οποιος ανοιξει πρωτος την 200στη σελιδα θα κερδισςι εισητηρια για ολες τις συναυλιες που κανει η DIDI…
[quote="axlgreece
1on) Den tha tous enisxyso oikonomika. Alla tha eimai ekei.
:roll:
Pws ginetai auto??? :?: Na mhn tous enisxuseis oikonomika alla na eisai sto RW??? :?:
Δεν είπα εγώ ότι είναι φρέσκοι οι Twisted Sister. Απλά δεν τους είδα πέρσι και θέλω να τους δω εδώ και πάνω από δέκα χρόνια- και σίγουρα πολύ περισσότερο από τους Μετάλλικα.
Εγώ είπα ότι από την στιγμή που έγινε έστω και αυτή η αλλαγή είναι καλύτερα από το χαβαλέ που είχαν ανακοινώσει στην αρχή. Δηλαδή πήγαν από το 0 στο 5 και κάποιοι ζητάνε να πάει στο 10 κατευθείαν. Αφού μόνοι μας τα λέμε ότι είμαστε Μπανανία. Τί θέλαμε- αλλαγή line up με τους Tool μέσα κατευθείαν? Αφού είναι λαμόγια…
2 πραγματα. καποιοι δεν καταλαβαίνουν, οτι λ.χ. οι METALLICA και οι MOTLEY είχαν κλεισμένες τις ημερομηνίες σε αλλά μέρη. Δεν μπορείς να πάρεις αδεία festival οτι μέρα σου καπνίσει, πρέπει να το κανονίσεις απο πρίν. SOAD, JOVI, TOOL, GNR, ζητήσανε πολλά. και οι ACCADACCA δεν περιοδευουν. Αυτά.
Εγώ πάλι φτύνς τον κόρφο μου. Θα δώ. Bon Jovi 3, kai σιστερ με κατι αλλό 5 June και 7 june GNR, Λοινδινό. Αυτά είναι ! Και CULT στη Σερβία ! Well με RW η χωρίς, καλά είμαστε.[/list]
σκατα στην didimusic λοιπον :oops: :oops: 8)
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 905 POST…ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ H DIDI…
Oti peis. Kai me ayto to eishthriaki,se aytin tin exeytelistikh timh pisteyw oti ayto to festival borei na ginei to megalytero festival tou kosmou. San afhnoun daxtylies kai xabari den pernete.
σωστος[/quote]Elate re paidia twra,kaloi,xrysoi oi In Flames alla gia headlining festival 15.000 atomwn oute stin Ulaanbaatar.
To rw ta skatwse giati den arxise to programmatismo tou apo nwris me apotelesma twra na trexei na kali4ei to xameno edafos me oti apemeine.Einai i koultoura mas san Ellinas na imaste anthrwpoi tis telefteas stigmis.
1.Λίγο με νοιάζει τι δεν μπορούσε να κανονίσει η Didi… Όπως εγώ θα κόψω τον κώλο μου να τους σκάσω τα φράγκα που αυθαίρετα ζητάνε, έτσι κι εκείνοι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να μου φέρουν να δω αυτά που ζητάω…
2.Όσο για τις ημερομηνίες που έκλεισε το festival πάλι λίγο με νοιάζει-να το κλείσουν όποτε είχαν κενό οι μεγάλες μπάντες…
3. Αφού τους δικαιολογείς γιατί δεν κάθεσαι εσύ εδώ να φας τα σκατά-να μας δώσεις τα εισητηριάκια σου να πάμε εμείς να δούμε και Guns and Roses :!: που σήμερα “Αυτά είναι!” και μέχρι χτες μας τα’χες ζαλίσει με 70.000 posts προκειμένου να μας πείσεις πόσο παππούδες και άχρηστοι είναι…
Τους Λεφτάλικκα είτε περιοδεύουν σε όλη την Ευρώπη είτε περιοδεύουν σε ολόκληρη την Πολυνησία τους έχω χεσμένους. Και στο δρόμο κάτω από το σπίτι μου να παίξουν…
Δεν υπάρχει μπάντα ποτέ στην ιστορία της μουσικής που να κορόιδεψε τους οπαδούς τόσο πολύ όσο αυτά τα λαμόγια. Να λέει στεγνά στους οπαδούς “είστε μαλάκες με περικεφαλαία”. Το ότι έφτιαχναν δισκάρες είναι γεγονός αλλά το να έδινα φράγκα στα μαλακιστήρια με όλα αυτά που έχουν κάνει? Με τίποτα.
Εδώ τρέχανε στα δικαστήρια δεκαπεντάχρονα που έκαναν download έστω και ένα τραγούδι τους και εσείς θα (χρυσο)πληρώνατε συναυλίες τους? Και μετά μιλάτε για αντίσταση στiς εταιρίες?
Φυσικά και είμαι βαποράκι της λαϊκής κουλτούρας όπως είπε κάποιος και για αυτό ανακοινώνω ο λαός θέλει Twisted. Μπορεί να έχουν να βγάλουν 20 χρόνια δίσκο αλλά φοράνε παντελόνια, όχι όπως ο Δανός.
ΘΕΑ…ΘΕΑ… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: +++++++++10000000000000000000000000 χρυσοί δίσκοι ,και τα λελούδια από μένα…
Πρόσεχε όμως τι θα σου πω…Μην παρεκτρέπεσε κατηγορόντας GnR,διότι είναι η γνωστη τακτική του εμφυλίου,παρεκλίνοντας από την ουσία του θέματος…
Γιά δες και τον απο πάνω μου ,μέλος του pubic demand,που πετάει πεπονόφλουδες ,γιά να τσιμπίσουν τα 8 χρονά…Αυτό θα επιχειρηθέι τώρα ,γιά να ΧΡΥΣΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ,άλλα μπαγιάτικη τακτική,σαν αυτά που κλείσαν,και έχουν το θράσσος να συγκρίνουν τους Θεούς ,με τη 5 η Εθνική,που κατεβαίνει στο τερέν,με μοδούλα ογκραντέν…και νομίζουν μερικοί ότι θα σ]ασχοληθούμε με το ΠΑΟ - ΟΣΦΠ και το όπιο του λαού,απο τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ και τους ΒΕΝΕΤΟΥΣ…Προβοκάτσια εκεί που περνάνε,και όποιος γουστάρει και από κοντά μαζί με τα ψητά ΑΡΝΙΑ…
1.Λίγο με νοιάζει τι δεν μπορούσε να κανονίσει η Didi… Όπως εγώ θα κόψω τον κώλο μου να τους σκάσω τα φράγκα που αυθαίρετα ζητάνε, έτσι κι εκείνοι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να μου φέρουν να δω αυτά που ζητάω…
2.Όσο για τις ημερομηνίες που έκλεισε το festival πάλι λίγο με νοιάζει-να το κλείσουν όποτε είχαν κενό οι μεγάλες μπάντες…
3. Αφού τους δικαιολογείς γιατί δεν κάθεσαι εσύ εδώ να φας τα σκατά-να μας δώσεις τα εισητηριάκια σου να πάμε εμείς να δούμε και Guns and Roses :!: που σήμερα “Αυτά είναι!” και μέχρι χτες μας τα’χες ζαλίσει με 70.000 posts προκειμένου να μας πείσεις πόσο παππούδες και άχρηστοι είναι…[/quote]Poios se ypoxrewnei na tous ta skaseis??? Forologoumenh eisai kai zhtas apo to kratos na prosferei yphresies analoges ths forologias?? Kai protimow “bagiatika” me 39 euro para Kleftallica me 60. Hail to TeenageIdol.
1)Με αγάπη και ΔΕΟΣ ,παρακαλώ όπως παρουσιαστεί ο ΛΑΟΣ ,να συζητηθεί δημοκρατικά το θέμα,υπό τις τυμπανοκρουσίες φερεφώνων…
2) Το μέτρο σύγκρισης είναι τα λοιπά φεστιβάλ της Ευρώπης…Που ξαναπαίζουν οι Sisters???Στη ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ,ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ή ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ,που κάποιοι εφαρμόζουν τακτικές του παρελθόντος του Σουλτάνου και του Χαλίφη που γλύφει…
3) Στη Α Γυμνασίου ,στο προαύλιο φίλε TeenageIdol,να πας να κατηγορείς με αυτά τα φτηνά,ξεπερασμενα επιχειρήματα τους Tallica…Οχι σε ένα μουσικό φόρουμ…
Τι πουλάνε στεγνά στους οπαδούς "είστε μαλάκες με περικεφαλαία"
παίζοντας 3 ωρα show(βλ.Ν.Σμύρνη) και οι ξοφλημενοι,επανασυνδεδεμένοι ,ξεπουλήσαντες έχουν θέση εδώ…
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…
Επαναλαμβάνω,οι πολιτικάντιδες είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΨΕΜΑΤΩΝ & ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΕΣ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και τους το λέω και στη μάπα τους όποτε τύχει…Εσύ θες διάβασμα ακόμη,παίζοντας με τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ μας…
Και προ παντώς μη χάνεις τη ψυχραιμία σου…ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ…ΟΠΑΔΕ…Αγαπητέ
Next please…Απο κεί είναι η ΕΞΟΔΟΣ… :lol: :lol:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ …ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΦΟΛΑ…Αυτά στους λογιστές και τους οικονομικούς συμβούλους ,τα υποτιθέμενα πρυπολογιστικά σενάρια…Στην Ιταλία/Ιμολα 17/6, που ξεκινάει το καραβάνι από Ελλάδα ,φίλε μου με σημαίες και ταμπούρλα 39 Ευρώ κοστίζει οι Λεφτάλικα(έτσι γιά να τσούζει και καλά κάνουν) ,μαζί με Darkness,Lacuna κλπ…Ζήτω η νέα γενιά του thrash… :lol: :lol:
Μπράβο στον Rainbow και στην snuffleeva. Συμφωνώ απόλυτα!
Τώρα τελευταία (και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου), βλέπω περίεργα post και αυτός ήταν ο λόγος που ενώ έμπαινα και διάβαζα, αποφάσισα βλέποντάς τα να γράψω.
Προφανώς δεν είναι μόνο δική μου αίσθηση, ότι φερέφωνα κατακλύζουν το forum με “αντικειμενικές” απόψεις…Το να τα χώνει κάποιος σε 1 post και σε άλλα 10 να τους υποστηρίζει πλαγίως π.χ. με υποχθόνιες τακτικές του styl “ναι μεν, αλλα…” που θυμίζουν άλλες εποχές, και προσπαθώντας να παρασύρει με αυτή την τακτική και άλλους επιβεβαιώνει τον “περίεργο” ρόλο τους.
Δεν βλέπω κανένα καχύποπτα, αλλά τα ερεθίσματα που δίνονται εδώ μέσα είναι πάρα πολλά.
Ακόμα να βγούν να μιλήσουν οι γνωρίζοντες…τουλάχιστον όπως δείχνουν κάποια post εδώ μέσα, όλο και κάτι παραπάνω ξέρουν κάποιοι…
Rainbow, snuff συνεχίστε με τις αιχμηρές και καίριες τοποθετήσεις σας
Κάτι τελευταίο σαν ερώτηση-παγίδα (περιμένω απαντήσεις από όποιυς μπορούνε)
Τι σημαίνει “Δεν θα ενισχύσω τον Ταδε, αλλά θα είμαι εκεί”?
----Οτι θα περιμένω και θα ακούω τα group απ’ έξω???
----Ότι θα μπώ freeee? (με οποιοδήποτε τρόπο)
----Ότι θα είμαι εκεί πνευματικά και όχι σωματικά? Ημαρτον!
Η κάτι άλλο που δεν μπορώ να φανταστώ???
Την ίδια ερώτηση είχε κάνει και κάποιος άλλος φίλος νωρίτερα αλλά μάλλον και αυτή η γνώμη θα ήταν άκυρη.
ΑΚΥΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (Μπεεεεεεε), sorry αλλά με φωνάζει ο βοσκός (λέγε με DIDI), για τιμωρία -------->κούρεμα κ.λ.π…
:twisted: :evil:
Οι Λεφτάλικα άλλαξαν όνομα και λέγονται πλέον Κατσαρόλικα…
Με 39 ευρώ παίρνεις κινέζικη χύτρα ταχύτητος ντε λόνγκι τσι…
Βγαίνω σαν εκπρόσωπος τον Metallica και θέλω να πω πως ζητάνε συγνώμη για ότι σας έχουν κάνει και πως θα στεναχωρηθούν που δεν θα περεβρεθείτε στην συναυλια-καντάδα, κάτω από το σπίτι σας. :lol:
Τί σας έπιασε ξαφνικά με τους Τάλλικα?
Ότι δε πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λένε στο χωριό τους Χατζηλαλάκη. :twisted:
Όσο για Twisted ωραία η μια φορά γιατί να ξαναδώ παππούδες ντυμένους καρναβάλι?
Μου φτάνει ο Φλωρινιώτης…
Έλεος, παρντόν αν ενοχληθούν κάποιοι αλλά δεν είδα να είπε κανείς ότι μαμάνε οι Τάλικα για να βγει ο καθένας να τους θάβει γιατί το λέει ο Μπάμπης ο Σουγιάς, Ο Γιώργος ο πεταλούδας…
Το ότι οι Metallica είναι η μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη (μαζί έστω με τους Tool και τους Paradise Lost ) είναι αναμφισβήτητο. Όσοι τους κατακρίνουν και προτιμούν να δούν το φετινό rockwave, ΟΚ απόψεις είναι αλλά μην το ξεφτιλίσουμε το θέμα. Οι Wasp και οι Twisted Sister μαζί και οι Cult αν θέλετε, δεν κλάνουν μία μπροστά στο μεγαλείο των Metallica ή έστω στην συναυλιακή εμπειρία της live απόδοσης ενός For Whom The Bell Tolls ή ενός Harvester Of Sorrow. Έτσι είναι, πώς να το κάνουμε δηλαδή;
Ακόμα και οι Maiden να ερχόντουσαν θα σκεφτόμουν (έστω) να τους ξαναδώ εν αντιθέσει με τα φετινά ονόματα. Άκου Franz Ferdinand και Crimson Glory…
Πες μου τι ακούς να σου πω ποιός είσαι…Σίγουρα Τέλη η υποκειμενικότητα στη τέχνη,έχει 2 όψεις…Γιά τη πλύση εγκεφάλου ,που υφίστατε η μαζική κοινή γνώμη (παραπέμπω στο μηνιαίο τεύχος του περ, Focus )είναι γνωστό από τα ΜΜΕ…Το ότι η αποτυχημένη προσπάθεια να χαράξει κάποιο group νέους δρόμους ,και να αποτύχει κτυπώντας κατσαρόλες,και σολάροντας με ηλεκτρικό βουρτσάκι ,σαφώς είναι γιά επικρότηση και όχι γιά χλευασμό…Οι πατάτες των μεγάλων ονομάτων ιδρυτών Sabbath,Zepelin,Purple είναι ουκ ολίγες…Και φτάνει ο χρόνος και τα κουκουλώνει όλα…γιατι΄ειδικά ο καλλιτέχνης ,έχει δικαίωμα στο λάθος ,όταν τη ψάχνει και ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ…Αν εμείς στο χώρο μας ,ΚΟΛΛΗΣΕ το μυαλό μας ή δε μας άρεσε πρόβλλημα μας,όπως π.χ του λαικού των 70ees, στο Βοσκόπουλο,Πουλόπουλο και δε μπορεί να ακούσει εύκολα άλλα παρα πέρα ,ή τα χαρακτησίζει χάλια τα υπόλοιπα και το ίδιο πάθαν πρώην μεταλλάδες ,που στα
80ees από τη πλυση του ΠΟΠ & ΡΟΚ ,γίναν Cure-άδες ,Nick Cave κλπ…κλπ μήπως μεγαλώνοντας ο άνθρωπός και από έλλειψη χρόνου,ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ και ΑΡΑΖΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ στο καναπεδάκι του ,και η ζωή του όλη γίνετα ι TV,να πάει να ψάξει τι του φταίει και ο καθένας έχει το σκοπό του …
Aυτά …δεν ανταπαντώ για το μεγάλο κεφάλαιο στη παγκόσμια μουσική των Europe…θα τα πούμε στο Τέξας… :lol:
Μην οδηγείς τη συζήτηση σε απροσοναταλιστικούς ατραπούς…Το θέμα δεν είναι αυτό…Ευχαριστώ και θα σε φτιάξω χα…χα