Rockwave 2004

Οι R.W. δήλωσαν ότι θα εμφανιστούν κανονικά στο Rockwave όπως και στα υπόλοιπα festivals.

Soulfly
Soulfly
SOULFLY
SOULFLY
SOULFLY
SOULFLY
SOULFLY
SOULFLY

Τι τους έχωσαν εκεί γαμώτο, δε κολλάνε με W.A.S.P.
Όπως να 'ναι το βγάζουν το line-up, καμιά ομοιομορφία. Γαμώτο.

Άρχησαν να πωλούν εισητήρια???Ωχ…Εγώ τότε έχω εξεταστική και περιμένω να δω αν θα δίνω μάθημα για να διαλέξω μέρα…Λέτε να μην προλάβω κανέναν? :?

Soulfly?? Την πρώτη metal μέρα;;; ΓΑΜΩΤΟ!!!
Χάθηκε να τους βάλουν την 2η…που θέλω να παω;;

Αντε τώρα να ζητήσω σ/κ ρεπό…και να μαζέψω και φράγκα για 2 μέρες…α ρε τι μας κάνεται… :stuck_out_tongue:

Τουλάχιστον, αφού βάλανε soulfly πρώτη μέρα, ας μας (ξανά)φέρουν τους sepultura για την 2η μέρα!!! :twisted: :twisted:

Εγώ ότι μαθήματα και να δίνω , εκεί θα είμαι, άνετα.
sandman, και να τζαμάρουν all together, και να τα βρει ο Max με τον Igor επί σκηνής;

re paidia steilte mou kamia fwtografia sas na sas anagnwrisw sto rockwave

Έτσι και αλλιώς, συζητάται για meeting στο rockwave Bloodykiss, άρα θα τα πούμε all together κάπου λογικά :smiley:

xexe ok 8a kanonisw an einai na skasw muth me ton kourou pou ton 3erw :slight_smile:

Εγώ δεν έχω προβλήματα με μαθήματα κλπ. I’m too old for this shit!! χεχεχεχε

Εγώ έχω πρόβλημα με την δουλειά, καθώς δουλεύω σουκου. Και κυριακή μπορώ να τσιμπήσω το ρεπό, αλλά και σαββάτο; μμμμμ…θα δείξει…Λες να πρέπε ινα τσιμπήσω την καλοκαιρινή μου άδεια;;;; :twisted: :twisted: :twisted:

Αν και δεν με χάλασε επ ουδενί ο μαυρούκος στο Ρόδον, και μόνο που το σκέφτομαι πως μπορεί να γυρνούσε ο Max και να άκουγα Live το Arise από το στοματάκι του, με πιάνει κάτι… :!:

Ε, λογικά δε θα ακούσουμε αρκετό Sepul-shit?

Δεν ξέρω…Δεν έχωπάει σε Live των soulfly και δεν γνωρίζω αν παίζει και τραγούδια των sep. μακάρι…

Αχ…γιατί με κολάζετε;;; εγώ είχα συμβιβαστεί με την ιδέα πως θα πάω την 2η ημέρα, και τώρα ήρθαν οι παλιοχαρακτήρες οι soulfly να μου χαλάσουν τον προγραμματισμό… :stuck_out_tongue:

Όταν είχαν έρθει, είχαν παίξει πολλά Σεπουλτράγουδα

Όπως :?: :?: :?: :?:

Inner self, Refuse/Resist, Attitude, Territory, Arise/Dead Embryonic Cells

Νομίζω πάιζουν και το Roots σταθερά. Unhloly_martyr επιβεβαιωσε με γιατί δεν είμαι σίγουρος.

Αχ…γιατί με κολάζετε;;; εγώ είχα συμβιβαστεί με την ιδέα πως θα πάω την 2η ημέρα, και τώρα ήρθαν οι παλιοχαρακτήρες οι soulfly να μου χαλάσουν τον προγραμματισμό… :stuck_out_tongue:

ax kale! :stuck_out_tongue:

[quote=“BloodyKiss”]

ax kale! :P[/quote

αχ αχ αααααααχ… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

lol kale xrush mou dont worry 8a tous deis :stuck_out_tongue:

Ε όχι και χρυσή μου στα γεράματα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: