Rockwave 2014

Γρακ είσαι ΚΑΙ βάζελος ΚΑΙ υποστηρικτής του Λώρη.

Μα ζούμε ιστορικές στιγμές σε αυτό το θρεντ.

#-o

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε τσακάλι!

Θα σου λεγα τώρα τίποτα για τη Θύρα 7 σου αλλά άστο…

Παντως να πεις και να κανεις κατι για προκαλεσεις ετσι? Αυτο ειναι το μελημα σου εσενα? Μεγαλωσε,μαθε να κανεις κουβεντα και ισως καποια μερα τα ξαναπουμε.

Χοντρό ψηλέ.

Μου 'χει πάρει και πόζα γαμώ τα αφτιά της ρέγγας δηλαδή!

οχι και βυζαρου η μποφιλιου…

προσπαθουν να την κανουν “rAck” αλλα οχι και βυζαρου… δεν θα το αντεξω… :stuck_out_tongue:

Βασικά έκανα quote ενα δικό σου post γιατί πολυ απλά νομίζω οτι μόνο με σενα μπορεί να βγει κάποιο νόημα.Το post μου σε quote γιατί μπορεί κάποιος να βαριέται όποτε το προσπερνάει.Πάμε λοιπόν…

[SPOILER]

[/SPOILER]

Το παράδειγμα με το Audi είναι λάθος.

Το σωστό παράδειγμα είναι αυτό:

• Γεια σου διευθυντή της μαντρας αυτοκινήτων, ήρθα να αγοράσω ένα Audi ή ένα Volvo.
  • Δεν έχουμε Audi και Volvo κύριε, μόνο Smart, Fiat Punto και μερικά ποδήλατα (κίτρινα).
  • Δεν έχετε AUDI και VOLVO? Αφού μέχρι πέρσι-πρόπερσι είχατε! Με κοροϊδεύεις!
  • Όντως μέχρι πέρσι είχαμε αλλά φέτος δεν έχουμε. Δεν τραβάνε στην αγορά.
  • Εγώ όμως θέλω να έχετε, γατί δεν έχετε??? Με κοροϊδεύεις!!!
  • Δεν σας κοροϊδεύω κύριε, θα σας κορόιδευα αν σας έλεγα ότι θα έχουμε και τελικά δεν είχαμε.
  • Ρε μη μου κάνεις εμένα τον διπλωμάτη, δεν είμαι πρόβατο εγώ να με κοροϊδεύεις!!! Φέρε τώρα ένα Audi ή ένα Volvo ή έστω ένα Citroen SAXON, ΜΗ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ!!!
  • Δεν έχουμε κύριε.
  • Γιατί δεν έχετε; Να φέρετε!
  • Δε θα φέρουμε κύριε, αποδεχτειτε το.
  • Να φέρετε!
  • Να φέρετε!
  • Να φέρετε!

(infinite loop)

-Ναι αλλά το 2002 είχα αγοράσει από τη μάντρα σου ένα φοβερό Volvo. Γιατί δεν το έχεις;
-Το απέσυρε η εταιρεία αυτό το μοντέλο κύριε.
-Με κοροϊδεύεις. Να πας να βρεις να φέρεις.
-Γιατί δεν πάτε εσείς σε άλλη μάντρα;
-Εγώ από τη δικιά σου θέλω, η άλλη είναι μακριά και βαριέμαι να πάω εκεί.

Δεν είναι λάθος.Ατυχές μπορεί. Η δικιά σου εκδοχή απλά ενισχύει και συνεχίζει την καζούρα.

Η οποία είναι άδικη, διότι ως γνωστόν φταίει ο διοργανωτής του ρόκγουεηβ που εσύ δεν μπορείς να πας στη Σόφια ή στο Τατζικιστάν να δεις τους μέηντεν. Όχι, ήταν υποχρεωμένος να τους φέρει είτε τον συνέφερε είτε όχι, για να τους δεις με την ησυχία σου.

Ευτυχώς που κάποιοι παραδέχονται επιτέλους ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πλέον Audi και Volvo παρά μόνο Smart, Fiat Punto και κίτρινα ποδήλατα.

Παρ’όλο που και γω θεωρώ το Line up τραγικό η γραφικότητα μερικών και δη με Maiden, Metallica κλπ δεν έχει προηγούμενο, ρε κάντε υπομονή μέχρι τον Νοέμβρη που έρχεται ο τρελο-Daevid Allen και η παρέα του!

Συγκεκριμένα δεν υπάρχουν τα Audi του '84 και τα Volvo του '78 που ζητάει ο σοφός λαός.

Σε άλλες μάντρες υπάρχουν πολλά νεότερα μοντέλα, αλλά δεν πολυτραβάνε τα περισσότερα, άντε να μαζέψουν 400-500 αγοραστές στην καλύτερη.

Ε ρε κολημα με τους Maiden και τους Metallica. Επειδη το εχουν αναφερει καποιοι, το εχετε κανει πιπιλα και προκειμενου να κραξετε ( γιατι απο αυτο ζειτε ) το χρησιμοποιειτε ολη την ωρα.
Εγω δεν θελω ουτε Maiden ουτε Metallica, τους εχω δει συνολο και τους δυο, 15 φορες. Ομως εαν ο διοργανωτης ηταν σωστος ( ζητω συγνωμη απο αυτους που εχουν ποσοστα απο τους διοργανωτες που θα μιλησω λιγο αρνητικα γι’αυτους ) , υπαρχουν πολλα καλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μεταλ συγκροτηματα που θα μπορουσαν να συνεχισουν την ιστορια του Rockwave. Αλλα οχι,ο διοαργανωτης την τσεπουλα του και ο κοσμος που τον εχει στηριξει τοσα χρονια, στα τετοια του.

Οσο για το εξωτερικο και για το αν φταιει ο διοργανωτης εδω, ναι ρε φιλε, αυτος φταιει,γιατι αυτος τα εχει τσεπωσει καλα καλα ολα αυτα τα χρονια και δεν εχει αναγκη. Οταν εμενα ομως μου στερει στο να δω καποια συναυλια και να γουσταρω,αναγκαζοντας με να κοιταχτω για εξω και να χαλασω ποσα θα χαλασω,αυτος φταιει. Οπως ειπε και ενας φιλος, δεν ειμαστε ουγκαντα,απλα δεν υπαρχει σωστη οργανωση απο τους διοαργανωτες και συγκεκριμενα που μιλαμε απο τον Κο Λωρη ( ελπιζω να με συγχωρεσετε ορισμενοι που μιλησα παλι αρνητικα γι’αυτον,αλλα τουλαχιστον τον ειπα Κο…).

Να υποθέσω δηλαδή ότι θα πας New Long Fest.

Συγγνώμη που το μαθαίνεις από μένα, αλλά ο διοργανωτής είναι εταιρεία. Κάθε χρόνο κάνει μια μπίζνα για να βγάλει κέρδος. Ο πελάτης του τα σκάει και παίρνει προϊόν. Δε σου χρωστάει τίποτα, δεν τον στήριζες, αγόραζες το προϊόν που σου πούλαγε. Αν το πούλαγε άλλος, θα το αγόραζες από άλλον. Φέτος πουλάει κάτι άλλο που θεωρεί ότι θα έχει κέρδος. Δεν είναι κοινοφελές ίδρυμα για την προάσπιση της τρουίλας και του χεβυμεταλλικού ιδεώδους στη χώρα.

Αλλά μια και το φερε η κουβέντα, για πες μερικά ΕΛΛΗΝΙΚΑ μεταλ συγκροτήματα που θα 'θελες να δεις στο φεστιβάλ.

εντιτ: με πρόλαβε ο ΚρισΠ στο τελευταίο και αφήνω μετά χαράς την ασίστ, πηγαίνοντας ταυτόχρονα για ποπκορν.

Πολυ πιθανο,απλα δεν ξερω αν θα ειμαι εδω,λογο διακοπων. 19 του μηνος θα ειμαι σιγουρα εδω παντως.

Septic Flesh,Karma Violens,Suicidal Angels, Rotting Christ, Firewind…κτλ κτλ…Θες και αλλα?

Νομίζω πως δεν θα ήταν κακή ιδέα ένα φεστιβαλ με τα ονόματα που λέει ο vassilis, και λογικά δεν θα είχε και ζημιά. Από την άλλη όμως είναι συγκροτήματα που μπορείς να τα δεις όποτε θέλεις-αν και όχι μαζεμένα.