Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε μου… Προσυπογράφω. Και επαναλαμβάνω : όποιος πληρώσει εισιτήριο για να δει το φεστιβάλ που κράζει τώρα στο forum, ενισχύει την κοροϊδία όλων μας. Δεν τα βάζω με τους οπαδούς των sister και της σφήκας. Τα βάζω με εκείνους που θα πουν “ε, πήγε η παρέα και πήγα, ε δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω, ε αναρωτιέμαι αν θα ξαναέπαιζαν το ίδιο καλά”. ΕΛΕΟΣ.
Τα ονόματα και τα ip αυτών που λένε ότι έχουν γραμμένους τους metallica, κρατούνται από την vodafone και την διεύθυνση του forum και όταν με το καλό έρθουν του χρόνου, εγώ προσωπικά θα είμαι στην πόρτα της συναυλίας και θα τους κόψω όλους (+τον Τέλη, αλλά αυτόν για λόγους γραφικότητας).
Ένα κομμάτι από το master of puppets είναι σημαντικότερο απ’όλη την καριέρα των twisted sister. Λίγη αιδώς !!!
Metallica was easily the best, most influential heavy metal band of the '80s, responsible [size=7]for bringing the music back to Earth[/size].(source allmusic.com)
Πώς μπροστά στους ύμνους,I wanna rock,& When I gonna take it ,ωχριούν φίλε μου τα βαθιστόχαστα νοήματα Take a look at the sky,just before you die…
Αλλα ποιός κατάλαβε ότι του χτυπούσαν τη καμπάνα , σπίτι-δουλειά,TV, ύπνο που ψάχνει μετά να βρεί ,τη χαμένη του ΖΩΗ…Αλλωστε αυτό θέλουν…ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ,και τα μπούτια σου Μαρία,με περισπούδαχτη στιχουργική Τσιφτετέλι ΤΟΥΡΚΙΚΟ νιναν γιαβρούμ Ο ΚΑΡΑΠΕΠΕΡΗΣ που είχε ΣΕΚΕΡΙ… 8O 8O 8O και ΄δως του μπακλαβάδες και ναργιλέδες…ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣσ μη φωνάζεται ,μη και ξυπνήσει κανείς…
Που `ναι τώρα ο Μπάμπης ο σουγιάς ,και ο Λαλάκης ο γιακάς,να μας α ξαναπεί τα κάλαντα ,των underground που του τα κρύβανε ,…Και καλά δεν ήξερε…Δε ρώταγε πρώτα…Τα κάναμε όλα ίσωμα και σκατά,όπως του τα σερβίραν οι ΠΟΝΤΙΚΟΙ των μονοπωλιακων παραγκών…και οι ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΓΚΟΥΡΟΥ,της ωραίας ,της παρέας και της επικρατούσας ξεφτύλας…
παιδιά, δεν σας καταλαβαίνω. Σε όλα αυτά θα πληρώσω κανονικότατα εισητήριο.
Guns = 37,50 GBP και booking fee = 60ε. Cult +άλλα =20e. Sister = 30 λίρες. Bon jovi =45 λιρόνια… και 80 λίρες το train, και 45 λίρες τη μέρα, το δώματιο. ΤΣΑΜΠΑ !
Παρακολουθώ το συγκεκριμένο topic από τότε που ξεκίνησε…
5 μήνες τώρα αναρωτιόμαστε για το ποίοι θα έρθουν, ποίοι δε θα έρθουν, πόσα παίρνει ό ένας, πόσα παίρνει ο άλλος, πόσο μεγάλα στάδια γεμίζει ο τάδε, πόσα ο δείνα, σε ποια φεστιβάλ παίζουν, ποιά είναι η μεγαλύτερα μπάντα στην ιστορία της μουσικής και άλλα τέτοια όμορφα…
Προσωπικά, όλη αυτή η παραφιλολογία (με την καλή έννοια) μου αρέσει. Αυτό που δε μου αρέσει καθόλου είναι όλη αυτή η κοροιδία από τη πλευρά της DIDI που στα δέκατα γενέθλιά της κάνει καραγκιοζιλίκια ανακοινώνοντας (με απίστευτη καθυστέρηση) τα όνοματα, ακυρώνοντας τους CULT, βάζοντας μετά ξανά τους WASP & TS…Τελοσπάντων, η αντίφαση στην όλη υπόθεση είναι ότι από τη μία η διοργάνωση είναι μία σοβαρή επιχείρηση που αποφέρει κέρδη, από την άλλη αυτά που κάνουν δείχνουν μία τουλάχιστον αφελή συμπεριφορά και πάνω απ’ όλα, τελείως αντι-επαγγελματική!!Και λέω “δείχνει” γιατί ούτε τους ξέρω τους ανθρώπους, ούτε μπορώ να φανταστώ τί ζόρια μπορεί να έχει μία τέτοια δουλειά.
Σαν αποδέκτης όμως των προϊόντων τους, δεν μπορώ παρά να ενοχλούμαι!!
Και CULT θα βλεπά, γιατί θεωρώ ότι αξίζει και WASP & TS θα ξαναδώ γιατί τις προηγούμενες φορές που τους είδα, πέρασα τέλεια. Αλλά, εξοργίζομαι και ταυτόχρονα με πιάνει το παράπονο όταν βλέπω τι παίζει στα φεστιβάλ της Ευρώπης. Πόσο μάλλον όταν μας έχουν τόσο καιρό και μας παραμυθιάζουν για “επετειακό Rockwave” κτλ. .
Δεν έχω κάτι άλλο να πώ. Ξέρω ότι επανέλαβα ίσως τα ίδια με πολλά απ΄όσα είπαν οι υπόλοιποι, αλλά ήθελα κι εγώ να τα πώ κάπου. Ό,τι κι αν γίνει, ό,τι κι αν δούμε, όπου κι αν το δούμε, μακάρι να περάσουμε καλά!!!
Παρατήρηση 1: Η μάζα θέλει πεσισσότερο την πλύση εγκεφάλου απ’ ότι τα ΜΜΕ
Παρατήρηση 2: Oι Europe είναι μειράκιον μπροστά στους Metallica, αλλά εμένα μου αρέσουν πολύ περισσότερο και τους θεωρώ απείρως καλύτερους… Αυτή είναι η τρίτη όψη της υποκειμενικότητας στην τέχνη.
Παρατήρηση 3: Αν οι Metallica έκαναν καντάδα κάτω από το σπίτι μας, θα είχαμε πόλεμο κατσαρόλας…
Παρατήρηση 4: Ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Γιώργος ο πεταλούδας είναι φίλοι μου και σίγουρα έχουν μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ απ’ ότι η υψηλή διανόηση του ροκ…
Παρατήρηση 5 και τελευταία: Πλάκα κάνουμε μην τσιτώνεστε…
Φίλε Eoas καλώσήρθες,και μίλησες σωστά και από καρδιάς…Πάνω κάτω,έτσι αισθανόμαστε όλοι…
Λοιπόν μάλλον τη πατήσαμε σκέφτηκα…Είναι ανέκδοτο ή άλλαγή lineup,με σκοπό να εξοργιστούμε,να κράξουμε και να κοπεί μάλλον η μέρα όλοσχερώς,λόγω και της ίδιας μέρας άλλων συναυλιών,και ανατγωνσισμού καλοκαιριού ,όπότε λογικά η εταιρεία δε παίρνει το ρίσκο…Ας ανακοινώσουν όμως,έστω και μεμονομένα,επιτέλους ένα μεγάλο όνομα που βλέπει η υπόλοιπη Ευρώπη, θες Σεπτέμβρη,…Οχι να κατεβάζει εντεκάδα μόνο με αναπληρωματικούς…και να πλασάρετε ως το μεγάλο come back,του ΑΙΩΝΑ…
Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει έτοιμο μέσα του το Ναι,
και λέγοντάς το πέρα πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του. Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει.
Αν ρωτιούνταν πάλι,όχι θα ξαναέλεγε.
Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο το όχι
– το σωστό – εις όλην την ζωή του.
Τελικά Τέλη ,είχεις υψηλό χιούμορ ,και μυαλό …και δε σε είχα πιάσει ως φανατίλας που είμαι…Τυφλώνομαι… :lol:
oi metallica einai fols kai to under the blade - tsalapataei ta panta twn metallica.
epishs o jaymz den eixe pote kamia fwnh alla twra einai atonos kai faltsos …4-6-04 sto rio - einai san na paizei tribute mpanta - pou eida ena TV rip.
Το ότι οι Metallica είναι η μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη (μαζί έστω με τους Tool και τους Paradise Lost Razz ) είναι αναμφισβήτητο.
Πάλι κάλα που δεν έιπεσ και τους αρχοντες του φάλτσου ανάθεμα…METALLICO-PA(N)TERA
Oi metallica einai kapoioi meshlikes - pou paizoun power pop. kai tous diaskeuazoun xalia gavril lavinges kai korn… ntaks… you can ban me - alla an i alhtheia ponaei auth einai - oso megaloi htan oi metallica sta 80s paizwntas "METAL toso XALIA kai gia klammata einai apo to 90 kai dwthe. einai apla ASTEIOI.
Oi Tool den yfistantai gia mena - einai mpanta tou enos motibou. mizero - proggy komamti - san karamastourwmeno alternative metal. san na xoun parei polla narkwtika i ratm ena prama…
Lost epishs - allh mia gothic mpanta pou poulaei mizeria - alla ta teleutai 10 xronia DEN…
basika i m a preety happy person even in the face of adversity.
Ακόμα και οι Maiden να ερχόντουσαν θα σκεφτόμουν (έστω) να τους ξαναδώ εν αντιθέσει με τα φετινά ονόματα. Άκου Franz Ferdinand και Crimson Glory…
oi ferdinant - an kai den tous sympathw - einai endiaferontes se sxesh me alla kolle pop. an kai oi kaiser chiefs gia mena mamousan…
Oso gia to sxolio gia glory - traba akou mia dipiti mizeria kai mia skatatonia…
o kathenas to konto tou kai to makry tou - mou anebenei to aima sto kefali me to na diabazw tis pipes tou kathe kompleksa piph NON METALLA !
ante kourepsou re xippy ! ki ama den s aresei to koubadaki sou kai se kana nekrotafeio … pseuto-mizero-klammeno-gotho-ahdies… eleoc
Μιλάω ως βαποράκι της λαϊκής κουλτούρας και φερέφωνο των εταιριών διοργανώσεων συναυλιών.
Το να βάλεις στην μπουμπού κοριτσάκι 15 χρονών επειδή κατέβασε mp3 σου δεν είναι επιχειρημα 1ης Γυμνασίου Rainbow. Και νομίζω ότι είναι οι μοναδικοί που το έχουν κάνει -έτσι? Μια ματιά στην (έξωμουσική) ιστορία του group πείθει αμέσως.Κυνηγήσανε το Napster και όλα τα προγράμματα σαν μανιακοί φασίστες. Και όλους τους οπαδούς που κάναν download.
To ότι παίξανε 3 ώρες το '93 δεν με αφορά. Δεν τους έκρινα ως μουσική ή ως live εμφανίσεις.
Επίσης το να συγκρίνεις τα φεστιβάλ έξω με τα δικά μας είναι σαν να μην έχεις πάρει μυρωδιά τί συμβαίνει-και νομίζω ότι ξέρεις πολύ καλά τί παίζει. Είναι σαν να συγκρίνουμε τις κουράδες με το σύμπαν.
Όσο για το “γιαγιάδες ντυμένες καρνάβαλο” τι να πω. Όλα είναι υποκειμενικά- η μουσική είναι θέμα ψυχής.
