Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

τα υπολοιπα απο τα τουλαχιστον 30!!! η και παραπανω ονοματα ποτε θα ανακοινωθουν…:lol:

Ο Rob επι 2000 ακομα εσκιζε. Αρχισε να καιγεται απ το '01 και μετα…

Ωχ, ωχ, ωχ, ειδα τα 5,8 και 13 και φτιαχτηκα ασχημα.

To playlist των priest είναι απλά θεϊκό. Αν ο Rob ήταν στη φόρμα της Resurrection tour τότε αυτη η συναυλία θα μας ξετίναζε.

The Sinneeer:band:

Σήμερα παίζουν οι Carcass Σοηδία ε. ¶ντε να μάθουμε κανα σετλιστ.

Πήρα εισιτήριο και έκλεισα και εκδρομή:D.Έτσι και αργήσουν τα λεωφορεία και χάσω Carcass ή Morbid Αngel θα γίνει της καραπουτάνας.Δεν ξέρω τι λέτε για Halford εγώ πάντως που είδα ένα βίντεο απο την Φιλανδία μια χαρά μου φάνηκε ότι το έλεγε το Painkiller.Τεσπα θα δούμε

Τι ώρα και για πόση ώρα θα εμφανιστεί ο καθένας, μάθαμε;

πλακα πλακα κιεγω εχω αυτη τη σκεψη, μη τυχον και χασω τους InnerWish !!

υπαρχει τετοιο ενδεχομενο, να φτασουν αφου το φεστιβαλ ξεκινησει, ξερει κανεις ?? :-k

βασικα τι ωρα θα ξεκινησουν να παιζουν οι μπαντες?

Σημερα μου αγορασανε εισητηριο (γιατι ειμαι και πολυ μαγκας να πουμε).
Οσο σκεφτομαι γιατι εχασα τους Morbid Angel την αλλη φορα…

:lol: :lol: :lol:

απο το πρωι…:wacko: ετσι ειχαν πει…σε οσα RW εχω παει οι headliners εβγαινα 9:30-10 καπου εκει…αλλα δεν ειχε παντα τοσες πολλες μπαντες…και τα λεωφορια θα εχουν διαφορα δρομολογια…πιο νωρις και πιο αργα…

γαμαει το σετλιστ αλλα οπως ολοι ετσι και γω θα θελα μερικες προσωπικες αδυναμιες…

ρε παιδια τελικα θα υπαρχουν αλλα συγκροτηματα πλην των ανακοινωθεντων ?

ετσι ειχαν πει…λες να μας κοροιδεψαν???:-k

Αν δεν ανακοινωθούν άλλα ονομάτα, η Didi θα γράψει άλλο ένα φιάσκο στην ένδοξη ιστορία της.

Blabbermouth

Reactivated British extreme metal pioneers CARCASS played their first show since reuniting on Friday, June 6 at the Sweden Rock Festival in Sölvesborg, Sweden.

The group’s setlist was as follows:

[SPOILER]

1. Intro Tape
  2. Inpropagation
  3. Buried Dreams
  4. Intro Tape
  5. Corporal Jigsore
  6. Carnal Forge
  7. Intro Tape
  8. Incarnate Solvent Abuse
  9. No Love Lost
  10. Edge Of Darkness
  11. This Mortal Coil
  12. Embodiment
  13. Intro Tape
  14. Reek Of Putrefaction
  15. Keep On Rotting
  16. Genital Grinder
  17. Rotten To The Gore
  18. Death Certificate
  19. Intro Tape
  20. Exhume To Consume
  21. Ruptured (Intro)
  22. Heartwork
  23. Carneous (Outro)[/SPOILER]

1)Τόσα δεν θα παίξουν σε μας.
2)Έχω ακούσει μόνο τα Necroticism , Heartwork και τα περισσότερα δεν τα ξέρω.

:wink:

To σετ ψιλογαμάει αν και ελλείψεις πάντα υπάρχουν. Όσο για την διάρκεια μην μασάς, τα περισσότερα είναι μικρά. Για πολλούς που δεν θα το γνωρίζουν οι Carcass ήταν grind μπάντα κάποτε.

δεν εχεις δικιο,περιπου μονο 5 κοματια ειναι απο αλλους δισκους,μολις εφτιαξα το setlist στο mp3.
περιττο να πουμε οτι θα γινει της…

παντως ουτε κ εγω νομιζω οτι θα τα παιξουν ολα γτ το setlist διαρκει καπου 70 λεπτα,ηταν support στη Σουηδια ?

THIS MORTAL COIL:metal:

Setlist από Judas Priest στο Sweden rock festival

‘Intro: Dawn of Creation’, ‘Prophecy’, ‘Metal Gods’, ‘Eat Me Alive’, ‘Between the Hammer And The Anvil’, ‘Devil’s Child’, ‘Breaking The Law’, ‘Hell Patrol’, ‘Death’, ‘Dissident Aggressor’, ‘Angel’, ‘The Hellion / Electric Eye’, ‘Rock Hard, Ride Free’, ‘Sinner’, ‘Painkiller’, ‘Hell Bent For Leather’, ‘The Green Manalishi (With the Two-Pronged Crown)’, ‘You’ve Got Another Thing Coming’.