Rockwave 08: Judas Priest, Within Temptation, Cavalera Conspiracy, Opeth κά - 9/7/08

χιλια ευχαριστω…σορρυ για το οφ τοπικ…:slight_smile: :roll:

Ναι εύκολο είναι να πας,βέβαια,ανάλογα πού θα βρίσκεσαι.

Χθές ενώ έβλεπα τους deus βρήκα κάτω μια πένα linkin park!Κρίμα όμως που δεν ακούω.:lol:

Johnny συμβουλή: Βγάλτην σε δημοπρασία! Θα κονομήσεις αρκετά… Εγώ αυτό θα έκανα! :wink:

Ον τόπικ: Άν χτές ήταν μέρα εφηβικών ονείρων, τα αποψινά όνειρα ξεκινούν από εφηβεία και διογκόνωνται στο σήμερα! JUDAS PRIEST! Καημό το’χα ρε παιδιά… :smiley:

Μου’χει κολλήσει το “Hellion” πολύ άσχημα τελευταία… :stuck_out_tongue:

[SIZE=“4”][B]Let me hear the battle cry
Calling on the wind
Let me see the banners fly
Before the storm begins

Let me feel the spirits soar
Destroy the enemy
Striking at the evil core
For all the world to see

This day will last forever
Deep in the hearts of men
Courage and victory
Remember, remember

One shot at glory
In the crossfire overhead
Fate stands before me
Words have all been said[/B][/SIZE]

Grinder…Looking For Meat…Grinder…Wants YOU To Eat!Μακάρι να το πούνε αλλά σε προηγούμενες συναυλίες τους σ’ αυτό το tour δεν το λένε!8O

To Grinder το είχαμε ακούσει το 2001 αν δε κάνω λάθος με τον Τιμ στο τιμόνι (λολ, είμαι σε φόρμα σήμερα). Κομμάτι 30ετίας σα να γράφτηκε χτες με κοινωνικοπολιτικό στίχο που ισοπεδώνει τα πάντα.

Ήθέλα τρελά να πάω αλλά τελείωσαν τα money και ο μπαμπάς δεν δίνει άλλα. Δεν πειράζει, ας ελπίσουμε να τους ξαναδούμε (όχι τους Priest, αυτούς θα τους ξαναδούμε, τους υπόλοιπους :p).

Παιδιά τα αλάνια μας οι Πριστιδες τι ώρα θα βγούνε;Θέλω να τους δω.

κατα τις 10 λέει το πρόγραμμα, λογικά κάπου εκεί θα βγούνε.
Ελπίζω να βρω τη σκηνή γιατί πέρυσι μισή ώρα περπατάγαμε στο δάσος :stuck_out_tongue:

Aυτη την στιγμη καποιοι συνανθρωποι μας θα τρωνε χωμα με το τσουβαλι… :lol:
Edit:Αν εχουν ανοιξει οι πυλες…

μολις γυρισα. οι priest καλοι αλλα επρεπε να παιξουν λιγο παραπανω. οι cavaleres σκισανε…
τα λεμε αυριο… παω για ξεκουραση…

ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!! τα αλλα αυριο .

α ρε μαξ τη μας εκανες !!!

μολις γυρισα…ασ τα παρουμε απο την αρχη morbid angel :η μπαντα ηθελε να προσφερει αλλα ο ηχος ηταν εντελως μπουρδελο και απο ενα σημειο και μετα χαλασε η φαση!
opeth:δεν τους περιμενα τοσο καλους σε ανοιχτο fest αν και τους επερνε να παιξουν και κανα κοματι παραπανω μιας και παιξαν μονο 5!!
cavalera conspiracy:γαμησαν το συμπαν τελος!!η καλυτερη μπαντα του φεστ!
carcass:h 2h καλυτερη μπαντα κατα την γνωμη μου φοβερες εκτελεσεις γαματο σετ τους χαρηκα με την ψηχη μου παρα τα μερικα τεχνικα προβληματα!
judas priest:ασ μιλησουν καλυτερα οι οπαδοι τους…εμενα προσωπικα μου φανηκαν ολιγον αδιαφοροι δεν ξερω ηταν η κουραση τι να πω…αποχωρησα μετα το electric eye

παντως παρα τα οποια προβληματα(ειδηκα οταν ακουγαμε carcass kai within temptation mazi eleos!!) φετος το rw ηταν καλη φαση!!αντε και του χρονου!!

