Setlist καποιος απο opeth & cavalera?
αμα οι cavalera σας παιξανε αυτα που ακουσαμε εμεις στο hellfest τοτε θα περασατε καλα φανταζομαι.(παω στοιχημα οτι χωσανε orgasmatron και propaganda)
http://img60.imageshack.us/img60/7427/p7100385mh0.jpg
(από halford :P)
nuff said …
(p.s. το green manalishi δεν παίχτηκε :S)
κράξιμο στην didi από αύριο …
πάω να βρω τα φάρμακα για το άσθμα :S:S:S:S
Θα είμαι συνοπτικός μιας και είμαι κουρασμένος και μάλλον θα την πέσω.
- Morbid Angel: Ο ήχος απλά καλούτσικος αλλά η απόδοση ήταν πολύ καλή, μου άρεσαν περισσότερο από την προηγούμενη φορά με Vincent κυρίως γιατί δεν ήταν τόσο διεκπαιρεωτική και επαγγελματική όσο την άλλη φορά και ο Vincent σαφέστατα καλύτερος και σε παρουσία και σε απόδοση. Η ώρα ήταν η πλέον ακατάλληλη με το τζιτζίκι να σκάει από τη ζέστη και ντάλα ήλιο να σε τυφλώνει.
- Opeth: Δεν είμαι οπαδός τους γιαυτό τους παρακολούθησα από την καφετέρια οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
- Cavalera Conspiracy: Όταν αυτό το βρωμόχερο ακουμπάει αυτή την κιθάρα και βγαίνει αυτή η Sabbathometallicίλα ξεχνιούνται και κουλτούρες και λεπτότητες, απλά κόψαν κώλους.
- Carcass: Καλός ήχος εξαιρετική απόδοση, 1 10λεπτο τεχνικό πρόβλημα και μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του φετινού Rockwave.
- Within Temptation: Είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να μου βάλει κάποιος να ακούσω οπότε με όλο το σεβασμό προς τους οπαδούς τους, είμαι από αυτούς που ήταν στη μικρή σκηνή για τους Carcass και όταν έπαιζε ησυχία λόγω τεχνικού προβλήματος φώναζε “σκάσε μωρή ακούγεσαι”.
- Judas Priest: Δεν υπάρχουν λόγια για να μιλήσω γιαυτό. Πρώτη φορά που τους παρακολουθούσα με Halford και ήταν σε εξαιρετική φόρμα με τέλειο ήχο. Ο Halford είναι η προσωποποίηση του Metal με όλη την κλάσικότητα και όλα τα κλισέ που γουστάρω(με). Το σετ ήταν εξαιρετικό(δεδομένου ότι τα τραγούδια που θα ήθελε να ακούσει κάποιος που τους βλέπει πρώτη φορά, τα είχα ακούσει με Owens).
Από κόσμο πως πήγε;
Σε 3 ώρες πετάω για Deutschland, οπότε θα είμαι πολύ σύντομος…
InnerWish: Θεοί όπως πάντα, με τον καλύτερο τραγουδιστή και το καλύτερο κιθαριστικό δίδυμο της Ελλάδας, τα δώσαν όλα, αλλά είχαν εχθρό τους τα προβλήματα στον ήχο και τον καυτό ήλιο!
Morbid Angel: Δεν τους άκουγα όταν ήμουν 15, τώρα στα γεράματα; Δεν νομίζω!
Θόρυβος, θόρυβος, θόρυβος…
Opeth: Δεν ασχολούμαι με κατασκευάσματα του ελληνικού Metal Hammer!
Cavalera Consirancy: Δεν παίξανε με τον παλμό που είχαν πριν π.χ. 4 χρόνια, αλλά εντάξει, τα Sepultura κομμάτια τα ευχαριστήθηκα και μου θύμισαν ωραίες γυμνασιακές στιγμές…
Carcass: Καναδυό κομμάτια από το Heartwork ήταν υποφερτά, από εκεί και πέρα…
Within Temptation: Δεύτερη φορά μέσα σε 4 ημέρες και τρίτη μέσα σε 12 μήνες είναι κάτι που δεν θα το περίμενα πριν λίγα χρόνια! Απίστευτος ήχος, πολύ καλό setlist (είδα live επιτέλους το Deceiver of Fools), απέδειξαν ότι είναι μπαντάρα που ξέρει να γράφει μελωδίες και τραγουδάρες και φάνηκαν σαν όαση μπροστά στην προηγούμενη βαβούρα που είχε προηγηθεί!
Judas fuckin’ Priest: Δίδαξαν μεταλλική ιστορία, είχαν πολύ καλό ήχο, o Halford επέλεξε να ερμηνεύσει “σωστά” κομμάτια, οι Tipton / Downing θερίζαν κεφάλια και σπέρνανε riffs προς όλες τις κατευθύνσεις και άνετα σβήσανε ότι συγκροτηματάκι είχε παίξει προηγουμένως…
Από τις 4 φορές που τους έχω δει, ήταν μάλλον η καλύτερη!
Τα παιδιά (ή καλύτερα γέροι) από το Birmingham δείξανε τί σημαίνει βρετανικό ατσάλι!
[SIZE=“1”]Πάει και η 3η από τις 6… άλλες 3 μένουν… [/SIZE]
You’ve GOT to be kidding…
InnerWish σπειραν. Απλα.
Morbid Angel καλοι με αρκετα κακο ηχο. Δε φταιν’, αλλα περιμενα κατι παραπανω.
Cavaleres ωραιοι. Καλυτεροι απ το Χελλφεστ.
Carcass πολυ ωραιοι. ΠΟΛΥ καλυτεροι απ το Χελλφεστ.
Οι Judas απεδειξαν πως ειναι η επιτομη του χεβυ μεταλ μεσα στην πληρη δόξα και μεγαλειο τους. Επιτελους τους ειδα σε μια εμφανιση για την οποια μπορω να δηλωνω ΠΛΗΡΩΣ ικανοποιημενος. Μοναδικο παραπονο το Μαναλισι, αν και αμελητεο.
Ειναι τρελος ο καραφλος!!!Μεγαλες στιγμες στο pit του Painkiller,συναντησα και φιλο:) Αγαπημενα moments το between the hammer and the anvil,το feeling με το που εσκασε το Helion,Rock Hard Ride Free και φυσικα το Painkiller…Εννοειται πως και οι κιθαρες σπειρανε!Οταν ο παππους καβαλησε τη Harley εγινε ο χαμος,ανατριχιλες!!Τι να πω, ηταν αψογα και ανατριχιαστικα…Ο Rob μας ξεθεωσε βεβαια εκει στο τελος με τα “sing along” του αλλα χαλαλi:D Τελευταια φραση του γερου:“Keep up the metal faith”.Γαματος,τα κατεδαφισε ολα!
Τωρα για τους αλλους ενταξει Cavalera ηταν καθε song και moshpit:lol: Σ’αυτους ηταν που φαγαμε το πολυ χωμα και ξυλο αλλα χαλαλι!!Παιξανε Chaos AD,τους αγαπαω και ειναι εντελως θεοτρελοι!.Opeth σε αρκετα σημεια πορωθηκα απλα μερικα songs δεν τα ξερα και δεν το απολαυσα στο μεγιστο.Ο φιλτατος κυριος Akerfeldt μας μιλησε και για την…οδοντογλυφιδα του:lol: :lol: :lol: (εντωμεταξυ τα καθαρα του φωνητικα ειναι καταπληκτικά).Innerwish οσο ειδα ηταν πολυ καλοι,μετα απο λιγο πηγαμε Morbid που δεν ειναι απ τα ειδη που ακουω αλλα εστω ηξερα το Where the Slime lives και πορωθηκα εκει:D(και με τον drummer…) .Ακομα κι οι Temptation που πιστευα οτι θα βαρεθω,με κρατησαν εκει εμενα και πολλους αλλους σ’αυτο θα συνεβαλε κι ο πολυ καλος(εκτος απο την αρχη που υπηρχαν προβληματα με το μικροφωνο)ηχος.
Συνολικα ηταν απιστευτη συναυλια,ζησαμε πραγματικα μεγαλες στιγμες…
CAVALERA RUUUUUUUULES. Ολοι καλοι,ολοι ωραιοι,ολοι τα εδωσαν ολα πανω στην σκηνη,αλλα σαν τους Cavalera κανεις. Απλα τα εσπασαν. Ειμαι υπερηφανος που παρεβρεθηκα σε αυτην την συναυλια και τους ειδα απο κοντα.
Επαιξαν απο Sepultura : Territory,Chaos AD,Arise,Inner Self,Troops Of Doom,Desperate Cry,Orgasmatron. Νομιζω δεν μου διαφευγει καποιο. Οι τυποι απλα ηταν Θεοι. Το περισσοτερο ξυλο επεσε σε αυτους και μονο σ’αυτους. Θα μπορουσα να τους ακουω μεχρι το πρωι.Μακραν η καλυτερη μπαντα τους φεστιβαλ
Οσον αφορα τους υπολοιπους.
Morbid Angel αρκετα καλοι,αλλα με 40 βαθμους δεν αποδιδεις και τα μεγιστα.
Opeth καλοι και αυτοι αν και δεν τους πολυακουω.
Within Temptation για μενα προσωπικα μου ηταν αδιαφοροι και φροντισα απλα να ξεκουραστω απο τους Cavalera.
Carcass τα εσπασαν και καταφεραν να ξεσηκωσουν τον κοσμο.
Τελος για Judas οκ τα λογια ειναι περιττα.Παρολο που δεν ειμαι και πολυ φαν τους,οι τυποι οποτε και να παιξουν ειναι παντα Respect. Τα εδωσαν ολα πανω στην σκηνη,παρολο που νομιζω οτι σε ορισμενα κομματια,εβγαινε με τον ζορι η φωνη,επαιζε πολυυυ σφιξιμο. Κατα τ’αλλα ολα καλα με τα συγκροτηματα.
Παμε τωρα στα της διοργανωσης. Κυριοι στην DIDI,εαν δεν ξερετε να διοργανωσετε ή εαν δεν γουσταρετε να διοργανωσετε ενα τετοιο φεστιβαλ,πολυ απλα μην το κανετε. Εισαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ για αλλη μια χρονια. Το χωμα που φαγαμε ΟΛΟΙ μας εχτες,δεν το εχω φαει ουτε σε ανεμοθυελλα στην παραλια. Τα πλαστικα που υπηρχαν ολες αυτες τις χρονιες κατω,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,γιατι δεν τα βαλατε φετος? Στοιχιζουν??? Βαριοσασταν? Δεν το σκεφτηκατε? Δεν ειναι δυνατον μετα τους Cavalera να φτυνω και να βγαζω χωμα. Δεν ειναι δυνατον να μην μπορουμε να τραγουδησουμε,γιατι μας επνιγε το χωμα. Δεν ειναι δυνατον να μην μπορουμε να δουμε,επειδη εχει χωμα. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ [-X [-X
Καλά ήταν.
Προσωπικά άρχισα να ζεσταίνομαι με τους Καβαλέρες,άν και ήδη μου είχε φτιάξει τη διάθεση το Drapery Falls των Opeth…
Μου άρεσαν πολύ οι Within Temptation.Όμορφη μπάντα.Όαση μελωδίας μετά από ένα κάφρικο line up.Άψογος ήχος,ελπίζω να μας ξανάρθουν αλλά μόνοι τους,όχι στα πλαίσια festival…
Οι Priest ήταν επίσης πολύ καλοί,άν και δεν παίξαν ούτε Victim Of Changes,ούτε Livin after Midnight…
Όσο για τη σκόνη,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόοοοοοοοοσο δύσκολο να φτιάξουν ένα γαμημένο ψευδοδάπεδο…[-X [-X [-X
(από την άλλη όμως,η κατανάλωση μπύρας και νερού θα πέσει κατακόρυφα χωρίς την ύπαρξη σκόνης,και επειδή στην Ελλάδα βρισκόμαστε και όλα γίνονται για τα φράγκα,δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό το σκηνικό με τη σκόνη)#-o
-Πριν το Painkiller επαιξε ο Travis ενα γαμάτο drum σόλο μήπως?
-Το dead embryonic cells το κόλλησε στο τέλος του Arise o Cavallera?
Τισυναυλιαρα ηταν αυτη χθες;;;;Δεν υπαρχουν λογια για τους Priest!!!Φανταστικοι και οι Within!!!
opeth: μια από τις αγαπημένες μου μπάντες που την έβλεπα πρώτη φορά…γαμήσανε!!!τους θέλω σύντομα μόνους τους να τους ευχαριστηθώ με περισσότερα τραγούδια
cavalera: τα σπάσανε όλα…take no prisoners…
within temptation: δεν τους είχα σε εκτίμηση…πιστεύω οτι μάλον οι άνθρωποι αδικούνται από τα cd…με έκαναν και άλλαξα γνώμη…πραγματικά πάρα πολύ καλοί…
JUDAS PRIEST = METAL GODS σαν το παλιό καλό κρασί…όσο περνάν τα χρόνια γίνονται καλύτεροι…δεν υπάρχουν λόγια…δεν περιγράφω άλλο…
μια από τις καλύτερες μέρες σε rockwave στο συνολό της…καμία στιγμή δεν βαρέθηκα…
morbid angel…fall from grace…ΤΕΛΟΣ!. Καπου εκει εκανα αποσβεση τα 30 ευρω του εισιτηριου
οπεθ…βαρεθηκα την ζωη μου, 5η φορα που τους εβλεπα και μαλλον η χειροτερη. Καθε φορα που τους βλεπω, τους βαριεμαι ολο και περισσοτερο. Οι οπαδοι τους θα γουσταρανε ομως
καβαλερες…απογοητευση. Χαρντκορε και μισες εκτελεσεις των Σεπς τραγουδιων? Ποιος μλκς εφηυρε τα medley θελω να ξερω. τα νεα τραγουδια μετα βιας στεκονται. Αδειος ηχος, η ρυθμικη του Μαξ πηγαινοερχοταν. Κριμα…
ΚΑΡΚΑΣΣ! η καλυτερη εμφανιση της ημερας. Έσπειραν τα πάντα!!! τα αλλα 30 ευρω ηρθαν απο εκει.
Πρηστ καλοι ξερω γω, δεν ημουνα ποτε φαν, ο Χαλφορντ το χει χασει δυστυχως, αλλα λογικο 60χρονων ειναι! Καλο το σετλιστ, ακου εκει ΝΤΙΖΙΝΕΝΤ ΑΓΓΚΡΕΣΣΟΡ!
Επιτέλους είδα το αγαπημένο μου συγκρότημα ζωντανά.Οι Priest μας ξέσκισαν όλους!!!Ειδικά στο Sinner,για να μην πω για τ’ άλλα.Οι Cavalera όμως…ΤΑ ΣΟΔΟΜΗΣΑΝ ΟΛΑ!!!8O Απίστευτοι ήταν!Τους Morbid Angel δεν τους είχα ξανακούσει αλλά ήταν καλοί.Οι Opeth αν και μ’ αρέσουν δεν νομίζω πως ήταν στα καλύτερα τους εξαιτίας του χρονικού περιθώριου φαντάζομαι.:-k
Cavalera Conspiracy : Μορφές τα αδέρφια αλλά ως εκεί. Τα παλιά κομμάτια έλεγαν κάτι, τα καινούργια ανούσια. Πολύ χαμηλά τους είχαν όμως ε?
Carcass : Η καλύτερη εμφάνιση της ημέρας. Μηχανές, απίστευτοι μουσικοί. Δεν περίμενα τέτοια απόδοση.Είδαμε live 2 από τους καλύτερους κιθαρίστες της τελευταίας 20ετίας.Τι τυπάκι ο Steer. Εύγε!
Within Temptation : Ενοχλητικό background στους Carcass
Judas Priest : Δεν πήγα από κοντά να παρακολουθήσω, αλλά η φωνή του Καραφλού ήταν απογοητευτική.Το “Eat Me Alive” το σφάξανε. Βέβαια, εξαρτάται και τι περιμένει κανείς οπότε…
Eξαιρετικη η χθεσινη μερα…
Οι Μοrbid Angel με αφησαν πληρως ικανοποιημενο, αν και ο ηχος δεεεεν… Δεν με πειραξε ομως να κανω απειρο headbanging…
Οpeth περιμενα μια βαρετη εμφανιση, αλλα επεσα εξω… Μονο 5 κομματια (ή μηπως κομματαρες) και γενικως μου αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις…
Cavalera τωρα τι να λεμε… Η 2η καλυτερη εμφανιση του fest… Απιστευτο ξυλο… Ειδικα ο Max να μας λεει πριν το Refuse/Resist νομιζω “γαμηστε τα ολα” και να επικρατει ο απολυτος πανικος!!! Κριμα που εχασα ο,τι ακολουθησε μετα το Orgasmatron αλλα υπηρχαν πιο σημαντικοι λογοι…
CARCASS
Tα διελυσαν ολα… Η καλυτερη μπαντα του φεστιβαλ και απο τις καλυτερες που εχω δει (νταξει δεν εχω δει και πολλες:p )… Δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που εζησα κατα τη διαρκεια του 70λεπτου σετ τους…
ΕΝα ονειρο που εγινε πραγματικοτητα!!!
Within Temptation, ηταν οι χειροτεροι γιατι οταν σταματησαν οι Carcass ακουγοταν μια τσουλα να “τραγουδαει”… [-X
Χρειαζεται να πουμε τπτ για Priest!!! Oxι, απλα ισως να μην τους απολαυσα οσο ηθελα λογω κουρασης…
Κατα τα αλλα ξεσκισαν… Μπραβο και στο Halford… Ζησαμε πολλες ανατριχιλες ειδικα οσοι δεν τους ειχαμε ξαναδει… METAL GODS!
Από χθες λοιπόν και για όσα είδα-άκουσα:
Morbid Angel: Τρέλλα, δεν τους πρόλαβα όλους δυστυχώς.
Opeth: Οk.
Cavallera: Χαλαρά τα έσπασαν με ευκολία και πολύ καλό set list.
Carcass: Δεν είδα, ούτε άκουσα.
Within Temptation: Έλιωσα, στα Live είναι μακράν καλύτεροι από τα άλμπουμς. Μακάρι να ξανάρθουν. 'Εχουν σβήσει πολλούς από το χάρτη.
JUDAS PRIEST:
Η μπάντα που λέγεται JUDAS PRIEST, επί 1,5 ώρα και χωρίς κανένα δισταγμό, έδειξε τι σημαίνει metal σε όλους μας.
Το κουιντέτο αυτό ήταν τόσο καλά συνδεδεμένο και άρρηκτο που ούτε μία στιγμή δεν σε άφηνε να χαλαρώσεις.
Καταιγιστικό set list, απόδοση με τέρμα γκάζια (αυτός ο Travis τι έχει στα χέρια του…), οι κιθάρες έλιωσαν, ο Hill κρατούσε το εποικοδόμημα μόνος του και ο κύριος Halford, όταν “κάρφωσε” τις δύο εμβληματικές σημαίες των Priest, έκανε σαφές ότι έχει κυριεύσει όλους μας και ότι “μας έχει στην άκρη των χεριών του”. Εμείς υπακούσαμε σε κάθε τι ήθελε αυτός!
Τον έβλεπες να γυρνάει σε όλη τη σκηνή, πάνω-κάτω, μέσα-έξω και να τραγουδάει συγχρόνως αλλά και να επιθεωρεί τους υπόλοιπους 4 της παρέας που ξέσκισαν ό,τι βρήκαν!
Το περίμενα χρόνια αυτό, δεν τους είχα δει ποτέ Live, με αποζημίωσαν πέρα από κάθε προσδοκία.
[SIZE=“6”]
JUDAS HAS RISEN!!! [/SIZE]:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Within Temptation, ηταν οι χειροτεροι γιατι οταν σταματησαν οι Carcass ακουγοταν μια τσουλα να “τραγουδαει”…
Tσουλα η Sharon?Ντροπη. Σεβασμος στον καλλιτεχνη ρε…:-s
Ζηλευω λεμε.Τι να κανεις ομως… οταν εχεις δουλεια στη μεση.
Ελπιζω να ξαναρθουν του χρονου!:roll: