teleia!!!epitelous kai kalo gia to kalokairi…oute egw tous eixa dei perisi kai fetos to xeimona efaga ena kolima mazi tous… :D/
polu kali parigoria pou den irthan metallica i gnr…
Απλά martyr,ξαναζεσταίνουν το φαγητό στο φούρνο μικροκυμάτων,γιά να φαίνεται σα φρεσκομαγειρεμένο…Και όλοι εμείς που τους είχαμε ξαναδεί,θα τους ξαναχαρούμε,σε αυτή τη νέα εποχή…
Άντε και του χρόνου Judas Priest, Moonspell και W.A.S.P. Έτσι και αλλιώς πάλι θα γεμίσει φέτος και όλα θα είναι όμορφα.
Exeis apolyto dikio alla toulaxiston s’autin tin fasi den nomizo oti mporousan na kleisoun kati MEGALO…
Ego xairomai pou diavazoun kai akoun tin apopsi tou kosmou kai estw kai teleutaia stigmi allaksan se kati POLY kalytero.
Gi’auto nomizo oti aksizoun na akousoun kai ena bravo oi anthropoi kai apo mena to exoun…
Και γιατί κάτι μου λέει ότι θα αυξηθεί η τιμή του εισιτηρίου;;;
Μην το ακούς αυτό το κάτι!! !! Η didi ανακοίνωσε πως η τιμή θα είναι η ίδια.
Εγώ από την άλλη χαίρομαι γιατί πλέον βγήκα από το δίλλημα. 12 Ιουλίου θα πάω ΤΟΤΟ!!! Θα γούσταρα να έβλεπα Cult αλλά δεν τα βάφω και μαύρα που δεν έρχονται τελικά. Twisted Sister είδα πέρυσι, τους είδα και το Νοέμβριο οπότε φτάνει. Στον Τοτό λοιπόν !!
ναι ok. αλλά έπρεπε να τους κράξει το σύμπαν για να αντιληφθούν οτι το πακέτο δεν τράβαγε?
ναι ok. αλλά έπρεπε να τους κράξει το σύμπαν για να αντιληφθούν οτι το πακέτο δεν τράβαγε?[/quote]
E, entaksei, merikes fores den sou bgainoun ola…
Apla den yparxei logos na asxoloumaste pleon me to parelthon, as diaskedasoume oso mporoume giati einai krima na eimaste mizeroi xoris logo pleon, afou to lathos pou ekanan to diorthosane.
ROCKWAVE FESTIVAL 2006
FEEL THE FESTIVAL VIBE @ TERRA VIBE
11 ΚΑΙ 12 Iουλίου 2006
12th July
TWISTED SISTER
W.A.S.P.
CELTIC FROST
CRIMSON GLORY
MOONSPELL
Γιουυυυπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!
sumfono kai epauxano!!! ante giati xomateri katantise to topic, oti malakia toy katevei toy kathena tin petaei edo mesa. an kano na bo kana 4mero ,gia na do ta teleutaia posts apo auto prepei na diavaso kana 20ria selides! Hmarton re me tis malakies,postarete kati sxetika me to festival! (pou parepiptontos nomizo oti oi perissoteroi DEN tha pane…)
ναι ok. αλλά έπρεπε να τους κράξει το σύμπαν για να αντιληφθούν οτι το πακέτο δεν τράβαγε?[/quote]
Apla den yparxei logos na asxoloumaste pleon me to parelthon, as diaskedasoume oso mporoume giati einai krima na eimaste mizeroi xoris logo pleon, afou to lathos pou ekanan to diorthosane.[/quote]
To ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ,με την επαναλαμβανόμενη ΞΕΝΕΡΩΣΙΑ…Ωραία ανέκδοτα γράφεται κάποιοι…που βολεύεστε με το κοροιδιλίκι… Ειναι εμφανές πόσο γραμμένη την είχαν τη Μέταλ μέρα ,οι υπεύθυνοι,γιά να αποστέλουν τέτοια δελτία τύπου,δεξιά και αριστερά…
και μιά που διαβάζω 10 φόρουμ,να πάτε να διαβάσετε κατε κεί κραξιμο και απογοήτευση που πέφτει…Πόσα χρόνια γιορτάζει η Didi …χα…χ.α να σβήσουμε και τούρτα στη Μαλακάσα,μη ξεχάσουμε…
Ειπαμε το μέταλ δεν είναι μόνο μουσική,αλλά ΝΤΑΜ τιρίμ τυρόπιττες ζεστές ,και να ξενητευόμαστε Βουλγαρίες ή στην γειτονική Ιταλία ,γιά να δούμε Metallica,είμαι πολύ περίεργος να μάθω τους λόγους,που δεν τα βρήκαν οι υπεύθυνοι…κατά τα άλλα sold out Scorp-Whitesnake θα είναι καί πάλι ,και λιγότεροι ,όπως και πέρσυ με headliners τους SIster και από κάτω ο Dio…που δεν ήρθε ένα σωρό γνωστός κόσμος …Κάτσε τώρα γιατί όσο το σκέφτομαι ,αρχίζω να τα παίρνω χοντρά,και επωνύμως αμα γουστάρει κανείς και νομίζει ότι το Nick ,σώζει να πετάμε ανωνυμώς κράξιμο και καταγγελίες… :twisted: Μπήκε Μαης και ακόμη το μαγειρεύουν οι ανθρώποι…
Η θριαμβευτική επιστροφή των Twisted Sister και των W.A.S.P. είναι γεγονός !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό είναι σίγουρο
και τώρα χωρίς τους Cult,ενα γρήγορο σπασμωδικό κλείσιμο …Νομίζουν ότι μέταλ ακούνε οι 8χρονοι…μαθητες …Ντροπή πλέον…
Εγώ εδώ είμαι …Δε φεύγω …Περιμένω τους υποστηρικτές της παρούσας μέρας να το συζητοήσουμε…Διοτί μου αρέσουν όλα τα group,αλλα νόμιζα ότι το πρωί ήταν ένα κακόφημο αστείο και το διασκεδάζαμε από δω και από κεί…
Αυτά δε μπορεί να συμβαίνουν στην Ελλάδα…Ειναι σίγουρα ΟΝΕΙΡΟ…και να μου πείτε αν το χω παίξει και ποτέ ΜΕΤΑΛΟΠΑΤΕΡΑΣ εδω μέσα…Περιμένω…
Μιλάμε έκλασα στο γέλιο. Πιο πρωτότυπη κίνηση απ’ αυτή δεν μπορούσε να γίνει…
Επιτέλους στην Ελλάδα οι Twisted sister και οι WASP… Καιρό είχαμε να τα δούμε τ’ αμερικανάκια από τα μέρη μας… Πλέον παρακαλάω να παίξουν την ίδια μέρα οι Toto… Ούτε για πλάκα δεν θα πάω και ξεκινάω δυσφήμιση… Καλά για τόσο ηλίθιους μας περνάει η Didi… Έλεος ρε πούστη μου… Έλεος
Γειά χαρά. Είμαι το “σαρκοβόρο αρνί” και αυτό είναι το 1ο μου post-ποίημα-μαντινάδα:
Της Didi οι υπεύθυνοι μας έχουν για μ…κες
και τα παιχνίδια παίζουνε εις τις δικές μας πλάτες(οχοχοχοιιιιιιιι)
WASP k SISTER φέρανε ακόμα μια φορά
του μεταλλά λαχτάρισαν κ πάλι τον παρά!
Μ’ αυτούς του δυό νομίζανε θα χουν τον κόσμο ούλο
και στους CULT εδώσανε τα μάλλα και τον π…λο
Ανακοίνωση της TRIDI MUSIC:
UNDER PUBLIC DEMAND νέο festival με:
JIMI HENDRIX
DOORS (ORIGINAL LINE UP)
AC/DC (WITH BON SCOTT)
METALLICA (WITH BURTON)
ΚΑΙ: UNDER VERY VERY VERY VERY BIG PUBLIC DEMAND…
RAINBOW WITH COZY POWELL!
Βάλτε τώρα που γυρίζει…Εσείς ζητάτε, εμείς φέρνουμε!
Όλα είναι πιθανά!
Κι αν σου κάτσει???
Και πέραν της πλάκας και του black humor, κύριοι της DD δεν είμαστε τόσο βλάκες όσο νομίζετε!
Αν είχα τη δυνατότητα να επιλέξω όπως λέτε, θα είχα επιλέξει (όπως και οι περισσοτεροι πιστεύω)
AC/DC
GNR
LYNYRD SKYNYRD
KISS K.L.P.
Έτσι γιορτάζεις τα 10 χρόνια under public demand! Κι αν όχι με όλα, έστω με 1 ή κάποια απο αυτά!
Και φυσικά σαν καλός επιχειρηματίας που είσαι φροντίζεις να είσαι κάθε φέτος και καλύτερος, όχι κάθε περισυ και καλύτερος!
Και μή μου πείτε οτι είναι περισσότερα τα public demands για Sister + Wasp (που γουστάρω και τα 2 αλλά όχι έτσι) από αυτά για AC/DC!
Σε λίγο θα μας πείτε ότι ήταν under metal demand ο Ricky και η Madonna!
Όξω ρε … από την παράγκα…
Περιμένω γνώμες για τα παραπάνω.
Τι λέτε, δε θα μαζευτούμε 500 να απαιτήσουμε τους KISS? Θα μας τους φέρουν άραγε???
Δηλαδή αν στείλω mail με διαφορετικά στοιχεία κά8ε φορά και απαιτήσω Rainbow, θα τους επανασυνδέσουν και θα τους φέρουν κιόλας ε?
Και κλείνοντας…
Πώς πήγε η προπώληση τις προυγούμενες μέρες οεο?
Δεν εχετε παρά να δείτε το νέο billing του επετειακού ROCKWAVE! :lol: :twisted: 8)
Εγώ πάλι θέλω Nirvana!Τόσο δύσκολο είναι πια να αναστήσουν τον Kurt?Εδώ έχουν κάνει άλλα κ άλλα!
Είδα και γω τα νέα “φοβερά” ονόματα και ξενέρωσα τη ζωή μου. Είπαμε τα ίδια και τα ίδια αλλά αυτό είναι κοροιδία μες τα μούτρα μας. Έτσι θα γιορτάσουν τα “γενέθλια” ?
Φέρνοντας ξάνα καπάκι τους καραγκιόζηδες με τις πριονοκορδέλες και τα κραγιον? Σιγά τα μεγάλα ονόματα. Τουλάχιστον δεν ακυρώσαν τους Celtic Frost, το μόνο σχήμα που αξίζει για να πας RW φέτος. :evil: :evil: :evil:
Και οι crimson glory καλοί είναι,αλλά για ακόμα μία φορά μένουμε στο “καλό” “καλουτσικο” “τρωγεται” κλπ κλπ.Έχουν γελοιοποιηθεί πλέον…
17 /6 Στην Ιμολα παίζουν με 40 Ευρά
Metallica, The Darkness, Avenged Seven Fold, Lacuna Coil, Living Thing, Trivium
Οσο τα βλέπω αυτά ,τόσο μου ανεβαίνει η πίεση,απτη ξενερωσιά....Που
ναι οι υποστηρικτές που ποστάραν ,τόσες μέρες,να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα…
Οι Ιταλοί που τα κλείσαν πριν πεινάσουν,ήταν ΜΑΓΚΕΣ ερωτώ και οι Βούλγαροι κάτι άλλα…Αισχος …και πετάξαν έξω και τους Cult…Τα ίδια και τα ίδια…
ΣΑΡΚΟΒΟΡΟ ΑΡΝΙ PT2
Μετά από απαίτηση του Πέτρου του Πέτρα, του Μπάμπη του Σουγιά, της Χάιδως και του-σας πάω όλους- Χριστόδουλα (φανατικός των Wasp) καταφέρανε να δούμε αυτά τα group!
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι :arrow: τα συγκροτήματα δεν φταίνε σε τίποτα ετσι? Αφού τους κάλεσαν γιατί να μην έρθουν?
Συμπέρασμα? Μακάρι να πάνε καλά οι υπόλοιπες συναυλίες για να δημιουργηθεί έστω κάποιος ανταγωνισμός διαφορετικά δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα. Έτσι δεν θα συνεχιστεί αυτή η κοροιδία (και μάλιστα μέσα στα μούτρα μας και με περισσό θράσος) διότι αυτό κυρίως είναι το εξοργιστικό του θέματος και όχι μονο το ρεζιλίκι της τελευταίας στιγμής…μιας και μέχρι στιγμής έπαιζαν στο γήπεδο μονότερμα.
Εμείς πληρώνουμε άρα πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε (και το απαιτούμε πλέον) με τον ανάλογο σεβασμό.