Ε λογικα ετσι θα ειναι.
Γιατι σας χαλαει Opeth για μιση ωρα και νταλα ηλιο?
να βαλουν αμεσως τα καβαλερακια πανω απο τους within temptation.!!! :x :x :x
Από πότε είναι συγκρότημα φαινόμενο οι Within Temptation??
Αν ήμουν Priest-άς, ίσως να πήγαινα. Αλλά όπως έχουν μέχρι στιγμής τα πράγματα… Au Revoir, Monsieur Lauris!!! [-X [-X [-X :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
ελπιζω να χει αποτυχια μπας και βαλει μυαλο ο κος λωρης
αν και λογικα θα τα βγαλει τα λεφτακια του απο τις υπολοιπες συναυλιες!!
μακαρι παντως να ναι μονο αυτη η μερα του rockwave
γιατι ετσι μεγαλωνουν οι ελπιδες οτι θα δουμε ή carcass ή at the gates σε κλειστο χωρο!!!
Κανείς δε μπορεί να το σταματήσει και λίγοι είναι αυτοί που τολμούν να του αντισταθούν. Με την δική του δύναμη, τον παλμό, την μοναδική συμμετοχή και την φανατική του προσήλωση, το «σκληρό» κοινό του Rockwave …δίνοντας μαθήματα υποδειγματικής φεστιβαλικής συμπεριφοράς, διεκδικεί και παίρνει και φέτος αυτό που του ανήκει!
Αυτό που του αξίζει!
Μια δυνατή φεστιβαλική metal μέρα, με ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί μέσα στο 2008 στα αντίστοιχα fest line ups.Tην Τετάρτη 9 Ιουλίου μια ακόμη σελίδα γράφεται στην ιστορία του «δικού μας» Rockwave…
μας κοροιδεύουν μου φαίνεται.
τι μας αξίζει ακριβώς?
αυτά είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί μέσα στο 2008?
ποιά αντίστοιχα fest line-ups?
δε γράφεται σελίδα στην ιστορία του Rockwave, ΔΙΑ-γράφεται!!!
edit: είναι και ΤΕΤΑΡΤΗ ^%$#
CAVALERA CONSPIRACY ???
MΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ !!!
παρολα αφτα ειναι αλητεια αφτο που κανει το ροκγουειβ !!! πολλα λεφτα και τραγικη ανακοινωση…
TΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!#-o
Ανεκτο το billing…Θα εβλεπα 2η φορα Judas Priest ανετα…Μου αρεσε πολυ η εμφανιση τους το 2004…
Τωρα για τα υπολοιπα εχω απλα περιεργεια να δω Within Temptation & Cavalera Conspiracy…
Οι Opeth μου ειναι ολιγον τι αδιαφοροι…
Μαλλον θα ειμαι εκει αλλα δεν ξερω αν θα παρω 50αρι ή 70αρι…
τραγικο το λαην απ με την αρπαχτη των Καβαλερα, την τσιχλοφουσκα που λεγεται Γουιθιν Κτλ, τους καλους Οπεθ που ομως τους κοβω να παιζουν πρωτους αρα λιγο και εναν all time greek classic headliner. Μακρια και αγαπημενα. Η κατασταση χειροτερευει αν αναλογιστει κανεις το απαραδεκτα μικρο αριθμο των γκρουπ σε σχεση με το υψηλο εισιτηριο. Για αλλη μια χρονια μηδεν στην Ντιντι Μιουζικ. Γεια σας!
Kαλά όλα αυτά αλλά εμείς τα αμέταλα πότε θα μάθουμε τι διάολο ονόματα θα έρθουν στο Rockwave; Μία μέρα πριν; Πίστευα πως σήμερα θα ανακοινωνόταν ολόκληρο το line up του φέστιβαλ και τελικά ανακοινώθηκε μόνο η μέταλ μέρα; Έλεος. Θέλω να δω Pj Harvey, Marilyn Manson, Editors, Interpol, She wants revenge. Δεν πετάω απλά ονόματα. Θεωρώ πως από την στιγμή που αυτά τα γκρουπ έβγαλαν δίσκους αυτήν την σεζόν άρα θα κάνουν και περιοδεία και άρα υπάρχει και πιθανότητα να έρθουν από Ελλάδα. Και φυσικά η Didi μας χρωστάει και Smashing Pumpkins από πέρυσι ενώ το καλοκαίρι αυτό κάνουν περιοδεία και οι RATM. Παίζει να δούμε κάνα όνομα από αυτά; Καμιά πληροφορία για τις άλλες μέρες του φεστιβάλ παίζει; Θα δούμε τίποτα αξιοσημείωτο; Πείτε τίποτα εσείς που ξέρετε εδώ μέσα και για τις άλλες μέρες γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω για μεταλιές.
Oντος τα καταφερανε δεν θα παει κανεις! !
ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ROCKWAVE EKTOΣ ΑΠΟ PRIEST KAI OPETH?:-k
στην didi τον παιζουν κανονικα,πραγματι αρκετα αδυναμο προσωπικα πιστευω το billing, αλλα οι Priest einai Priest παιδια…θα παει και παλι κοσμος (και εγω κατα 90%,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΩΝ 50 euros!!),AΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ θα εχει τον κοσμο που ειχε περσυ ας πουμε.
παντως τι ΜΑΛΑΚΙΑ ειναι αυτη με τους within temptation? ? !?:? :?
τι τιμες ειναι αυτες γαμωτο?θα μαι απων την 9η Ιουλιου
για να δουμε τι θα βγαλουν τις αλλες 2 μερες(αν υπαρχουν)
ρε παιδια ποσο εχουν τα εισητηρια?:-k
H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ιδού οι
πληροφορίες των σημείων προπώλησης: ΤΙCKET HOUSE Αθήνα Πανεπιστημίου 42 210
3608366, ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη Μητροπόλεως 102, 2310 264880 Online
sales: www.ticketpro.gr
Οι τιμές τους θα είναι :
Pl1 (Α) 70 euro Oρθίων, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά της σκηνής
Pl2 65 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A)
Pl3 50 euro για τις πρώτες μέρες της προπώλησης εως τις 30 Απριλίου, 55
euro στη συνέχεια εως και τις 4 Ιουλίου και 60 euro από τις 5 Ιουλίου έως
και την ημέρα του Festival, Ορθίων γενική είσοδος .
τωρα βρισε …
ελα ντε πεσ τα:D !!!
παλι οι ιδιεσ μαλακιεσ καθιστοι ορθιοι και πανακριβεσ τιμεσ!
Hmmm λοιπόν Judas Priest αν και μου αρέσουν μεμονωμένα τραγούδια από τα λεγόμενα μεγάλα bands μoυ είναι από τα πιο αδιάφορα… Within temptation ξέρω ελάχιστα τους, έχουν συμπαθητικά τραγουδάκια που ακούγονται…αλλά ως εκεί…Cavalera θα ήθελα να τους δω αλλά εφόσον δεν θα έχω εγγύηση ότι θα παίξουν απο Sepultura μπααα(αν και το καινούργιο τους είναι καλό)…Opeth μου αρέσουν και αυτοί αλλά ως ένα σημείο…αρά didi count me out:roll: Παίζει ουτοσιάλως και να είμαι διακοπές εκείνη την εποχή άρα…όχι ότι δεν θα γύρναγα αν ήταν κάτι το εξαιρετικό αλλά με τέτοιο line-up ακόμα και αθήνα να είμαι…ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω…έχουμε και σημαντικότερες συναυλιακές υποχρεώσεις άλλωστε.