δαηλαδη ιδιο με αυτο στο Oslo στην φιλανδια…8) κριμα που δεν θα πουν το victim…αντε ενας μηνας και σημερα!
:!:
Καλησπερα σε ολους. Θελω απλα να αναφερω κατι για αυτην την ημερα. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει και καποιος αλλος. Δεν ειναι λιγο κουκου η σειρα των συγκροτηματων με την οποια θα εμφανιστουν?Morbid Angel μεσημεριατικα?[-X Γιατι,τοσο μικρο συγκροτημα το θεωρουν? Μετα πρωτα οι Cavalera και μετα οι Within? Μα τι προγραμμα ειναι αυτο?:-k Φυσικα και θα ειμαι εκει,αλλα θα ηθελα τα συγκροτηματα να πανε αναλογα με την ιστορια τους και με το τι εχουν προσφερει στην metal σκηνη.
Προφανως η σειρα κρινεται αποκλειστικα απο την εμπορικοτητα,δηλαδη αν το 40% αγοραζει το εισητηριο για να δει την μπαντα χ και το 10% αγοραζει εισητηριο για να δει τους y,τοτε οι y θα παιξουν λιγοτερο κ σε χειροτερη ωρα.Δεν υποστηριζω οτι ειναι σωστο ή όχι, αλλα ο επιχειρηματιας που διοργανωνει τη συναυλια ειναι πιο λογικο να σκεφτει ετσι.
Δεν διαφωνω,αλλα απο τι στιγμη που μιλαμε για ενα φεστιβαλ και οχι για ενα μονο συγκροτημα,ισως θα επρεπε να κοιταξουν και λιγο την ιστορια του καθε συγκροτηματος και το τι πουλαει. Δεν μπορω δλδ να φανταστω οτι περισσοτεροι θα ηθελαν να ακουσουν πιο πολλοι Within παρα Cavalera. Morbid Angel συγκροτημα βγαλμενο απο το 80’s,με μεγαλη ιστορια στην Death Metal σκηνη,να παιζει με νταλα ηλιο. Τελος παντων,το καλο ειναι οτι δεν μας εφεραν παλι Twisted Sister :lol: .
Κοιτα δεν εχω παραπονο,θα φερουν Carcass,Morbid Angel,Opeth,κυριως Carcass δηλαδη
θα περασουμε γαματα.
Εξαλλου οτι κ να φερνουν παντα θα υπαρχει ενα παραπονο,
για τα ελληνικα δεδομενα βρισκω αυτο το rockwave σαν το
καλυτερο απο αποψης ακραιου metal που εχει γινει στην Ελλαδα σε
τετοιες διαστασεις,
δεν ξερω αν το εχει επισημανει κανεις στις τελευταιες 2000+ σελιδες αυτο.
ρε εδω μας εφεραν manu chao στο rw…#-o #-o #-o και λεμε για την σειρα…γμστ μην το σκευτεστε…
Nαι…
Είναι κοροιδία.
Υποσχέθηκαν πολλά ονόματα.
Ίσως γίνει αυτό που λέει ο Defix , να ανακοινώσουν προς το τέλος , αλλά ένας μήνας έχει μείνει:|
Αλλά δεν με χαλάνε τα τωρινά.
Ας παίξει παραπάνω ώρα ο καθένας.8)
Εκτός των WT:p
γύρω στα 8-9 είναι πλην των 2 δίσκων.
Ενιγουέι έχουμε καιρό να τα μάθουμε:wink:
Μου αρκεί που έχουν 6-7 κομμάτι που γουστάρω πολύ.
Δεν με χαλάνε οι εκπλήξεις τους καθόλου!
Περιέχει μέσα τα πολύ αγαπημένα Sinner , Dissident Agressor , Green Manalishi , Hell Patrol.
3-4 δεν τα ξέρω.
Αλλά ένα Living after Midnight θέλω να το ακούσω πάρα πολύ!
Δες βίντεα από το Wacken 2006.
Δεν καταλαβαίνουν από ήλιο.
Σπέρνουν.
Τώρα περί σειράς τα χουν πει όλοι…
Ότι πει ο διοργανωτής.
http://www.youtube.com/watch?v=KBOaD9cmphk&feature=relatedΓια τσεκάρετε αυτό.Σαν να βελτιώθηκε ο Halford κάνει και τα ψηλά:)
Εμένα μάρεσε και στο Hell Patrol:wink:
Στο Download Donnighton παίξανε τα ίδια, προχθές ήταν νομίζω.
Ωστόσο θα ήθελα πολύ Living After Midnight & The Ripper.
και εγω ενα victim αλλα δεν με πειραζουν καθολου!!!
[SIZE=“6”]!!!ΘΑ ΔΟΘΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΥΥΥΣ!!![/SIZE]
ανακοινωθηκαν αλλα τρια ονοματα απο τον ελληνικο χωρο… Innerwish, InsIDead, Universe 217…
θα παιξουν στην vibe stage οπου headliners ειναι οι Caracass!!
καλα για το πρωτο και το τελευταιο δε χρειαζονται σχολια… αλλα για τους InsIDead?? ξερει κανεις τιποτα??
ρε παιδια τι λετε τωρα…??? http://www.rocking.gr/article4759.php δειτε εδω το πραγραμμα
κοιταχτε την μεταλ μερα…λεει καπου within tempation 20:30-21:30 και carcass 20:00-21:00
ταυτοχρονα θα παιζουν???:? :? :? :? :? :? :? :? κατι αναλογο γινεται και με τους cavalera!!τι εχετε να πειτε???#-o
Μια χαρά είναι το πρόγραμμα της metal μέρας.
Βλέπω Cavaleres και πάω αμέσως για Carcass! Οι WT στ’ @@ μου!
Χωρίς πλάκα τώρα, αν έχεις 10 συγκροτήματα λογικά κάποια live θα επικαλύπτονται.
ενταξει η μονη επικαλυψη ειναι carcass με within που νομιζω οτι εχουν και διαφορετικο κοινο.κατα τα αλλα μια χαρα ειναι το προγραμα
ρε παιδια δεν με καταλαβατε…ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ???ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ?ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΛΚΙΑ:(
εγω παντως θα κατσω within να παω καγκελο για priest:p
εννοω πως ο ηχος θα ειναι χαλια θα γινει μια βαββουρα αν παιζουν 2 μαζι…:-k :-k :-k
Εχεις παει προσφατα στο terravibe??
Εαν δεν κανω λαθος η 1 σκηνη θα ειναι εκει που ηταν η σκηνη το 2004…οποτε δεν υπαρχει προβλημα
…σωστα…αλλα με μια επιφιλαξη…γτ τα ηχεια ειναι τεραστεια και ο ηχος πολυ δυνατος…:-k
ααα και rw πηγαινω καθε χρονο απο το 2005…γτ πιο παλια ημουν πιο μικρος…8)
Ωραιο πακέτο στο rockwave,( θα δούμε CARCASS ρεεεε!!!), :yahoo: το θέμα είναι ένα: Εργάσιμη μέρα είναι, κάποιος θα θέλει να δει όλα τα συγκροτήματα…Εκδρομούλα στη Μαλακάσα…Χάθηκε ένα ρημάδι σαββατοκύριακο να γίνει??? θέλει πολύ μυαλό??? [-X