:lol::lol2: Σας αγαπαω, ειμαι στη δουλεια και με επιασε νευρικο γελιο…
…εμενα με επιασαν τα κλαματα απο την κατάντια του rockwave…
Απλα οκ, προφανως για να τραβηχτει καποιος στο χωραφι πρεπει να εχει και αντιστοιχο κινητρο ετσι? Δηλαδη εγω θα ηθελα να δω VIC και οκ τα λεφτα δεν ειναι πολλα αλλα δεν τραβιεμαι εκει πανω με την καμια, τους βλεπω αλλου. Θα μου πεις με μαξ 1000 ατομα που θα εχει σιγα την κινηση και το προβλημα για παρκινγκ:lol:
με μαξ 1000 ατομα, το κανεις στο gagarin ή στο fuzz και λυνεται το προβλημα. Ασε που θα πρωτοτυπησεις και σαν χωρα για αλλη μια φορα, κανοντας ενα υποτιθεμενο μεγαλο φεστιβαλ σε κλειστο χωρο, χωρητικοτητας 1500 ατομων…
τύφλα νάχει η μίρλα του στρουμφογκρινιάρη μπροστά στο μεταλλά που του πήραν την πιπίλα…
Διακρινω μια ειρωνια ως προς τους μεταλλαδες ή κανω λαθος?:-k
Μεχρι και το En Lefko καλυτερο φεστιβαλ θα ναι απο το Rockwave.
ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΡΕ! :drunk::drunk::drunk:
και νόμιζα πως ο αποπάνω το έλεγε για πλάκα. χαχαχα. για πάμε το sold out!!!
αααχαχαχαχα αντε και Σαρμπελ…χαθηκε αυτο το παιδι,ξεθαψτε τον…
Καλα σε σχεση με τους Active Member (που ειναι και χεντλαινερς παρακαλω) γαμαει η Νατασα 8)
Ζαρντέλ;;;
Ο ΜΑΡΙΟ ΖΑΡΝΤΕΛ;;;;
Εδώ και πολύ καιρό το λέω για δίδυμο Μποφίλιου-Χαρούλης στο Rockwave χαχα…!!! Περιμένουμε να ανακοινωθεί και ο δεύτερος! Άλλωστε σε ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στην εκπομπή “Πρωταγωνιστές” ο Χαρούλης είχε πει ότι με το λαούτο παίζει και ροκιές. Συνεπώς είναι και μέσα στο πνεύμα του φεστιβάλ. Rock Χαρούλης, rock και το wave.
Και για να σοβαρευτούμε [B]R.I.P. Rockwave Festival 1996-2012[/B]
…ημαρτον…
Morgoth αυτό ήθελες να πεις κατά βάθος, άσε τις αβρότητες.
Ομολογω, guilty pleasure :-s
Άσε τις ντροπές. Είμαστε πολλοί.
Ποιος να της το λεγε δηλαδη της Νατάσας στο σχολείο 15 χρόνια πριν ότι θα δημιουργούσε τέτοια πάθη στα ρόκιν φόρα και να τον πίστευε :!:
Έπρεπε να της το πείτε να δούμε αντιδράσεις.