Φήμες: Rockwave 2006 και AC/DC

_Αν σου δωσω το λινκ ρε καραγκιοζη να δεις οτι γραφει 65 λιρες , θα πας να αυτοκτονησεις ???
_Ο μοναδικος που μπηκε στον κοπο να μου πει οτι ειμαι λαθος και να μου το αποδειξη ηταν ο jesus.
_Ολοι οι αλλοι δεν ειχατε να πειτε τιποτα εκτος απο το να παπαριζεστε.
Ναυτεμπορικη διαβαζει καποιος για να μαθει μαλλον και τις ισοτιμιες των ξενων νομισματων . Οταν θα μαθεις να διαβαζεις τι ποσταρο και ποτε και για ποιον λογο φερνω επιχειρηματα.
[/quote]

• Όχι, δεν θα πάω να αυτοκτονήσω σε καμία περίπτωση. Προσπάθησες να αποδείξεις τη θέση σου με επιχειρήματα που δεν ευσταθούν. Άρα το link που θα μου δώσεις θα έχει την ίδια ισχύ με το προηγούμενο. Πάλι σε μεσίτες έχεις πέσει.
  • Μπήκα κι εγώ στον κόπο να σου πω ότι είσαι λάθος. Σου έκανα copy paste το σημείο στο οποίο αναφερόταν ότι το site από το οποίο είχες βρει τις τιμές των 120-140 ευρώ δεν ήταν face values αλλά μεσάζοντες που χρεώνουν κατά βούληση.
  • Σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό του καραγκιόζη.

1ον - δεν νομιζω, οτι οταν καποιος αρνειται να υποκυψει σε υπέρογκες απαιτήσεις συγκροτημάτων, οτι δεν τον ενδιαφέρει.

Επιπλέον. Εδώ με φτηνά είσητήρια και δεν πήγε κόσμος πέρυσι σε 2 καλές μεταλ μέρες.
τώρα με διπλάσια σχεδόν θα πηγένανε guns me avenged sevenfold ? σοβαρά ?

τι να πώ.

επιπλέον - υπάρχουν στο εξωτερικό και τα γνώστα, only 2-4 tickets per address,
gia na apofeygetai i aisxrokerdia. Πως και αρκετά ticketa των τουλ βγαίνουν στη μαύρη.

Οταν έρθουν οι tool kai oi Soad kai ola auta, na pate paides mou.Ege den, nai men, alla pou len kai oi tsopana rave !

Οκ άν εσύ πιστεύεις πως δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για να δεις αυτά τα συγκροτήματα,τότε πήγαινε να δείς τσοπάνα ρειβ!Μόνο να ξέρεις πως ναι μεν να μην γίνονται υπερβολές όμως αν σκέφτεσαι έτσι μια ζωή θα πηγαίνεις να βλέπεις τσοπάνα ρειβ κλπ και θα χάνεις αυτούς που πραγματικά αξίζουν!

cult - to deutero kai dio tha dw. gia mena auta aksizoun.
kai sting kai snake me scorpions. kai shakira ama erthei kai toto an alaksei i imeromhnia
kai epishs 4-5 alla. gi mena auta aksizoun

osa thewrw oti prepei na ta xw dei ta exw dei mou menoun kiss, boston kai aerosmith pleon.
gia tous allous oksos.den mou kaigetai karfaki - opote den asxoloume kai poly. mporei apla na koroidepsw ligo - kapoies prosfates dhlwseis tou “episkopou”.

χαρετω ολα τα παιδια στο forum μιας και ειμαι νεος στο site!!!και φυσικα που αλλου θα μπορουσα να ποσταρω απο αυτο το φλεγον topic.απλα θελω να πω οτι ειμαι ενας απο τους πολλους ξενερομενους λογω της καθυστερησης.βασικα περιμενα αφου περισυ μας εδειξαν καποια προοδο φετος ακομη καλυτερα η και ιδια κατασταση.δεν θα με χαλαγε.αλλα απο οτι φαινεται.καθε περισυ και καλυτερα!!!

