Καλοί, Θεοί, πολυ δυναμικοί στο live, σε φορμα ο Halford αλλά… εγώ ξενερώνω με το γεγονός ότι πριν από ένα χρόνο έβριζε ο Halford τους Priest και οι Priest τον Halford και τώρα μου κάνουν reunion! Αχ τι κάνουν τα φράγκα!
Και παρεπιπτώντως οι Priest δεν είναι και το μεγαλύτερο Heavy Metal συγκρότημα! (παντα κατά την άποψή μου)
Εντός ημερών θα υπάρξουν ανταποκρίσεις από τις metal μέρες και πολύ πιθανόν και από τις υπόλοιπες (πλην των Pixies) με αρκετό φωτογραφικό υλικό.
Η τελευταια φορα που εβρισε ο Halford τους Priest και οι Priest τον Halford ηταν πριν απο πολυ καιρο. Τα τελευταια χρονια αν διαβασεις συνεντευξεις τους, θα δεις οτι οι σχεσεις τους ειχαν αποκατασταθει. Δεν λεω οτι το reunion εγινε με αγνες προθεσεις, απλα λεω οτι δεν βριζοντουσαν.
Αληθεια Dance_Of_Death απο περιεργεια για σενα ποιο ειναι το μεγαλυτερο heavy metal group??(χμ καλο θεμα για τα δημοψηφισματα… )
Τελικα επρεπε να παω και την κυριακη…
Μάλλον συμφωνούμε απόλυτα
Καταρχάς οι QUEENSRYCHE μαζί με τους JUDAS PRIEST είναι τα 2 γκρουπ για τα οποία πήγα στο ROCKWAVE κι ας τα είχα δεί σχετικά πρόσφατα… Όπως και να το κάνουμε είναι ξεφτίλα ένα τόσο ποιοτικό γκρούπ όπως οι RYCHE να έρχονται στην Ελλάδα και να γίνονται έρμαιο στην ανοργανωσιά και την “ασχετοσύνη” κάποιων…
΄
Κοίτα, για μένα το μεγαλύτερο Heavy Metal Group είναι οι Iron Maiden επείδη είναι οι μοναδικοί που συνδιασαν διάρκεια με ποιότητα. Ακόμα και πριν το reunion πότε δεν κατηγόρησε ή έβρισε η μία πλευρά την άλλη. Τα άλμπουμ που βγάζουν ακόμη και τώρα ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις σχεδόν όλων των fan τους. Και για πολλούς άλλους λόγους βέβαια αλλά βγήκαμε λίγο off topic.
Άντε, ας πω και γω την άποψή μου με την ελπίδα πως δεν θα με κυνηγάτε… Πήγα το μέταλ διήμερο.Εντάξει το terra vibe δεν είχε πολλά από αυτά που υπόσχονταν (Εστιατόρια, μίνι-μάρκετ, πάρκινγκ…) και πολλά άλλα ήταν αρκετά πρόχειρα όμως δεν χαλάστηκα καθόλου. Παρέα και καλή μουσική να υπάρχει και όλα είναι υπέροχα!
Βασικά παρατήρησα μια δυσαρέσκεια από πολλούς για τους Nightwish. Προσωπικά το συγκεκριμένο συγκρότημα το ακούω εδώ και τρία χρόνια και ομολογώ πως με έχουν εντυπωσιάσει. Ήθελα πάρα πολύ να τους δω live και την Κυριακή η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα!!Μου άρεσαν πολύ. Επειδή νομίζω ότι δεν αναφέρθηκε κάτι για το setlist τους μερικά κομμάτια που μπορώ ακόμα να θυμηθώ είναι: Dark Chest of Wonders, The Phantom of the Opera, She’s my Sin, Nemo, Bless the Child, Over the Hills and far Away, Wish I had an Angel, Slaying the Dreamer, Wishmaster, Planet Hell.
Για τους Queensryche ό,τι και να πω θα είναι λίγο και θα τους αδικήσω.ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!! Η live εκτέλεση του Operation Mindcrime με την P.Moore συμφωνώ πως ήταν ένα από τα όνειρα που πραγματοποιούνται μόνο μια φορά στη ζωή σου και είσαι τυχερός αν είσαι εκεί και το ζήσεις… Όντως υπήρχαν προβλήματα ήχου.
Από κει και πέρα μου άρεσαν και οι Gamma Ray αν και δεν τους πολυακούω. Θα συμφωνήσω με τον dreamdancer πως το κλείσιμο με το I Want out ήταν όλα τα λεφτά και πως αν είχαν έρθει οι Running Wild θα ήταν όλα τέλεια!!! Επίσης νιώθω ευτυχισμένος που είδα live τους θρυλικούς WASP με τον υπέροχο Blackie (άκουσα από κάποιον ότι η φωνή του έβγαινε με το τσιγκέλι!Αν είναι δυνατόν!Δεν ξέρω τι είδους ανθρώποι ήταν στο Rockwave… Πάντως φίλη μου που τους είχε δει live και στο Λονδίνο μου είπε ότι ήταν το ίδιο δυναμικοί και στα δύο live!!)
Τέλος, επειδή σας τα έπρηξα, από σχήματα που δεν ακούω μου άρεσαν αρκετά οι Firewind(!!!) αλλά δυστυχώς δεν τους πρόλαβα από την αρχή. Η μουσική των Soulfly με άφηνε πάντα αδιάφορο και δεν με συγκίνησε ούτε και τώρα αν και παραδέχομια ότι ήταν πολύ καλοί και δυναμικοί.
Xtes to vrady, to mad edeikse to prophecy apo soulfly kai to electric eye apo priest. Apo to rockwwave fysika…
axxxxxxxxxxxx…
mou to eipan, dustyxws den ta eida, alla mou eipan oti me tpt dyo video de mporesan na apeikonimsoun to ti egine ekei mesa
Se kamia periptosi…Stous soulfly edeikse pos ginotan ena mpougio apo kato, alla se kamia periptosi to ksylo pou epegte mprosta, eidika sto moshpit.
Stous priest fainotan pos itan tigka mprosta kai to plithos pigaine apo do kai apo kei, alla kai pali an den isoun stis mprostines seires den mporeis na katalaveis ti egine…
paidia egw thn euxaristi8hka th teleutaia mera
vevaia me tous HIM uphr3e provlhma hxou na tou kanei olh thn wra nohma o vile ston texniko na upswsei thn entash tou mikrofonou k tpt autos
alla oi Placebo HTAN 8EOI! 8EOI!
oi starsailor k oi soundtrack of our lives htan foveroi
tous film den tous prolava
Δεν θα γράψω πολλά (βαριέμαι λίγο):
21/6/2004:
Raining Pleasure: Καλοί αλλά πρέπει να γίνουν καλύτεροι για να θεωρηθεί ότι προχωράνε μπροστά…
Ill Niño: Γαμήσανε! Δεν ταίριαζαν στην μέρα. Η πλειοψηφία του κοινού αδιοφορούσε επιδεικτικά…
Black rebel Motorcycle Club: Πολύ καλοί, το κοινό ανατποκρίθηκε, αν και μου φάνηκε πως έπαιξαν σχετικά λίγο…
Mogwai: Σε παραξενο σημείο τους είχανε, αν ήταν, οι Muse θα ταίριαζαν πιο πολύ. Παρόλαυτά έπαιξαν πολύ καλά!!
Pixies: Άξιζαν!
22/6/2004
Film: Η τύπισα έχει πολύ καλύτερη φωνή απ’ότι περίμενα, γενικώς καλοί ήτανε αν και μέσα στην ζέστη…
The Soundtrack Of Our Lives: Hard Rock από τη Σουηδία με έναν τραγουδιστή μορφάρα και δύο χαβαλεδιάρηδες κιθαρίστες, η (θετική) έκπληξη της ημέρας!!
Starsailor: Πολύ καλή απόδοση των κομματιών τους, κυρίως από τον τραγουδιστή (ίσως καλύτερος κι από cd!)
HIM: Απογοήτευση, ξεφτίλα, απάτη, το συγκρότημα έπαιζε σχετικά καλά αλλά ο Valo ήταν αισχρός, την περισσότερη ώρα μουρμούριζε… και όχι δεν έφταιγε το όποιο πρόβλημα ήχου…
Placebo: Γαμάτοι, πρώτη φορά τους είδα ζωντανά και με έστειλαν, με όλα τα γνωστά τραγούδια και καλή απόδοση!!
Αν θέλετε καμιά φωτογραφία, έχω ανεβάσει μερικές: http://rainbow.cs.unipi.gr/~p01004/Rockwave2004/