Zhthsane
Tool>GNR>SOAD>>BON J-METALLICA>MOTLEY>DEF L. sta peripou.
oi GNR zhthsan polla, as to thesw etsi.
festivalikes times genika ana tas eurwpas einai gyrw sta 80-100 auta.
Cult kai to pithano deutero emena mou ftanoun. ta alla an den ein tou goustou mou den me kaine, na to pw etsi. exei katanthsei ligo tolmh kai gohteia alla soon we 'll know.
Ναι, στην Αγγλία 65 λίρες είναι η τιμή. Άν όμως πηγαίναμε να βρούμε εισιτήρια στο site των μαυραγοριτών που πρότεινες πριν θα έδινε τιμή για Αγγλία 165 λίρες. Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί θεωρείς πιο σωστό να παίρνεις ως αντιπροσωπευτική τιμή για συναυλία των Tool την εξαίρεση που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η Αγγλία και όχι όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης για τις οποίες υπάρχουν εισιτήρια σε πολύ πιο λογικές τιμές.
EDIT: Όπως προκύπτει ούτε οι 65 λίρες ισχύουν. Βιάστικα, καλή τη πίστη, να το πάρω δεδομένο χωρίς να το ελέγξω.
Τον είπες πιτσιρίκο και νομίζεις ότι τον έβρισες; Χάρη μεγάλη του έκανες. Του προτείνω να σου δώσει και χαρτζιλίκι… Βασικά στα παπάρια μας έρθουν δεν έρθουν οι Tool, οι οποιοι παρεμπιπτόντως μ’ αρέσουν. Σε μια τελική είδαμε Sabbath πέρυσι, έρχεται ο Waters φέτος, το ίδιο είναι… Sabbath και Floyd αντιγράφουν. Προσωπικά με Toto και Talisman βγήκε η χρονιά… Θα πάω και μία Σουηδία το Νοέμβρη να δω τους Θεούς και τέλος…
Αρα δηλαδή εκτός από τις άλλες τιμές των 120-140 ευρώ που αναφέρθηκαν νωρίτερα, δεν ισχύουν ούτε οι 65 λίρες για Αγγλία που λέει ο κύριος που διαβάζει τη Ναυτεμπορική? Σκέτη παραπληροφόρηση!!!
Οκ εχεις δικιο , δεν ειχα ψαξει σε αυτο το site, δεν εχω να πω κατι αλλο γιατι με “ρουμπωσες” . Οσο για τα 65 που ειπα ναι ισχυει αν θελεις σου βαζω και το λινκ να το δεις και εσυ ο ιδιος , αλλα τελικα οπως ειδα αργοτερα και δεν το ειχα διαβασει ειναι αυτο που ειπες και εσυ και ο axl , για “μαυραγοριτες”
_Αν σου δωσω το λινκ ρε καραγκιοζη να δεις οτι γραφει 65 λιρες , θα πας να αυτοκτονησεις ???
_Ο μοναδικος που μπηκε στον κοπο να μου πει οτι ειμαι λαθος και να μου το αποδειξη ηταν ο jesus.
_Ολοι οι αλλοι δεν ειχατε να πειτε τιποτα εκτος απο το να παπαριζεστε.
Ναυτεμπορικη διαβαζει καποιος για να μαθει μαλλον και τις ισοτιμιες των ξενων νομισματων . Οταν θα μαθεις να διαβαζεις τι ποσταρο και ποτε και για ποιον λογο φερνω επιχειρηματα.
Indian δεν θα μπω στην διαδικασια να σου απολογηθω, οσο την ειρωνια που κανεις βαλτην στον κωλο σου μαλακα.
re koritsia pali tsakoneste gia to poso kanoun oi tool??? na anoikso topic gia to oti einai afthereto to the mall? kapou allou exoume sygkiniseis gia to the mall, gia to off topic, gia to an petaei o gaidaros… kataligo, oti telika edo mesa exoume ta kalytera paidia… na mou zisete leventes mou, pou telika den eiste toso kollimaties…kapoioi alloi einai xeiroteroi!!!
o angel in black pitsirikos…??? hahahahahaahahahahaha…apo ta kalytera anekdota…
jesus agapi mou, kala ta les, alla edo o kosmos kaigetai kai to m… xtenizetai…kai sigoura oxi to diko mou, giati eimai yper tis ksouras me mia mikri, lepti, trixogrammoula stin mesi…na ginete amesos filoi me ton angel in black giati tha xreiastei na epemvo…kai de tha to itheles…
re antrea, tzoveno, i zoi eixe xtes tin giorti tis… kai tetarti exei gennethlia… pare tilefono…astropeleki…moro mou esy…
Ok, επειδή μάλλον δεν το 'πιασες, στην επόμενη έχεις φύγει. Ή συμμορφώνεσαι (όπως και οι υπόλοιποι - Angel_In_Black, chk_chillin κλπ) ή τα μαζεύεις και…
Το ότι το topic έχει μείνει ανοιχτό τόσο καιρό δε σημαίνει ότι ο καθένας θα γράφει ότι του κατέβει.
Ναι όντως,νομίζω το έχουμε γα…σει το θέμα!Αφού ούτως ή άλλως ο Λώρης τα κατάφερε,μας έχει γραμμένους (να μην πω που) και απ’ότι φαίνεται tool,metallica,gnr ανήκουν στη σφαίρα του ονείρου,τί κάθεστε και χαλάτε τις καρδιές σας? O:)