Rockwave 2014

Και ποιός θα μας έλεγε 15 χρόνια πριν ότι θα συζητάγαμε για Μποφίλιου και Rockwave στο ίδιο thread και θα τον πιστεύαμε ;;;…8O

15 χρόνια πριν είχατε άλλα πολύ σημαντικά ζητήματα, όπως το αν θα παίξουν οι Cradle of Filth πιο αργά από τους Savatage και αν ο Mustaine είναι πια αρκετά χριστιανός για να μη γουστάρει Rotting Christ.

Σας νιώθω.

αυτο που λες ηταν 13 χρονια πριν…15 χρονια πριν αναρωτιομασταν αν οι manowar ανεβασουν κ στην ελλαδα οπαδο να παιξει ενα κομματι μαζι τους … δινοντας του στο τελος (αν ηταν καλος) ενα γκομενακι να το βατεψει… αν ο king diamond καταφερει να τραγουδησει αυτη τη φορα…κ αν το μακιγιαζ των immortal αντεξει κατω απο τον καυτο ηλιο…

Πω έπεσα δυο χρόνια έξω, κελ καταστρόφ.

Δεν άντεξε… έχω μερικές καλτ φωτογραφίες με το μακιγιαζ να τρέχει στις κιθάρες…

Και που είσαι ακόμα… Του χρόνου θα συζητάμε για Χατζηγιάννη και Rockwave στο ίδιο thread.

Το κρατάω αυτό το post.

Εμείς πάντως αναρωτιόμασταν αν θα μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας μετά τους ΣΟΔΟΜ. Και φυσικά η απάντηση ήταν όχι!

Το κοροϊδευαμε, το κοροιδευαμε, τελικα η μπαφιλιου θα παιξει στο μπουρδελο rockwave (που λεει ο λογος ροκ)…οκ τα ειδα ολα…

Τι Μποφίλιου, τι Maiden. Ο ίδιος κόσμος τους ακούει

…άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι

Ελαφρόwave

ΑΠΟΨΕ! :stuck_out_tongue:

…αυτό είναι σωστό…αφού σταμάτησε το ‘‘Ράδιο Αρβύλα’’:stuck_out_tongue: :slight_smile: :!:

…ο Γιώργος?..δεν συμετέχει ο Γιώργος?:stuck_out_tongue: :slight_smile: :!:

Γαματο lineup, ποσο εχουν τα Front Of Stage εισιτηρια? Εχω αγχος μονο για το setlist της Στανιση, δεν μου αρεσουν τα τελευταια της, μεχρι τα 6 πρωτα μονο…

Υπάρχει άνθρωπος κάτω από 30-35 που το βρίσκει αυτό αστείο; Την “αφίσα” εννοώ

Δεν παίρνει και κανένα βραβείο ποιοτικού χιούμορ, αλλά έχει πλάκα - ειδικά η επιλογή των ονομάτων. Επίσης με βάζουν σε σκέψεις α) η επιλογή γραμματοσειράς Maiden για τη Στανίση και β) η παρουσία Slayer και Theater (συγκεκριμένα). Θέλει να πει κάτι συγκεκριμένο ο ποιητής; Οέο;