Αυτός εχει λεφτα… 8)
Δεν είναι θέμα λεφτών.
Άμα κατεβαίνεις μια, άντε δύο, φορές το χρόνο στην Αθήνα δε νομίζω να είναι καιρός για τσιγκουνιές. Και ιδίως άμα δεν έχεις τη δυνατότητα στο μέρος σου να βλέπεις συναυλίες (όλη τη σεζόν φέτος είδα μόνο μία από τις τόσες…).
Δεν είναι θέμα λεφτών.
Άμα κατεβαίνεις μια, άντε δύο, φορές το χρόνο στην Αθήνα δε νομίζω να είναι καιρός για τσιγκουνιές. Και ιδίως άμα δεν έχεις τη δυνατότητα στο μέρος σου να βλέπεις συναυλίες (όλη τη σεζόν φέτος είδα μόνο μία από τις τόσες…).[/quote]
Ναι αλλα αν δεν εχεις λεφτα πως θα κατεβεις στην Αθηνα για συναυλίες??
Εγω μια φορα μονο κατεβηκα για συναυλία στο νοτο…
Πόσες συναυλίες έχεις δει φέτος συνολικά; Να δεις που άμα τις μετρήσεις και βγάλεις τα συνολικά έξοδα, θα είναι παραπάνω από το 5ήμερο του rockwave συν τα μεταφορικά με το τρένο.
Για να μην ξεφεύγουμε όμως και από το θέμα, από το site της didi έχει αφαιρεθεί το “more to come soon…” (ίσως επειδή έχει αντικατασταθεί με την ανακοίνωση του Anderson). Πάνω που είχαμε χαρεί γιατί με τα ανακοινωθέντα ονόματα δεν ξετρελαίνομαι.
Δε θέλω να πιστεύω πως το “more to come soon” ήταν πατάτα…
Λογικά θα δούμε και άλλα ονόματα…
Εάν το δεις λογικά, το πιο πιθανό θα ήταν να μην ανακοινωθούν άλλα ονόματα. Από τη στιγμή που έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια δε μπορούν να προστεθούν στα καλά καθούμενα κι άλλα ονόματα (παρόλο που θα το θέλαμε). Σκέψου το ενδεχόμενο κάποιος να είναι σε δίλλημα μεταξύ δύο ημερών, να επιλέγει τη μία, να ανακοινώνεται νέο όνομα στην άλλη και στο τέλος να έχει ήδη το εισιτήριο. Θα μου πεις ίσως είναι τα ίδια τα εισιτήρια για κάθε μέρα, αλλά για το σκεπτικό στο ανέφερα.
Το κακό όμως είναι, ότι ακόμα και αν δε μπούνε και άλλα ονόματα, οι πιθανότητες να φύγουν κάποια πάντα υπάρχουν (όχι μόνο στο rockwave).
Σωστή ιδέα να είναι ίδιο το εισητήριο και για τις 3 μέρες οπότε να πάρεις ένα και την τελευταία στιγμή να αποφασίζεις για το ποια μέρα σε βολεύει…Αλλά δεν είναι πεπερασμένος αριθμός θέσεων στο χώρο της συναυλίας?
mporei to “more tou come soon” na aforouse tous special guests ths prwths meras
Το είχα παραλείψει αυτό, σωστά. Οπότε άκυρο αυτό που είπα, αν και έφερα απλώς παράδειγμα.
Όπως και να 'χει όμως, 15.000 άτομα είναι λίγο δύσκολο να μαζέψει. Μακάρι να γίνει το αντίθετο (μάλλον θα γίνει πάλι το γνωστό: όλοι παραπονιούνται και λένε πως δε θα πάνε και στο τέλος τους βρίσκεις όλους εκεί).
(μάλλον θα γίνει πάλι το γνωστό: όλοι παραπονιούνται και λένε πως δε θα πάνε και στο τέλος τους βρίσκεις όλους εκεί).
poso dikio exeis…
Δηλαδή έχουνε κυκλοφορήσει τα εισητήρια;
Νομίζω ναι
prepei na einai deka hmeres twra…
Ουφ… Μαζεύω λεφτά για να πάω μια μέρα να πάρω όλα τα εισητήρια μαζί…
ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
H DIDI music έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για το Rockwave.
Aναλυτικά:
Οι απαντήσεις στο δημοψήφισμα της Didi Music για τις μπάντες που θέλατε να δείτε στο Rockwave Festival 2004.
AC/DC 1101
OZZY OSBOURNE 964
JUDAS PRIEST 943
METALLICA 876
IRON MAIDEN 821
SYSTEM OF A DOWN 781
RED HOT CHILLI PEPPERS 711
PLACEBO 704
RADIOHEAD 658
TOOL 577
WASP 569
NIGHTWISH 548
THE WHITE STRIPES 480
SLAYER 456
DREAM THEATER 456
HIM 419
RUNNING WILD 405
MARILYN MANSON 404
BRMC 395
SLIPKNOT 376
PEARL JAM 348
STARSAILOR 306
THE STROKES 303
KORN 286
ICED EARTH 283
MANOWAR 279
CRADLE OF FILTH 278
QUEENS OF THE STONE AGE 273
PIXIES 265
A PERFECT CIRCLE 251
Νομίζω ότι είναι φανερό γιατί έδωσαν 2 μέρες στο Η.Μetal και μάλιστα το Σαβ/κο!!
Νομίζω ότι είναι φανερό το ότι αδιαφόρησαν για το τι ήθελε να δει ο κόσμος
__Νομίζω ότι είναι φανερό πως αν μπορούσαν θα του έφερναν όλους αυτούς.
Ας άφηναν τα polls τότε
Το poll το έβαλαν για να δουν ποιους από τους “επιλεγμένους” μπορούν να φέρουν. Το ότι πρώτοι βγήκαν οι AC/DC δε πάει να πει ότι μπορούνε να τους φέρουνε ή ότι οι ίδιοι οι AC/DC θέλουν να 'ρθουνε.
τα συγκροτηματα που πιστεύω πως δε θα δουμε ποτέ ειναι:
AC/DC
Kiss
Ozzy Osbourne, Black Sabbath
Rammstein (οι ανθρωποι παρόλου που δε μ’αρέσουν εχουν ΤΟ show και εχουν αποκλειστικά δικό τους ήχο, όι δηλαδή δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ συγκρότημα σήμερα)