Ρε παιδιά,πως γίνεται η μέταλ μέρα και η μέρα των offspring να έχει 3ψήφιους αριθμούς στα εισιτήρια και του μανού να έχει ήδη 4ψήφια και πολύ μεγάλα μάλιστα ? Τόσο δελεαστική η τιμή πια ?
ισως και ευρυτερο κοινο…
8O 8O 8O 8O
ελπιζω μονο να μην εχουν πουληθει τοσα εισιτηρια…
Δεν νομίζω…μάλλον η τιμή είναι τελικά.
Εγω βαζω στοιχημα οτι οι αλλες δυο μερες το πολυ να εχουν οσο κοσμο εχει και η μεταλ μερα (οχι αθροιστικα) ή λιγοτερο.
Το θέμα είναι…πόσους θα χει η μέταλ μέρα ?
800 η Μεταλ μερα κ 5500 σχεδον ο Μανου Τσαο;;8O 8O
Απιστευτο μ φαινεται…
Πιστευώ και θέλω να ελπίζω πως αυτά τα νούμερα δεν δείχνουν τη πραγματικότητα…
Γιατι?
Τι σημασια εχει?
τι σημασια εχει αν θα χει πολυ κοσμο ?
Αναμετάδοση:
[I]To Τerra Vibe Park είναι ένα πανέμορφο φυσικό θεματικό πάρκο, ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη !
Την χρονιά που διανύουμε ( την πέμπτη στη σειρά από την ίδρυση του ) οι βελτιώσεις στον τομέα της ανάπλασης του περιβάλοντα χώρου και της εξυπηρέτησης του κοινού είναι τεράστιες ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
Μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει στη σκηνή του τους Duran Duran, Sting, Guns N Roses, Depeche Mode, Moby και δεκάδες άλλους !
Φέτος θα απολάυσουμε εκεί την Kylie, τους Κiss, τους Iron Maiden τον Manu Chao και πολλά ακόμη ονόματα !
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΤERRA VIBE
To Τerra Vibe βρίσκεται στη Μαλακάσα, στο 37ο km Αθηνών-Λαμίας με κεντρική είσοδο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία
ΟΔΙΚΩΣ
Η οδική σήμανση στην Εθνική Οδό θα σας οδηγήσει προς τον Κόμβο Μαλακάσας και το TERRA VIBE! Αν κρίνετε ότι μόνο το αυτοκίνητό σας μπορεί να σας εξυπηρετήσει, τότε μοιραστείτε τη διαδρομή με τους φίλους σας. Πινακίδες με την ένδειξη Terra Vibe υπάρχουν σε κομβικά σημεία για τη διευκόλυνσή σας.
Ερχόμενοι από την Αθήνα προσεγγίστε την περιοχή από τον κόμβο Μαρκόπουλου (πρώτη έξοδος δεξιά μετά τα διόδια Αφιδνών). Σας προτείνουμε, μπαίνοντας στο παράδρομο της εθνικής, να παρκάρετε τα αυτοκίνητά σας με φορά προς την Αθήνα. Με αυτό το τρόπο θα μπορέσουμε να πετύχουμε καλύτερη ροή της κυκλοφορίας μετά το τέλος των εκδηλώσεων.
Αν έρχεστε από Λαμία, η έξοδος της Μαλακάσας είναι η σωστή επιλογή.
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ-SUNWAYS TRAVEL
Για το πρόγραμμα δρομολογίων, το κόστος για το εισιτήριο των λεωφορείων (με επιστροφή στην Αθήνα) και πληροφορίες για την διάθεση των εισιτηρίων παρακαλούμε απευθυνθείτε στο πρακτορείο “Sunways” τηλ. 210-3234513 Θα υπάρξουν αφετηρίες τόσο από το κέντρο της Αθήνας ( Σταθμός Λαρίσης ) όσο και από τη Γλυφάδα και την Κηφισιά.
Ο.Σ.Ε.
(τηλ. Πληροφοριών Ο.Σ.Ε.: 210-5297.777)
Στάση: Σταθμός Σφενδάλη, Μαλακάσα Αττικής.
Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης, τον Πειραιά και από την Θεσσαλονίκη για ορισμένα δρομολόγια
K.T.E.Λ.
(τηλ. Πληροφοριών Κ.Τ.Ε.Λ.: 210-8843.250 )
Όλα τα δρομολόγια αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως.
Γενικές πληροφορίες δρομολογίων Ο.Σ.Ε και Κ.Τ.Ε.Λ. για όλη την Ελλάδα δίνονται και από το 1440.
Β) PARKING
Nέοι και περισσότεροι χώροι parking επιδεικνύονται με ειδική σήμανση.
Φτάνοντας στην περιοχή , ακολουθείστε τις οδηγίες των σημάτων και του ειδικού προσωπικού που θα βρίσκεται εκεί για την εξυπηρέτησή σας.
Ειδικότερα μάλιστα για κάθε 3 αγοραστές εισιτηρίων premium τιμών εισιτηρίων ( Pl1 ) θα υπάρχει δυνατότητα parking σε περιοχή ακριβώς δίπλα στο χώρο .[/I]
Δεν έχει μεγάλη,αλλά 800 άτομα ξέρω γω ? Θα μου πεις και με 800 γίνεται χαμός και με 50,αλλά όσο πιο πολλοί,τόσο το καλύτερο !
800 δν θα ειναι.
Θα ειναι σιγουρα πολλα περισσοτερα.
Δεν εχουν ανακοινωθει καν ολες οι μπαντες…
Ναι αλλά πολύ το καθυστερούν,θα μου πεις έχουμε ακόμη καιρό αλλά θα έπρεπε να είχαν ανακοινώσει κάτι.
Ελπίζω μόνο να μην σκάσει αύριο καμιά τρελή ανακοίνωση.
εννοειται πως εχει σημασια ποσο κοσμο θα χει…ειναι τρελη ξενερα να βλεπεις ενα τεραστιο χωρο αδειο…γενικα ειναι εντελως διαφορετικο…
πηρα το εισητηριο
Νο413
ρωτησα πως πανε οι πωλησεις για την συγκεγκριμενη μερα και μου απαντησε
“συμπαθητικα , οχι πολυ καλα. οι περισσοτεροι ζητουν Manu Chao. πολλες γυναικες…ξερεις πως ειναι σαυτην την χωρα οι γυναικες. σκυλαδικα , ρεγκε , χερια ψηλα , ποδια ψηλα…”
να δουμε μεχρι που μπορει να παει ο αριθμος
λιγος κοσμος μαλλον μεχρι στιγμης:(
edit
αν και σε αρκετες μπαντες βολευουν οι ημερομηνιες τους , δυσκολα θα δουμε μαλλον καποιο τρελο ονομα
μακαρι να ερθει εστω και ενας απο αυτους που θελω
επισης ηδη μαζευτηκαν πολλοι στην μεγαλη σκηνη οποτε θα κοιταξουν λογικα για καποιο πιο Underground συγκροτημα
Καθώς τελείωσε και η Super League, καιρός είναι να γίνουμε οπαδοί μιας μέρας του Rockwave… Εμείς και όλοι τους! #-o
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Ρε παιδια με το camping τι γινεται???Υπαρχει???Ποσο κοστιζει???Ας απαντησει οποιος ξερει.
παιδιά πήρα σήμερα τον καινούριο δίσκο των zimmers hole,και σπέρνει!!!μόνο για όσους έχουν χιούμορ όμως!ακούστε το και δεν θα χάσετε!!!δώστε βάση και στους στίχους!θα ήτανε γαμάτοι για φεστιβάλ!!!αλλα σιγά μην τους φέρει ο Λώρης…ούτε ακουστά δεν θα τους έχει!!!τα σπάνε πάντως!