Τρελό χώμα όμως…

Roooooooooooooooooooooooooots Bloody Roots…:roll:

γαμησε ! καυλα ! δεν ξερω τι να πω…! ειμαι πτωμα ! τα λεμε αυριο !

Report και απο την πλευρά μου, ευτυχώς αυτή τη φορά χωρίς τα χθεσινά… τραυματικά παρατράγουδα της επιστροφής…!

Ήρθα λίγο πριν ξεκινήσουν οι Opeth. Όσο και αν τους γουστάρω, ήμουν σε φάση μπυροκατάστασης και ξαπλώματος στο γρασίδι, και σε σημείο τέτοιο που ο ήχος δεν προσφερόταν για απόλαυση της συναυλίας (γιατί κατα τ’ άλλα μια χαρά το απόλαυσα!)

Στον Cavalera πήγα σε σημείο τέτοιο που μπορούσα αν μη τι άλλο να σχηματίσω μια άποψη. Και όντως, πιστεύω τα έσπασε άσχημα. Έβλεπα τον κόσμο που έβγαινε απο μπροστά μετά το τέλος και ήταν λες και έρχονταν απο πεδίο μάχης! (και εδώ που τα λέμε, η σκόνη και το πυκνό χώμα που σηκωνόταν άπλετο και όλοι εισπνέαμε με ευτυχία - επειδή αυτό είναι τρου μέταλ - συχνά έκρυβαν τη σκηνή, και μόνο να υποθέσουμε μπορούσαμε για το τι γινόταν εκεί μπροστά). Η στιγμή που ο Μαξ έβαλε τον γιο του να παίξει ντραμς ήταν πολύ ωραία.

Carcass ίσα που πέρασα και έκοψε κίνηση το αυτί μου. Δύναμη, θόρυβος, μάλλον θα ικανοποιήθηκαν οι οπαδοί τους, αλλά είναι καλύτερα να πουν οι ίδιοι.

Within Temptation δεν βρήκα κανένα αρνητικό, πλην του οτι θα ήθελα να άκουγα περισσότερα απο τα παλιά τους (τα οποία και προτιμώ πολύ περισσότερο σε σχέση με τα νεότερα). Πιστεύω όσοι τους γουστάραμε πάντως (οι μη τρου μεταλλάδες δηλαδή) είμαστε ικανοποιημένοι. Ο πολύς ο κόσμος είναι αλήθεια πως ήταν χαλαρός, αλλά είχαν και το δικό τους κοινό. Α, και φυσικά…

η Sharon, πέραν του οτι έχει υπέροχη φωνή, είναι χάρμα οφθαλμών… :oops:

Και ύστερα απο αυτή την τόσο φλώρικη και φολς παράγραφο, συνεχίζω με τους Priest. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα βασικά τον Halford, ενώ τους είχα ξαναδεί με Ρίππερ. Αλλά η διαφορά ήταν αισθητή, ο Rob είναι πράγματι θεός και τρελή μορφή, κάθε κίνηση και χειρονομία του μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο. Η σκηνή που βγήκε με το θρυλικό καπέλο και τη μηχανή στη σκηνή (η ώρα του Hell Bent For Leather) ήταν απλά βγαλμένη απο την ιστορία του metal. Όπως και να χει, όσο και αν ήταν πολλά τα κομμάτια των Priest που ήθελα να ακούσω και δεν άκουσα, αυτό που είδα το χάρηκα πολύ.

Αυτά για σήμερα λοιπόν, μένει ο αυριανός Μεγάλος Χορός για να κλείσει το φετινό ρόκγουέιβ. I bid you goodnight.

M.Angel,Cavalera k Carcass γαμισανε αλλα το χωμα δεν μας αφισε να το χαρουμε κριμα…

Γαμάτα ήταν, από αύριο περιγραφές γιατί πονάμε και φτύνουμε χώμα.

Ερώτηση: Τι μπλουζάκι φόραγε ο Μαξ όταν βγήκε; (όχι το Death, το άλλο)

Οι Priest απλά σκίσανε. Σε τρομερή μέρα και οι πέντε τους, με γαμάτο playlist και πολύ δυνατό ήχο. Θεοί