ναι οντως…δεν ξερω τι θα εχει τις αλλες 2 μερες(αν υπαρχουν) αλλα εγω μαλλον ετοιμαζομαι για 25 Ιουλιου Σοφια και 2 Αυγουστου στο μερος του εγκληματος…
Opeth θα τους δω στην περιοδεια οπου θα παιξουν 1.30 ωρα τουλαχιστον και οχι 40 λεπτα(αρα 4-5 τραγουδια)
Cavalera Conspiracy θα παιξουν σιγουρα Sepultura αλλα δεν καιγομαι κιολας ουτε εχω ακουσει
οι υπολοιπες 2 μπαντες με αφηνουν αδιαφορο(εννοειται οτι τις σεβομαι)
ελεος δηλαδη…70-50 το εισητιριο???
οπα ρε μαγκες…ξεφυγαν εντελως δηλαδη…πριστ εχουν ερθει τοσες φορες…
εγω παντως θα παω γιατι και πριστ που ειναι απο τις πολυ αγαπημενες μου μεταλ μπαντες δεν εχω δει ποτε και για τους καβαλερα που επισης δεν εχωδει ποτε ουτε σολφλαι ουτε σεπουλτουρα…
απλα να μπουν τα καβαλερακια κατω απο τους πριστ!!!:x :x :x
με τέτοια τιμή κ τέτοιο μπίλιν, να περάσετε όμορφα, όμορφα, όμορφα
Με τα λεφτα απο το rockwave που ειχα σκοπο να δωσω θα παω να παρω τρια εξτρα σπεσιαλ κατσικακια του γαλακτος να τα ψησω το Πασχα(και θα μαζεψω και περισσοτερο κοσμο),οποτε να ειναι καλα εκει στι Ντιντι,γιατι θα φαω και θα πιω καλα φετος.
Πόσο σίγουρος ήμουν ότι θα άρχιζε πάλι η γκρίνια…χαχαχαχαχαχαα…
ναι με εισιτήρια 55 ευρώ κ ονόματα που έχουμε ξαναματαδει, ήθελε ΠΟΛΛΕΣ μαντικές ικανότητες, πραγματικά…
κάντο επαγγελματικά αφού σε παίρνει
Για τις τιμές των Maiden δεν βλέπω να μιλάει κανείς…
κοντός ψαλμός. περίμενε να έρθουν οι μέρες…
Λογικο ειναι, αφου λογικα ηξερες billing/τιμες…
25000000000 δικια…
Οι τιμες ειναι ιδιες για 1 και οχι 4 συγκροτηματα και οι Maiden εχουν ερθει περισσοτερες φορες απο ολου τους αλλους μαζι…
Τουλαχιστον γκρινιαζετε αλλα γκρινιαζετε για ολα τα στραβα και οχι για επιλεγμενα…
Οι Maiden δεν φταινε (το ξεκαθαριζω)…η didi φταει…
ΝτιΝτιδες ολου του κοσμου ενωθειτε !!!
Sad but true, το φετινο billing (μεχρι στιγμης) ειναι ελεεινο …
Προτιμω ταξιδακι στην Ιταλια να δω Maiden και priest παρα να σας τα ακουμπησω και φετος.
Όταν καταλάβουν πως αποθούνε το κοινό με κάτι τέτοια θα είναι αργά.
Aπλη απορία:Πως νοειται φεστιβάλ με 3-4 ονοματα την ημερα?:lol: Αθανατο ελληνικο πνευμα by didi…
αν ειναι αυτη η Metal day την γ****ε!
περσυ 2 δεν ηταν οι metal μερες
άλλη απορία
κάποιοι γκρινιάζουν επειδή κάποιοι άλλοι ΔΕΝ γκρινιάζουν για τους Μέηδεν ?
σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα ?
οποιος ειχε παει περυσι κ ειδε την παιζει με τους διαχορισμους κ παει κ φετος κ αγορασει πιο ακριβω Ticket θα ειναι μεγας βλακας!
επισης λεω οι τιμες των εισητιριων να αυξομιωνονται συμφωνα με το επιτοκιο στις τραπεζες!
περσυ ηταν καλη χρονια, και οι 3 μερες ειχαν γαματα ονοματα, κι’ας ειχαν στησει το μαντρι…
φεστιβαλ με τη μια μερα ετσι οπως την ειπαν μονο φεστιβαλ δεν ειναι…τι σκατα ιδεα δεν εχουν??
και σε αυτες τις τιμες??? χαχα…
φχαριστω δεν θα παρω…
KAI NAI KYΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΤΙ…Ειμαστε(ειναι) τραγικοι…
Εγω και μειντεν φωναζω αλλα ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα γαμωτο και με πιανουν βλακα…δεν φταιω εγω:wink:
Θεωρω τους Opeth πολυ καλή επιλογή. Δεν εχουν ξαναρθει κι ολας. Οι Priest ερχονται με Halford?
Mακαρι να ερθουν κι αλλοι για τη metal σκηνη:papas: