Φήμες: Rockwave 2006 και AC/DC

Oi Guns tha einai sto Rock Am Ring kai mallon kai sto Rock Im Park.

Apla epeidi akyrothike i periodeia 2 fores kai oi diorganotes tous eixan kleisei idi, perimenoun na bgaloun episimi anakoinosi oi Guns, gia na to anakoinosoun.

Opote se liges meres tha kseroume.

Tous pas,den tous pas oi Scorps g@m@ne ola ta kwlarakia tou kathe epidoksou(kai apotyxhmenou) rocka.[/quote]

Ye,ok ποιός είπε το αντίθετο;

Enimerotika apla, oi GN’R tha einai stin Europi 100% mexri tis 5 Iouliou…

Tora an tha katsoun kai parapano… eidomen…

Pote eipame oti einai to Rockwave?

Den eipame!

Den eipame![/quote]

Nomizo oti o Ghideous eipe gia mesa Iouliou…

mallon kai bob dylan kai nu-order lol

Είδα τον Bob Dylan το Νοέμβριο και έφαγα μεγάλη απογοήτευση…Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό του, καλύτερα να φέρουν κάποιον άλλο…(Τον Mark Knopfler ρεεεεε!!!)

Bring Neil f@#ing Young!

Pws mporeite na gemisete 24 selides enos forum me akatasxeth vlakeia kai mpourdologia…

Epitides to kanoume gia na doume tis antidraseis kapoiwn “fostirwn” pou fysika kai xoris kammia amfivolia einai mesa sta pragmata… :roll:

Banana
Banana
Banana
Banana
Banana

Terracota pie
Terracota pie
Terracota pie

Φέρτε SOAD (μαζί με Tool για να μας έρθει και πιο οικονομικά$$$$$)

(ελπίζω να με έβαλε στη σελίδα 25 ακατάσχετης μπουρδολογίας!!! :smiley: )

ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!
ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΕΓΩ ΟΛΑ :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
επειδη η αδερφη τησ μητριασ του γιου του μπατζανακη του ξαδερφου που ειναι γειτονας με την ξαδερφη του γιου του θειου του σαμαριου του γκεκα του οποιου η ανηψια της κομωτριας της γιαγιας της αδελφης νοσοκομας κανει ιδιαιτερα χημεια κ φυσικη στα παιδια του Angus toy gilmour k πολλων αλλων μουσικων τους ρωτησε κ αυτην ειπαν οτι θα ερθουν για Live στο χωριο μου (Μανδρες) στην πλατεια για να γιορτασουμε τον 15αυγουστο! νεοτερα θα εχουμε σε λιγες βδομαδες! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Λοιπον, αφου εκλεισαν 25 σελιδες με παπαραλογιες απο γνωστους και μη … θα επαναφερω το ταλαιπωρημενο αυτο thread, στον σωστο και ισιο δρομο.

Για αυτο λοιπον θα προσπαθησω να προβλεψω τις μπαντες που μπορει να παιξουν φετος στο Rockwave και ολα αυτα στηριζομενα στην απλη και τετραγωνη λογικη που κατεχω μονο ΕΓΩ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: .

Λοιπον .
Συμφωνα με το www.yuropa.com ή οπως αλλοιως λεγεται (μεσα στο οποιο ανηκει και η Didi Music) , το Rockwave, θα πραγματοποιηθει φετος στις 10 Ιουλιου .
H γνωμη μου ειναι οτι το φεστιβαλ θα πραγματοποιηθει η 7 - 9 ιουλιου η 14 - 16 Ιουλιου.

Συμφωνα με τα Line up των festivals που πραγματοποιουντε εκεινη την εποχη στις γυρω χωρες πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να δουμε :

Venom , Anihilator , Within Temptation , Saxon , Evergrey, Nevermore.

Για να προλαβω κιολας τους παπαρολογους και για να μην παρεξηγηθω, ολα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις συμφωνα με τα οπως προειπα Festivals που πραγματοποιουντε το διαστημα 7 - 22 Ιουλιου στις γυρω χωρες.
Στο διαστημα αυτο οι μπαντες που αναφερρα πιο πανω παιζουν στα περισσοτερα απο αυτα τα festivals.

Οσο για τους Tool , η τελευταια εμφανιση τους ειναι μεχρι στιγμης στις 7 / 7 καπου στη Φινλανδια. Οποτε υπαρχει περιπτωση να τους δουμε και αυτους απο εδω . Ειδικα αν πραγματοποιηθει στις 7 - 9 το φεστιβαλ.

Με εξαίρεση τους Venom όλους τους υπόλοιπους θα γούσταρα άνετα να τους δώ! Κυρίως όμως τους Evergrey (μιάς και Saxon & Nevermore έχω δει. Έχω περιέργεια για διαφορετικούς λόγους να δώ Within Temptation & Annihilator)

Υ.Γ. Ρε σύ Αντρέα σαν πολύ δεν έχει αργήσει φέτος η DiDi να ανακοινώσει καποιο όνομα για το Rockwave;… :roll:

Saxon & Nevermore τους έχω δει και γω και δεν θα με χάλαγε καθόλου να τους ξαναδώ!
Within Temptation & Evergrey με αφήνουν παντελώς αδιάφορο (εμετικές μελωδίες, καθαρά φωνητικά, μπλιάχ!!!).
Οι Annihilator μόνο ένα δίσκο έχουν που λέει, το Alice in hell, τα άλλα είναι λιγότερο ή περισσότερο πατάτες αλλά θέλω να τους δω γιατί ο Jeff Waters είναι πολύ καλός κιθαρίστας.
Venom! Και μόνο αυτοί να έπαιζαν θα πήγαινα να τους δω. Μεγάλη ιστορία, μεγάλο κεφάλαιο στο χώρο. Μπορεί να μην παίζουν παπάδες (κουλάδια είναι για να μην κρυβόμαστε) αλλά κομματάρες όπως Angel Dust, Welcome To Hell, Leave Me In Hell, Black Metal, Buried Alive και άλλα πολλά λίγοι μπορούν να γράψουν. Μην ξεχνάμε ότι δεν μετράει μόνο η τεχνική αλλά και το συναίσθημα. Μοναδικό μείον το lineup που δεν είναι το κλασσικό.
Angel_In_Black μου έφτιαξες τη διάθεση. Μακάρι να αποδειχθείς σωστός. :wink:

megale min tis petas etsi tis dhlwseis - tha pareis kanenan ksofaltsa.
to set the world kai to deutero einai trismegistes pipes right ?

bgalte ena emoticon me klarino plz.

Κοίτα γούστα είναι αυτά δεν με νοιάζει κιόλας αν συμφωνείς. Το Never Neverland (το δευτερο :wink:) κάτι πάει να κάνει αλλά δεν με πείθει. Το Set The World On Fire ναι είναι τρισμέγιστη πίπα και αν δεν το καταλαβαίνεις αντε να ακούσεις Σαλέα.

oti peis ki egw lew l.x. oti ola ta metallica leme twra einai ahdies, ektos apo to slekkas pou tha me kynhgaei (plaka kanw) ntaks - mon ogia ta misa tha exw dikio. ta 4 prwta einai diskares. opote ta trela gousta ki i mini fousta mas menoun. paw stoixoima oti poly apla den paizei na xeis akousei ola auta pou brizeis. i y.h.b.t.i.m.

i y.h.b.t.i.m. αυτό εδώ δεν έπιασα τι σημαίνει, μάλλον είναι τοπική διάλεκτος. Το τι έχω ακούσει δεν το ξέρεις, αλλά ποτέ δεν σχολιάζω κάτι που δεν γνωρίζω. Εσύ είσαι σίγουρος ότι τα χεις ακούσει αυτά τα album (“to set the world kai to deutero”…) ή σου πε κανας φίλος σου ότι γαμάνε??? :roll: :roll:

Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα Χα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: