εδω βγαλατε αβυζη τη Μποφιλιου δε θα γραφατε μαλακιες για το ροκγουειβ;
Βασίλη κατ’αρχάς για να γίνει σοβαρή κουβέντα πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις φαντάσματα aka μυστικούς πράκτορες του Λώρη και του Ντέμη. Η πραγματικότητα είναι ακριβώς έτσι όπως την περιγράφει ο Nameless, οι επιχειρήσεις έτσι δουλεύουν και σκοπό έχουν το κέρδος και όχι την μεταλλική ικανοποίηση των οπαδών, πριν 4-5 χρόνια τα έπαιρναν από σένα και μένα, φέτος θα τα πάρουν από τους έντεχνους, so what? Συν τοις άλλοις οι περισσότεροι καλλιτέχνες που προσεγγίζονται από τους διοργανωτές ζητάνε ‘‘μπροστά’’ τα χρήματα επειδή γνωρίζουν ότι έρχονται στην Ελλάδα της ανεργίας του 27% και του βασικού μισθού των 480 ευρώ, δεν είναι χαζοί ούτε οι ίδιοι ούτε οι μανατζαρέοι τους. Επομένως πλέον δύσκολα θα ρισκάρει κάποιος να τους πληρώσει προκαταβολικά και να ξέρει ότι οι πιθανότητες να μπει μέσα είναι πολύ μεγάλες, το ότι στο παρελθόν τον τάισες με τα χρήματα σου τον κάθε Λώρη πληρώνοντας τον 95 ευρώ για τους Big 4 ήταν επιλογή σου. Και ένα παράδειγμα στο προηγούμενο που ανέφερα είναι το εξής: ο Κισατζεκιάν έκανε πριν μερικούς μήνες μια προσπάθεια να φέρει τους Camel στην Ελλάδα, όταν μίλησε με τον manager τους (γιατί αυτός κάνει κουμάντο) του είπε ότι για να έρθουν η τιμή του εισιτηρίου θα έπρεπε να κυμαίνεται στα 50 ευρώ, επομένως ποιος θα ρισκάρει να τους φέρει με τέτοιο κασέ, αν πρέπει να κατηγορήσω ΕΝΑΝ αυτός θα ήταν ο manager και όχι ο επίδοξος διοργανωτής που φοβάται να χάσει τα λεφτά του. Όσο για το άλλο που είπες ότι εναλλακτικά θα προτιμούσες ένα φεστιβάλ με ελληνικές μπάντες και στο στερεί η Didi δόξα τω Θεώ όλη η χρονιά γεμάτη από ελληνικά live ήταν.
Ειναι ομως ρε φιλε η αισθηση του φεστιβαλ, η αισθηση του ανοιχτου χωρου,που εισαι ανετα,οχι μεσα στην ιδρωτιλα και στην μπιχλα, με τον ηλιο και τις μπυριτσες σου. Δεν λεω να γινει κατι τετοιο στην Μαλακασα, αλλα σε ενα αλλο χωρο μεσα στην Αθηνα χωρητικοτητας 5000 ατομων,θα ηταν τουμπανο. Ας στηριξουμε τα δικα μας παιδια πρωτα απ’ολα και μετα βλεπουμε για τους υπολοιπους. Εχουμε μπανταρες,αλλα δεν το ξερουμε.
Όχι εντάξει, απορώ λίγο βέβαια στο γιατί θα πήγαινες, αφού λογικά θα τους έχεις δει όλους αυτούς πάνω από τις 15 φορές των μέηντεν και μετάλλικα, αφού είναι μπάντες της χώρας σου.
μάλιστα, μπάντες που έχουν παίξει ήδη σε rockwave δηλαδή και είναι τόσο γνωστές που παίζουν headliners σε κλαμπ μόνοι τους…
new long fest λοιπόν αλλά όχι θέλω η didi να φέρει αυτούς που θέλω εγώ όταν θέλω εγώ, έχω κατοχυρώσει το όνομα και τοχω τάξει στο μεταλ και όχι στον ξεφτίλα τον έρικ μπάρτον που μαγαρίζει και το όνομα του κλιφ
είμαι γέρος άνθρωπος, ας σημειώσει κάποιος αυτό για τα πρόβατα την επόμενη φορά που ο Λώρης θα φέρει maiden και πάλι…
Ρε παιδιά, ρε παιδιά, ακούστε λίγο μπας και συνεννοηθούμε καμιά φορά: η αιτία του κραξίματος και του χαβαλέ σε βάρος σας δεν είναι ότι δε σας αρέσει το billing του Rockwave ή του Heavy by the Sea ή οποιουδήποτε άλλου φεστιβάλ (ούτε εμένα μ’ αρέσει ας πούμε). Η αιτία είναι ότι κάνετε ΣΑΝ ΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. Για κάποιο λόγο σας έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι το Rockwave σαν όνομα είναι συνώνυμο του metal, ότι ΠΡΕΠΕΙ κάθε χρόνο ο Λώρης να φέρνει 1 μεγάλο metal όνομα, 2-3 μεσαία metal ονόματα και έτσι για γαρνιτούρα 3-4 εγχώρια metal ονόματα (ξέρετε, απ’ αυτά που όλοι ισχυρίζονται ότι πάνε στα live τους και όλο τον υπόλοιπο χρόνο παίζουν μπροστά στους φίλους τους, τις γκόμενές τους και μέλη άλλων συγκροτημάτων).
Δεν εννοείτε να καταλάβετε ότι δεν υφίσταται καμία “ιστορικότητα” στις συναυλιακές επιλογές ενός φεστιβάλ - ακόμα κι αν το Rockwave είχε ξεκινήσει ως metal φεστιβάλ (κάτι που όπως επισημάνθηκε και πιο πίσω απλά δεν ισχύει) κανείς σας δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο με κανέναν ότι θα ήταν μια ζωή έτσι. Έτσι είναι η music business, παίδες, κύκλοι ανοίγουν και κάποτε κλείνουν (…μέχρι να ξανανοίξουν, αν ποτέ ξανανοίξουν) και όλα λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον του διοργανωτή - ό,τι σκατά ρομαντική εικόνα κι αν έχετε εσείς στο μυαλό σας, μιλάμε για ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Όσο για την κάβλα και τη λαχτάρα του να ζήσει κάποιος την ατμόσφαιρα του μεγάλου φεστιβάλ (που αναφέρθηκε ως αντεπιχείρημα στην υπερπληθώρα συναυλιών που γίνονται πλέον όλο το χρόνο - είπαμε, απ’ αυτές που όλοι αρνούνται ότι τις έχουν στο κλάσιμο αλλά μια ζωή μαζεύουν κάτι ψιλά), αυτή την καταλαβαίνω, και κρίμα που την έχετε χάσει αυτή τη φάση. Ειλικρινά όμως, πιστεύετε ότι όλα αυτά ενδιαφέρουν τον οποιονδήποτε διοργανωτή; Ότι όλη αυτή η κλάψα και γκρίνια έχει κάποιο αποτέλεσμα; Τι τον νοιάζει τον Λώρη τι “φάση” θέλετε να ζήσετε εσείς; Με τη λογική σας ας πούμε εγώ που πλέον δεν μπορώ ποτέ να πηγαίνω σε συναυλίες που γίνονται καθημερινές (μόνο Σαββατοκύριακα) και φέτος έχω χάσει ένα σωρό συγκροτήματα που πέθαινα να δω, θα έπρεπε να έχω αρχίσει σταυροφορία εναντίον όλων των διοργανωτών που φέρνουν συγκροτήματα σε καθημερινές και να γκρινιάζω ολημερίς γιατί δεν έρχονται Σαββατοκύριακα τα συγκροτήματα που γουστάρω.
Σοβαρευτείτε λοιπόν. Γραμμένους σας έχει ο Λώρης κι όσο περισσότερο γκρινιάζετε για ένα φεστιβάλ σ’ ένα φόρουμ, τόσο πιο γραφικοί γίνεστε.
Υ.Γ.: Φυσικά ουδέν σχόλιο για τα περί πληρωμένων σχολιαστών που υπερασπίζονται τα συμφέροντα των διοργανωτών. Έχω ακούσει πολλές μαλακίες στη ζωή μου, υποθέτω ότι αυτή ήταν απλά… άλλη μία.
αντε ρε με τους κωλοδιοργανωτες που φοβουνται να φερουν τους θεους για μην απορροφησουν παλι ολη την ενεργεια και κοπει το ρευμα.
αλλα αυτοι ειστε, αντι να κραζετε σιγονταρετε κιολας και την πεφτετε σε δυο τρια ατομα που εχουν τα καραμπαλικια να πουν την αληθεια.
ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΡΟΚΓΟΥΕΙΒ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΛ,ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕΤΑΛΓΟΥΕΙΒ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΦΟΡΑΜΕ ΡΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ ΡΑΚΕΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΣΙΒΑΤΟΙ
Φίλε μου…ταχεις κάνει… [SPOILER][/SPOILER]
Μάλλον τελικά το κακό δεν είναι οτι δεν θες να καταλάβεις αλλά οτι μάλλον δεν μπορείς.Αν αυτό ήταν το συμπέρασμα που έβγαλες μετά απο 47 σελίδες στο thread του Rockwave και άλλες τόσες στου HBS,Οκ. Αντε καλό καλοκαίρι.
καλά μπάνια αλλά μαύρο καλοκαίρι θαναι χωρίς τον steve…
και όχι κυβάκια τη φέτα, χώσε όλο το κομμάτι
80 είχε.
ΧΟΝΤΡΗ την βγάλαμε όχι άβυζη…ούτε ανάγνωση;;
Εχω παρα πολλη περιεργεια να δω ποσο κοσμο θα μαζεψει φετος το HBS. Αλαλ ειπαμε εκει παιζουν οι φλωροι οι Deftones που μας ξινιζουν.
EΛΑ ΡΕ ΤΖΟΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ
karamourtzounis κι εγω 80 πληρωσα
Περασμενα μεγαλεια, διηγοντας τα να κλαις…
Αντί για Motorhead, Saxon βεβαίως
ναι
1)οι saxon ήταν πολύ καλοί αλλά το ξενέρωμα για την ακύρωση των motorhead ήταν κάπως
2)η μία ώρα αναμονή για το soundcheck των slayer
3)οι ταρίφες που δεν εφευγαν αν δε γέμιζε το ταξί
4)οι paradise lost που παίξανε την άλλη μερα με violent femmes, σχεδόν σοκαριστικό το 1996 :lol: