Rockwave 2014

Μέχρι τις 20/5 θα ανακοινωθεί το line-up και για τη 2η μέρα, ή θα πουλάνε πάλι εισιτηρία χωρίς να ξέρει ο αγοραστής-πελάτης-κορόιδο τι θα δει/ακούσει;

Πιο ασχετος πεθαινεις…χαχαχαχαχαχαχαχαχα ROCKwave σου λεει και ανακοινωθηκε η μια μερα με μονο Hip Hop…χαχαχαχαχαχα! Οσοι ακουνε αυτην την μουσικη,να πανε σε αυτο το ΡΟΚ φεστιβαλ και να περασουν τελεια τους ευχομαι.

Όντως σκάει βόμβα όπως λέει ο φίλος πιο πάνω. Φημολογείται από άτομα που γνωρίζουν ότι πρόκειται για αυτούς:

Σίγουρα κανείς δεν περίμενε να έρθουν οι Iron Maiden αλλά είναι πολύ γνωστή και δημοφιλής μπάντα στο χώρο της heavy μουσικής που θα αλλάξει άρδην το κλίμα και τη γκρίνια που υπάρχει. Εγώ τουλάχιστον προβλέπω κάπου 8 με 10 χιλιάδες κόσμο προσέλευση εκείνη τη μέρα.

Δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση.

θα ανανεωθει η καριερα τους μετα απο αυτο το λάιβ. εχουν την ευκαιρια να βουλωσουν τα στοματα ολων των επικριτων. ‘‘δεν πιανουν ρυθμο’’, ‘‘ειναι αστειο’’ κλπ. Ξεπερασμενες ατακες. Επιστρεφουν, με μια νεα, καλυτερη διασκευη στο killing in the name of. Ισως καποια μερα αποκτησουν και τα πνευματικα δικαιωματα, το 'χουν πλεον κανει δικο τους.

Eσκασε η βομβα
active member !
αυτοι δεν ειναι που δινουν 2-3 συναυλιες καθε εβδομαδα?
και πρεπει να του δει ο κοσμος και στο “rockwave”…
αντε λωρη βαλε και dj set απο τον Nivo

ειδα χτες οτι ανακοινωθηκαν τα ονοματα της 1ης μερας κ αγχωθηκα μηπως πρεπει να μαζεψω λεφτα για να παω αλλα νταξ’, ολα καλα τελικα… :stuck_out_tongue:

yiannis πότε θα’χει;

για r.a.t.m δεν υπαρχει περιπτωση.την προηγουμενη φορα εγιναν τρομερα επισοδεια.

Είσαι σίγουρος;

Εγώ κάτι έχω ακούσει,

φοβουνται για επεισοδεια ρε κρισπ γιαυτο ριξαν ακυρο

το τελος του rockwave… κρίμα…

και ξαφνικά ανακοινώνουν για τη 2η μερα μέιντεν+μετάλλικα :stuck_out_tongue:

του χρονου ψηθειτε να μην ανοιξουμε καν θρεντ και να σωπασουμε για παντα για το ροκγουειβ

…σωστός, έτσι πρέπει να κάνουμε:):!:

περσυ ειχε την Lana , φετος θα χει την φακλανα ( bdfoxmoor) …
:p:lol::lol:

[SPOILER][/SPOILER]

8):p:wink: