Ε όχι και χρυσή μου στα γεράματα…
:P[/quote]
Για να λέει κάτι η BloodyKiss κάτι θα ξέρει …
Ε όχι και χρυσή μου στα γεράματα…
:P[/quote]
Για να λέει κάτι η BloodyKiss κάτι θα ξέρει …
xaxaxaxa partaaaaaaa k ante geiaaaaaa pou leei k h polu3enh
Μπάαααα…ακούμε και Πολυξένη τωρα Bloodykiss??? 8O 8O
Έεεεετσι έεεεετσι…ένας ένας να αποκαλύπτεται… :twisted: :twisted:
na mou kaneis th xarh egw ola ta akouw alla parola auta den akouw polu3enh 2 paidia to tragoudousan sth ta3h.Alla de mporeis na peis polu magkaki h polu3enh etsi?
Ναι, είναι metal γκόμενα
telika pia mera 8a pas sto rockwave?
__Κσεσκιούζμι, αλλά η λέξη που εγώ θα διάλλεγα είναι “πουτανάκι”. Και αν και κανένας δεν είναι άμοιρος ευθηνών, υπεύθηνοι γι’ αυτά τα χάλια είναι οι γνωστοί άγνωστοι “προαγωγοί”.
Για ποιον ήταν αυτό;
Για ποιον ήταν αυτό;[/quote]
Με τον εαυτό της μονολογούσε Unholy …
ston unholy
Χμ, τις δύο μέταλ μέρες (έχω ήδη και τα λεφτά για εισητήρια) και αν προλάβω να μαζέψω και άλλα πολύ πιθανό να πάω να δω και Muse…
Ποσο χρονών να είναι αυτή άραγε;
den exw idea…
Εκτός από την πρώτη μέρα, όλες οι υπόλοιπες έχουν ονόματα που θα ήθελα να δω. Αλλα αν κατέβω πιο πιθανό το κόβω να πάρω εισιτήριο 5ημέρου.
ama pas gia 5hmero mporeis na kataskhnwseis ekei to h3eres?
Το είχα διαβάσει αλλά ούτως ή άλλως έχω που να μείνω.
Από τη μια βολεύει γιατί δε θα χρειάζεται να πηγαινοέρχεσαι κάθε μέρα, από την άλλη δεν ξέρω πως θα είναι ο χώρος εκεί. Ίσως άμα βλέπαμε καμιά φωτογραφία ή έδινε περισσότερες λεπτομέρειες η didi να το ξανασκεφτόμουν.
Ε ναι αυτο ειναι παραλειψη της DiDi. Ειχα δει στο παρελθον πληροφοριες σε μορφη εντυπου για αλλα φεστιβαλ στην Ευρωπη και εντυπωσιαστηκα με τις λεπτομερειες που παρειχε.
Σιγουρα κατι τετοιο θα ειναι απαραιτητο και για το Rockwave.
pantws sto site eida na leei oti mporeis na pas me ktel me treno h’ me ta lewforeia pou 8a exoun gia to rockwave mono
Και με ποδήλατο
me tipota!