Πρώτα απ’ όλα να μη γράφεις με κεφαλαία, κουράζουν.
Ρε παιδιά, ειλικρίναμ βρείτε ένα πρόγραμμα έτσι ώστε οι μπάντες να παίζουν τον ίδιο χρόνο και να μην επικαλύπτονται. Για να δούμε αν μπορείτε.
Πρώτα απ’ όλα να μη γράφεις με κεφαλαία, κουράζουν.
Ρε παιδιά, ειλικρίναμ βρείτε ένα πρόγραμμα έτσι ώστε οι μπάντες να παίζουν τον ίδιο χρόνο και να μην επικαλύπτονται. Για να δούμε αν μπορείτε.
εεεμ…θα μπορουσε καποιος να μου πει τις ωρες?? :-s
αα…και ποση ωρα απεχει απο αθηνα…
θα χασω τους Universe217 γαμω το κερατο μου…γαμω την επαρχια μου μεσα:evil: :evil: :evil: :evil:
Καλα εγω μαλλον στους Innerwish με βλεπω να φτανω Terra Vibe.
Προσευχομαι το πουλμαν απο Θεσσαλονικη να φτασει πριν τις 4, μην τυχον και χασω τους Θεους ΙnnerWish και τους παρει ο διαολος τους διοργανωτες, τον οδηγο του πουλμαν , ολους !! :lightsabre:
ρε εδώ θα παίξουν between the hammer and the anvil!!!
ποποοοοοοοοοοοοο
Και στα διαλείμματα ή όταν βαριόμαστε ξέρουμε που θα πηγαίνουμε ε; :-s
Στου ροκιν το ψιλικατζιδικο
θα πέσουν πολλά κεφάλια στην Μαλακάσα…
παιδια μηπως παιζει κανα σετλιστ των θεων καβαλερα ???
Τι υπερτατη-redbullιαρικη-τσιτωμενη εκδοχη του Roots ηταν αυτη ?
Γιατι νομιζω οτι μετα το Rockwave θα εχω χασει 10 κιλα ?
Μακρια ειναι η 9η Ιουλιου!
χοντρικά, συμφωνώ μαζί σου. απ τις 4 μέχρι τις 11μιση (7μιση ώρες) έχουμε ένα συγκρότημα με σόου 45 λεπτών, 5 με ωριαίο πρόγραμμα και τους headliners με 1:30 ώρα, δλδ σύνολο 7 ώρες και ένα τέταρτο. μπορείς μεν να βάζεις εναλλάξ συγκροτήματα στις δύο σκηνές, αλλά προφανώς οι οπαδοί δε μπορούν να τηλεμεταφέρονται, θα πέσει ποδοπάτημα. αλλά απ την άλλη, ο καθένας πήρε εισιτήριο επειδή είδε τα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν, δεν είχε βγει πρόγραμμα εξ αρχής! επομένως λογικό το βρίσκω να χει την απαίτηση να δει όλα τα συγκροτήματα για τα οποία πλήρωσε… στο κάτω κάτω της γραφής ας έβαζαν τους inner wish να βγουν μια ώρα πριν, λες και θα γλυτώσουν τον ήλιο τα συγκροτήματα εκτός των within temptation και των priest.
παιδια σορρι αν εχει αναφερθει ξανα αλλα μηπως ξερει κανεις το setlist απο Morbid Angel?
Αυτο ειναι το σετλιστ απο το λαιβ στο Αμστερνταμ…ΤΑ ΣΠΑΑΑΕΙΙΙ !!! μακαρι να παιξουν τα ιδια κι
εδω…απλα θεικο !!!
[SPOILER]
Orgasmatron και Propaganda δεν τα περιμενα με την καμια…οπως επισης και Arise που ο Max εχει σταματησει να παιζει live απο το 2003…!!![/SPOILER]
Edit : επισης ισως ακουστουν και τα Ultra-Violent,Hearts Of Darkness,POLICIAAA και Symptom Of The Universe τα οποια τα εχουν παιξει σε αλλα λαιβ του τουρ !!!
παρτε κι ενα βιντεακι Troops Of Doom με τον μικρο γιο του Max στα ντραμς !!!
Απο Αθηνα ειναι το πολυ μιση ωρα…
mcavalera thanx !!
επιτελους πηρα σημερα εισιτηριο…!
Πήρα και εγώ εισητίριο σήμερα και ανυπομονώ για τις 9 Ιουλίου!!!