Rockwave 2014

το κουράσαμε αλλά τα έγραψα κυρίως για το μύθο του καθαρά ροκ/μεταλ χαρακτηρα του rockwave, ε και τα μέταλλα εκείνη τη χρονιά δε πέταξαν τη σκούφια τους για τα σπαθιά.
το λες και μόνος σου, τα μεγάλα budget τελείωσαν οπότε όσοι ζούσαν από/για τα εμπορικά ονόματα θα απογοητευτούν. οι υπόλοιποι μια χαρά περνάμε… είναι και θέμα γούστου έτσι κι άλλιως, και μένα πχ μου είναι αδιάφορο να δω για 5η φορά μετάλικα στην ελλάδα ή για 10η γενικά πριστ, μέιντεν κτλ

Πείτε ότι σας ενοχλεί απλά το όνομα του φεστιβάλ και όχι οι μπάντες αυτές καθ’ αυτές. Ναι είναι άκυρο να βάζουν Χαρούλη και Μποφίλιου, όχι επειδή δεν είναι “ροκ”, αλλά γιατί ακριβώς κάνουν 100 συναυλίες το χρόνο, και δεν υπάρχει νόημα να τρέχει κανείς στη Μαλακάσα.

Μέταλ λάιβ και φεστιβάλ γίνονται, τώρα εάν περίμενετε το Rockwave εν έτει 2014, ψαχτείτε.

Ακούστε τα σοφά λόγια του αποπάνω μπας και σώσετε την ψυχή σας. Ιδρώνει κι ο σβέρκος σας με τη χαίτη μέσα στη ντάλα και δεν είναι σικ.

ωραία θαταν μια προσθήκη dalasun την πρώτη μέρα γαμώ…

Ούτε εμένα μ’ αρέσει η ειρωνεία σε βάρος των μεταλλάδων, αλλά πραγματικά, μερικών-μερικών εδώ μέσα το τραβάει ο οργανισμός σας. Για να τελειώνουμε: όσοι περιμένετε όλο το χρόνο να έρθουν “μεγάλα ονόματα” το καλοκαίρι για να τα σπάσετε, δικό σας είναι το πρόβλημα και όχι των διοργανωτών. Όλο το χρόνο έχει συναυλίες, πηγαίνετε σ’ αυτές να στηρίξετε και κάνα καινούριο συγκρότημα. Αν δε σας κάνει κανένα απ’ αυτά και ικανοποιείστε μόνο με Maiden και Metallica, πάλι πρόβλημά σας και κανενός διοργανωτή. Να κάνετε οικονομίες όλο το χρόνο και να πάτε να τους δείτε στη Βουλγαρία ή στην Τουρκία ή όπου αλλού παίζουν. Αν δε σ’ αρέσουν τα rockwave και τα heavy by the sea και τα sonisphere και δεν ξέρω κι εγώ ποιό άλλο “μεγάλο φεστιβάλ”, πάλι πρόβλημά σας, μπορείτε και να μην πάτε. Αλλά σοβαρά: αν θεωρείτε ότι το brand rockwave “ανήκει στο metal και τους μεταλλάδες”, ε, καλά κάνουν και σας δουλεύουν ψιλό γαζί. Ήμαρτον πια. Μπροστά στη δική σας γκρίνια, η οποιαδήποτε αστεία φεστιβαλική επιλογή του κάθε Λώρη ωχριά.

Στους Dala Sun απο Πατρα αναφερεσαι;;; :-s

ναι, πάμε τώρα άλλη μία ανούσια αντιπαράθεση για το [I]μόνο σε βιολογικόwave[/I] θα κάνανε reunion κτλ :stuck_out_tongue:

Μαστα, επειδη τολμησα να πω να σεβεστε τους καλλιτεχνες εγινα εντεχνος. Παμε να πεταξουμε μπουκαλια στην Μποφιλιου μαζι αδερφε του ατσαλιου ουρλιαζοντας ΧΑΙΒΥ ΜΑΙΤΑΛ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ για να αποδειξουμε την μεταλλοσυνη μας λοιπον!

Ξεκολλατε τα μυαλα σας. Το φεστιβαλ ειναι για το πεος, οι καλλιτεχνες τι σας φταινε ακριβως? Τις ιδιες βλακειες με τους “φλωροχιπστερς” (sic) του Glastonbury κανετε που εχουν φρικαρει με τους Metallica, καμια διαφορα.

E, αφου αυτο διαλεγουν τα παιδια, μαλλον ουτε ανουσια ειναι ουτε αντιπαραθεση, βασικα. :stuck_out_tongue:

και καλά κάνουν ρεσυ

βασικά, ξέρω ότι μερικοί θα με πουν γραφικό, γιατί μιλάμε σε αυτό το φόρουμ για μποφίλιου, χαρούλη και όλα αυτά τα πράγματα??? ρόκινγκ δε λέγεται το φόρουμ??? τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με το όνομα του φόρουμ??? σε λίγο θα ανοίξουμε θρεντ και για τον κοντολάζο ή τον γερολυμάτο.
ξεφτίλες, ε ξεφτίλες.

γιατί όταν βγήκαν οι manowar στο rockwave σηκωθήκαμε και φύγαμε :stuck_out_tongue:

Ας ειχε αρκετο ρευμα ο χωρος για να μας αντεξει.-

στηριζουμε μποφιλιου που ειναι κομμουνιστρια και βυζαρου

8)8)8)8)8)

Ωχ μας την πέσανε κι οι οπαδοί των moneywhore

Θρεντ τέλος

Το σχολιο μου δεν εχει να κανει με αυτο που ειπες, ουτε καν. Ειναι γενικοτερο το σχολιο και πιστεψε με τους σεβομαι τους καλλιτεχνες, ο καθενας ειναι στο ειδος του. Εχω δει Χαρουλη στον Κουτσουρα στην Κρητη και εχω ανατριχιασει. Το προβλημα μου ειναι η κοροιδια του Λωρη και του καθε Λωρη.
Μην το παιρνεις προσωπικα λοιπον, δεν ελαβα υποψιν μου ΚΑΘΟΛΟΥ αυτο που ειχες πει εσυ.

Νομιζω οτι η παραπανω απαντηση σου ειναι τελειως ακυρη σε ολα αυτα που ειπα,αλλα τελος παντων,δεν θα το πλατιασω γιατι δεν εχω ορεξη, δεν προκειται να βγαλουμε ακρη με εσας τους υποστηρικτες του Λωρη και της DiDi. ΕΙναι σαν να προσπαθω να βγαλω ακρη με εναν βαζελο. Κρατα την γνωμη σου λοιπον, κραταω την δικη μου και ειμαστε ολοι καλα.

Είναι βυζαρού αλλά είναι και ΧΟΝΤΡΗ! Έλεος με το κάθε πατσόκοιλο! 8)
Εδιτ: στον angel7 πήγαινε αυτό

Καλά μην λέμε ότι θέλουμε. ΜΟΝΟ χοντρή είναι.

[SPOILER][/SPOILER]

πολύ καλή τραγουδίστρια nevertheless…