Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Μπορει να εχουμε και επιθεωρησεις εκεινη την ημερα:lol: :roll: (inside joke)…

Ας καταλαβουμε οτι το προγραμμα των μπαντων πολλες φορες δεν το καθοριζει η didi αλλα τα ιδια τα συγκροτηματα, οποτε αφου εκατσε ετσι φετος τι να κανουμε , θα το υποστουμε:roll:

Μυαλό δεν θέλει. Θέλει όμως να ταιριάζει στο πρόγραμμα των συγκροτημάτων. :wink:

Kαβατζώθηκες πάλι…Βύσμα…:har:

Το προηγούμενο αναφέρεται στον Gore!:slight_smile:

Exεις δίκιο ChrisP!! Aντε μια μικρή κοπάνα από δουλειά…

Και μια μικρή υπόδειξη:

Πατώντας το κουμπί edit στο κάτω δεξιά μέρος του post σου, μπορεί να προσθέτεις αυτά που θες χωρίς να κάνεις νέο ποστ.

Μπράβο στην didi music,για άλλη 1 φορά έδειξε ανάξια του λόγου της!Αν δεν κάνω λάθος είχανε πει για 35 συγκροτήματα σύνολο,και 10 στην μέταλ μέρα!Εγώ μέτρησα 29(τα 7 είναι σκούλιγκανς νομίζω!!!) κι 9.Και ξέρω οτι θα βγουν πολλοί και θα πουν αμάν με την γκρίνια,αλλά δεν με νοιάζει.Όταν λες κάτι και ο άλλος πληρώνει,είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να το τηρήσεις!Αλλιώς είσαι για το πέος…Όχι οτι δεν μας το έχει ξαναδείξει η didi οτι εκεί ανήκουνε, αλλά δεν κάνουν τπτ για να το αλλάξουνε.Είχα βγει και είχα πει πριν κανα 2μηνο οτι με βάση την προιστορία της εταιρίας,βλέπω τα υπόλοιπα συγκροτήματα να είναι μόνο Ελληνικά(δεν με χαλάνε,απλά όχι μόνο),και όλοι λέγανε μην βιάζεσαι…Και για τους βιαστικούς που θα με κράξουνε,λέω πως δεν κριτικάρω το line-up του φεστιβάλ(φεστιβάλ?χαχαχαχαχαχαχα),αλλά τον τρόπο αντιμετώπισης της εταιρείας προς τα εμάς που τους συντηρούμε!!Ισα ίσα που carcass και Morbid Angel δεν πρόκειται να ξαναδούμε.Αργήσανε κάτι 10ετίες να τους φέρουνε αλλα τι να κάνουμε…το συνηθίσαμε πλέον!

πολυ νωρις παιζουν οι Universe ρε γαμωτεν, δεν τους παει…

εγω τι κανονισα…3 εχω φυγει για να ειμαι εκει 4κ30 να δω morbid κτλ…:stuck_out_tongue:

Και οι Opeth ειναι νωρις:-s

Cavalera 19.15 - 20.15
Carcass 20.00 - 21.00

:?

Μονο εγω το προσεξα αυτο ? Και αν ειναι να συμβει κατι αυτο θα ειναι να καθυστερησουν να
βγουν οι Cavalera μιας και οι Carcass εχουν μεγαλο διαστημα απο την προηγουμενη μπαντα στο
stage τους.

Ελπιζω αυτο με τις 2 σκηνες να επεκταθει του χρονου σε extreme και mainstream σκηνη.
Ξερω ξερω ονειρευομαι αλλα η ζεστη κανει τα δικα της. :stuck_out_tongue: :lol:

Ε ντάξει και ποιος τους χέζει τους Cavalera? Εδώ μιλάμε θα δούμε [SIZE=“6”]Carcass[/SIZE] όχι χιλιοπαιγμένες αρπαχτούλες.

Και εγώ ψιλοχεσμένους τους έχω τους Καβαλερες οπότε το πρόγραμμα μου φαίνεται πολύ καλό

Σωστά!!μου φαίνεται ανύκουστο ότι κανεις δεν έχει σχολιάσει ότι υπήρξε μία πολύ χαμηλή τιμή 3ημέρου που ήταν ως μία συγκεκριμένη ημερομηνία και πολλοί δεν αγοράσανε περιμένοντας τα ονόματα που θααααααα ανακοινώνονταν…κ ξάφνου τα ονόματα αυτά άγιναν απλά τα ονόματα των ελληνικών group που θα συμπληρώνουν τα billing της κάθε μέρας…Δλδ όλοι όσοι δεν πήραν το φθηνό 3ήμερο περιμένανε τα ελληνικά groups για να πληρώσουν τώρα καμμια 50αρα ευρώ για να δουν το 3ημερο…??

