Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

Εγω μια χαρα θα μπω σε μοσ-πιτ παντως.Με το που μπω σπιτι θα μπω
με τα ρουχα στο ντους.

Μ αυτά τα ρούχα προβλέπω να πεθαίνουμε εμείς απ τα γέλια.

Το σετ των νοσηρών αγγέλων είναι συμπαθητικό.

ε ναι, για να ειναι σοβαρος επρεπε να’χει και corpsepaint…

Έλεος, λες και δεν μπορεί να βγει heavy metal μπάντα χωρίς σίδερα, καρφιά, ζεβρε παντελόνια (Iron Maiden κι έτσι). Αναρωτιέμαι πως θα αντέξω να δω τους Priest με τέτοια κιτσαρία.

Ρε φιλε δεν σου ειπε κανεις να τα φορεσεις…
Και εγω συμφωνω οτι οι Priest ειναι λιγο κιτσαρια αλλα οχι και οτι δεν θα αντεξω!ελεος!
Παντως οι περισσοτερες μπαντες τα εχουν κοψει αυτα ηταν κυριως στα 80’s…

Μια χαρα ενδυμασια εχουν

Εντάξει μια χαρά είναι, να έχει και λίγο show άλλωστε οι priest πάντα ήταν μέσα στο δέρμα…αλλά φοβάμαι ότι δεν θα την παλέψουν με τα 40άρια που θα βαράει από μεθαύριο!

Ο Τάσος Ρούσσος βαθμολογεί.

Ντάξει μωρέ οi Priest βράδυ βγαίνουν, εξοχή είναι δε θα υπάρχει πρόβλημα με αυτούς. Το πρόβλημα εμείς θα το έχουμε που θα φάμε τον ήλιο από το μεσημέρι…Προβλέπω μεγάλη μπυροκατανάλωση…Και ας είναι η μπύρα του Rockwave σα μπουγαδόνερο…

Aφου το εχουν ξεχασει οι maiden και δεν το παιζουν:cry:

Ακριβώς.

οκ , εσεις να προσεχετε τα ρουχα οταν βγουν… #-o

τους ειδες ??? πως ? που ? ποτε ?
τι λενε ? θα τα σπασουν ολα πιστευεις ?

Το καλύτερο Heavy Metal live που έχει μαγνητοσκοπηθεί ποτέ κυρίες και κύριοι. (μιλάω για κλασσικό αγνό μέταλ όχι για τζιριτζάτζολες ιδιώματα και ψιψιψόνια)

Recorded Dec. 12 1982 at Mid South Coliseum, Memphis, on the Screaming for Vengeance Tour.

Τα κομμάτια όλα 10 φορές καλύτερα από ότι στις studio εκτελέσεις. Ο Rob τελείως μα τελείως λιώμα
στην καλύτερη βραδιά της ζωής του.

Ο τύπος ο TWBalls το έχει ανεβάσει όλο το live σε κομμάτια. (είναι άλλα τόσα)

ARE YOU HIGH? I’LL TAKE YOU HIGHER!!!

Ένας φούστης, ένας ξανθόψειρας, ένας αψηλός, ένας μουσάτος κάπου στο βάθος και ένας παιδεραστής κάπου στο ακόμα μεγαλύτερο βάθος. Ένας τοίχος απο Marshall Amps και 5-10 φώτα μας στέλνουν στο υπερπέραν.

Για την προθέρμανση των μεγαλύτερων και αυτών που έχουν μολυνθεί απο τον ιό και για να καταλάβουν οι μικρότεροι ποιούς πρόκειται να δούνε.

@Stefakar

μην υπερβαλλουμε κιολας.

παντως μιλαμε για απιστευτο live

παεπιπτοντως εχω γαμηθει απειρες ωρες στο γελιο με την “τσαχπινια” του Halford στην αρχη του Victim Of Changes

Οι Priest θα σπείρουν όπως έκαναν το 2001 και το 2004 :slight_smile:

Είναι πράγματι αστείος αλλά χωρίς την τσαχπινιά αυτή νομίζω ότι δε θα ήταν ούτε το 50% αυτού που είναι.

Εγώ δεν υπερβάλλω…Αυτοί υπερβάλλουν.

Μια μερουλα εμεινε για να παμε να τα σπασουμε. Υπομονη μαγκες και η αυριανη μερα ειναι πολυ κοντα. Θα τα πουμε στο περιπτερο του Rocking με πολυυυυυ μπυρα και τρελο κεφι. Οσο για το ποιος θα παιξει,τι θα παιξει,αν θα παιξει και πως θα παιξει,καντε λιγο υπομονη και θα το μαθουμε αυριο.

Η παραπανω συναυλια υπαρχει και στο rocking.Αν ψαξετε λιγο θα τη βρειτε.Ειναι φοβερη.Τη θεωρω την καλυτερη metal συναυλια.Δειτε οπωσδηποτε το Riding On The Wind.

Τους είδα στο Nova Rock στην Αυστρία…Μαλιστα λέγαμε με την παρέα μου πως με τετοιο setlist στην Ελλάδα δεν θα υπάρξει αύριο…:lol: Επίσης είδα και Priest και Opeth…Oi Priest επαγγελματίες (με την καλή εννοια ),απέδωσαν αψογα τo σετλιστ,είχαν ωραία σκηνικά,η σκηνική τους παρουσία κλασικά φοβερή αν και ο θείος Rob έδειξε να ζορίζεται πάλι.(σε μερικές τσιρίδες)…Για τους Opeth τωρα πάντα πιστευα οτι ειναι καλύτερα να πάιζουν μόνοι τους σε club παρά σε fest…(είναι και η φύση της μουσικής τους τέτοια…)…Παρολα αυτά απέδειξαν γιατί ειναι ενα από τα top ναμες του χώρου σήμερα…(αν και ο Akerfeldt είχε φάει γλυσρίδα,κλασικά…) Αυτά…Οπότε ετοιμαστείτε για τα καλύτερα…