Rockwave 2014

Εκει στην Didi,τον οτι να’ναι τι τον εχετε???
Εκτος του οτι εχουμε μεσα Μαιου και ακομα δεν εχετε ανακοινωσει σχεδον τιποτα, οτι εχετε ανακοινωσει μεχρι στιγμης ειναι οτι να΄ναι…καλα τα πατε, συνεχιστε ετσι…

Το Rockwave είναι τελειωμένο για φέτος, πλέον όλα τα καλά ονόματα είναι κλεισμένα και εφόσον δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα μέχρι στιγμής δείχνει ότι δεν μπορούν. Δε θα μου κάνει εντύπωση αν ακυρωθεί κιόλας καθότι καποια άγνωστα άκυρα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί δεν θα τραβήξουν κανέναν.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Το Rockwave ειναι τελειωμενο εδω και χρονια φιλε μου

χωραφι στειτζ βολιουμ 2

…κρίμα για την κατάντια του rockwave…

Ετσι ειναι. Οταν καποιος κοιταζει πως να εκμεταλευτει τον κοσμο και πως θα βαλει περισσοτερα στην τσεπη του, αυτη ειναι η καταληξη. Θυμαμαι το πρωτο που ειχε γινει στην Δραπετσωνα, που λεγοταν Rock Of Gods, μετα εγινε Rockwave με ποσο ενθουσιασμο ειχαμε παει και ποσο πολυ γουσταραμε. Ειμασταν λιγοι αλλα καλοι. Λιγοι λεγοντας το πολυ 7000-8000 αλλα… Μετα μετονομαστηκε σε Rockwave και για τα πρωτα χρονια ολα πηγαιναν καλα, με μεγαλα ονοματα και μεγαλη προσελευση. Εχω την εντυπωση οτι απο την στιγμη που πηγε στο “χωραφι”,ολα αρχισαν να αλλαζουν,ωσπου φτασαμε στο σημερα να υπαρχει μεγαλη ανοργανωσια και μεγαλο κραξιμο.
Εγω ελπιζω να φτιαξουν τα πραματα, γιατι πραγματικα νομιζω οτι χρειαζομαστε ενα μεγαλο φεστιβαλ στην Ελλαδα, οχι για να ερχονται οι ξενοι και για να γινει γνωστο στο εξωτερικο, χεστηκα προσωπικα γι’αυτο, αλλα για εμας τους ιδιους, να πηγαινουμε να γουσταρουμε και να ξελαμπικαρουμε εστω για 3-4 μερες απο την καθημερινοτητα ολου του χρονου και απο τους καριοληδες που μας κυβερνανε.
Ειδωμεν λοιπον…

Cypress Hill κλεισμένο κ ισως σκασει κ η βόμβα.

Κανάς λατερνατζής που θα περνάει από μαλακάσσα εκείνες τις ημέρες;

Μακαρι, αλλα 10 Ιουλίου παιζουν Καναδά. Ευρώπη έρχονται στις 19 για Βέλγιο. Αρα πανε για τις 12 july?

Τι εννοείς βόμβα ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τον Ροναλντίνιο.

μα οι Active Member δεν είναι ροκ!!!

έλα γελάει ο κόσμος…

http://www.rockwavefestival.gr/site/index.php?Cat=7&id=226

http://www.rockwavefestival.gr/site/index.php?Cat=7&id=237

σε αυτήν εδώ την ανακοίνωση όμως, λέει πως τα ξένα γκρουπς παίζουν στη Main stage και τα άλλα στη vIbe και γενικά έχει χαθεί η μπάλα, ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι κάνουν. Τα ίδια γέλια θα έχουμε και στις 12/7, αφού ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων.

σε ολα τα αλλα που ανακοινωνονται ανατρεχεται στο παρελθον . εγω απλα θα θυμησω οτι 1999 οι active member επαιζαν στο rockwave . μπορει να μην ειναι ροκ αλλα το Live Που κανανε μετα την μεγαλη επανενωση της συγκεκριμενης σκηνης απλα τα εσπασε ασχημα . αν αξιζει για κατι το rockwave φετος αυτο ειναι active member + xray + vavilwna

Φεστιβάλ - παρωδία…

2ημερο τελικα;αλλο παλι και αυτο.

…και εκεί βαρέλι δίχως πάτο είναι[-X

:):!: