H Καβάρνα είναι στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας οπότε η μετακίνηση είναι πολύ δύσκολη (για να μην πω αδύνατη)… Ας ελπίσουμε να το κάνουν στη Σόφια που λένε…
H Καβάρνα είναι στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας οπότε η μετακίνηση είναι πολύ δύσκολη (για να μην πω αδύνατη)… Ας ελπίσουμε να το κάνουν στη Σόφια που λένε…[/quote]
ΓΙΑΤΙ ΑΔΥΝΑΤΗ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΑ 8ΩΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Και όσοι είμαστε από Αθήνα? Άλλες 5? Σύνολο 13, αν είναι 8 από Θεσ/νικη… Θα αφήσουμε τα κόκκαλα μας στο δρόμο μου φαίνεται…
Πάντως οι φήμες λένε ότι μέχρι τώρα δεν έχουν κλείσει κανείς από Europe, Whitesnake, Def Leppard… Σχεδόν σίγουροι είναι οι παρακάτω: NEVERMORE, ORPHANED LAND, HARDLINE ( Axel Rudi Pell), UFO, MSG, VICTORY, SAXON, MOTORHEAD, EDGUY, OVERKILL, METAL CHURCH, HOLY MOSES, ROSE TATOO, LOST (Romania), FLESHGORE (Ukraine), GOTTHARD, Uli John Roth. Ύπάρχει χρόνος ακόμα για να κλείσουν και άλλα ονόματα πάντως…
το site του διοργανωτή http://universum-entertainment.com ακόμα δεν έχει τίποτα ανακοινώσει…
Απ’ όσο ξέρω οι Whitesnake έχουν κλείσει… Οι Def Leppard ΟΧΙ, όσο για τους Europe επειδή είμαι σε θέση να ξέρω κάτι παραπάνω, πολύ χλωμό το κόβω… Αύγουστο λογικά θα έχουν τελιώσει το νέο cd το οποίο θα κυκλοφορήσει Οκτώβρη, ενώ ακύρωσαν το Bang your head στο οποίο ήταν headliners. Λέτε να προτιμήσουν τη Βουλγαρία από το Bang your head; Όσο για την Καβάρνα που λέτε, επειδή την έχω αλωνίσει (δεν θέλω σχόλια
) ο μόνος σοβαρός δρόμος που υπάρχει στην χώρα είναι αυτός που οδηγεί από Σόφια στην Κωνσταντινούπολη… Όλοι οι άλλοι είναι Ελληνικοί δρόμοι δεκαετίας 60’… Προμαχώνας - Σόφια 190 χιλιόμετρα με μέσο όρο ταχύτητας 60 και 15 ευρώ μίζα στους μπάτσους που σε σταματάνε γιατί τρέχεις!!! Όσο για το ταξίδι στη Μαύρη θάλασσα…; Ακριβώς όπως ακούγεται… Μαύρη, μαυρίλα… Αθήνα - Καλαμάτα μέσω Αχλαδόκαμπου…
Πάντως αν confirmed το φεστiβάλ όπως ακούγεται, φύγαμε όπως και να 'χει… Στη Βουλγαρία “τα πάντα” απο 12 ετών και πάνω είναι πανέμορφα και πάμφθηνα… H πόλη στην οποία θα γίνει λέγεται Πιποβάρνα… Slekkas σε περιμένουμε όλοι
se pire tilefono o tempest? ti kanei? einai kala to agori soy?
:lol:
Φίλε Τέλη, όσο εσείς αναλώνεστε σε συζητήσεις τι είναι confirmed και τι όχι, εγώ έκλεισα εισητήριο να ανέβω Βουλγαρία…δεν τα χάνω με τίποτα!!
[size=1]…τα δωδεκάχρονα !! Χα Χα[/size]
Για να μην ακούτε φίλε Τέλη οποιονδήποτε, ιδού η απάντηση του βασικού σπόνσορα αυτού του φεστιβάλ, του περιοδικού PRo Rock από τη Βουλγαρία που επικοινωνήσα μαζί του. Είναι ΦΗΜΕΣ τα περί WHITESNAKE κτλ, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα κλείσουν… Άιντε με τα παπαγαλάκια πια!!!
Nedy Cross (the promoter of MOR) was interviewed by a local radio-station. By his own words the bands which have confirmed are:
NEVERMORE, ORPHANED LAND, HARDLINE,Axel Rudi Pell, UFO, MSG, VICTORY, SAXON, MOTORHEAD, EDGUY, OVERKILL, METAL CHURCH, HOLY MOSES, ROSE TATOO, GOTTHARD.
In the moment Nedy is negotiating with other bands. More news will follow very soon…
Ξέρεις πόσον κόσμο χρειάζεται μία συναυλία IN FLAMES για να βγει; Όσοι ήθελαν να τους φέρουν, έκαναν πίσω και με ελαφρά πηδηματάκια μάλιστα… ΑΚόμη κι αν περιοδεύουν με τους SEPULTURA…
Για FEAR FACTORY έχει κλείσει αλλά περιμένουν τον κατάλληλο καιρό για να τους φέρουν…
Φαίνεται να ξέρεις πολλά φίλε μου…Κρίνοντας όμως από την ανταπόκριση του κοινού στις δύο τελευταίες (παρ’ολίγον και μη) εμφανίσεις των in flames στην Ελλάδα, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους φέρουν. Συνυπολόγισε επίσης και το γεγονός ότι και οι ίδιοι θέλουν πολύ να έρθουν…
Για να μην ακούτε φίλε Τέλη οποιονδήποτε, ιδού η απάντηση του βασικού σπόνσορα αυτού του φεστιβάλ, του περιοδικού PRo Rock από τη Βουλγαρία που επικοινωνήσα μαζί του. Είναι ΦΗΜΕΣ τα περί WHITESNAKE κτλ, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα κλείσουν… Άιντε με τα παπαγαλάκια πια!!!
Nedy Cross (the promoter of MOR) was interviewed by a local radio-station. By his own words the bands which have confirmed are:
NEVERMORE, ORPHANED LAND, HARDLINE,Axel Rudi Pell, UFO, MSG, VICTORY, SAXON, MOTORHEAD, EDGUY, OVERKILL, METAL CHURCH, HOLY MOSES, ROSE TATOO, GOTTHARD.
In the moment Nedy is negotiating with other bands. More news will follow very soon…[/quote]
Είπα και εγώ, δεν θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους ο ghideous? Άργησες και νόμιζα ότι μόνο εγώ διαβάζω βουλγάρικα site,xaxaaxa…
Για να μην ακούτε φίλε Τέλη οποιονδήποτε, ιδού η απάντηση του βασικού σπόνσορα αυτού του φεστιβάλ, του περιοδικού PRo Rock από τη Βουλγαρία που επικοινωνήσα μαζί του. Είναι ΦΗΜΕΣ τα περί WHITESNAKE κτλ, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα κλείσουν… Άιντε με τα παπαγαλάκια πια!!! [/quote]
Κατάλαβα… Κατάσταση Ελλάδα πριν από 5 χρόνια… Λάδι λάδι και τηγανίτα τίποτα
Φίλε Τέλη, όσο εσείς αναλώνεστε σε συζητήσεις τι είναι confirmed και τι όχι, εγώ έκλεισα εισητήριο να ανέβω Βουλγαρία…δεν τα χάνω με τίποτα!!
[size=1]…τα δωδεκάχρονα !! Χα Χα[/size][/quote]
Τσιγκούνη…
se pire tilefono o tempest? ti kanei? einai kala to agori soy?[/quote]
Μιλήσαμε χτές και μου επισήμανε ότι το νέο cd θα είναι βασισμένο στο γίγαντα μπασίστα τους…
Φαίνεται να ξέρεις πολλά φίλε μου…Κρίνοντας όμως από την ανταπόκριση του κοινού στις δύο τελευταίες (παρ’ολίγον και μη) εμφανίσεις των in flames στην Ελλάδα, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους φέρουν. Συνυπολόγισε επίσης και το γεγονός ότι και οι ίδιοι θέλουν πολύ να έρθουν…[/quote]
Οι ίδιοι θέλουν να τα αρπάξουν και καλά κάνουν, τώρα που μπορούν…
Πιστεύεις ότι θα μαζέψουν 2000 κόσμο κάπου οι IN FLAMES; (για να μιλήσουμε και με πραγματικά νούμερα) Εγώ πάλι όχι!!! Άσχετα αν μου αρέσουν και πολύ μάλιστα!!!
In the moment Nedy is negotiating with other bands. More news will follow very soon…[/quote]
Είπα και εγώ, δεν θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους ο ghideous? Άργησες και νόμιζα ότι μόνο εγώ διαβάζω βουλγάρικα site,xaxaaxa…[/quote]
Όχι μόνο διαβάζω βουλγάρικα site, αλλά έχω αλληλογραφία με Βούλγαρους δημοσιογράφους!!! Λες και δεν ξέρεις με τί ηλιθιότητες ασχολούμαι καθημερινά!!! Χαχαχα!!! Όταν ξαναπεράσεις για καφέ θα σου πω και στόρυ σχετικό με το live…
Οι ίδιοι θέλουν να τα αρπάξουν και καλά κάνουν, τώρα που μπορούν…
Πιστεύεις ότι θα μαζέψουν 2000 κόσμο κάπου οι IN FLAMES; (για να μιλήσουμε και με πραγματικά νούμερα) Εγώ πάλι όχι!!! Άσχετα αν μου αρέσουν και πολύ μάλιστα!!!
