Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το φετινο Rockwave να βρισκεται μες στις φλογες:D !σορρυ που το κανω αυτο αλλα δεν αντεξα…για τυχον στραβη θα ευθυνεται συγγενικο προσωπο του Λωρη:D

Την χρονιά που είχαν ακυρώσει οι maiden ένα μέρος του εισιτηρίου είχε επιστραφεί μετά την συναυλία, το 2000.

είναι θέμα σεβασμού προς τον άλλο που έχει πληρώσει εισιτήριο βασικά.αν ήταν μόνο η didi στην μέση δεν θα ο σκεφτόμουνα καθόλου!!

Headliners στην απέναντι σκηνή να γουστάρουμε :slight_smile:

Επέστρεψαν χρήματα τότε???:?

Οχι, γι’αυτο το λεω.[-X

Καλα (ως σκηνικο) ηταν τρελη μλκια, αλλα τα μεγεθη ειναι δυσαναλογα. Αυτο που θα μπορουσε να γινει ειναι να φερναν καποιο αλλο ονομα στη θεση τους (π.χ. Saxon) ή να γινοταν καποια εκπτωση στους κατοχους εισιτηριων RW κατα την επομενη WASP συναυλια…

Ναι, σιγουρα, δεν διαφωνω μαζι σου. Αλλα εν τελει δεν εγινε τπτ!#-o

Τα άλλα ονόματα πότε θα ανακοινωθούν,μετά το χριστός ανέστη ?

Ουφ, είπα κι εγώ… Αν και δεν τρελενόμουν να δω τους WASP, ένιωσα πολύ μλκς που με κορόιδεψαν έτσι…#-o

πεταξε ενας φιλος μου οτι ακυρωσαν οι carcass

οποιος ξερει κατι ας το πει

αν ισχυει κριμα…

αν και θα ναι ο λογος να μην στεναχωρηθω που κατα πασα πιθανοτητα δεν θα παω ροκγουειβ…:stuck_out_tongue:

οι cavalera θα παιξουν τπτ απο soulfly η sepultura ? παντως ο δισκος σπερνει ανελεητα !

Να πεις του φιλου σου να κοψει τις μπουρδες μην τον λιντσαρω.
Περα απο την πλακα θα ειναι μεγαλη ξενερα αν ακυρωσουν οι
Carcass.

Στο myspace τους συνεχιζει να δειχνει οτι ερχονται κανονικα.Οποτε…

Ρε παιδιά με τα ονόματα τι γίνεται ? Πότε σκοπεύουν να ανακοινώσουν κάτι ?

Oπως και να εχει θα ειναι πουστια να ανακοινωσουν ενα μεγαλο ονομα μετα τις 30 Απριλιου καθως θα αναγκαστει να πληρωσει ακριβοτερα το εισητηριο καποιος που ψηθηκε με την νεα αναδιαταξη…:wink:

στο σαιτ λεει οτι θα ανακοινωθουν και αλλοι

οπως και να χει εγω αυριο θα παω για το εισητηριο
εχει παρει κανεις?

ε να το πλερωσει γιατι να μην το πλερωσει…δεν καταλαβα…#-o

Aμεεε.
Σημερινό απόκτημα, νο. 773. :smiley: