Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

φιλε Twisted. στη θεση σου δε θα πηγαινα.
δε πρεπει να υποστηριζουμε τετοια πραγματα. οχι πια φεστιβαλ με 4-5 μπαντες. αυτο ελεγα τωρα κ με τον αδερφο μου.

εξω ειναι τουλαχιστον 15. 7 μεγαλα ονοματα κ αλλα 7 τουλ. πιο μικρα. εδω 4 μεγαλα κ αλλα 2.

μην πας.οπως και εγω δεν θα παω για Opeth.στα παπαρια μου,οπως περισυ δε πηγα The Haunted στο Metal Healing.γιατι ολα τα αλλα ηταν αστα να πανε…η τουλ δεν ηταν ονοματα,και εγω δεν ειμαι μεταλας να μ’αρεσουν ολα…)

και θα πας για να παιξουν καμια ωρα μονο?

πρεπει ο κοσμος πια να δειξει οτι δε γουσταρει.να μην παει.
Carcass k Morbid Angel βλεπεις και στο HellFest στη γαλλια μαζι με αλλα ποσα ονοματα κ αμα ψαχναμε λιγο πριν κ κλειναμε αεροπορικα κανενα 4μηνο 3μηνο πριν τζαμπα θα πηγαιναμε.κακα τα ψεματα.

Ρε παιδια.

Δεν ειπε κανεις πως τα παντα ειναι γαματα σε ολα τα Rockwave. Ισα ισα. Αλλα ΦΕΤΟΣ σε σχεση με τα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ υπαρχει βελτιωση. Πιθανον να εχουμε 10 ονοματα (μιλαω για την metal μερα) που μαλιστα δεν ειναι και καθολου ασχημα (το αντιθετο μαλιστα). Το εισιτηριο ειναι σχετικα φτηνο, μιλανε για βελτιωση στο παρκινγκ, τα ηλιθια PL εφυγαν. Ολα αυτα δειχνουν προς κατι καλυτερο.

Η συγκριση με τα φεστιβαλ του εξωτερικου ειναι ακυρη γιατι σχεδον σε ολα ειμαστε σαν χωρα πισω απο την Κεντρικη Ευρωπη. Γιατι θα επρεπε να ειναι διαφορετικα τα πραγματα στα μουσικα φεστιβαλ?

Oσο για το Hellfest που ειπε ο Καμελσποτερ, επειδη το ειχα ψαξει προσωπικα πριν κανα διμηνο και ηθελα να παω, υπολογισα οτι χρειαζομουν καπου 500-600 ευρω (συνολικα). Οχι και “τζαμπα”, ε?

sorry κιολας που επεμβαίνω στην κουβέντα σας αλλα στα ξένα festival εχει τριήμερα και τετραήμερα ενω εδώ εχει μια μερούλα…θα δω λοιπόν 7 ονοματα (ισως και παραπάνω) σε μία μέρα τα οποία σε καποια αλλα festival είναι σπαστά…επομένως δεν είναι και τόσο ασχημα τα πράγματα…απο τι μπάντες που περιοδεουν φετος δεν ειναι ασχημες οι επιλογές…αν ειναι καλυτερα οι χειρότερα απο περσι?..δεν με ενδιαφέρει… και εχω παει σε αρκετα
Rockwave…εμένα με ενδιαφέρει που επιτέλους αρχιζει λιγο η φάση να γίνεται festival…Carcass,Morbid,cc και Priest θα παω και θα γουστάρω αγρια…στις αλλεσ μπάντες απλα θα αραξω και θα κανω κανα τσιγαρακι με καμία μπυρίτσα αγκαλία…

μην ξεχναμε παρ’ολα αυτα πως ειναι τεταρτη…εργάσιμη,οποτε για να προλαβουμε Carcass καποιοι ισως χρειαστεί να δηλώσουμε ασθένεια…

Ps.1παρ’ολα αυτα οσο αργεί η Didi να ανακοινώσει ονοματα τοσο βρωμαει η φάση του κράχτη για να πουλήσουμε εισητηριακια…Confirm τωρα ρε!!!

ps.2 Το ενστικτο μου κατι λέει για Six Feet Under…ρε λες???

ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω…είναι και οι καβαλέρες στην μέση που τους πάω τρελλά,και opeth που μου αρέσουν αρκετα…και γενικά το μόνο αδιάφορο(παντελώς όμως) συγκρότημα για μένα είναι οι wt.μάλλον τελευταία στιγμή θα το αποφασίσω.μπορεί να δουλεύει και ένας φίλος μου μέσα οπότε να μην τους τα σκάσω(αν και είμαι κάθετα αντίθετος στο θέμα τσαμπατζήδων)…

Οποίς δεν γουστάρει δεν πάει… Εμεις που θα πάμε πάλι καλά θα περάσουμε με ή χωρίς τους υπόλοιπους ( χωρίς παρεξηγήσεις:p )

Ντάξει έχουμε πολύ να φτάσουμε το εξώτερικό αλλα βήματα γίνονται… εκτός κι αν δεν θελούμε να τα βλέπουμε απλά και μόνο για να γρινιάζουμε…

στα ξένα φεστιβάλ που είναι 3-4ημερα ο αριθμός των συγκροτημάτων κυμαίνετε απο 40 μέχρι και 90 ονόματα…οπότε ούτε αυτή η σύγκρηση ισχύει.και το εισητήριο άντε να κάνει 100-150ευρο το 3ημερο…μόνο ένα φεστιβάλ βρήκα 3ήμερο που θα έχει 28 ονόματα…αλλα λέει οτι θα ανακοινωθούν κι άλλα…δεν θυμάμαι το όνομα του αλλα αν ψάξετε θα τα βρείτε.

δεν σου είπε κανένας να πας και να είσαι με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα…απλά να ξέρεις οτι σε κοροιδεύουνε…αυτό θέλω να πω.κι εγώ αν πάω,θα πάω γνωρίζοντας οτι με κοροιδεύουνε αλλα θα περάσω όσο καλύτερα γίνεται!!!όσο για τα βήματα…τι να πω…το μονάδικό βήμα που έχει γίνει εδώ και 13 χρόνια είναι οι 2 σκηνές φέτος…αν είναι να χαιρόμαστε για ένα βημα σε 13 χρόνια τότε μπράβο μας…παίρνουμε αυτό που μας αξίζει!!!
και τα pl φύγανε μόνο και μόνο λόγω ύπαρξης των 2 σκηνών,γιατί είναι πρακτικά αδύνατο.απαντάω και στον CHRISP για να μην κάνω 15 παρεμβάσεις συνέχεια…λέγοντας οτι είναι 1 βήμα μπροστά, το ότι φύγανε τα pl σημαίνει οτι πέρσυ που τα βάλανε κάνανε 1 βήμα πίσω…άρα την 1 χρονιά κάνουμε 1 βήμα πισω και την άλλη 1 βήμα εμπρός…κάτι δεν μου πάει καλά σε αυτό…μήπως μένουμε σταθεροί?λέω μήπως???και τα pl δεν φύγανε…μόνο για το φεστιβάλ.στους kiss και στους maiden θα υπάρχουνε!!και αν το ξανακάνουνε 1 σκηνή θα επιστρέψουνε και στο φεστιβάλ…αλλά ας μην προτρέχω…θα το δούμε αυτό εν καιρό…

Αλήθεια, για ποιό λόγο υπάρχουν τα pl στις μεμονωμένες συναυλίες και όχι στο festival ??
Μια αστεία εκδοχή : Πρώτη και τρίτη μέρα με τα φλώρικα και τα μαστούρικα δεν υπάρχει φόβος. Ε τη δεύτερη που θαχει μπόλικη καφρίλα, ας τους να σκοτωθούν. Θα το ευχαριστηθούν κιόλας και θα πουν και ευχαριστώ :stuck_out_tongue:

PL δεν υπαρχουν ουτε στους Linkin που ειναι μεμονωμενη συναυλια.

Οσο για το λογο που υπηρχαν, ειναι προφανως για να βγαζουν παραπανω λεφτα απο τους πωρωμενους που θελουν (-με) να πανε μπροστα. Ομως αυτο σε πολλες περιπτωσεις δεν τους βγηκε οποτε υπολογιζουν που τους συμφερει.

Twisted, τα PL ειναι το λιγοτερο οσον αφορα στη βελτιωση. Απο κει που περσι ειχες 4-5 ονοματα μαξ, τωρα πιθανοτατα να εχεις 10 με εισιτηριο χαμηλοτερο απο περσι. Αυτο σε συνδυασμο με το παρκινγκ θα ειναι η σημαντικοτερη βελτιωση αν οντως εχουν ετσι τα πραγματα.

Φυσικα, αν στο τελος η διοργανωση ειναι μαπα, θα ειμαι απο τους πρωτους που θα κραξουν καθως το εχω κανει για τη Didi πολλες φορες στο παρελθον και ιδιως περσι. Ομως τα δειγματα σε Tool και Muse ηταν κατι παραπανω απο καλα και οι προοπτικες για το φετινο Rockwave το ιδιο…

Τα PL σε Maiden και KISS δεν γίνεται να βγουν γιατί έχουν ήδη πωληθεί αντίστοιχα εισητήρια. Είναι και λογικό νομίζω. Απλά ελπίζω οτι μετά τους maiden θα τα βγάλουν οριστικά…

τα ίδια :wink:

αλλά αν υπολογίσεις ότι θα είναι φίσκα δύσκολο … :-s :-s :-s :-s

τα 4 ονόματα ήταν ανέκδοτο απλα…το θέμα είναι οτι την μία χρονιά είναι 4,την άλλη 10,την άλλη 6,μετά 5 και πάει λέγοντας.κάτι σταθερό δεν μπορούνε να ανακοινώσουνε για να ξέρουμε τι να περιμενουμε?όσο για το πάρκινγκ,φαντάζομαι θυμάσαι οτι και πέρσυ τα ίδια είχανε πει…οτι θα έχει περισσότερο χώρο πάρκινγκ…και είδαμε μία από τα ίδια…
επίσης θέλω να πω απο τώρα οτι αν του χρόνου τα κάνουνε 15 τα συγκροτήματα,θα πω οτι ΝΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!για μένα πρέπει να σταθεροποιηθεί κάπου στα 20…είναι πολύ εφικτό.με 4-5 ελληνικά,2-3 μεγάλα και όλα τα άλλα μικρομεσαία και μεσαία συγκροτήματα.και μιλάω πάντα για 1 μέρα, με 2 σκηνες.και να βάζουνε την ίδια ώρα άσχετα συγκροτήματα μεταξύ τους …ε εκεί θα πεις, ας χάσω και 1 που γουστάρω,δεν γαμιέται?θα δώ άλλα 15!!!ή να το ξεκινήσουνε απο τις 10…

Γιατί δεν μπορούν ? Ο καθένας μπορεί πριν μπει στο Terravibe να παίρνει πίσω τη διαφορά του εισιτηρίου που αγόρασε από το φθηνότερο.

Εδώ τα λεφτά δεν τα επιστρέφουν έτσι κι αλλιώς, βλέπε Stones, θα επιστρέψουν τη διαφορά? Δε νομίζω να βολεύει… Ίσως στο Ticket House πρέπει να το κάνουνε, και όχι στο Terra Vibe, αλλά και πάλι δε νομίζω πως φαντάζει εφικτό αυτό…

Αν θυμάμαι καλά, την τελευταία φορά που έπαιξαν οι In Flames σε Rockwave μαζί με Dream Theater και Septic Flesh, ήταν ναρθουν και Maiden, αλλά ακύρωσαν λίγο πριν τη διεξαγωγή και νομίζω ότι έδιναν πίσω ένα μέρος των χρημάτων σε αυτούς που πήγαιναν.
Πιο σωστό θα ήταν το Terravibe γιατί που να τρέχει ο άλλος στο Ticket House τώρα, ενώ τη μέρα της συναυλίας θέλει δεν θέλει θα πάει Terravibe.

Πλακα - πλακα δεν ηταν και λιγα. Το εισιτηριο τοτε ειχε 12 χιλιαρικα, και επέστρεφαν μετα τα 5.

λωρης mode on

ή αυτοι που αγορασαν τα φθηνοτερα να πληρωνουν την διαφορα με τα ακριβοτερα ωστε ολοι να πανε μπροστα.

λωρης mode off

Το νεο τραγουδι ειναι Η πιπα. Μονο τα σολο αξιζουν λιγο

αμα τα γουσταρεις ολα να πας ρε!!! και καλυτερα τζαμπατζης. να μη παρει φραγκο η εταιρια!

Κατι σαν αυτο που εκαναν οταν πριν απο 2 χρονια ακυρωσαν οι headliners WASP.:expressionless: