kai kati allo…osoi anarwtieste gia tin 3i mera tous rockwave, se ena periodiko eida ena diafimisttiko gia depeche mode pou sto telos leei “under the banner of rockwave festival”…to idio leei an katevasete ti viografia tous apo ti didi…
Καλά κρασιά!Άντε …ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ MOTLEY & CINDIRELLA,HAHAHAHAHAHA!!! :lol: :lol: :lol:
De nomizo oti ti8etai 8ema sygkrishs tou Rockwave me ta fest tou eksoterikoy, toulaxiston ta megala. Ti na poume emeis kai pws na sygri8oume me SWEDEN ROCK, BANG YOUR HEAD, WACKEN k.l.p.Eimaste eth fwtos pisw kai exoume polla pswmia akoma na fame…se olous tous tomeis kai oxi mono sto billing…
Gia to public demand ta eipame parapano. An einai tote na kanoume mia epitroph na mazeuei ta aithmata mas kai na tous ta paradinei gia na ta ylopoioun! Ela re paidia, ksekollate! Ti na vgoun na poun dhladh? Oti htan kinhsh apelpisias ths teleutaias stigmhs???
Perisy pou emfanisthke o Dio sto RW eipe oti hdh eixe kleisei kai gia fetos! Fantasteite oti ton Dio ton eixan kleisei toulaxiston 1 xrono prin! Ara gia ta pio emporika group an kapoios endiaferetai pragmatika kanei kinhseis poly nwris kai oxi sthn tourla tou Savvatou!
Kai erwtw: tous Maiden pou epaiksan perisy ton Iounio giati mporesan kai tous ekleisan nwris nwris kai evgalan se kykloforia ta eishthria ths synaulias apo to Dekemvrh an 8ymamai kala???
EX8ROS TOY KALOY EINAI TO KALYTERO OXI TO XEIROTERO…
An pane kala oi ypoloipes synaulies, isws tou xronou na doume kalyteres meres.
Τα παραμύθια της Χαλιμάς,λαμβάνουν χώρα στο Μπανανιστάν.Γυρίσαμε και στους GnR το καιρό που παραγκωνιζόταν το ροκ,αρχές `93, με χορηγο΄το Milco φράουλα…
Με Μετάλικα,Τool που παίζουν στην Ιμολα τι παίχτηκε τελικά ,εφόσον έχουν κενές ημερομηνίες και είναι headliners σε όλη την Ευρώπη.,…Φοβάτε η εταιρεία το ρίσκο…και θέλει οι θεατές να ξαναφάμε έτσι στη μάμα,ξαναζεσταμένα φαγητά ,και νομίζεις οι υπεύθυνοι ,οτι θα στη σκαπουλάρουν έτσι ,χωρίς να λογοδοτήσουν,ή να κρύβονται πίσω από δελτία τύπου επειδή είναι ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕ,κεφαλαιουχική και αμιγώς ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ…Σε ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ απευθύνετσε,όχι σε ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΕΣ κουνιστούς ,που διαβάζουνε τα ΤΣΑΡΤ,και τρώνε μελιτσάνες παπουτσάκια…
Και όσο το καθυστερούν χειροτερεύει το public demand σε 10 φόρουμ,στις πλατείες και αύριο σε όλες τις συνοικίες….Να αφήσουν τους στρουθοκαμηλισμούς ,για τα σχολικά φεστιβάλ,ή να μη ξανασασχοληθούν με το μέταλ…Yes master.I always OBEY to the RULES…Ούστ…στα γίδια ,και στους βοσκούς μαζί…ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
TO LINE UP DEN EINAI KAKO…ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ…ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΡΕ!!!ΤΟΣΗ ΜΠΑΖΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΣΤΟΝΕΣ!!!
Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη συζήτηση γιατί αποδεικνύει σε αλλήλους ότι ο Έλληνας οπαδός ούτε ηλίθιος είναι ούτε έχει λεφτά με ουρά για να α δίνει στις εταιρείες που τον κοροϊδεύουν. Υπάρχουν όμως ένα -δύο θέματα τα οποία δεν έχουν θιχτεί όπως τους αρμόζει. Για αρχή να υπογραμμίσω την καλή μου διάθεση απέναντι στα αντανακλαστικά της didi : είδε ότι το πρώτο line-up δεν τράβαγε και προσπάθησε να το βελτιώσει. Αυτό σαν σκέψη και κίνηση μπορεί να θεωρηθεί ως “νίκη του οπαδού”, γιατί αποδεικνύει ότι οι εταιρίες μας λογαριάζουν κάπως (αν και θα έπρεπε να μας φοβούνται) και εξηγώ :
-> Τόσα χρόνια τρώμε στην μάπα τα ίδια και τα ίδια γιατί ο Έλληνας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ. Όποιος από εμάς βγαίνει στο φόρουμ και δηλώνει αγανακτισμένος και στην συνέχεια πάει και τα σκάσει στην didi για να δει πάλι τους ίδιους “πεθαμένους” (άσχετα από το πόσο αρέσουν σε κάποιους ή το πόσο μεγάλοι ήταν ΚΑΠΟΤΕ), καταστρέφει την ίδια την έννοια της αντίδρασης. Αν το rw φέτος μαζέψει 3000, να δείτε πως του χρόνου θα το σκεφτούν 3 και 4 φορές για το ποιούς θα φέρουν. Αλλά στην Ελλάδα παντού έτσι κάνουμΕ : γκρινιάζουμε μεταξύ μας και μετά πάμε και τους τα σκάμε.
-> Είδατε τί έγινε με το gfest : παρ’ότι τα ονόματά του ήταν αξιοσέβαστα, η διοργάνωση είχε προβλήματα και το κοινό δεν το τίμησε ανάλογα. Αποτέλεσμα : φέτος γιοκ gfest, αλλά θέλω να πιστεύω πως η astra πήρε το μάθημά της και από εδώ και πέρα θα μας σέβεται πιο πολύ.
->το line up του rw θα μπορούσε να είναι καλύτερο : χάθηκε να κλείσουν τους in flames για headliners από το να βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους ;
->Ελπίζω όλοι μας να στηρίξουμε τις συναυλίες που γουστάρουμε και αξίζουν με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα δούμε μεγαλύτερα ονόματα.[/i]
ΑΝ όντως ισχύουν οι αλλαγές -τους έχω ικανούς για όλα…
Ρε σεις ειστε απίστευτοι. Γκρινιάζουμε όλη τη χρονιά για τις μπάντες που πήγαν να φέρουν. Μετά τις αλλάζουν (αυτό μας έλειπε να μην τις αλλάξουν) και τώρα διαμαρτύρεστε γιατί φέρνουν τα ίδια και τα ίδια…
Οκ, συμφωνώ WASP τρίτη χρονιά σερί πάει πολύ. Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου να τους δω τρίτη φορά. Ήμουν ο πρώτος που έλεγε για παραλία το καλοκαίρι αλλά αν παίζουν αυτοί και οι Σίστερ θα ανέβω…
Καταλαβαίνω ότι ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του αλλά να κράζετε τους Twisted Sister είναι απίστευτο. Ρε Αξλ με όλο το σεβασμό στους Γκανς τι εννοείς ΜΕΓΑΛΟ? Τους Γκανς αντί των Τουίστιντ??? Αν και είναι υποκειμενικό αυτό. Τέσπα…
Εδώ κάποιοι ζητούν τους Λεφτάλικα τι να λέμε τώρα…18 χρόνια να βγάλουν δίσκο έχουν και εμείς εκεί…
Και εντάξει αν τους είδατε πέρσι έχει καλώς, εγώ που με έκαιγε ο λούστης ο στρατός και δεν τους είδα…
Όποιοι θέλουν πάνε όποιοι δεν θέλουν τα κουβαδάκια τους και στην παραλία (όπως και εγώ μέχρι χτες).
1on) Den tha tous enisxyso oikonomika. Alla tha eimai ekei.
2on) Vrikes lathos atomo na tou peis gia glypsimata, osoi einai edo kairo kseroun ti kraksimo exo riksei stin Didi… Akyros…
Ενω οι T.Sister & οι Wasp,έχουν ολόφρεσκα δισκάκια κάθε χρ’ονο,20 χρ’ονια τώρα…χα…χ.α…χ.α. και σαφώς προσφέραν πρισσότερα στην εξέλιξη της μουσική…παγκοσμίως…Τα εντεχνιέντα αλληλοφαγώματα και αλληλοκατηγορίες γιά τα υποκειμενικά ακούσματα,ανήκουν στο στίβο της πολιτικής,στα πάνελ με τους εκπροσώπους της κάθε σεβαστ’ης λαικής ΕΝΤΟΛΗΣ ,να κουνάτε και σημαιάκια,ταμπέλες και ετικέτες εκεί που βρείσκουν και τα πουλάνε όλα αυτά΄΄
Εισαι του public demand…με καραμελλίτσες και χαλβά Φαρσάλλων,να γιορτάσετε με τις μπεκάτσες τα 10 χρόνια του θεσμού …Θα στε οι λίγοι και εκλεκτοί ,του μεταλλικού Θεού…Εδώ μιλάμε γιά true μέταλ τώρα…
Καταρχάς να πω πως συμφωνώ με τον Montecristo…
Θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αλλά τουλάχιστο έφτιαξαν το προηγούμενο line-up
Ακόμα εγώ μέχρι χτές για μπανάκι πήγαινα αλλά τώρα θα τρέχω μαλακάσα, μιας και δεν τους είχα δει πέρσυ και πλέων του είχα ξεγράψει πως δεν θα έρχονταν οπότε αυτά τα νέα με χαρποίησαν πολύ
αυτά
Ενω οι T.Sister & οι Wasp,έχουν ολόφρεσκα δισκάκια κάθε χρ’ονο,20 χρ’ονια τώρα…χα…χ.α…χ.α. και σαφώς προσφέραν πρισσότερα στην εξέλιξη της μουσική…παγκοσμίως…Τα εντεχνιέντα αλληλοφαγώματα και αλληλοκατηγορίες γιά τα υποκειμενικά ακούσματα,ανήκουν στο στίβο της πολιτικής,στα πάνελ με τους εκπροσώπους της κάθε σεβαστ’ης λαικής ΕΝΤΟΛΗΣ ,να κουνάτε και σημαιάκια,ταμπέλες και ετικέτες εκεί που βρείσκουν και τα πουλάνε όλα αυτά΄΄
Εισαι του public demand…με καραμελλίτσες και χαλβά Φαρσάλλων,να γιορτάσετε με τις μπεκάτσες τα 10 χρόνια του θεσμού …Θα στε οι λίγοι και εκλεκτοί ,του μεταλλικού Θεού…Εδώ μιλάμε γιά true μέταλ τώρα…[/quote]
Katse re Rainbow giati faskeis kai antifaskeis, ektos kai an eipes kati me eironia i’ xioumor kai den to katalava.
Milas gia allilofagomata kai allilokatigories gia ta ypokeimenika akousmata kai sto telos mas les gia bekatses kai true metal… Mipos exoume ksefygei ligo?
Oi alloi milane gia tous “leftalika” kai den vlepoun oti auti tin stigmi oi “leftalika” kai oi “arxaioi” Guns N’ Roses mazi me 1-2 alla sygrotimata einai oi headliners se ola ta megala festival tou eksoterikou.
Entaksei, ego na miliso antikeimenika gia tous GN’R den to perimenete, alla ta gegonota den sas lene tipota?
και επειδή φιλαράκο μου ,όταν ξεκινάει ο ξεσηκωμός και όταν γκρεμίζω δημαρχιακά μέγαρα ,οι αρουραίοι που εξυπηρετούν συμφέροντα,είναι οι πρώτοι ,που τρέχουν να κρυφτούν,όταν το πλοίο βουλιάζει,είναι το 3 ο σου υποτηρικτικό πόστ ,γιά τη ΚΟΡΟΙΔΙΑ που λαμβάνει χώρα εις βάρος μας εδώ…Οφείλεις να ξεκαθαρίσεις αν λειτουργείς ώς προβοκάτσια…Τα υποστηρίξεις αυτά , χωρις να εξυπηρετείτε η κερδοσκοπικό όφελος μιάς εταιρείας …Επαναλαμβάνω το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ μου στη διάθεση εκπροσώπων της διοργανώτριας εταιρείας,μιας που αναμένω ΕΠΙΣΗΜΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ να ξεκαθαρίσει τα πράγματα,τι γιορτάζουμε φέτος…Τα κολεγιόπεδα οπαδοί ,που παραβρέθηκαν στους White Stripes ,που αποχώρησαν επειδή η΄Astra δεν είχε δέσει καλά το πανί στη σκηνή,και παίξαν μισή ώρα,δεν είναι ο ΄χωρος στο ΜΕΤΑΛ,για΄τι το λέω ΕΓΩ,Που είμαι κομπλεξικός,κάφρος,και καρακολλημενος…Χλαπάτσες όμως δε τρώω…Αυτά εκεί που μάθαν να τα κάνουν…και σε αυτούς που πέρνουν τις λαικές εντολές…masters…masters…
Tα πολλά λόγια είναι φτώχεια…Υπάρχει στο εμπόριο και βιβλίο διαχείρησης κρίσεων,γιά managers,και πυδαμιδωτά συστήματα διοίκησης κατά τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ πρότυπα…
και επειδή φιλαράκο μου ,όταν ξεκινάει ο ξεσηκωμός και όταν γκρεμίζω δημαρχιακά μέγαρα ,οι αρουραίοι που εξυπηρετούν συμφέροντα,είναι οι πρώτοι ,που τρέχουν να κρυφτούν,όταν το πλοίο βουλιάζει,είναι το 3 ο σου υποτηρικτικό πόστ ,γιά τη ΚΟΡΟΙΔΙΑ που λαμβάνει χώρα εις βάρος μας εδώ…Οφείλεις να ξεκαθαρίσεις αν λειτουργείς ώς προβοκάτσια…Τα υποστηρίξεις αυτά , χωρις να εξυπηρετείτε η κερδοσκοπικό όφελος μιάς εταιρείας …Επαναλαμβάνω το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ μου στη διάθεση εκπροσώπων της διοργανώτριας εταιρείας,μιας που αναμένω ΕΠΙΣΗΜΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ να ξεκαθαρίσει τα πράγματα,τι γιορτάζουμε φέτος…Τα κολεγιόπεδα οπαδοί ,που παραβρέθηκαν στους White Stripes ,που αποχώρησαν επειδή η΄Astra δεν είχε δέσει καλά το πανί στη σκηνή,και παίξαν μισή ώρα,δεν είναι ο ΄χωρος στο ΜΕΤΑΛ,για΄τι το λέω ΕΓΩ,Που είμαι κομπλεξικός,κάφρος,και καρακολλημενος…Χλαπάτσες όμως δε τρώω…Αυτά εκεί που μάθαν να τα κάνουν…και σε αυτούς που πέρνουν τις λαικές εντολές…masters…masters…
Tα πολλά λόγια είναι φτώχεια…Υπάρχει στο εμπόριο και βιβλίο διαχείρησης κρίσεων,γιά managers,και πυδαμιδωτά συστήματα διοίκησης κατά τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ πρότυπα…[/quote]
1ον) όταν είπα πως και με τους acdc κάποιοι θα φωνάζουν δεν αναφερόμουν σε εσένα (εκτώς κι αν ξέρεις κάτι παραπάνω από εμένα…)
2ον) Σιγά μην είμαι και παράκτορας της C.I.A./K.G.B. είπαμε πια ένας απλός οπαδός είμαι που (υπερ)ενθουσιάστικε όταν άκουσε πως σε ένα φεστιβάλ που δεν θα πήγενε μιασ και δεν τον εκδιέφεραν τα ονόματα, ανακοινώθικαν 2 ονόματα που τα γουστάρει πάρα πολύ, δεν καταλαβένω γιατί ψάχνεις να βρείς παντου δαίμονες και κριμένες σχέσεις :?: :?: :?:
Ακόμα ούτε εμένα μου αρέσει αυτή η στάση της εταιρίας θα μπρούσε να φέρει σίγουρα κάτι μεγαλύτερο, ΑΛΛΑ δεν θα΄κάνω αποχή από την συναβλέια (αν και θα έπρεπε) μιας και γουστάρω να δώ αυτα τα 2 σχήματα
Ασ τουε έφερνε άλλος ούτε που θα πάταγα στη μαλακάσα (άσε που δεν με βολέυει κι όλας) αλλά όχι γουστάρω να τους δώ και θα πάω και όποιος δεν θέλει δικάιωμά του, γούστο του και καλά κάνει… δεν θα του πω πήγενε ή μην πας
Εντάξει τότε…Σαν οπαδός ομιλείς σωστά…Αλλα αν θεωρείτε γκρίνια,το να απαιτείς το δικαίωμα σου ,αντί γιά ΠΙΤΣΑ να σου σερβίρουν ψωμοτύρι,και να στο παρουσιάζουν γιά ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ,τότε αντιλαμβάνεσε αν θα διαμαστυρηθείς στο γκαρσόν ή στον υπαύθυνο του μαγαζιού…
Το ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη περίπτερα,μπακάλικα,μανάβικα και παράγκες εις βάρος προβατοποιθημένων κοινωνιών, πρέπει να τελειώνει πλέον ,επειδή το θέλουμε εμείς και όχι οι ΑΛΛΟΙ…
Ρε σύ RAINBOW δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχεις πάρει τόσο πολύ (και μετά λές για άλλους 8) ) Ωραία δεν ήρθαν τα συγκροτήματα που περίμεναν οι περισσότεροι φέτος, τι να κάνουμε; Κάποια στιγμή θα έρθουν όμως, αυτό είναι σίγουρο! Από τη στιγμή που έφεραν Sabbath, Maiden, Slipknot, Dio, Slayer, Accept, Twisted Sister, Anthrax την ίδια χρονιά να είσαι σίγουρος ότι θα φέρουν και Metallica.
Και αυτό πού είπες για τους W.A.S.P δεν στέκει καθόλου! Ο Βlackie είναι πάντα συνεπής! Κάθε 2 η 3 χρόνια το πολύ βγάζει άλμπουμ (τα οποία γ@μ@νε!) Σε αντίθεση με τους (αγαπημένους μου κατά τα άλλα) Metallica οι οποίοι βγάζουν άλμπουμ κάθε 5 χρόνια… και όσο για το περιεχόμενο τους… :roll:
Oi άνθρωποι (καλιτέχνες) υπόκειντε φυσιολογικά στη φθορά του χρόνου …Οι ιδέες,τα μυνήματα και το έργο τους ΠΟΤΕ…V for Vendeta :lol: :lol: :lol: :lol:
Και όσο υποκείπτεις πρωί ,μεσημερι και βράδυ ,σε λαικές εκ των άνωθεν εντολές,συμβιβάζεσε,συντάσεσε ,υποτάσεσε και στο τέλος δεν είσαι πιά ΕΣΥ…Μετατρέπεσε σε ΣΑΡΚΟΦΟΡΟ ΑΡΝΙ 8O …και γίνεσε ΑΥΤΟΙ… 8O
Pw pw.blepw to epomeno blockbuster stous kinhmatografous na legetai D is for DIDI kai kapoious neomartyres tou RW na zwnontai ekrhktika kai na tous anatinazoun ta grafeia forwntas maskes me th fatsa tou lars ulrich kai t-shirt “δε θα πατησω εκει ποτε κουφαλα Μαλακασα”
Sigoura den trellenomai me Twisted kai WASP alla sigoura tous prwtimaw apo tous Cult.Elpizw na akolouthisoun pio dinata onomata.
σωστος
:lol: :lol: :lol: :lol: Rulz!
Μα καλά, δεν έχει ακούσει ΠΟΤΕ κανείς σας ότι ο πελάτης έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο?
Αποφασίσανε οι “κύριοι” του RW να αλλάξουν το Line-up? Ε, τότε να φέρουν ότι καλύτερο περιοδεύει στην Ευρώπη. Όχι να κοίτανε πώς θα βουλώσουν μάτια και στόματα. Και δε νομίζω ότι αν έφερναν ΕΣΤΩ και 1 από τα μεγάλα ονόματα θα είχε αποτυχία το φεστιβάλ (αποδείχτηκε πασιφανώς πέρσι με τους Sabbath. Όλοι εδώ ήμασταν).
Λοιπόν,ότι μου λέτε για μέσα και έξω στα έξοδα εγώ τ’ακούω βερεσέ. Όταν έχεις μια επιχείρηση και προσφέρεις ένα προϊόν προς κατανάλωση παίρνεις και ΡΙΣΚΟ-εκτός αν ξέρετε εσείς κανένα διαφορετικό κόλπο στην παγκόσμια αγορά…
Όσο για το public demand- δηλαδή θέλετε να πιστέψω ότι τα 15χρονα που και καλά επηρέασαν τη Didi ακούνε περισσότερο Twisted Sister από Metallica και απαίτησαν αυτούς…Μα θα μας τρελάνετε εντελώς? Εσείς στα 15 σας τους Twisted Sister θέλατε να δείτε ή τους Metallica?
Συμφωνώ στο 95% αυτών που ανέφερε ο montecristo. Με μια μικρή ένσταση. Όχι, δεν αφουγκράστηκαν εμάς…επικρατεί ΠΛΗΡΗΣ ΚΟΥΦΑΜΑΡΑ! Την τσέπη τους αφουγκράστηκαν που δε κουδούνιζε, και κοιτάξαν πώς θα βρουν μια εύκολη λύση να συμμαζέψουν την κατάσταση.
Δεν είμαι της άποψης να τους μαυρίσει κανείς-o καθένας κοιτάει το συμφέρον του στην τελική-αν του αρέσουν τα συγκροτήματα φυσικά θα πάει να τα δει. Απλά προσωπικά, επειδή δε μου περισσεύουν κιόλας,τυχαίνει να είμαι πιο επιλεκτική όσων αφορά το που θα τα σκορπίσω-Λυπάμαι που δεν πάω να δω ότι ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ, αλλά μόνο ότι ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΩ! Άσε που γεννήθηκα και “ελαττωματική” και τείνω να διεκδικώ -στο βαθμό του εφικτού- αυτό που μου αξίζει. Οι υπόλοιποι πάτε δείτε WASP για 3η φορά…
Δεν περιμένω τίποτα πια τόσο ΖΩΑ που είμαστΕ. Το μόνο στο οποίο προσπαθώ να ελπίζω-είναι να ενεργοποιηθεί η λογική κάποιων μπας και καταλάβει επιτέλους η Didi ποιός της δίνει και τρώει…Άιντε γιατί μου ανέβηκε η πίεση πάλι!