Entaksei ok,pisteuw kapoia fragkakia tha ta bgalei h didi,to glitwse to xwris prohgoumeno kseftiliki pou tha trwge me to mexri xthe line-up kai mprabo ths apo thn epixeirhmatikh pleura giati me kinhsh sta grhgora de tha xantakwthei oikonomika alla WS EKEI!!To line up katw apo alles synthikes tha htan aksioprepes alla otan exeis OLA ta megala group na orgwnoun fetos ta festival ths eurwphs kai sy ferneis mia ap ta idia tote nai einai mia gam**menh arpaxth h olh fash.Epishs pote den katalaba giati tosa xronia sto RW prepei na paizoun 4-5 group th mera enw se ola ta pragmatika festival exoun kamia 15aria toulaxiston onomata th mera!! :?: :?: :?:
To proi pou evala to post gia th nea syn8esh tou Rockwave den eixe vgei akoma h epishmh anakoinwsh ths etairias. Ype8esa loipon oti esto kai thn teleutaia stigmh prospa8hsan na mazepsoun thn katastash.
Otan diabasa omos to “UNDER PUBLIC DEMAND” efyga teleiws milame!
DHLADH KYRIOI MAS KANETE KAI XARH??? :evil:
Tipote allo apo mena, oi prolalhsantes ta eipan ola…
Μα και μένα το πρωί,αναεκδοτολογικό μου φανηκε…η κίνηση…Τσπ…γυρίζουμε στα πέτρινα χρόνια ,του 1821 πάλι…Και βέβαια όταν κάνεις διορθωτικές κινήσεις και όχι ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ,εκεί θα καταλήξεις…Ο ανταγωνισμός όμως τελικά μάλλον είναι δύσκολος και έχεις παράπλευρες απώλειες …Τεσ παν εμένα ως οπαδό της ΣΚΛΗΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (που πέρυσι πήγα μεχρι και Moby και Duran γιά βόλτα),τι φταίω,…Θα ψάξω να βρω ποιός διοχέτευε τις φήμες όλες αυτες από ΑC/DC μεχρι Μεταλικα ,και πως βρεθήκαμε να μας περιγελούν οι ξένοι…οτι είμαστε καλοί να σπάμε πιάτα…και να πίνουμε ούζο…
Αλλα μη λες κατω απο τη λαική εντολή…Ακόμη ψάχνω να φανεί περαν 2-3 …Θα την έχω στημενη μεχρι το πρωί…Διάλογο,τεκμηριωση σχετική με το τόπικ αυτό…Υπάρχει και συνεντευξη της υπεύθυνης τύπου στο ΠΟΠ & Ροκ πριν 2 μήνες ,που ανέβαινε ο πήχης στο Μέγα Ελεος …wanna be …
Και αν υπάρχουν αλλοι δάκτυλοι ,στην Ελλάδαδ που ζούμε ,να τους μάθουμε ,
Μόνο η ειλικρίνια σώζει και σε εμπιστεύονται σε ένα ΄χωρο κλειστό …
Απο την στιγμη που ηρθαν οι pink floyd στην ελλαδα τι αλλο θελουμε ρε παιδια??? :lol: :lol: :lol:
περα απο την πλακα η κατασταση ειναι τργικη…δεν εχς να προσθεσω κατι παραπανω…με καλυψαν κι εμενα οι παραπανω
kati esxeto…epidi leei se ena diplo headline billing…oi sister as poume tha paiksoun ligotero ap to kanoniko tous p.x.??
Krima,apogohteysh.Ypotithetai twra oti eftiaxan to lineup?Mallon to xeiroterepsan.Krima gia fetos.Mallon den htan grafto na tous vgei fetos me to RW.Fanhke apo thn arxh:prwta Cult , twra Twisted Sister?Eleos.K vevaia auto pou eipe k enas filos prin polu swsto oti ayto pou egrapsan “under public demand” einai gia gelia.Kala pou zoun oi diorganwtes?Exoun akousta mia mpanta me to onoma Tool?K den exw kanena kollhma me aytous,ligo mou aresoun, apla ayto goustaran oloi fetos na erthei h kati antistoixa megalo.Telws pantwn kalh diaskedash se osous pane.Emena h fetinh istoria mou afhnei mia pikrh geush.
K toulaxiston erxontai oi Pearl Jam
και στη τελική φίλε,κινηθήκαν καθεστωτικά,ΑΚΡΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ,λαμβάνοντας αποφάσσεις για εμάς,χωρίς εμάς…Αντί να αφουγκραστούν ,κάνανε του κεφαλιού…και μας δουλεύουν και απο πάνω…under a cherry moon,the 3 & the coocous…band
RAINBOW, απ’ότι βλέπω το έχεις πάρει πατριωτικά το θέμα του Rockwave. :lol: 8)
Χρηστο επειδή με ξέρεις, πάντα δίνω ένα εύλογο χρόνο προειδοποίησης και αντίδρασης…στον αντίπαλο,πριν κλιμακώσω τις αντιδράσεις …Κάποιοι απ` ώξω ,το ξέρουν χρόνια τώρα…Υπάρχει και άλλη μιά ακόμη πρόταση γιάτη Didi…
Να κόψεται τελείως την μέρα ,και να εισπάξεται προμήθεια οργανώνοντας την ομαδική μεταφορά όσων ενδιαφέρονται ,για΄ τη πίστα της Ιμολα,όπου το Φεστιβσλ εκεί είναι πιό ζουμερό και έχουν και ΚΟΡΥΦΑΙΟ όνομα ,(άσχετα αν τη καραμελίτσα περί Λεφτάλικα,κάποιοι στη Ελλάδα τη καλλιεργ’ησαν μιά χαρά…χα…χα )17/6, 19/6 Tool και αμα κάτσει και καμμιά F1,δε μας χαλά…
Εγώ πάντος που δεν τους έχω ξαναδεί γουστάρω πολύ… :D/ :D/ :D/ :D/ :D/ :D/ :D/
Ακούω και το Live at Hammersmith τώρα και έχω πορωθεί
Πάντος έχω την αίσθηση ότι και τους ac-dc να έφερναν πάλι κάποιοι θα γκρίνιαζαν…
Και εντάξει, πέρα από τα ρεζιλίκια με το και καλά συμμάζεμα που κοιτάξανε να κάνουνε επειδή τρομάξανε μη και δεν έχουνε λεφτά να φάνε (σιγά μην τους φιλήσουμε και τα πόδια…" Public Demand" και ΜΑΛΑΚΙΕΣ…Ξυπνήστε ΟΡΕ!) εγώ έχω άλλη απορία…
Ξεκαθαρίζω εξ’αρχής ότι οι Cult είναι για μένα συμπαθητικοί (δεν έχω σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη γιατί ομολογώ πως δεν έχω ακούσει πέρα από 1 δίσκο τους-ο οποίος μου άρεσε! Απλά δεν έτυχε να τους ψάξω παραπάνω…) Αυτό που αναρωτιέμαι είναι το εξής: Πώς γίνεται το συγκρότημα που προόριζες για headliners να το βγάζεις από το Line-up? Δηλαδή οι οπαδοί των Cult μετά από τέτοια ξεφτίλα είναι καταδικασμένοι να μην ξαναδούν ποτέ Cult εδώ, έτσι? Γιατί εγώ στη θέση τους δε θα επιχειρούσα να ξαναπατήσω…Θα μου πείτε, “Ναι καλά και τώρα συγκινηθήκανε.”
Απλά αναρωτιέμαι ρε παιδί μου…ποιό σοβαρό όνομα να χτίσει μια τέτοια εταιρία και ποιό κύρος? Και ναι-με τέτοιες γελοιότητες (που ακούστηκε να ακυρώνουν συγκρότημα που θα έβαζαν Headliner!! ΕΛΕΟΣ!) κι εμάς να τους δίνουμε για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να επιζήσουν για να εξακολουθούν να μας κοροιδεύουν μεσ’τα μούτρα μας και του χρόνου -που θα είναι τα 11 χρόνια του Rockwave- για σουβλάκια και ούζα είμαστε…Τουλάχιστον αυτά τα πετυχαίνουμε!
Exeis apolyto dikio alla toulaxiston s’autin tin fasi den nomizo oti mporousan na kleisoun kati MEGALO…
Ego xairomai pou diavazoun kai akoun tin apopsi tou kosmou kai estw kai teleutaia stigmi allaksan se kati POLY kalytero.
Gi’auto nomizo oti aksizoun na akousoun kai ena bravo oi anthropoi kai apo mena to exoun…[/quote]AKRIVWS. Kai egw me aytin tin logikh to lew. Estw ka ime ayton ton tropo kataferan na swsoun ena eborika nekro festival. Twra an prokeite gia persyna stafylia toulaxiston den einai xyna…
Θα συμφωνήσω 1000% μαζί σου!
Πρώτα, υπηρξε public demand υπο τη μορφή εφήβων που κλαιγόντουσαν στο tickethouse. Επίσης. ACDC δεν περιοδεύουν. Guns τελικά ζητήσανε μισό και στην illusions μπήκαν μέσα. (12.000 βγαίνανε με 16.000)/ Jovi 1murio, tool παραπάνω. Νομίζω οτι είναι απλό. SAOD περίπου όσα οι Guns, Metallica ίσως έρθουν μετά και ίσως οι CULT αν και ο booking agent ξενέρωσε τη ζωή του.
Sister και Wasp μοιράστηκαν τα λεφτά των The Cult που ήταν λίγα. Oι Sister δηλαδή έρχονται πατριωτικά…really !
Αγαπητή, ακουσε και τους 10 περίπου δισκούς και δεν θα χάσεις… oi CULT είναι τεράστιο Group.
[/img]
To kako einai oti den yparxei antagwnismos se epipedo festival.Synaylies ginontai.K etsi h pas Rockwave h exoteriko pou polloi ligoi exoun thn dynatothta na pane.Gia fetos to poulaki petaxe.Tou xronou omws den tha htan kala h proedrara na eftiaxne ena festival as poume 3 meres sto Karaiskaki ,na ta skasei,na sou ferei k headliners tipota Metallica.Einai k konta to Karaiskaki,exei k megalh xwrhtikothta(exedres+megalh arena-agwnistikos xwros).K na doume an tha xanapathsei kaneis Malakasa.Sta orh k sta vouna gia na dei Twisted Sister!Ma Twisted Sister?Hmarton.An me tous Cult klaigontan paidakia exw apo to tickethouse opws eipe o filos karja kurunen twra ti prepei na ginei?Na tous to kapsoume?Magkes mono etsi tha doume asprh mera otan exoume k alles ennalaktikes.Kokkalh kleisto to mp**rdl tous.
K vevaia paradexomai pws oti kalo exei erthei ta teleytaia xronia to exei ferei h Didi.K pws molis vgoun ta eishthria Pearl Jam tha tous skasw thn 50ara.Alla ti na kanoume?Opws eipa den yparxoun ennalaktikes.K fetos to xeftilisane me to RW.
Katalaves tora giati den prepei na epimeneis les kai gnorizeis ta panta?
Thymasai ti poso sou eixa pei?
350.000 to poly gia 12-13500 kosmo.
Otan kseroun oti to Terravibe xoraei 25.000 eee, kai pali apla mathimatika einai:
20.000*50=1.000.000
Tora to an tha ekovan 20.000 eisitiria den to gnorizo. Alla otan stin Europi ta pairnoun, giati na min ta zitisoun apo tin Ellada.
To poso pantos an eixe kosmo sto Terravibe, itan logiko.
Kai nomizo oti mesa symperilamvanontan kai ta support…
καλα ρε παιδια πλακα κανουμε?να πουμε και ευχαριστω?ρε axl σε κοροιδευουν κανονικα και λεμε δεν πειραζει?τα λεφτα μου θα δωσω να μην με πιασουν και μ…κα ημαρτον!!!δεσ τα αλλα φεστιβαλ τι γινετε!!!πλακα κανειs?προκαλουν γιατι θελουν να σιγκρηνονται με τα φεστιβαλ του εξωτερικου!!!δεν μπορουν φιλε γιατι αν μπορουσαν θα τα χωναν και μετα θα μασ βουλωναν ολουs.τα αλλα εινε δικαιολογιεs!!!aν θεs στηριξε τουs aλλa δεν ειμαστε oλoi provata arnia ειμαστε kai malista sarkovora οταν μαs δουλευουν.το πιασατε μερικοι?ειναι λογικο αν δεν ειδεσ το περσινο RW ωα παs φετοs αν δεν θιγεσε αλλα εγω δεν παω αν και μου αρεσουν wasp- sister γιατι φετοσ αν παω θαναι σαν να τουs επιβραβευω αρα του χρονου θα με σκισουν. θα ενισχισω αλλεs εταιριεs [οπωs την didi στο παρελθον] μιπωσ και με τον ανταγωνισμο ερθουν του χρονου γκρουπαρεs.το μονοπωλιο κανει κακο και η didi το παραξεφτιλισε οταν μαs περνα για βλακεs.αν θελετε νασται κολακεs τιs didi τοτε ισωs εχετε αλλα κινητρα.αντε περαστικα σε οσουs πανε.zητω η didi [αν το γραψω 10 φορες και πω 100 μπραβο παιρνω τιποτα απο την didi?]περιμενω απο καποιους που ειναι στα πραγματα και ξερουν να μιλησουν. ξερεται ποιοι ειστε!!!αναμενω… :twisted: :twisted: :evil:
X FEST>ROCKWAVE
ti mera pou to valane to x-fest na to vrasw…kai meta isws na anarwriountai giati den eixe polu kosmo…
ti mera pou to valane to x-fest na to vrasw…kai meta isws na anarwriountai giati den eixe polu kosmo…[/quote]
πιστεψε με για εμενα δεν θα μπορουσε να ηταν καλυτερη!το πρωι τελειωνω με τις πανελληνιες(ΑΟΘ) και το βραδυ θα δω το δευτερο αγαπημενο μου συγκροτημα ΙΝ FLAMES,το θεο dio και τους trivium και τα 2 τους cd μου αρεσουν.το καλυτερο δωρο που θα μπορουσε να μου κανει καποιος.αλλα και τουσ φοιτητεσ βολευει η μερα γτ δεν θα εχει αρχισει η ε3εταστικη.αλλα για οσους δουλευουνε,ειναι τριτη δυστυχως…