Αν μιλάμε για τη μέταλ μέρα, το ότι περιμέναμε 1,5 μήνα για να μάθουμε ότι θα έπαιζαν InsiDead και Universe 217 είναι τραγελαφικό.

Πάντως είχαν πει για 30 συγκροτήματα νομίζω και τελικά είναι 29.

Η βλακεία της Didi είναι ότι ενώ το φεστιβάλ έχει καλό lineup, προσιτή τιμή και για πρώτη φορά πρόγραμμα εμφάνισης συγκκροτημάτων, με το να μας κάνει να περιμένουμε για άλλα 3 ονόματα (με τις φήμες για In Flames να οργιάζουν) και τελικά να φέρνει δυο ελληνικά, ξενέρωσε τον κόσμο.

Πάντως για μένα, η αναλογία ποιότητας/ποσότητας συγκροτημάτων και τιμής εισιτηρίου είναι η καλύτερη από κάθε φορά.

Πήρα άδεια από δουλειά και από το πρωί μέσα.8)
Να δω και τι παίζει live τους Univerce 217.:band:
Γύρω στις 20.00 θα γίνω 2 κομάτια, δεν γίνεται διαφορετικά.:har:
Οι Within Temtation να κάτσουν σπίτι τους[-X
Οι Judas Priest να παίξουν το Living After Midnight :!:

παιζουν οι Universe217 την μεταλ ημερα του rockwave??:?

Ακούω το λάιβ των Μετάλλικα και κάνει σε μια φάση: “Is this a good festival?” Και οι μαλάκες απο κάτω λέμε yes:lol: :lol: :lol:

Μάλιστα.
Δεν έχω και παράπονο ότι δεν ανακοινώθηκαν και άλλοι, είχα πει ότι δεν με πειράζει.
Τα ελληνικά συγκροτήματα πέρα των Innerwish δεν τα ξέρω.
Επίσης είναι πολύ λίγος ο χρόνος για όλους…Αναμενόμενο μεν αλλά πίστευα ότι με τα υπάρχοντα ονόματα και μιας που δεν ανακοινώθηκαν άλλα θα έπαιζε ο καθένας περισσότερο.
Αυτό η τομή μεταξύ Carcass & Cavalera είναι μαλακία.
Δεν έχω ιδέα πως θα είναι οι σκηνές.
Για μεταφορά (πέρα από λεωφορεία) θα ρωτήσω αργότερα…

μα και οι Carcass αρπαχτή είναι…Γουστάρουμε όπως και να έχει:wink:

Αυτοί που περίμεναν τα ονόματα που θαααα ανακοινώνονταν,προφανώς δεν ήταν ξετρελαμένοι με αυτά που είχαν ήδη ανακοινωθεί,άρα μπορούν να κάνουν επιλογή που θα πάνε…
Όσοι γούσταραν εξ αρχής προνόησαν και πήραν 90άρια…
Και στα λέω εγώ αυτά που είμαι κάθετα αντίθετος με την κλιμακωτή τιμή εισιτηρίων…αλλά μην ψάχνουμε να βγάλουμε και απ’ τη μύγα ξύγκι απλά για να γρινιάξουμε… :wink:

on topic…σχολάω 5 και 6 πρέπει να προλάβω opeth…ας ελπίσουμε να είναι χαλαρά οι δρόμοι απο κίνηση… :stuck_out_tongue:

Προφανώς δεν είχα ξετρελαθεί για να τα γράφω αυτά…απλά θέλω να λένε την αλήθεια!να πουν κύριοι αυτό είναι το billing των 3 ημερών και στην συνέχεια τα ανακοινωθούν τα ελληνικά group που θα συμπληρώσουν τα line up…όχι να λές στο δελτίο τυπου (το ξαναδιάβασα για να ποστάρω) priest, opeth, offspring ,manu chao κτλ είναι 14 απο τα 29 ονόματα…αυτό εννοεί οτι και τα άλλα ονόματα θα είναι παρόμοιου βεληνεκούς…μόνο στο θέμα των 7 schoolwave bands ήταν σωστοί και το είπαν εξαρχής…

ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ!ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΠΑΝΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΡΚΑΣ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ?ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΧΕΙ 40 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!:-k :?