Ξέρει κανελις τι παίζει με πουλμαν? Τιμές κλπ? Γιατί σαν βλάκας περίμενα τελευταία μέρα για να κλείσω.
Πρεπει να πας στα γραφεια της Sunways στο συνταγμα στην Ξενοφωντος…Το εισητηριο ειναι 10e πηγαινε ελα…
Πολυ ακριβο :!:
Aντε και δε περναει η ωρα γαμω!!!
Rock Hard Ride Free
All day, all night
Rock Hard Ride Free
All your life!!!
αντε ρε!! ωρες εμειναν…παω να δωσω σηματα και στις 3 φευγω απο σαλαμινα!!!8) !!
ρε γινεται να δηλψσουμε στο περιπτερο του roking συμμετοχη για τουσ priest???πειτα μου σας παρακαλω…
Η ωρα ειναι 10.00 αντε 4 ωριτσες ακομα δουλεια και εφυγα για Μαλακασα…Εφτασε η μερα ρεεεεεεε! CAVALERA RULES
Θα πάω να λιώσω από νωρίς!!!
Πολύ αργά μάλλον, αλλά τώρα μου ήρθε: για λεοφωρεία για το έλα από Μαλακάσα θα πρέπει να έχεις κλείσει από πριν, ε; #-o Μάλλον με βλέπω να ξενυχτάω όλη νύχτα στα χωράφια και να γυρνάω το άλλο πρωί με το τρένο… :-k
Εχει περιπτερο εκει οπου μπορεις να κλεισεις για τον γυρισμο:wink:
Με σώζεις. :bow2:
Θα ήθελα να έρθω κι εγώ, αλλά είναι και το Rock 'em All στις 20 και είναι λίγο δύσκολο να ξανακατεβαίνω Αθήνα.
¶ντε παιδιά… καλά να περάσετε!
Μια ωριτσα ακομα και εφυγα για Μαλακασα!!! PRiest, priest, priest, priest!!!
παιδια τουαλετες εχει εκει??
φυσικά ! όπως κάθε χρονιά !
Για φαντασου να μην ειχε κιολας!!!
Έχει τουαλέτες αλλά αρκετά μακριά από τη σκηνή.
ήταν δυνατόν να έχει τουαλέτες κοντά στην σκηνή ? 8O :lol: #-o
ετοιμαστείτε να φάτε πολύ χώμα, ε
και ειναι εφκολο να βγεις απο το πληθος για να πας??? (ξερετε γυναικολογικα:p )
ω ρε κατι σπριντακια που θα πεσουν…
οφφτοπικ μεν, αλλά ας βοηθήσουμε
ισχύει το δόγμα : όσο πιο κοντά στην σκηνή είσαι, τόσο πιο δύσκολα βγαίνεις. το καλό με το φετινό RW πάντως είναι πως τα κενά ανάμεσα στα σχήματα σου επιτρέπουν να πας τουαλέτα κ να γυρίσεις, άνετα.
ειδικά αν σήμερα έχει γύρω στις 5.000 (όπως ακούγεται), θα είναι εύκολο να μπεις κ να βγεις