Άκυρο… Γιατί να θέλουν…;
__Νομίζω πως αναφέρεται στο ότι όλα τα φώτα της δημοσιότητας το καλοκαίρι θα είναι στραμένα στην Ελλάδα. Ασε τα εκατομύρια των επισκεπτών… “Κοντά στο βασιλικό ποτίζετε κι γλάστρα” .
Με καλυψες απολυτα Shadowcaster…
Εμενα η πρωην ειχε πολυ πιο Heavy ακουσματα , κυριολεκτικα δεν κανω πλακα …
Προσπαθησα να την κανω ΑΟR-ου και μέχρι ένα σημείο τα κατάφερα …
ΧΕ Χε Χε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χμμ, αν η didi είχε κρατήσει χαμηλούς τόνους και τα στόματα των ηλιθίων κλειστα κανείς δεν θα παραπονιόταν.
1η μέρα: νταξει “ψαγμένη” και ψηλο Womad φάση το κόβω… δεν θα πάω αλλά μια χαρά είναι για συγκεκριμένο κοινό
2η μέρα + 3η μέρα: Δεν πάω που να χτυπιούνται… Queensryche είδα και πέρσι και είναι αυτοί που θέλω να δω πιο πολύ… άσε που το Open Air έχει καλύτερο κόσμο (αν και πιο ανομοιογενή…) δεν πάω (ούτε και Open Air… αχ ρε PoS!!)
4η μέρα: Δύο headliners του Glastonbury σε μία μέρα, BRMC, just great! Ill Nino θα γούσταρα να δω, στάνταρ μη αναμενόμενο, καλα οι pleasure είναι κάτι που θα μπορούμε να δούμε κάθε μέρα που λέει ο λόγος και δεν βρίσκω λόγο που τους κάλεσαν, γιατί δεν έφερναν τίποτα ROT?
5η μέρα: Placebo-HIM μεμιας, Starsailor μια χαρά, STOOL δεν ξέρω και Film ότι και για RP…
Μάλλον το 60άρι για 21-22 είναι ότι πρέπει!!
Κι εμένα (όπως και πολλούς άλλους εδώ μέσα, απ’οτι φαίνεται) με αφήνει σχεδόν αδιάφορη το Rockwave. Καλά όλα τα ονόματα και ενδιαφέροντα αλλά -κακά τα ψέματα- όλοι περιμέναμε -κι ελπίζαμε μέχρι τελευταίας στιγμής- το μεγάλο μπαμ! Για άλλη μια φορά πήραμε τον … κι ησυχάσαμε! Άντε περαστικά μας :?
PS. Έχουμε ακόμα ελπίδες με το Open Air που είναι πολύ πιο ενδιαφέρον απ’οτι δείχνουν τα πράγματα. Ελπίζω να μην απογοητευτούμε πάλι. (Βέβαια καλού-κακού ας τα περιμένουμε όλα γιατί αλλιώς θ’αρχίσουμε να μεταναστεύουμε ένας-ένας, με τους μ… που μπλέξαμε! :x )
edw eimaiiiiiiiiiii um…8elw na paw tis 3 teleutaies meres alla ante to polu na paw se 2…
Όλο το Rocking βασικά καλείται να έρθει την ημέρα των Queensryche/Priest…
Ραντεβού στο Mega
xaxa
Κάτι ακούγεται ότι οι Running Wild ακύρωσαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία λόγω προβλήματος στο χέρι του Rock n’ Rolf…Φαντάζεστε τι γέλιο έχει να πέσει αν δεν έρθουν Ελλάδα?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Εγώ προσωπικά θα γελάω :roll:
Και εγώ γιατί για άλλη μια φορά η didi θα μεγαλουργήσει
Στο τελευταίο rock on έχει συνέντευξη soulfly και λένε ότι παίζει να έρθουν στο Rockwave. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό??Η είναι απλά μεγαλόστομες δηλώσεις??
Προσωπικά το κόβω χλωμό να τους ανακοινώσουν εκ των υστέρων. Εκτός κι αν… κάποιο από τα ήδη αναφερθέντα groups υπάρχει ενδεχόμενο να την κάνει, οπότε θα αναπληρωθεί από τους Soulfly.
Και στο τελευταίο metalzone επίσης… :?
Κλασσικές δηλώσεις απο αυτές που έχουμε φάει στην μάπα χρόνια τώρα
Ακύρωσαν την δική τους περιοδεία εκτός των εμφανίσεών τους στα μεγάλα φεστιβάλ.
Α πάλι καλά
Ανακοινώθηκαν επίσημα και οι Soulfly από την DiDi Music.
To line-up της 19ης Ιουνίου διαμορφώνεται πλέον ως εξής:
W.A.S.P.
Running Wild
Soulfly
Dark Tranquillity
Firewind
Από τη μία με χαροποιεί το γεγονός, από την άλλη όχι.
Ίσως για να προσθέτουν κάποιο όνομα, αποχωρήσει κάποιο άλλο (βλ. Running Wild που λέγαμε).
Από την άλλη στο site της didi music μετά τους Soulfly λέει “more to come soon…”. Αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης. Αλλά πως μπορούν να αρχίζουν την πώληση των εισιτηρίων χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα το πλήρες line-up?