Αν νομίζεις ότι θα ασχοληθούμε με τις υποκειμενικές φωτοβολίδες σου ,πλανάσε…γιά να μπούμε στο τρυπάκι επιχειρηματολογίας νηπιαγωγείου,έχοντας ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης των περισπούδακτων απόψεων σου…και τη παραμύθα σε όποιον αρέσει ,σε όποιον δεν αρέσει ,άρκετά τσαμπουνήθηκε,γιά να σφυγομετρηθεί το public demand,του κάθε ξερόλα… :lol: :lol: :lol:
TeenageIdol το επιχείρημα αυτό με το internet,να το πείς στη Τατιάνα και τις φίλες της…Αμα σε μάθαν να τρώς κουκιά,και να τα μυρικάζεις κι όλας νομίζοντας ότι αρκούν ως τεκμηρίωση,δεν έχουν θέση στη μουσική ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ προσφόρά…Αν δε ξεχωρίζεις το Εργο από τις πράξεις του καλλιτέχνη και τα μπλέκεις,είσαι ίδιος με αυτόν που δεν του αρέσει ο Μercury ή ο Χατχηδάκης γιά ΄το τι έκανε στη κρεββατοκάμαρα του…και σαν ΦΑΝΑΤΙΛΑΣ απορρίπτεις ΤΕΧΝΗ…καλά κάνεις ,…Ετσι σε μάθαν,έτσι συνέχα…Πες μας κι΄άλλα πετυχημενες σοφίες δαπετολογίας & φερεφωνισμού :lol: :lol: :lol: :lol: Ειμαστε μιά ευχάριστη ατμόσφαιρα… :lol: :lol:
spoudazeis mhpws dhmosiokafros ?? dioti - ti se kanei na nomizeis oti me ta authereta symperasmata sou kai tis epishs aristero-pseutodianooumenistikes kotsanes kai thn anaparagwgh keimenwn kapoiwn exeis apopsh ? egw den spoudasa to metal alla to efaga me to koutali. xezw alysides. katouraw sfaires. spaw plaka - den fobamai tis aderfes tou eleous…
ante anathema katatonia kai sunnoooo gia ta paidia me ligo tool - pou einai i kalyterh mpanta ston kosmo ™. an oi manowar fainontai 1 fora grafikoiu - toutoi fainontai 50 fores DHTHEN !
Γέιά σου karja ΑΛΥΣΙΔΟΦΑΓΕ με το open mind σου…και ψάχουλεύεσε να κολλήσεις μιά ΤΑΜΠΕΛΙΣΤΑ,ΕΤΙΚΕΤΟΥΛΑ σε κάθε τί…Αφού είπαμε ,εσύ θα πάς εξωτερικό γιά συναυλίες…Το χεις χεσμένο το σανό,και την προβατίνι…Τι σε κόφτει αφού είσαι ΜΕΤΑΛΟΠΑ—ΤΕΡΑΣ :lol: :lol:
Μη ξεχάσεις να φτυσεις και το ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ…και να κουνας αχλαδιές ,να τρως τα μούσμουλα…
Καλά έχεις ζάχαρο και τυφλώνεσαι… Πρέπει να είσαι παππούς κι εσύ σαν κι εμένα…
Anyway όπως έχω ξαναγράψει οι Metallica είναι μία τεράστια και πολύ σημαντική μπάντα για το ροκ γενικώς, ωστόσο νομίζω πως έχουμε το δικαίωμα να τους κριτικάρουμε γι’ αυτά που εμείς θεωρούμε ότι έκαναν λάθος… Δηλώσεις του είδους “Όλη η καριέρα των Twisted Sister δεν κάνουν ένα τραγούδι από το Master of Puppets είναι εντελώς άκυρες” διότι εγώ πιστεύω ότι τραγούδι σαν το Price οι Metallica δεν έχουν ταλέντο να γράψουν… Όλα είναι σχετικά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα… Για μένα πχ οι Paradise Lost είναι μακράν πιο καλή μπάντα, αλλά είναι θέμα γούστου και αισθητικής?
Επίσης θα ήθελα να σας πω ότι αν οι Metallica, οι Twisted Sister, οι WASP, οι Guns n? roses, οι Bon Jovi και διάφοροι άλλοι δεν ήταν Αμερικανοί δεν θα ήταν τόσο γνωστοί. Κοινώς είναι αμερικανάκια και έχουν το μέσον…
Oxi από ζάχαρο Τελη…από το πολύ τακα τακά που κάνει τον άνθρωπο,ΖΑΠΑΤΑ…Στις 4/7 κλείνω τα 14 μιση…και θεωρω τον ευατό μου ευτυχώς ,αρκετά ανώριμο γιά την ηλικία μου… :lol: ευτυχώς.Οι προσπάθειες μου ,είναι να αποφύγω τη χλαπάτσα της ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ,του κοινωνικού status,kai της επαγγελματικής καταξίωσης,κουνώντας σημαιάκιά …Συνέχεια στο off topic …stop
Δεν θα σχολιάσω απόψεις ξανά περί μέταλ συγκροτημάτων εδώ,γιατί θα αυτοαναλωθούμε σε άσχετα,και μας σφυγομετρεί ο Μεγάλος Αδελφός …H ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ είναι το γεγονός και όλα τα άλλα ΦΛΥΔΕΣ από ΒΕΡΥΚΟΚΚΑ… Περιμένω να εμφανιστούν στο τόπικ,εκείνα τα πουλιά,με τα πολύχρομα φτερά,και το στριμένο ράμφος…θαρρώ παπαγαλάκια τα λένε,και συχνάζουν στις πλατείες και τις συνοικίες,διαδίδοντας διάφορες χρησιμες πληροφορίες…
Δεν αππέριψα τους Metallica ως μουσικούς. Απλά δεν θα έδινα τα λεφτά μου γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο (κάτι τύπους σαν και σένα για να μιλήσω στο ύφος σου).
Αυτά που λες για τον Mercury και τον Χατζιδάκι είναι άκυρα. Άλλο προσωπική ζωή και ιδεολογία και άλλο σχέση καλλιτέχνη-οπαδού. Αν δεν θες να σε σέβεται η μπάντα που σκας λεφτά (δίσκους-συναυλίες) δικό σου θέμα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ …ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΦΟΛΑ…Αυτά στους λογιστές και τους οικονομικούς συμβούλους ,τα υποτιθέμενα πρυπολογιστικά σενάρια…Στην Ιταλία/Ιμολα 17/6, που ξεκινάει το καραβάνι από Ελλάδα ,φίλε μου με σημαίες και ταμπούρλα 39 Ευρώ κοστίζει οι Λεφτάλικα(έτσι γιά να τσούζει και καλά κάνουν) ,μαζί με Darkness,Lacuna κλπ…Ζήτω η νέα γενιά του thrash… :lol: :lol:[/quote]To xerw giati kai egw pio polles synaylies exw paei sto exwteriko para Ellada. Alla poso exeis tin entypwsh oti tha plhrwname gia 'tallica?? Kai epitelous na asxolithoume kai na xypnisoume gia poio sovara provlimata ths xwras mas. oxi na xypname kathe fora pou mas koroideyoun stis synaylies kai adikoun tin omada mas. Enough is enough. Den tha to anagagoume se ethniko thema. Kai kala tha mou peite,se mousiko forum eimaste,gia mousikh tha milisoume kai tha diatypwsoume ta prapona mas. Giati omws eimai sigouros oti h pleiopsifeia den eixei skotistei perissotero gia allo shmantikotero thema apo to rw???
Τους επαναλαμβανόμενους headliners :lol: της προοδευτικήςεναλλακτικής`` :lol: :lol: σκηνής,που τους δουλεύουνε ψιλό γαζί,και πάνε και τα σκάνε κάθε χρόνο γιά τους ΙΔΙΟΥΣ και τους ΙΔΙΟΥΣ καλλιτέχνες Placibo,Nick Cave,Madrugada, κλπ…κλπ και τούμπαλιν,το είποαμε και πριν,διαμαρτυρόμσστε γιά να μη τους προσκυνήσουμε κι όλας που μας πρότεινες νωρίτερα φίλε μου…και αν εσύ έχιειε μάθει να δέχεσε τη κοροιδία ,και να επιβραβεύεις κι όλας έτσι σε όλα τα θέματα,υπάρχουν και άλλοι που ΔΕΝ…γιά να μη μας ξαναφέρουν και του χρόνου ,την τρίτη Εθνική,σε γήπεδο Τελικού κυπέλλου…
ΔΩΣΑΜΕ… ΔΩΣΑΜΕ…
TeenageIdol οκ εμάς μας αρέσει να μας κοροιδεύουν,όταν ασχολήσε με τα κλαριά και όχι με τη ρίζα του προβλήματος,που οι ίδιες οι ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ,καταστρέψαν τη ΜΟΥΣΙΚΗ με τις τιμές κρατούν ΟΜΗΡΟΥΣ τους καλλιτέχνες,εκμεταλλεύονται τους ΟΠΑΔΟΥΣ και συνεχίζουμε και ΣΚΥΒΟΥΜΕ…