rockwave…
ποτε θα μαθει κανεις να κανει τετοια φεστιβαλ στην ελλαδα δε ξερω.αυτο ειναι μεταλ φεστιβαλ κ εμας απλα μας κοροιδευουνε μεσα στη μαπα μας!!!
και μιλαμε για τιμες των 60 ευρω ε!!!
+10000000
:sleep:
Δε βαρεθήκατε πια?
βαρεθήκαμε όντως…να μας κοροιδεύει η didi…ι
Ε μη πας ρε φίλε. Απλό είναι. Η didi αυτό προσφέρει. Σ’αρέσει? Πήγαινε. Δε σου αρέσει, δεν πας.
Τι μας πρίζετε τα αρχίδια κάθε ποστ και λίγο…
επειδή απ’ότι βλέπω είσαι 19,έλα μετά απο 10 χρόνια που θα έχεις δει άλλα 10 rockwave,κι αν πιστεύεις τα ίδια πράγματα θα σου δώσω 10000euro!!!πηγαίνω από την εποχή του rock of gods και στην αρχή μου φαινοταν κι εμένα γαμάτο και γαμώ,και καύλα!!!.όταν αρχίσεις να παίρνεις τα χαμπάρια σου πες ότι θες…απο την στιγμή που δεν έχεις ιδέα,τότε βάλε τ’αρχίδια σου σε κρύο νερο να ξεπρηστούνε!και δεν έθεσα θέμα του γιατί να παέι κάποιος ή όχι.το κατάλαβες τώρα ή να βάλω και μετάφραση?
Δεν είπα οτι το Rockwave είναι γαμάτο και οτι όλα είναι τέλεια. Αλλά ρε παιδί μου, με το συνεχή κράξιμο ε δεν αλλάζει και τίποτε.
Ξαναλέω, αν δεν σου αρέσει (γενικά μιλάω) αυτό που προσφέρει η didi μη πας σε λάιβ της. Εξάλλου, μια χαρά φεστιβάλ γίνονται στα Βαλκάνια απ΄ότι πληροφορούμαι.
Αλλά αν η γκρίνια είναι στο αίμα μας, τι να κάνεις…
και με τι αλλάζει?αν δεν μιλάμε δηλαδή,τι να κάνουμε?να καθόμαστε και να τα δεχόμαστε όλα αμάσητα?δεν πάει έτσι.τουλάχιστον αν τα λες μπορεί να σε ακούσει και κάποιος!λέω εγω τώρα…αν αυτός ο κάποιος ΔΕΝ είναι ο Λώρης…χαχαχαχα
ετσι ειναι η πλειοψηφια εδω μεσα Twisted Sister. κανεις δε λεει τπτ. οτι τους προσφερουνε.
και για μια μπαντα ειναι ικανοι να πανε σε ενα ακριβο φεστιβαλ την ωρα που σε αλλες χωρες με ιδια λεφτα βλεπεις τριπλασιες μπαντες κ πολυ παραπανω ωρες.
αλλα εδω ξερεις πανε σε συναυλια Bad Company που παιζουν μονο 1 ωρα για ονομα του θεου και το μονο που διαβαζεις ειναι, ουαου,παιξαν τελεια,ουαου ωραιο σετ λιςτ…ουαου ειμαι χαζος κοροιδευτε με οσο θελετε εγω ειμαι χαζος κ πληρωνω…
Μη περιμένετε στην Ελλαδα ευρωπαικά φεστιβάλ. Απλά δε γίνεται. Τους λόγους τους έχουμε πει χιλιάδες φορές.
ναι έχεις δίκιο!!γίνετε στην σλοβενία,στην τσεχία και δεν γίνεται στην Ελλάδα!!!ρε σοβαρευτείτε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!άλλο δεν μπορώ κι άλλο δεν θέλω!!!η didi πολύ απλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!γιατί έχει καταλάβει την αδυναμία του έλληνα σε κάποια συγκροτήματα και ξέρει οτι θα τα σκάσει ότι και να γίνει!!!μεγαλύτερο παράδειγμα η περιοδεία dream theater/fates warning/queensryche που τους φέρανε ΟΛΟΥς αλλά ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,για να βγάλουνε φράγκα!!!τώρα αν δεν θέλετε να το δείτε δικό σας πρόβλημα!αφήστε μας εμάς να λέμε τα δικά μας,και βολευτείτε εσείς με αυτά που σας δίνουνε!και όνειρα γλυκά!!!
Θες να πεις οτι εσύ δεν θα πας στο Rockwave?:-k
σαν τα φεστιβαλ του εξωτερικου σιγουρα δεν ειναι αλλα βελτιωθηκαν πολλα πραγματα σε σχεση με περσυ…
το πιο πιθανό είναι να πάω…γιατί carcass και morbid angel δύσκολα θα ξαναδώ…ειδικά τους πρώτους!αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το αν είμαι ικανοποιημένος απο την αντιμετώπιση της didi!!έχω θυσιάσει αρκετές συναυλίες,πίστεψέ με,γι’αυτόν τον λόγο!!αλλα όταν έρχεται ένα συγκρότημα που το πιο πιθανό είναι να μην ξαναπεριοδέυσει καν, πως γίνετε να μην πας?και η ένστασή μου ΠΑΝΤΑ ήταν για τον αριθμό των συγκροτημάτων, και όχι ποιά θα είναι αυτά,που είναι τελείως υποκειμενικό!και το έχω ξαναγράψει αλλα δεν περιμένω απο την μια στιγμή στην άλλη φεστιβάλ με 80 ονόματα!!!αλλα 20 πιστεύω είναι πάρα πολύ εφικτό!για αρχη!
Αυτούς θα μπορούσες να τους δεις κι έξω. Και λόγω ηλικίας οι υποχρεώσεις σου θα το επιτρέπουν φαντάζομαι.
Anyway, απ’ ότι φαίνεται η metal μέρα θα γαμάει και θα δέρνει, αν φέρουν ακόμα In Flames και Iced Earth που ακούγεται. Αλλά και χωρίς αυτούς είναι μια χαρά, άσχετα με τα προσωπικά γούστα του καθενός.
κάθε χρόνο από το ROCK OF GODS ακούω οτι βελτιώθηκαν τα πράγματα και πάντα είναι χάλια!αν θεωρεις βελτίωση απο 4(!!!) συγκροτήματα να τα κάνουν7 (και βλέπουμε),εγώ το θεωρώ αυτονόητο!!!αν πεις στον οποινδήποτε οτι πήγες σε φεστιβάλ με 4 ονόματα θα πέσει κάτω από τα γέλια!!!ΗΜΑΡΤΟΝ που λέει κι ο γεωργίου!!!
αν θες να τους δεις έξω σημαίνει και τουλάχιστον 500ευρο για μεταφορικά,διαμονή,έξοδα,φαγητά και λοιπά…οπότε τι μου λες?άσε που θα δουλεύω κιόλας…προτιμώ τα 50 απο τα 500.αλλα τουλάχιστον όταν μπορώ δεν πάω…επιλέγω πλέον σε ποιες συναυλίες θα πάω.ειδικά της didi…