Ανασταση , επιτελους … να σαι καλα ρε kourou που μας το ειπες , μας εχει φαει η περιεργεια …!!! για να δουμε τι θα δουμε.
:? Να δούμε…
18: PETER GABRIEL
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ + SPECIAL GUESTS
19: W.A.S.P.
RUNNING WILD - DARK TRANQUILLITY - FIREWIND
20: JUDAS PRIEST
NIGHTWISH - QUEENSRYCHE - NIGHTFALL
21: PIXIES
MUSE - BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB - ILL NINO - RAINING PLEASURE
22: PLACEBO
HIM - STARSAILOR- THE SOUNDTRACK
OF OUR LIVES (T.S.O.O.L.) - FILM
Σκατά Rockwave, θα πάω τις δύο μέταλ μέρες, θέλω πολύ να δω και Muse, αλλά δε θα πληρώσω μόνο για αυτούς 38Ε…
Και οι Nightwish πάνω από τους Quensryche… Ήμαρτον
kai egw tha paw stis metal meres alla re pousth mono 3 ksena onomata.kai opws eipe kai o martyr oi nightwish panw apo tous ryche?a, poio einai arage to polu megalo onoma pou upoti8etai eixe kleisei alla diaforoi paragwgoi elegan pws den mporousan na apokalupsoun to onoma tou?
Οι Firewind
Open Air και πάλι Οpen Air… Αηδία το RW δεν μου αρεσε καθόλου… Ισως παω σε Priest + :Queensryche αλλα να ξενητευτώ μονο για μια μερα? Αι σιχτίρ που να φαληρίσει η ντιντι μιούζικ…΄ :evil:
Μακάρ να κλείσει η Didi από τις επιτυχίες της Omicron 8)
Επιτέλους ανακοινώθηκε το Rockwave.
2 χρονών αναμονή δεν νομίζω να αποζημιωθήκαμε με το line up.
Ονόματα που είχαν ακουστεί στα πλαίσια του of the record ήταν οι Perfect Circle, Machine Head, Linkin Park ενώ είχαν ακουστεί και για White Stripes.
Για την Μεταλ ημέρα είχαν ακουστεί οι Twisted Sisters αλλά ποτέ δεν είχα ακούσει φήμες για κάτι πολύ μεγάλο (πχ ACDC).
Η πιο ενδιαφέρουσα ημέρα μάλλον είναι η τελευταία με Placebo Him,Starsailor The Soundtrack Of Our Lives Film. Εάν σκεφτούμε ότι πέρσι το καλοκαίρι το εισιτήριο για Placebo ήταν 40 Ε φέτος με 38 Ε μπορείς να δείς όλους αυτούς.
Για τους Metal fans , μάλλον το Open Air Festival είναι πιο ενδιαφέρον.
Έχουμε ακόμα πολύ καιρό για να συζητάμε μέχρι τις 18-22 Ιουνίου.
Τι είναι αυτά??? Που ειναι 1-2 ακομα μεγαλα ονόματα που περιμεναμε? Αυτό ειναι το μεγαλυτερο rockwave??? Το 2001 ειχε Priest, Megadeath, Cradle Of Filth, Savatage, Rotting Christ + Less than human στη metal μερα και τωρα εχει σε 2 μερες συνολικα έχει 2 ονοματα περισσοτερο και πληρώνεις τα διπλασια! (!@#$^*&@!$) Με πονο θα δώσω τα λεφτα για το φεστιβαλ![/b]
Ξεκινώντας να πω κι εγώ ότι έχω ψιλοαπογοητευτεί από το line-up. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι τα ονόματα που έρχονται δεν είναι μεγάλα ή “καλά”. Πιστεύω πως ή όλη σύγχηση έχει δημιουργηθεί επειδή είχαμε (ή μας είχαν κάνει να έχουμε) μεγάλες προσδοκίες.
Σαν festival αυτό καθ’ αυτό μου φαίνεται μια χαρά (όσο περίεργο κι αν ακούγεται). Απλώς υπάρχουν ορισμένοι άλλοι παράγοντες που δυσχεραίνουν την κατάσταση:
- Είναι το μόνο “μεγάλο” festival που γίνεται στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η μόνη ευκαιρία να δει το κοινό πολλά και καλά ονόματα συγκεντρωμένα.
- Το ότι εδώ και 2 χρόνια λέγονται τόσα και τόσα για τη φετινή διοργάνωση αυξάνει κατά πολύ τις προσδοκίες. Σ’ αυτό συμβάλει και η ακύρωση του προπερσινού festival αλλά και το ότι πέρσι δεν πραγματοποιήθηκε.
- Η ίδια η Didi έδινε άμεσα ή έμμεσα υποσέχεις για μια πραγματικά μεγάλη διοργάνωση (η οποία όντως θα γίνει) με τρανταχτά ονόματα (το αμφιλεγόμενο σημείο).
Προσωπικά, εκτός από την πρώτη μέρα (Peter Gabriel), όλες οι υπόλοιπες παρουσιάζουν κάποιο Α ενδιαφέρον. Ακόμα και για τις 2 τελευταίες, που όπως και να το κάνουμε είναι πιο pop, δε θα το σκεφτόμουν πολύ για τα 38 euro.
P.S.: Ευχάριστη έκπληξη οι Starsailor και οι Muse.
Hλια συμφωνω μαζι σου , αν σκεφτεις οτι monster magnet το εισητηριο εχει 33 euro προπωληση … ειναι πολυ φτηνα … οι μεταλ μπαντες για μενα αξιζουν οι περισσοτερες . οποτε θα παω ευχαριστως .
παντως αν το καλοσκεφτεις … ειναι οι μπαντες που οργωνουν ολα τα festival φετος το καλοκαιρι . και στη τελικη παμε για να περασουμε καλα … οποτε μην μιζεριαζουμε … ας το απολαυσουμε !!!
Οι τιμές είναι μια χαρά (πέφτουν και στα 30, αν σκεφτεί κανείς ότι τα εισητήρια διημέρων 19-20 και 20-21 , έχουν 60 μόλις ευρά αντί για 76!)
ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΙΚΝΙΚ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ … ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ , ΑΛΛΟΣ ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ … ΑΛΛΟΣ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ …
ΤΙ ΛΕΤΕ ? :lol:
Εγω ειμαι με τα χιλια μεσα… Βαζω τις μπυρες… Θα εχω γυρισει και απο την Σουηδια…
Ανδρεα δεν θελω να ζηλεψεις αλλα…
SCORPIONS, EUROPE, UFO, HEART, MOSTER MAGNET, SKID ROW, D.A.D, TNT, KINGDOME COME, DANGER DANGER, PINK CREAM 69, NARNIA
Αλλα και OPETH, IN FLAMES, JUDAS PRIEST, HELLOWEEN, NIGHTWISH, TESTAMENT και αλλα που μου διαφευγουν…
Die, will you?
Βρωμιάρη … ας μην χώριζα και θα ερχόμουν και εγώ εκεί με τη γυναίκα.
:lol: :lol: :!: :!:
Οκ , Τέλη … Εγώ βάζω τη μουσική … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εισαι φαλτσος, προτιμω τον TATE… Παντως αν παιζουν φραγκα εγω βρισκω τροπο να μην ερθει το κοριτσι και να παμε παρεα… Και που ξερεις… Οι EUROPE φημιζονται για τις φανατικες οπαδους τους… ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Τελικα μηπως ειμαι ποντιος (sic); Παω να δω EUROPE και περνω μαζι και την κοπελα μου…
τελικα εισαι πολυ βρωμιαρης
Εκτος απο βρωμιαρης που ειμαι, η κοπελια μου ειναι οπαδος του Σωκρατη Μαλαμα, οποτε οπως καταλαβαινεις δυσκολα θα μπει στο site ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Παντως για να σοβαρευτουμε, κατα την αποψη μου το ROCKWAVE ειναι κατωτερο των προσδοκιων μου. Συνυπολογιζω και το γεγονος, οτι ολες οι μπαντες του κοσμου θα ηθελαν να παιξουν αυτο το καλοκαιρι στην Ελλαδα…