Eγώ κάτι άκουσα για ΗΙΜ και evanescence…πάντως μου φαίνεται περίεργο να έρθουν οι ΗΙΜ 2 φορές φέτος…
Και 'μενα ένας φιλος μου,μου είπε οτι ο θείος του που δουλεύει στην BiBi κάτι ακουσε για Rory Gallagher στο Λυκαβητό στις 31 Ιουνίου.Αληθεύει?Για δες το λίγο.
Ti les re asxete??? Stis 31 iouniou erxetai o vasilias Elvis.
Συμφωνώ φίλε μου και πιστεύω οτι θα ειναι απο τις μεγαλυτερες, αν οχι η μεγαλυτερη συναυλία ση χώρα μας μετά ίσως τους Rolling Stones.
Mην ξεχναμε ομως οτι ηρθαν στην Ελλαδα οι γονεις του heavy metal και αυτο μονο του λεει πολλά.
Ανακοινώθηκε συναυλία των Metallica στις 17 Ιουνίου στην Ίμολα της Ιταλίας!! (metallica.com) 8O 8O
Κάντε κάτι ρε φωστήρες των συναυλιών, εδώ δίπλα θα έρθουν τα παλικάρια!!!
Σπυρακο ετοιμαζε βαλιτσες! Εδω κι εγω το σκεφτομαι!
Σπυρακο ετοιμαζε βαλιτσες! Εδω κι εγω το σκεφτομαι! :P[/quote]
Ωραία θα πάμε να δούμε γκράν πρι
Ωραία θα πάμε να δούμε γκράν πρι[/quote]
Το καλοκαιρι δεν εχει… :roll:
Άσχετο με το Rockwave και τους Metallica αλλά το έξυπνο πονηρό ματάκι μου είδε κάπου ότι θα λάβουν χώρα τα κάτωθι στο Monsters of Rock στην Καβάρνα (που είναι αυτό ο Θεός και η ψυχή του) της Βουλγαρίας 3-6 Αυγούστου.
3/8 Clawfinger, Fear Factory,H-Blocks, Slipknot, Soulfly, Children of Bodom
4/8 Motorhead, Judas Priest, Saxon
5/8 Whitesnake, Europe, Running Wild, Def Leppard, Axel Rudi Pell
6/8 Ministry, Dimmu Borgir, In Flames, Morbid Angel, Sodom
ΨΗΝΟΜΑΙ…ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ 15 ΕΥΡΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ…ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ROCKWAVE!
Δεν γίνεται ρε Σοφάκι γιατί την επόμενη (18 Ιουνίου) είναι ο Θεός Waters στη Μαλακάσα και δεν τον χάνω με τίποτα!! :lol:
Δεν θα προλάβουμε να γυρίσουμε!
Φέρτε τους Metallica μεταξύ Waters και Stones να περάσουμε μία εβδομάδα μες την κ*%λα!! 8O 8O
slekka μαζί σας…Αν δεν τους κλείσει η DIji τους Metallica,καλύτερα να το κλείσουν το μαγαζάκι τους και run to the hills…γιατί ούτε AC/DC βλέπω και φέτος…
Ας βάλουν headliner τη πρώτη μέρα Rockwave τον Αλκίνοο Ιωανίδη,που ήταν το Σεποτέμβρη support στους Cure ,και tη δεύτερη μέρα τη Βίσση μετά την προβατοποίηση για εισητήρια της Eurovision…στη χώρα των μπουζουκοποιημένων ΚΑΨΟΥΡΟΤΡΑΓΟΥΔΩΝ και των πουλυτάλαντων ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ οικουμενικής αναγνώρισης,αυτοαποκαλούμενων καλλιτεχνισκων…
ΕΛΛΑΣ η ωραιότερη χώρα του ΚΟΣΜΟΥ…ολάκαιρου…ΑΝΑΤΟΛΗ ή ΔΥΣΗ…διαλέξτε…
lepon gia RW to prwto exei 4 grammata, egw to grafw me 5 omws kai tous sixainomai. pam parakatw. boulgaria to xw sigouro - kata 99 % wisconsin gia kiss… guns etsi opws einai - den polypsinomai…to download einai EMMETOS thn mera tous - isws tous dw tsexia - na skisoume kai kamia fwtomontela sta fthna i an tous feroun telikws edw.
paizoun kai kapoioa alla orea pou tha anakoinwthoun syntoma - poly mikroterhs embeleias - all eksisou megalhs “ngkavlas” !
Ρε Μήτσο αυτό το φεστιβάλ στη Βουλγαρία που ακούστηκε για Whitesnake - Europe - Def Leppard θα γίνει ή κοροιδεύουν;
tha ginei auto stadar !
Tool…?
Τότε το φεστιβάλ της Μαλακάσας θα είναι όνομα και πράγμα… όλοι Βουλγαρία
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για in flames/fear factory το καλοκαίρι. Δεν ξέρω περισσότερα ή κάτι πιο σίγουρο, αλλά το έμαθα από έμπιστη πηγή…
Ρε Μητσε , απο οτι ειχα μπει πριν κανα μηνα , ειχε βγει ανακοινωση οτι ολο αυτο ακομα δεν ειναι κονφιρμαρισμενο και ειναι μεχρι στιγμης φημες. Ειχαν πει επισης οτι τελη Φλεβαρη θα ξεκινησουν να ανακοινωνουν Line Up αλλα μεχρι και σημερα τιποτα ακομα.
Ακομα ουτε και η πολη δεν ειναι Confirm , αφου ειναι αναμεσα σε Varna και Kavarna. Μεταξυ μας αν γινει προτιμοτερη ειναι η Varna γιατι εχει και υποδομη να φιλοξενισει κοσμο.
Το μονο ονομα που ειναι confirm μεχρι στιγμης και ειναι του Axel Rudi Pell.
Ta thread diagrafontai pio grigora ka iap otin skia tous. BRAVO!