zito tapeina syggnomi apo ton ilia,giati se sympatho kai thelo na meinoume filoi kai na xorepsoume mazi sto party tou rocking… :smiley:
oxi oti me endiaferei idiaitera, giati apo ti stigmi pou paizoun oi toto, einai liges oi pithanotites na pao sto rockwave, alla kai epidi theoro tous DIDIdes fantasmenous kai axristous…exoume telika kamia kataliksi sto zitima? leo, an feroun tous kiss, de tha pao stous toto, alla xlomiazei…

re paidia peite kanena site me eisitiria gia tool stin italia.
me logikes times panta

TA MAΘΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???
ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

[size=2]ο Μαιης λολ [/size]

Για το site δεν ξέρω,αλλά ξέρω ότι το εισητήριο κοστίζει 37 ευρά.
Άρα αν το βρεις παραπάνω θα σε κλέψουν :lol:

alla enas filos to phre 120. :stuck_out_tongue: go figure ! profanws - tha epsakse - online - alla giati eskase 120 ?

Σε λίγες μέρες οι φίλοι της «σκληρής» πλευράς του Rockwave θα έχουν κι αυτοί τα νέα που περιμένουν για την hard day της 12ης Ιουλίου.

---------------------------------- :? :? :? :? :? :? ---------------------------------------------

Αυτό το μήνυμα στο σάιτ της Ντίντι είναι εδώ και ένα μήνα σχεδόν!
Τι σκατά, πήγαν διακοπές οι webmasters του site???
Ή θα κάνουν προπώληση εισητηρίων Rockwave 10 μέρες πριν το φεστιβάλ???

Φαίνεται έχουν κονομήσει από αλλού τα λεφτά…Να το κλείσουν τώρα και το μαγαζί ,αφού δε φέραν Metallica ,Guns & AC/DC… :twisted:

εκλεισαν για το φετινό rockwave οι Crimson Glory με τον Midnight στα φωνητικά

May 1, 2006: – CRIMSON GLORY Announce 2006 Festival Gig –

Crimson Glory have Officially agreed to perform at this years Rockwave Festival at Terra Vibe in Athens Greece, which takes place in June-July of 2006 (Various Dates). We will keep you informed of exact time and dates as they are made available.

από το επίσημο site!!

Χαχα, Baphomet η αναγγελία σου ήταν κάτι σαν “έρχεται η Σάντος με τον ξακουστό Πελέ”…

οοοοο …What news…Αυτές τις εκπλήξεις μας φύλαγε η didi τόσο καιρό ,σαν επτασφράγιστο μυστικό…Πρέπει να φαγε πολλές χυλόπιττες οικονομικά,και επέστρεψε στα κυβικά της …χε…χε.

για μερικούς από εμάς ίσως να είναι έτσι…

Καλά ο Midnight θεός, πλάκα κάνουμε. Και καλύτερος του βλάκα του Πελέ (ας μην ανοίξουμε ποδοσφαιρικά τώρα-Maradona fenomenal!!!)

An einai pote dinaton. NA mathenoume apo ta episima site ton sigrotimaton oti tha peksoun sto rockwave kai i selida tis didi na min exei anebasei akoma tipote. Kseiftila

για μερικούς από εμάς ίσως να είναι έτσι…[/quote]

Re paidia, min bainete s’auto to tripaki ksana.

Kaneis den kritikarei to sygrotima i’ tous fans, tin Didi kritikaroun…

Cult, Celtic Frost, Crimson Glory. Mporei kai Moonspell… Not bad os tora par’ ola auta. Simpathes to line up, an kai leipei to “kati” parapano. Pantos gia 10 years Rockwave, tragodia…
Ase pou den einai 10 xronia… To 1996 legotan Rock Of Gods kai mazi me tin DiDi to diorganone kai i Anosi. Tora an valoume ta Rockwave kato, fetos ginetai aisios to 8o Rockwave, afou 2002 kai 2003 den egine… Opos katalavainete to doulema paei sinnefo. Pantos tha pigaina se kapoia apo tis 2 meres tou fetinou Rockwave, alla oxi sti Malakasa. Den traviemai os ekei.
Tha poa mia fora ston Waters kai OK. An valeis kai to Ejekt, endexomenos kai to Synch, kleisame gia fetos to kalokairi. Episis, kalo tha einai na perimenoume kai tis anakoinoseis tis Astra…