Εγω πάλι νομίζω ότι μόνοι τους μαζεύουν άνετα 5000 και ως headliners σε φεστιβάλ μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα. Το ακυρωθέν open-air που τους είχε ως headliners νομίζω ότι αποδεικνύει ότι το μελωδικό death έχει κοινό στην χώρα μας. Αν σε αυτούς προσθέσεις και κάτι “άσχετους” με τον αυτόν τον ήχο που ακούνε europe, αλλά θα έβλεπαν και in flames νομίζω ότι τα καβατζώνουμε τα 5000 άνετα… :twisted: [/list]
Exo tin aisthisi oti i’ zeis se alli xora i’ to post auto to egrapses ypnovatontas mexri ton ypologisti sou…
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Εγώ αγόρι μου έχω αποδείξει ότι είμαι πέρσονα των συναυλιών… Πάω σ’ όλα τα είδη… Πως αλλιώς θα εκφράσω άποψη…; Σαφώς και θα πήγαινα In Flames… Θα είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που θα τους δω… Η πρώτη ήταν το 2004 στο SWEDEN ROCK FESTIVAL, όπου έπαιξαν μαζί με τους Nightwish support στους Europe… XAXAXAXXAX Mάλιστα τους έχω ανακαλύψει πολύ πριν από τους περισσότερους… (Ρώτα τον Unholy γι’ αυτό…) Από την εποχή που φιλοξένησαν σ’ έναν δίσκο τους τον κιθαρίστα των Europe…
Πέρα από την πλάκα πιστεύω πως αν γίνει σωστή διαφήμιση μπορούν να μαζέψουν 5000 κόσμο. Αν όμως γίνει “αυτή που γίνεται συνήθως” θα μαζέψουν με το ζόρι 2000 κόσμο…
Μάλλον έχεις μπερδέψει την ψωροκώσταινα με το Βυζάντιο…
Ποιός θα πάει να δει τους In Flames? Μαζέψανε 22.000 οι Sabbath με Ozzy (γιατί εκεί είναι το κόλπο όλο), και περιμένεις να μαζέψουν 5.000 οι In Flames? Στη Σουηδία και τη Φιλανδία που είναι Νο1 και στη Γερμανία Νο6 παίζουν σε clubs. Στις 18/3 παίζουν στο Gothenburg στο Lisebergshallen. Ξέρεις τι μέγιστη χωρητικότητα έχει? 3.100 άτομα. Μέσα στο σπίτι τους!!! Και σε όλη την περιοδεία τους παίζουν συνολικά από 2 ημέρες στις παραπάνω χώρες.Άσε λοιπόν που θα μαζέψουν 5.000 στην Ελλάδα. Ξεχνάς τα αγόρια σου στο Λονδίνο που για να κάνουν sold out το Hammersmith που χωράει περίπου 5000 έδιναν για κάθε έναν που πήγαινε από το εξωτερικό στο live άλλο ένα εισητήριο δωρεάν. Πόσοι ήταν αυτοί θα μου πεις… Πολύ λίγοι σίγουρα… Αλλά αν δεν μπορούν να μαζέψουν στο Λονδίνο οι Europe 5000 κόσμο, θα μαζέψουν οι In Flames 5000 στην Ελλάδα?
“Τέλη, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?”
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ποιός θα πάει να δει τους In Flames? Μαζέψανε 22.000 οι Sabbath με Ozzy (γιατί εκεί είναι το κόλπο όλο), και περιμένεις να μαζέψουν 5.000 οι In Flames? Στη Σουηδία και τη Φιλανδία που είναι Νο1 και στη Γερμανία Νο6 παίζουν σε clubs. Στις 18/3 παίζουν στο Gothenburg στο Lisebergshallen. Ξέρεις τι μέγιστη χωρητικότητα έχει? 3.100 άτομα. Μέσα στο σπίτι τους!!! Και σε όλη την περιοδεία τους παίζουν συνολικά από 2 ημέρες στις παραπάνω χώρες.Άσε λοιπόν που θα μαζέψουν 5.000 στην Ελλάδα. Ξεχνάς τα αγόρια σου στο Λονδίνο που για να κάνουν sold out το Hammersmith που χωράει περίπου 5000 έδιναν για κάθε έναν που πήγαινε από το εξωτερικό στο live άλλο ένα εισητήριο δωρεάν. Πόσοι ήταν αυτοί θα μου πεις… Πολύ λίγοι σίγουρα… Αλλά αν δεν μπορούν να μαζέψουν στο Λονδίνο οι Europe 5000 κόσμο, θα μαζέψουν οι In Flames 5000 στην Ελλάδα?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]Oi In Flames sto Londino paizoun mazi me tous Sepultura se xwro 1800 atomwn.
Shmeiwsh:To Londino exei panw apo 10 myria kosmaki.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Καλά τα όσα λες, αλλά το γεγονός ότι οι Scorpions μάζεψαν 30.000 κόσμο στο Καραϊσκάκη τα ακυρώνει… Εγώ είπα πως αν γίνει διαφήμιση “σωστή” μπορούν να μαζέψουν 5.000 κόσμο… Κι όταν λ΄΄εω σωστή δεν εννοώ 10 αφισσούλε;ς εκτυπωμένες από Laser εκτυπωτή… Διαφήμιση σαν κι αυτή που θα κάνω εγώ πληρώνοντας από την τσέπη μου, έτσι και έρθουν οι Europe στην Ελλάδα… Θα σας ζαλίσω τα παπάρια με το τινινιτι από τον Sport fm, το Mad κλπ…