Rockwave 2014

Όντως. Μποφίλιου από τη μία, gay pride παρελάσεις από την άλλη, σύριζα απ’ την παράλλη… Μας έχει φάει η ανοιχτομυαλιά. Αντί για sodom και gamma ray έχουμε σόδομα και γόμορρα στη χώρα μας.

To πιθηκάνθρωπος που έχεις στον τίτλο σου, σου ταιριάζει απόλυτα!

To ERECTUS να δεις πώς του ταιριάζει :!:

Εγώ πάντως καταλαβαίνω την γκρίνια, γιατί θα πει κανείς, τι δουλειά έχει ένας κατά βάση μεταλλάς σε συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου, πόσο μάλλον χωρίς να τον έχει σύρει εκεί κάποιος γνωστός ή φίλος (ναι την κοπέλα εννοώ). Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που άκουσα κομμάτια της, μου προκάλεσαν μια ευχάριστη έκπληξη. Όχι μόνον η μουσική ήταν ενδιαφέρουσα και καλογραμμένη, αλλά και η ερμηνεία της Νατάσσας ήταν εκπληκτική. Μια δυνατή, χαρακτηριστική και εκφραστικότατη φωνή. Έτσι λοιπόν είναι δεδομένο πως πρέπει να παρακολουθήσω αυτή την (σίγουρα θα γίνει sold out) εμφάνιση, και να επιβεβαιώσω μια και καλή την αρχική μου εικόνα. Πως εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα από τα ποιοτικότερα μουσικά σχήματα στο χώρο, και η επιτυχία τους αξίζει γιατί είναι μουσικοί και όχι ένα κατασκεύασμα της show business από αυτά που ταΐζονται με το κουτάλι στο κοινό της χώρας μας. Αναφέρομαι σε μουσικό σχήμα, γιατί είναι όντως μια μονάδα με εξαίρετους μουσικούς και θεωρώ πως είναι εξίσου σημαντικός ο ρόλος τους για το τελικό αποτέλεσμα.

Το έχουμε αποδέχτει εδώ και δυο χρόνια τουλάχ., για αυτό δεν υπάρχει τρελή γκρίνια. Δεν είχαμε καμια απαίτηση από το rockwave είναι σα να μην υπάρχει από πέρσυ. καλά με βιντεάκι με Μποφίλιου - Arch Enemy έχω λιώσει στο γέλιο

Μα τι τους λες τώρα; Moshpit θα έχει; Headbanging; Τι σχήμα και εκφραστικότατη φωνή ρε άμα δεν είναι μέηντεν ρε και φηροφδενταρκ και ΡΕΙΝΙΝΓΚ ΜΠΛΑΝΤ ΦΡΟΜ ΔΕ ΛΑΣΕΡΕΗΤΕΝΤ ΣΚΑΗΖ δε μασάει ο ροκ κοσμάκης φίλε μου.

Θα μου πεις - αν κάποιος ήθελε να τη δει, δεν μπορεί; Ένα κάρο συναυλίες κάνει μέσα στο καλοκαίρι, γιατί και Rockwave; Δεκτόν. Μην πάτε ρε παλικάρια.

[SIZE=1]Δε νομίζω ότι ακόμα και στο Heavy by the Sea θα συρρεύσετε βέβαια…[/SIZE]

Gamma Gay ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ

:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

Αφου δεν εχει Μεηντεν και παιζουν οι ΦΛΩΡΟΙ οι Deftones.

Θα εγραφα και εγω οτι ναι για Rockwave ειναι ακυρο το lineup αλλα δεν καταλαβαινω την ειρωνεια προς τους καλλιτεχνες, αλλα θυμηθηκα μετα οτι προπερσυ ειρωνευοντουσαν τον Ψαραντωνη, οποτε δεν εχει νοημα.

Στην μποφιλιου θα γινει Mosh pit στον χαρουλη wall of death

Έπρεπε να χώσουν και Χαϊνηδες πάντως.

Γιάννης Χαρούλης - Los ( Rammstein cover)

Δεν μπορω να καταλαβω την ειρωνια καποιον εδω μεσα ως προς τους μεταλαδες. Αυτο το φεστιβαλ ηταν απο τοτε που δημιουργηθηκε καθαρα ροκ-μεταλ,τα τελευταια χρονια οι διοργανωτες τα εχουν κανει σκατα και βαζουν οτι να’ναι. Πολυ λογικο λοιπον,εμεις οι μεταλαδες που περιμεναμε ενα μεγαλο φεστιβαλ ολο το χρονο να παμε, να αντιδρουμε και να κραζουμε τα ονοματα που βαζουν σε αυτο το και καλα τωρα πια ροκ φεστιβαλ. Στην τελικη ναι ρε, εχουμε προβλημα. Θα σας αρεσε εσας που δεν ακουτε αυτην την μουσικη, να υπηρχε ενα φεστιβαλ καθε χρονο με εντεχνη μουσικη και ξαφνικα να σας εβαζαν Slayer,Kreator,Rotting Christ κτλ κτλ? Δεν μπορω να σας καταλαβω. Στην τελικη η μποφιλιου και η καθε μποφιλιου παιζουν ολο το χρονο και μπορεις να τους δεις οποτε θες.
Ας αλλαξουν λοιπον το ονομα επιτελους σε αυτο το πεθαμενο πια ροκ φεστιβαλ να τελειωνουμε,να μην μας πρηζετε και να μην σας πρηζουμε.

φαμελος, πυξ λαξ και σωτηρια λεοναρδου ήταν εκεί από το 1997 και μαγάριζαν το ονομα απο την αρχή…

Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά σε σχέση με το σήμερα. Το 1997 εκτός της μέρας με Σωτηρία Λεονάρδου κτλ. τις υπόλοιπες δύο μέρες του φεστιβάλ το line up έσπερνε: Sisters of Mercy, Megadeth, Bruce Dickinson, Rotting Christ. Συνεπώς δεν υπήρχε κανένας λόγος γκρίνιας και κραξίματος.

ναι, την επόμενη λοιπόν χρονιά δεν είχε καν μεταλ μέρα, είχε όμως πάλι Πυξ Λαξ (headliners αυτή τη φορά και όχι κάτω απο Κατσιμίχα), Τσάτσου κτλ Τη βγάλαμε με PORTISHEAD την τρίτη μέρα (άκου πράματα)…

η μόνη διαφορά με το τότε είναι ότι σήμερα έχεις άπειρες μεταλ συναυλίες όλο το χρόνο + το heavy by the sea (ή δεν είναι αρκετά heavy οι deftones?..) και όλα τα υπόλοιπα μικρότερα αλλά σούπερ μεταλ φεστιβαλ (από up the hammers μέχρι new long festival)

επιστροφή στις ρίζες λοιπόν

τι σκοτωνεστε τσάμπα… όποιος θέλει πάει, η προσέλευση δεν είναι υποχρεωτική σε καμιά συναυλία…

εγώ πάντως ούτε απ έξω…

Μπορεί να μην είχε μέταλ το 1998, είχε όμως μεγάλα ονόματα της alternative rock: Nick Cave and the Bad Seeds και Pulp. Επίσης Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά κτλ. Κρίνω συνολικά ένα φεστιβάλ και όχι από μια μεμονωμένη χρονιά. Πχ. το line up του Rockwave το 2010 ήταν χάλια. Κανείς όμως δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί όταν εκείνη τη χρονιά είχαμε δει τόσες πολλές τεράστιες συναυλίες (Big 4, Rammstein, U2). Δεν είχε μείνει και κάτι άλλο για να το φέρει ο Λώρης. Το πρόβλημα το δικό μου είναι ότι δεν μπορούμε πλέον να δούμε τα μεγάλα ονόματα που βλέπαμε μέχρι και 2-3 χρόνια πριν. Πλέον τα μπάτζετ από τις εταιρείες διοργάνωσης συναυλιών είναι κατά πολύ μειωμένα. [U]Αυτή είναι η τεράστια διαφορά σε σχέση με τότε[/U]. Θα πρέπει να τραβιόμαστε σε Βουλγαρίες, Ιταλίες κτλ. Όσον αφορά το metal, θα ήθελα μια μεταλλική μέρα στο Rockwave όπως την είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Με κάποια μεγάλα ονόματα όπως Slipknot, Mastodon, Judas Priest, Metallica, Accept, Slayer κτλ. Το να υπάρχει μεταλλική μέρα με metal συγκροτήματα μικρομεσαίου βεληνεκούς δεν μου λέει κάτι.