Φήμες: Rockwave 2006 και AC/DC

Μάλλον έχεις μπερδέψει την ψωροκώσταινα με το Βυζάντιο…
Ποιός θα πάει να δει τους In Flames? Μαζέψανε 22.000 οι Sabbath με Ozzy (γιατί εκεί είναι το κόλπο όλο), και περιμένεις να μαζέψουν 5.000 οι In Flames? Στη Σουηδία και τη Φιλανδία που είναι Νο1 και στη Γερμανία Νο6 παίζουν σε clubs. Στις 18/3 παίζουν στο Gothenburg στο Lisebergshallen. Ξέρεις τι μέγιστη χωρητικότητα έχει? 3.100 άτομα. Μέσα στο σπίτι τους!!! Και σε όλη την περιοδεία τους παίζουν συνολικά από 2 ημέρες στις παραπάνω χώρες.Άσε λοιπόν που θα μαζέψουν 5.000 στην Ελλάδα. Ξεχνάς τα αγόρια σου στο Λονδίνο που για να κάνουν sold out το Hammersmith που χωράει περίπου 5000 έδιναν για κάθε έναν που πήγαινε από το εξωτερικό στο live άλλο ένα εισητήριο δωρεάν. Πόσοι ήταν αυτοί θα μου πεις… Πολύ λίγοι σίγουρα… Αλλά αν δεν μπορούν να μαζέψουν στο Λονδίνο οι Europe 5000 κόσμο, θα μαζέψουν οι In Flames 5000 στην Ελλάδα?
“Τέλη, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?”
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Καλά τα όσα λες, αλλά το γεγονός ότι οι Scorpions μάζεψαν 30.000 κόσμο στο Καραϊσκάκη τα ακυρώνει… Εγώ είπα πως αν γίνει διαφήμιση “σωστή” μπορούν να μαζέψουν 5.000 κόσμο… Κι όταν λ΄΄εω σωστή δεν εννοώ 10 αφισσούλε;ς εκτυπωμένες από Laser εκτυπωτή… Διαφήμιση σαν κι αυτή που θα κάνω εγώ πληρώνοντας από την τσέπη μου, έτσι και έρθουν οι Europe στην Ελλάδα… Θα σας ζαλίσω τα παπάρια με το τινινιτι από τον Sport fm, το Mad κλπ…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Για να μην μπερδευόμαστε, οι IN FLAMES ζήτησαν τόσα λεφτά επειδή τους έκαναν πρόταση όλοι. Σκέφτηκαν ότι αν δεν τα αρπάξουν τώρα δεν θα τα αρπάξουν ποτέ. Εϊχαν και το κακό προηγούμενο με το Athens Open Air, οπότε αν είναι να πάρουν χρήματα ας τα πάρουν τώρα που είναι και hot!!! Επίσης Τέλη μου, αν κάνεις για τους IN FLAMES διαφήμιση όπως των SCORPIONS, τότε θα χρειάζεσαι 3000 κόσμο για να κάνει η συναυλία break even… Άσε και τα 1400 που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη… Αυτά που τα βάζεις;;; Άσε, μη μου πεις… Κατάλαβα που τα βάζεις!!! Χαχαχα!!!

Άμα κάνεις ανάλοιγη διαφήμιση, δεν θα μαζέψεις μόνο 3000. Τα πάντα στις επιχειρήσεις λειτουργούν πάνω σ’ αυτή τη βάση… Ρίχνεις λεφτά, παίρνεις λεφτά, ειδικά όταν δεν ποντάρεις σε ψόφιο άλογο… Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια φοβία στους διοργανωτές συναυλιών… Έχουν φάει αρκετές πατάτες. Αλλά δεν είναι δυνατόν να κερδίζεις πάντα…
Τι να πει κι αυτός που πληρώνει τη Βίσση. Για να βγει θα πρέπει να έχει κάθε μέρα 2000 κόσμο στο μαγαζί… Γι’ αυτό λέω διαφήμιση… Ξέρεις πόσοι υπάρχουν για παράδειγμα που έχουν ακούσει τραγούδια των toto και αν έρθουν στην Ελλάδα, ενδεχομένως να μην τ’ ακούσουν καν…

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΗΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ SABBATH… ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥ Η ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΑΜΕ!!!

Re paidia, syggnomi diladi kiolas, alla nomizo oti zeite se alli xora kai pos den exete idea gia to pos leitourgei i diafimisi.

Auto pou egine me tous Scorpions itan logiko na ginei giati ypirxe to edafos.

Oi Scorpions einai mia mpanta pou aggikse polles genies kai se poly megalo bathmo.

Mporeite na peite to idio gia tous In Flames?

To oti diafimizeis poly entona ena proion den simainei oti tha poulisei kiolas.

An den to xreiazetai o kosmos to proion, den tha to agorasei.

Stin periptosi twn Scorpions, i diafimisi apeuthinthike se kosmo pou eixe na dei synavlia apo to 1998, kai pio sygekrimena tous Rolling Stones. Milame diladi gia kosmo pou exei anagki na paei se synavlia kathe 5-6 xronia kai tha to kanei poly epilektika kai mono se onomata pou einai terastia.

Kai oso kai an kapoioi den theloun na to pistepsoun, oi Scorpions stin Ellada einai terastio onoma…

Oi rockades itan logiko na pane, einai oi protoi pou tha agorazan eisitiria.

Να συμπληρώσω: Μην σας φανεί περίεργο αν ξαναπαίξουν οι SCORPIONS φέτος και σε μεγαλύτερο γήπεδο μάλιστα… ΟΑΚΑ πχ… Και με κάποιο support μαζί…

Με όλη την εκτίμηση που σου έχω και χωρίς να υπερηφανεύομαι, αλλά ξέρω πολύ καλύτερα απ’ αυτούς που διοργανώνουν συναυλίες πως λειτουργεί η διαφήμιση…
Στο post που έγραψα πριν και λογοκρίθηκε έγραφα ότι την προηγούμενη ακριβώς χρονιά οι Scorpions έχοντας μάλιστα βγάλει καινούργιο cd είχαν μαζέψει 5.000 και όχι 30.000. Οπότε προφανώς η πολύ καλύτερη διαφήμιση που έκανε ο Κόκκαλης έφερε κάποια αποτελέσματα…

Με όλη την εκτίμηση που σου έχω και χωρίς να υπερηφανεύομαι, αλλά ξέρω πολύ καλύτερα απ’ αυτούς που διοργανώνουν συναυλίες πως λειτουργεί η διαφήμιση…
Στο post που έγραψα πριν και λογοκρίθηκε έγραφα ότι την προηγούμενη ακριβώς χρονιά οι Scorpions έχοντας μάλιστα βγάλει καινούργιο cd είχαν μαζέψει 5.000 και όχι 30.000. Οπότε προφανώς η πολύ καλύτερη διαφήμιση που έκανε ο Κόκκαλης έφερε κάποια αποτελέσματα…[/quote]

Den afmivallo kai zito syggnomi an se prosevalla alla apo to post den mou fanike kati tetoio, kai to leo exontas spoudasei diafimisi (me master parakalo, exo kai kotero, gia oses endiaferontai na pame mia volta… :lol: )

To vasiko pou ksexnas einai oti me 5000 tin proigoumeni fora ekanan sold out.

Pou simainei oti o promoter den iksere tis dynatotites tou sygrotimatos.

O Kokalis einai poly pithano na ekane mia mikri ereuna, na anakalypse nea stoixeia kai ekane tin analogi diafimisi… Den mporo na fantasto oti enas sovaros epixeirimatias san ton Kokali DEN tha ekane kati analogo.

To kako twn perissoterwn promoters stin Ellada einai oti agnooun ton kosmo pou mporei na tous kopsei ta parapano eisitiria pou xreiazontai gia na bgaloun kala lefta…

Δε νομίζω ότι διαφωνούμε… Απλά χρειάζεται πιο επιστημονική δουλειά και περισσότερο ρίσκο εκ μέρους των διοργανωτών

Να συμπληρώσω: Μην σας φανεί περίεργο αν ξαναπαίξουν οι SCORPIONS φέτος και σε μεγαλύτερο γήπεδο μάλιστα… ΟΑΚΑ πχ… Και με κάποιο support μαζί…[/quote]Wx!!! 8O :?: :-s Ase tis vomves twra!!! To kalytero tha itan na to kanoun perisy alla to thema einai oti akoma kai gia tous Scorpions einai ypervolh na erthoun 3 synexomenes xronies stin Ellada,idiws sto OAKA kai analogizomenoi oti paixan Athina & Thessaloniki kai 2004 kai 2005+ena Karaiskaki. Wstoso kati tha xereis… To kalo tha itan na erthoun OAKA 2007 meta to kainourgio tous album. kai fysika na magnitoskopisoun to olo thema pou tha ginetai xamos! Ayta!

Όχι άλλους scorpions, νταλάρα, πάριο και μαρινέλλα.

Καλησπερα!

Θα ηθελα να πω μετα απο ΠΟΟΟΛΛΛΥΥΥ ψαξιμο σε site εταιριων promotion κτλ και μετα απο μια τυχαια συνομιλια με ατομο που προσκειται στην Big Star Promotion κατα μεγαλη πiθανοτητα στο Rockwave θα ειδουμε …

System of a Down
Rammstein
Bon Jovi

Φυσικα σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι 1) θα παιξουν ολοι μαζι 2) θα παιξουν στα πλαισια του Rockwave , αλλα σαν συναυλιες εντος αυτου του ετους ειναι περιπου 99% σiγουρο!

Αν όντως ισχύει αυτό με βλέπω να πηγαίνω και στις υπόλοιπες μέρες του Rockwave (εκτός από τις metal ήμερες εννοώ) Για Tool ξέρει κανείς τίποτα;

epishs apo allo diorganwth kati poly megalytero apo tous psilikatzhdes … kati me 25 tonous eksoplismo. kai kapoia riff pou spane sagonia

25 tonoi eksoplismo kai riff pou spane sagonia exoun (nomizo diladi) oi AC/DC kai oi Metallica.

Dedomenou oti oi AC/DC dyskola tha kanoun periodia, les na einai oi Metallica?

OXI. LOL.

Me provliiimatizeiiiis pou tha elege kai i Amalia apo to Para pente…

Μάλλον τπτ manowar θα εννοεί με τα ψαρωτικά μεγέθη κτλ.

Πάντως εγώ θα πάω rock am ring.

Metallica
Tool
Depeche mode
Placebo
Morrisey
Franz Ferdinand
Korn
Alice in Chains
Guns N Roses ???
Editors
Muse
Jamiroquai
The Streets
David Gray
The Darkness
In Flames
Bushido
Babyshambles
Danko Jones
Soulfly
Alice In Chains
Bullet For My Valentine
Dredg
Art Brut
Stone Sour
Opeth
The Subways
Secret Machines
Kashmir
Trivium
The Soundtrack Of Our Lives (OEOC)
The Like
Bloodsimple
To My Surprise
Kill The Young
u.v.a.

Εισητήριο 130 όταν αντίστοιχα στην Ελλάδα οι Depeche Mode έχουν μόνοι τους 60

Tous pas,den tous pas oi Scorps g@m@ne ola ta kwlarakia tou kathe epidoksou(kai apotyxhmenou) rocka.

oxi i manowar tha einai dec or january tou erxomenou…
gia jovi pantws enas tou xwrou elege oxi … menei na doume poses arbyles einai basimes…